strggeorge Δημ. August 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2017 Παιδιά καλησπέρα. Η εφαρμογή Google maps σας λειτουργεί σωστά;;; Βάζω προορισμό και δεν ακολουθεί την πορεία αυτοκινήτου. Έκανα διαγραφή μνήμης και εργοστασιακή εγκατάσταση και ξανακατεβασμα αλλά τπτ... Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2017 Παιδιά τα πράγματα είναι με γεγονότα. Δεν μπορεί να λέει άλλος βγήκε με Android 6 και άλλος με 7. Για την ακριβή τιμολογιακή πολιτική είναι γεγονός Επίσης. Αλλά ότι δίνει 2 major updates είναι τίμιο για όλους τους κατόχους, ότι και αν λένε μερικοί. Ελάχιστες εξαιρέσεις υπάρχουν άλλων κινητών να παίρνουν πιο πολλές αναβαθμίσεις. Οπότε μην τα θέλετε όλα όπως τα φαντάζεστε. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. August 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2017 Όλοι λένε ότι βγήκε με android 6 και ένας μόνο υποστηριζει ότι βγήκε με 7. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. August 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2017 Με 6 κυκλοφόρησε, είναι γεγονός αυτό, το πήρα την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του Στάλθηκε από το ONEPLUS+A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. August 12, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2017 Παιδιά καλησπέρα. Η εφαρμογή Google maps σας λειτουργεί σωστά;;; Βάζω προορισμό και δεν ακολουθεί την πορεία αυτοκινήτου. Έκανα διαγραφή μνήμης και εργοστασιακή εγκατάσταση και ξανακατεβασμα αλλά τπτ... Λειτουργεί άριστα Δοκίμασε να κατεβάσεις και "offline maps"... Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. August 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2017 και εγω με 6 το πηρα ,αν παρει και android 8 τι αλλο θελουμε; μια χαρα θα ειναι ,επισης μετα τα δυο χρονια υπαρχουν και αλλες λυσεις ,σε 3 χρονια που θα σταματησουν οι ενημερωσεις ασφαλειας 1ον. το πουλας 2ον. το κρατας ,βαζεις ενα antivirus και εισαι κομπλε 3ον. το κρατας και βαζει custom rom + antivirus Το hardware που εχει το κινητο ειναι για αρκετα χρονακια ,ισως χρειαστει καμια μπαταρια και αυτο μετα τα 3 χρονια ,το κακο σε ολη την υποθεση ειναι οτι πολλοι απο εμας δεν μπορουμε να κρατησουμε κινητο πανω απο 6 μηνες :lol: , μας αρεσει να ψαχνομαστε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pificos Δημ. August 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2017 Όσο το τηλέφωνο δουλεύει απροβληματιστα και δεν κολλάει, και οι εφαρμογές που χρησιμοποιώ υποστηρίζονται, δεν πάει να λέγεται 7 ή 6 , τι με νοιάζει.... Η μπαταρία να είναι καλά και όσο αντέξει. Καλό είναι να έχουμε το τελευταίο android , αλλά δεν θα πεθάνω κι όλας. Παράθεση OnePlus 5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akoron Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 Γεγονός είναι ένα. Η ...μισητή Μηλοεταιρια υποστηρίζει τα τηλέφωνα της για μεγαλύτερο διάστημα και σε βάθος χρόνου έχει βγει απολύτως κερδισμένη. Όποιος δεν το βλέπει αυτό, απλά εθελοτυφλεί. Η ΟΡ κάλλιστα θα μπορούσε να υποστηρίξει τα προϊόντα της, ίσως πιο χαλαρά, μια βελτίωση πχ ανά 5-6 μήνες για διάστημα 3 ετών. Έτσι, και θα δείξει ενδιαφέρον προς τους πελάτες της και η αποκτήσει καλή φήμη. Δυστυχώς, θα κάνω κι εγώ το ίδιο με τον άλλο φίλο ω πιο πάνω. Θα το κρατήσω μέχρι να τρέχει καλά τις εφαρμογές, και μετά θα επιλέξω νέο τηλέφωνο με άλλα κριτήρια. Παράθεση VirtusJunxitMorsNonSeparabit Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 Γεγονός είναι ένα. Η ...μισητή Μηλοεταιρια υποστηρίζει τα τηλέφωνα της για μεγαλύτερο διάστημα και σε βάθος χρόνου έχει βγει απολύτως κερδισμένη. Όποιος δεν το βλέπει αυτό, απλά εθελοτυφλεί. Η ΟΡ κάλλιστα θα μπορούσε να υποστηρίξει τα προϊόντα της, ίσως πιο χαλαρά, μια βελτίωση πχ ανά 5-6 μήνες για διάστημα 3 ετών. Έτσι, και θα δείξει ενδιαφέρον προς τους πελάτες της και η αποκτήσει καλή φήμη. Δυστυχώς, θα κάνω κι εγώ το ίδιο με τον άλλο φίλο ω πιο πάνω. Θα το κρατήσω μέχρι να τρέχει καλά τις εφαρμογές, και μετά θα επιλέξω νέο τηλέφωνο με άλλα κριτήρια.Άρα το κρατάς για κανένα 2-3 χρόνια ακόμα σίγουρα, οπότε τα λεφτά του τα έχει βγάλει και με το παραπάνω. Στην τελική, όλες οι εταιρείες κοιτάνε να πουλήσουν νέα μοντέλα. Δεν θα κάτσει η ΟΡ και η κάθε εταιρεία να προσφέρει επιπλέον χρόνια υποστήριξης πέρα από το κανονικό. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akoron Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 Δεν σου κρύβω ότι ζηλεύω την Μηλοεταιρια γι' αυτό. Παράθεση VirtusJunxitMorsNonSeparabit Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pificos Δημ. August 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2017 Δεν σου κρύβω ότι ζηλεύω την Μηλοεταιρια γι' αυτό. Υπάρχουν και τα Google pixel. Εγώ ήμουν με Nexus 5 , 2,5 χρονια. Υποστήριξη επισημα από κιτκατ μέχρι και την 6. Το τηλέφωνο πετάει ακόμα. Μόνο η μπαταρία έχει θέμα . Κάτι αντίστοιχο θεωρώ και τα pixel. Έτσι και αλλιώς στο ίδιο επίπεδο τιμής είναι . .... Παράθεση OnePlus 5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. August 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2017 Υπάρχουν και τα Google pixel. Εγώ ήμουν με Nexus 5 , 2,5 χρονια. Υποστήριξη επισημα από κιτκατ μέχρι και την 6. Το τηλέφωνο πετάει ακόμα. Μόνο η μπαταρία έχει θέμα . Κάτι αντίστοιχο θεωρώ και τα pixel. Έτσι και αλλιώς στο ίδιο επίπεδο τιμής είναι . ....Και στα pixel υπάρχει γκρίνια για το ίδιο θέμα. Θα λάβουν 2 μεγάλες εκδόσεις και μετά μόνο security updates, και κόστιζαν σχεδόν 1000€ Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. August 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2017 Παιδιά η google camera δουλεύει στο τηλέφωνο χωρίς root Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. August 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2017 Παιδιά η google camera δουλεύει στο τηλέφωνο χωρίς root Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δουλεύει…........... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2017 Παιδιά η google camera δουλεύει στο τηλέφωνο χωρίς root Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑπλά εγκατάσταση θέλει. Νομίζω το slow motion θέλει ροοτ γιατί χρειάζεται modules. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. August 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2017 Ευχαριστώ παιδιά Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EXTREME Δημ. August 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2017 Παιδιά καλησπέρα, και συγχαρητήρια για το πολύ ωραίο νήμα! Σκέφτομαι και εγώ να το αγοράσω, διάβασα καμία 30 άρια σελίδες random και μου λύθηκαν πολλές από τις απορίες, ωστόσο έχω 2 ερωτήσεις:1) από που το αγοράζω??από Σκρουτζ η από το επίσημο σάιτ??(oneplus.com) 2) το θέμα με την κάμερα καθώς και με την μπαταρία έχει λυθεί?? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση σας Παράθεση TOYOTA RULES THEM ALL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. August 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2017 Παιδιά καλησπέρα, και συγχαρητήρια για το πολύ ωραίο νήμα! Σκέφτομαι και εγώ να το αγοράσω, διάβασα καμία 30 άρια σελίδες random και μου λύθηκαν πολλές από τις απορίες, ωστόσο έχω 2 ερωτήσεις:1) από που το αγοράζω??από Σκρουτζ η από το επίσημο σάιτ??(oneplus.com) 2) το θέμα με την κάμερα καθώς και με την μπαταρία έχει λυθεί?? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση σαςΣτη σελίδα της OnePlus δεν είναι διαθέσιμο πλέον το 3τ αν υπάρχει στο Σκρουτζ πάρτο. Αλλιώς eBay, Amazon , ή Κίνα. Δεν υπάρχει θέμα με κάμερα και μπαταρία φίλε! Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EXTREME Δημ. August 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2017 Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Παράθεση TOYOTA RULES THEM ALL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2017 Παιδιά καλησπέρα, και συγχαρητήρια για το πολύ ωραίο νήμα! Σκέφτομαι και εγώ να το αγοράσω, διάβασα καμία 30 άρια σελίδες random και μου λύθηκαν πολλές από τις απορίες, ωστόσο έχω 2 ερωτήσεις:1) από που το αγοράζω??από Σκρουτζ η από το επίσημο σάιτ??(oneplus.com) 2) το θέμα με την κάμερα καθώς και με την μπαταρία έχει λυθεί?? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση σαςΛες ότι διάβασες 30 σελίδες, αλλά είσαι αδιαβαστος σε βασικά θέματα. Δεν πουλιέται από την ΟΡ πια όπως αναφέρθηκε ήδη και το θέμα της μπαταρίας απασχολεί πολύ κόσμο και θέλει πολύ ψάξιμο για να λυθεί σε όσους το έχουμε. Αλλά δεν επηρεάζει ευτυχώς τους πάντες, οπότε ίσως είναι και θέμα τύχης. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 Update σε 4.1.7 με πολλά και ενδιαφέροντα καλούδια :cool: https://forums.oneplus.net/threads/oxygenos-4-1-7-ota-for-oneplus-3-3t.609756/ Στάλθηκε από το ONEPLUS+A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 Έλεγξα μόλις με VPN και Καναδά και Γερμανία. Τίποτα ακόμη. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 Τις επόμενες μέρες θα ρολαρει σε όλες τις χώρες. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 Τώρα για ποια έχει βγει δηλαδή; Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 Τώρα για ποια έχει βγει δηλαδή; Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk με Καναδα εγω κατεβασα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts