Jump to content

EXTREME

Members
  • Δημοσιεύσεις

    29
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About EXTREME

  • Ημ. Γέννησης 20/06/1977

EXTREME's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. EXTREME

    OnePlus 3T

    Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση!
  2. EXTREME

    OnePlus 3T

    Παιδιά καλησπέρα, και συγχαρητήρια για το πολύ ωραίο νήμα! Σκέφτομαι και εγώ να το αγοράσω, διάβασα καμία 30 άρια σελίδες random και μου λύθηκαν πολλές από τις απορίες, ωστόσο έχω 2 ερωτήσεις:1) από που το αγοράζω??από Σκρουτζ η από το επίσημο σάιτ??(oneplus.com) 2) το θέμα με την κάμερα καθώς και με την μπαταρία έχει λυθεί?? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση σας
  3. Τελικα πηρα τηλ τον μειμαρη και μου ειπε οτι το ναβιμειτ εξτριμ δεν το εχει μεσα η συσκευη που μου εστειλε(ενω εγω το ειχα παραγγειλει με το συγκεκριμμενο προγραμμα) και οτι θα μου το στειλει με μειλ....ιδωμεν...κατι αλλο, ποσο σας κραταει η μπαταρια εσας βρε παιδια?εμενα(με συνεχομενη πλοηγηση) μου κραταει μια ωρα...ειναι καλη επιδοση?:(
  4. καλησπερα σε ολα τα παιδια,:) Επαναφερω το θεμα, μιας και αγορασα και εγω το εν λογω pna ...το παρηγγειλα με τους χαρτες της αναβασης...και εδω αρχιζουν οι αποριες μου.... -Μεσα στην καρτα μνημης εχει εναν χαρτη που ονομαζεται alps....αυτος ειναι ο χαρτης της αναβασης? -Επισης, μεσα στην καρτα μνημης εχει και το ντεστινειτορ 6....μαλιστα, εχει 2 χαρτες,ενας που τα ονοματα των πολεων και των οδων ειναι στα ελληνικα και ενας αλλος οπου ειναι στα γκρικλις...συμβαινει και σε εσας αυτο?
  5. Το εχω πανω απο χρονο και δεν μου εχει παρουσιασει το παραμικρο...τα πληκτρα αφης δημιουργουν ενα μικρο προβλημα-καποιες φορες εχω κανει τηλεφωνα χωρις να το θελω:lol:, αλλα μολις το εμαθα, ολα οκ και με αυτο...και εγω το εχω ακριβως για την χρηση που το θες και εσυ και στο συνιστω..:)
  6. Καλησπερα παιδες!.Οπως διεγραφα καποια αρχεια απο τον υπολογιστη ,δεν ξερω και εγω πως, διεγραψα και το αρχειο system.ini.Οταν ανοιγω τον υπολογιστη,μου βγαζει οτι το αρχειο αυτο δεν μπορει να το βρει και οτι πρεπει να πατησω οποιοδηποτε πληκτρο για να προχωρησει στην εγκατασταση.οταν ομως παταω κατι,ο υπολογιστης σβηνει!.Τι μπορω να κανω?.Help!!!:!:
  7. Απο οι ξερω ηταν να παρει στις 10 Νοεμβρη αλλα εππειδη τοτε θα μπουν οι ΕΠΟΠ θα παρει στις 10 οτωμβρη.Και εσυ για αεροπορια φιλε?.
  8. Καλημερα Φιλε Popolare!.Αν δεν κανω λαθος το ΤS φοραει 185/55/15, αυτα δηλαδη που θελω να βαλω και εγω..Παντως, απο αυτα που μου εγραψες, σαν να αλλαζει αρκετα η διασταση αν βαλω τα 185/55/15..
  9. Απο τη μαμα Τουοτα ειχε 175/60/14..
  10. Λεω να τα πουλησω και να βαλω και καποια ευρω παραπανω και να βαλω τα Continental..Για την διασταση τι λες/λετε?.(185/55/15)
  11. Γεια σας και απο εμενα παιδια!.Έχω ένα Yaris 1.3 και πριν τρεις μήνες έκανα το ολέθριο λάθος να του βάλω τα potenza σε διαστασεις 195/50/15 :( .Το αμαξι απο τοτε σπιναρει τρελλα , μιας και μαλλον τα λιγα κιλα του αυτοκινητου μου αδυνατουν να τα ζεστανουν..Χωρια που κοπαναει απιστευτα..θελω λοιπον να τα αλλαξω, και ειδικα για το Γιαρις εχω ακουσει φοβερα λογια για τα Continental premium Contact(Δεικτης ταχυτητας Η)..Σκεφτομαι μαλιστα να τα βαλω σε 185/55/15 για να βελτιωσω και λιγο και την ανεση αλλα και για να γινει και πιο προοδευτικο το αμαξι. καθε γνωμη ειναι ευπροσδεκτη, ειδικα απο καποιον που τα εχει δοκιμασει στο συγκεκριμμενο αμαξι.. :) PS:Popolare, τι λες?. :cool:
  12. Παιδια, εγω δυστυχως εχω μαλλον πολυ χοντρο προβλημα με το vodafone mail.. :mad: Εδω και δυο βδομαδες καθε φορα που παω να μπω απο το σαιτ της βονταφον μου λεει:Sun one identity server-user has no profile in this organisation..Οσες φορες και να προσπαθησω να μπω, μου βγαζει παλι το ιδιο μηνυμα..Στο τμημα εξυπερετησης πελατων μου ειπαν προσωρινα να συνδεσω το vodafone mail με το outlook express και μου δωσαν και τις ρυθμισεις..για 2 μερες ολα ηταν οκ, τωρα ομως καθε φορα που παω να μπω στο outlook, μου λεει οτι παρουσιαστηκαν καποια λαθη στο password και στο username που ομως ειναι σωστα!!.Απο την βονταφον μου ειπαν να μου ξαναστειλουν τις ρυθμισεις ,αλλα δεν μου ειπαν τιποτα για το τι μελλει γενεσται για το vodafone mail..Τι να κανω ρε παιδια?.
  13. Γενικωτερα ο Πειραιας δεν τα παει καλα με την Vodafone.. :( Παντως, για να μην ειμαι και αδικος, στα περισσοτερα σημεια του Πειραια που εχω παει με εχει καλυψει ικανοποιητικα.. ;) Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να τους ενημερωσεις και παραλληλα να βαλεις και οσους φιλους-γνωστους εχεις με βονταφον να παρουν μετα απο σενα και να αναφερουν το ιδιο προβλημα.Καλο ειναι, κατα την γνωμη μου να τονισεις ιδιαιτερα το γεγονος οτι εκει που δουλευεις υπαρχει πολυς κοσμος με το ιδιο προβλημα... :)
  14. Σε ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες σχετικα με την καλυψη των 3 εταιριων φιλε mind trap!Οσον αφορα για την καλυψη της Vodafone στην Αγγλια πραγματικα ειχα εντυπωσιαστει με την vodafone, οταν ημουνα στην Αγγλια για σπουδες..Ωστοσο, εχε υποψιν οτι αφενος η Αγγλια ειναι η χαρα των εταιρειων μιας και ειναι..επιπεδη χωρις ιδιαιτερα βουνα και παχουλες, ενω η ομορφη χωρα μας... :) και αφετερου καποιες φορες η voda στην Αγγλια μας ειχε αφησει χωρις επικοινωνια για 2 μερες λογω προβληματος του δικτυου της απο καταιγιδα, ενω και καποιες αλλες φορες υπερφορτωνοταν το δικτυο της.. :worry: .Αν θες την γνωμη μου,αν εχεις συνδεση με voda κρατησε την και αγορασε και μια cosmo καρτα που θα την χρησιμοποιεις καθε φορα που θα ταξιδευεις στα συγκεκριμμενα δυσβατα σημεια..Δεν θα εχεις αναγκη και την αδελφη σου :) ;)
  15. Καλως ηρθες καταρχην στην παρε μας φιλε mindtrap :) .Σιγουρα η Cosmote εχει καλυτερη καλυψη σε δυσβατες περιοχες, αλλα..πριν απο λιγο καιρο εκανα αυτο που θελεις να κανεις και εσυ..πηγα για λιγο στην Cote.Λοιπον, στα μισα απο τα σημεια οπου με την voda επιανα καμπανα, η Cosmote ηταν η εκτος η χαροπαλευε για σημα.. Γυρισα λοιπον παλι στα παλια μου λημερια ;) .Εξαρταται λοιπον που ταξιδευεις πιο συχνα και ποιες ειναι γενικοτερα οι αναγκες σου..
×
×
  • Create New...