takaros31 Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 πως το εχεις κανει σκουρο φοντο?γιατι εχω προσπαθησει και εγω αλλα δεν το εχω καταφερει Ρυθμίσεις - προβολή - σύστημα - θέμα - σκούρο Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzistsam Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 Πέρασε ρε παιδιά κανένας Lineage OS 14.1 να μας πει την εμπειρία του? Εγώ την πέρασα στο Oneplus One και μέχρι στιγμής φαίνεται αρκετά καλή ρομ με καλή μπαταρία, απλά δεν την δοκίμασα στο 3t γιατί πάει με ΟxygenOs 4.0.3 καλά ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kyriakox Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 Ενας φίλος έχει ως βάση το Outlook, υπάρχει τρόπος να συγχρονίσει με Gmail εκτός από το Outlook migration? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 (edited) Έχω παρατηρήσει ότι η ένταση του κινητού από το ηχείο ουσιαστικά δυναμώνει από την μέση και επάνω. sent from my 1+3t Edited February 22, 2017 by amanwithaplan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj kourampies Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Ενδεχομένως χαζή ερώτηση αλλά δεν έβγαλα άκρη ούτε με το Search του Root Explorer. Εφαρμογές που παλιότερα (Nexus 4,5,7 2013) πήγαιναν αυτόματα στο Internal Storage, που πάνε στο 3Τ; Έχω βάλει το Sygic και θέλω να κάνω copy paste favorites και logs από το Nexus, και δε φαίνεται κανένας φάκελος Sygic. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Ενδεχομένως χαζή ερώτηση αλλά δεν έβγαλα άκρη ούτε με το Search του Root Explorer. Εφαρμογές που παλιότερα (Nexus 4,5,7 2013) πήγαιναν αυτόματα στο Internal Storage, που πάνε στο 3Τ; Έχω βάλει το Sygic και θέλω να κάνω copy paste favorites και logs από το Nexus, και δε φαίνεται κανένας φάκελος Sygic. Στον φάκελο που σε ανοίγει μόλις μπαίνεις, έχεις φάκελο storage? Πήγαινε εκεί. Αλλιώς πάνω πάνω θα σου έχει κάποιον φάκελο για να πας πίσω (δηλαδή με όνομα ".. ") Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj kourampies Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Στον φάκελο που σε ανοίγει μόλις μπαίνεις, έχεις φάκελο storage? Πήγαινε εκεί. Αλλιώς πάνω πάνω θα σου έχει κάποιον φάκελο για να πας πίσω (δηλαδή με όνομα ".. ") Ένα "Internal Shared Storage" έχει και τίποτα άλλο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snakething Δημ. February 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2017 παιδια εχω ενα θεματακι, εχω παρει τα bullets v2 και οταν εχω συνδεμενα και με παρει καποιος τηλεφωνο μου λενε οτι ακουγεται ενας παραμορφωμενος ηχος και δεν μπορουν να με ακουσουν καλα. Εγω απο τα ακουστικα δεν ακουω αυτο τον ηχο. Οταν μιλαω απο την συσκευη η ενα bluetooth που εχω δεω εχει καποιο θεμα. Επισης οταν ακουω μουσικη με τα ακουστικα δεν εχει το προβλημα. Εχω κανει γνωστα reboot,clear cache αλαλ τιποτα, εχει παρατηρησει κανεις το ιδιο πραγμα? Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. February 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2017 παιδια εχω ενα θεματακι, εχω παρει τα bullets v2 και οταν εχω συνδεμενα και με παρει καποιος τηλεφωνο μου λενε οτι ακουγεται ενας παραμορφωμενος ηχος και δεν μπορουν να με ακουσουν καλα. Εγω απο τα ακουστικα δεν ακουω αυτο τον ηχο. Οταν μιλαω απο την συσκευη η ενα bluetooth που εχω δεω εχει καποιο θεμα. Επισης οταν ακουω μουσικη με τα ακουστικα δεν εχει το προβλημα. Εχω κανει γνωστα reboot,clear cache αλαλ τιποτα, εχει παρατηρησει κανεις το ιδιο πραγμα? Ευχαριστω. Έχει αναφερθεί νομίζω και παλιότερα. Δες λίγο στο θέμα του απλού 3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. February 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2017 Έχω παρατηρήσει ένα θέμα με το κινητό όσον αφορά τις κλήσεις όταν το έχω στην τσέπη και κάνω περπάτημα!Ή θα χτυπήσει μία φορά και μετά κόβεται ο ήχος ή δεν θα το ακούσω καθολου κ έτσι χάνω τις κλήσεις!Του έκανα ένα τεστ όταν είναι ακίνητος αλλά ακούγεται κανονικά οπότε κάτι συμβαίνει όταν κινουμε!Ξέρει κάνεις κάτι πάνω σε αυτό;Επίσης η επιλογή τσέπης είναι ενεργοποιημένη οπότε κάτι άλλο συμβαίνει! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snakething Δημ. February 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2017 (edited) παιδια εχω ενα θεματακι, εχω παρει τα bullets v2 και οταν εχω συνδεμενα και με παρει καποιος τηλεφωνο μου λενε οτι ακουγεται ενας παραμορφωμενος ηχος και δεν μπορουν να με ακουσουν καλα. Εγω απο τα ακουστικα δεν ακουω αυτο τον ηχο. Οταν μιλαω απο την συσκευη η ενα bluetooth που εχω δεω εχει καποιο θεμα. Επισης οταν ακουω μουσικη με τα ακουστικα δεν εχει το προβλημα. Εχω κανει γνωστα reboot,clear cache αλαλ τιποτα, εχει παρατηρησει κανεις το ιδιο πραγμα? Ευχαριστω. Τελικα δοκιμασα κι αλλα ακουστικα και απο οτι φαινεταιη παραμορφωση του ηχου βγαινει απο τα bullets. Edited February 24, 2017 by snakething Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pificos Δημ. February 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2017 # Τελικα δοκιμασα κι αλλα ακουστικα και απο οτι φαινεταιη παραμορφωση του ηχου βγαινει απο τα bullets. Ένας κάτοχος εδώ, μέσα το ανέφερε στην o one plus, του κάνανε άμεσα αποστολή νέων, αλλά και τα νέα από το θυμάμαι είχαν το ίδιο πρόβλημα.... Παράθεση OnePlus 5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. February 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2017 Εύκολος και γρήγορος τρόπος για ρούτ?Είμαι στην 4.0.3,ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. February 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2017 Τελικά κανένας δεν έχει θέμα με τις κλήσεις κατά τη διάρκεια που περπατάει; Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2017 Τελικά κανένας δεν έχει θέμα με τις κλήσεις κατά τη διάρκεια που περπατάει; μήπως έχει σχέση με την ενεργοποίηση ή μη της λειτουργίας τσέπης ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. February 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2017 μήπως έχει σχέση με την ενεργοποίηση ή μη της λειτουργίας τσέπης ? Την έχω ενεργοποιήσει και απενεργοποιήσει και όλο τα ίδια κάνει!Το θέμα είναι ότι μου δημιουργεί πρόβλημα στη δουλειά μου γτ το έχω στην τσέπη και με παίρνουν και δεν το ακούω και με ψάχνουν!! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. February 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2017 Ας τσεκαρει κάποιος αυτό που λέω μήπως το έχει κ άλλος αυτό το θέμα σας παρακαλώ!Όταν σας ενώ περπατάτε το κινητό αρχίζει να χτυπάει και ξαφνικά μπαίνει σε σιγαση μόνο του!Σαν να πατιεται κάτι στην τσέπη ενώ περπατάτε! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2017 Ας τσεκαρει κάποιος αυτό που λέω μήπως το έχει κ άλλος αυτό το θέμα σας παρακαλώ!Όταν σας ενώ περπατάτε το κινητό αρχίζει να χτυπάει και ξαφνικά μπαίνει σε σιγαση μόνο του!Σαν να πατιεται κάτι στην τσέπη ενώ περπατάτε! λοιπόν το τσέκαρα και το κάνει και στο δικό μου , με ή χωρίς την προστασία ενεργή. Το κάνει και σε εμένα! edit το βρήκα......κάνε απενεργοποίηση το ΄΄αναποδογυρίστε το για σίγαση΄΄ , κτυπάει κανονικά και μέσα στην τσέπη :) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. February 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2017 λοιπόν το τσέκαρα και το κάνει και στο δικό μου , με ή χωρίς την προστασία ενεργή. Οποτε μιλάμε για γενικό bug προφανώς!Καλό θα είναι να το δοκιμάσουν κ άλλοι!Δεν ξέρω τώρα μήπως φταίει κάποιος αισθητήρας;Αλλά θεωρώ ότι κάτι γίνεται κατά την διάρκεια που περπατάμε γτ έκανα διάφορα τεστ και μόνο εκείνη τη στιγμή το κάνει! ----- προσθήκη μηνύματος 42 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- λοιπόν το τσέκαρα και το κάνει και στο δικό μου , με ή χωρίς την προστασία ενεργή. Το κάνει και σε εμένα! edit το βρήκα......κάνε απενεργοποίηση το ΄΄αναποδογυρίστε το για σίγαση΄΄ , κτυπάει κανονικά και μέσα στην τσέπη :) Έλα ρε τσακάλι αλήθεια;Θα το δοκιμάσω σε λίγο γτ το φορτίζω! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2017 Οποτε μιλάμε για γενικό bug προφανώς!Καλό θα είναι να το δοκιμάσουν κ άλλοι!Δεν ξέρω τώρα μήπως φταίει κάποιος αισθητήρας;Αλλά θεωρώ ότι κάτι γίνεται κατά την διάρκεια που περπατάμε γτ έκανα διάφορα τεστ και μόνο εκείνη τη στιγμή το κάνει! ----- προσθήκη μηνύματος 42 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έλα ρε τσακάλι αλήθεια;Θα το δοκιμάσω σε λίγο γτ το φορτίζω! :lol::lol: Εχει μία λογική όμως , η συσκευή είναι σε περίεργη θέση , σίγουρα δεν μπορώ να το θεωρήσω bug. Aφού θα κάνεις δοκιμή μετά κάνε και δοκιμή με την οθόνη προς τα έξω και μέσα στην τσέπη, όχι δηλαδή προς το μπόυτι ή τον πωπό :) , μήπως έτσι λειτουργεί κανονικά Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. February 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2017 :lol::lol: Εχει μία λογική όμως , η συσκευή είναι σε περίεργη θέση , σίγουρα δεν μπορώ να το θεωρήσω bug. Aφού θα κάνεις δοκιμή μετά κάνε και δοκιμή με την οθόνη προς τα έξω και μέσα στην τσέπη, όχι δηλαδή προς το μπόυτι ή τον πωπό :) , μήπως έτσι λειτουργεί κανονικά Μου το έκανε από όλες τις πλευρές που το δοκίμασα!Εσύ το δοκίμασες απο όλες τις πιθανές πλευρές; Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2017 Μου το έκανε από όλες τις πλευρές που το δοκίμασα!Εσύ το δοκίμασες απο όλες τις πιθανές πλευρές; όχι, μόνο με την οθόνη προς το μπούτι. Τέλος πάντων......η λύση υπάρχει, οπότε είσαι οκ, χάνεις βέβαια κάτι μίας και δεν μπορείς να το κάνεις να σκάσει :lol: γυρνώντας το, αλλά οκ δεν μπορείς να τα έχεις και όλα σε αυτή την ζωή :) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. February 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2017 όχι, μόνο με την οθόνη προς το μπούτι. Τέλος πάντων......η λύση υπάρχει, οπότε είσαι οκ, χάνεις βέβαια κάτι μίας και δεν μπορείς να το κάνεις να σκάσει :lol: γυρνώντας το, αλλά οκ δεν μπορείς να τα έχεις και όλα σε αυτή την ζωή :) Δεν πειράζει για εμένα είναι πολύ σημαντικό για την δουλειά μου να το ακούω και φυσικά δόθηκε ένα tip για όλους!!Σ ευχαριστώ φιλαράκι που το βρήκες! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2017 Δεν πειράζει για εμένα είναι πολύ σημαντικό για την δουλειά μου να το ακούω και φυσικά δόθηκε ένα tip για όλους!!Σ ευχαριστώ φιλαράκι που το βρήκες! Παρακαλώ :):):) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akonakis Δημ. February 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2017 Well done guys. Μπράβο που το λύσατε... Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts