Jump to content

OnePlus 3T

asot
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μόλις παρέλαβα και εγώ. Για αρχή μου φαίνεται εξαιρετικό το κινητό!

Μου ήρθε με 6.0.1 όμως και δεν βγάζει το update στην 7. Τι μπορώ να κάνω;

Κατέβασε την εφαρμογή VPN opera και βάλε χώρα Γερμανία και μετά θα σου έρθει το update

Μετά αν σβήσεις την εφαρμογή επανέρχεται

Nokia 8800 Scirocco

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τραγικό πραγματικά να πρέπει να περάσεις τα δεδομένα σου μέσω VPN για να σου έρθει ένα update.

Αν κάνω sideload από recovery, όπως λέει στο site τους θα έχω πρόβλημα;

EDIT Ο χρόνος φόρτισης είναι απίστευτος! Άλλο να το διαβάζεις και άλλο να το βλέπεις.

مفاجأة

Τραγικό πραγματικά να πρέπει να περάσεις τα δεδομένα σου μέσω VPN για να σου έρθει ένα update.

Καθόλου τραγικό

Περίμενε στη σειρά σου τότε και Όταν έρθει φίλε

Πιθανόν δεν έχεις καταλάβει την φιλοσοφία

Nokia 8800 Scirocco

EDIT Ο χρόνος φόρτισης είναι απίστευτος! Άλλο να το διαβάζεις και άλλο να το βλέπεις.

Δεν θες VPN? Κατεβασε ολοκληρο το zip της rom και φλασαρε το μεσω twrp, αν φυσικα εχεις ξεκλειδωσει bootloaders και εχεις περασει twrp.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Καθόλου τραγικό

Σου φαίνεται τραγικό να μη θέλω οι κωδικοί μου να περάσουν μέσα από servers που δεν ξέρω; Που κολλάει η φιλοσοφία σε αυτό; Μάλλον τα έχεις μπερδέψει λίγο.

Δεν θες VPN? Κατεβασε ολοκληρο το zip της rom και φλασαρε το μεσω twrp, αν φυσικα εχεις ξεκλειδωσει bootloaders και εχεις περασει twrp.

Ναι αυτό γράφω στη δεύτερη πρόταση. Βασικά προσπαθώ τώρα με το official recovery, αλλά μου βγάζει σφάλμα το adb.

Πρέπει να έχω twrp; Εδώ http://downloads.oneplus.net/oneplus-3t/oneplus_3t_oxygenos_4.0.3/ λέει ότι δουλεύει και με το official.

مفاجأة

Ερώτηση έχω παιδιά μιας και είμαι έξω για να ψάξω.δεν έχει πάρει ακόμα το κινητό τη nougat.?ήρθε στα χέρια μου σήμερα Κ μου λεει σύστημα ενημερωμένο.

Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

[sIGPIC][/sIGPIC]

Με official θα σε γελάσω. Δεν ξέρω τι και πώς μιας και εγώ με το που πήρα τη συσκευή στα χέρια μου έκανα όλες τις παραπάνω διαδικασίες.

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Τώρα διάβασα το παραπάνω.θα το δοκιμασω

Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

[sIGPIC][/sIGPIC]

Φιλε καλησπέρα. Δε νομιζω οτι είναι τραγικό. Απλά περίμενε τη σειρά σου και θα έρθει απο την εταιρεία. Εάν δε θέλεις να περιμένεις υπάρχουν τρόποι πολλοί και το φανταστικό,

ΣΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ!

Νομιζω ο φίλος Τάσος αυτο εννοούσε! Ή θα πας μέσω vpn ή θα φλασαρεις μόνος σου. Είτε official είτε με twrp. Πάλι και αυτο φανταστικό γιατί το δέχεται η εταιρεία.

Απο οτι κατάλαβα η φιλοσοφία αυτού του κινητού είναι να πειραματίζεσαι χωρίς ενοχές! Ούτε χαμένες εγγυήσεις ούτε τπτ! Αν εισαι δε προγραμματιστής και ειδικός, χαίρεσαι να το έχεις!

Sent from my iPad using Tapatalk

Sony Xperia Z2

Oneplus 3T

----- προσθήκη μηνύματος 34 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καθόλου τραγικό

Δε χρειάζεται custom recovery για να περάσουμε άλλη ROM. Κατεβάζουμε ολόκληρο το zip και το περνάμε είτε από το γρανάζι που είναι πάνω δεξιά στο μενού ενημερώσεων, είτε από στοκ recovery.

Για το φίλο που είναι αντίθετος (??) στο VPN.

Edited by ch_makis

Σου φαίνεται τραγικό να μη θέλω οι κωδικοί μου να περάσουν μέσα από servers που δεν ξέρω; Που κολλάει η φιλοσοφία σε αυτό; Μάλλον τα έχεις μπερδέψει λίγο.

Ναι αυτό γράφω στη δεύτερη πρόταση. Βασικά προσπαθώ τώρα με το official recovery, αλλά μου βγάζει σφάλμα το adb.

Πρέπει να έχω twrp; Εδώ http://downloads.oneplus.net/oneplus-3t/oneplus_3t_oxygenos_4.0.3/ λέει ότι δουλεύει και με το official.

Όπως είπαμε φίλε μου περίμενε την σειρά σου τότε.

Με την σειρά δίνονται τα update σε κάθε χώρα

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα άφησε το έτσι και θα σου έρθει μέρα με την ημέρα η αναβάθμιση

Δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί σου

Ζήτησες βοήθεια. Σου προτείναμε ή vpn ή με ξεκλείδωμα και custom recovery και πέρασμα της rom χειροκίνητα

Nokia 8800 Scirocco

@Tasos μην τα μπερδεύουμε τα πράγματα. Δε χρειάζεται ξεκλείδωμα και custom recovery για να περάσουμε στοκ firmware.

Δε χρειάζεται custom recovery για να περάσουμε άλλη ROM. Κατεβάζουμε ολόκληρο το zip και το περνάμε είτε από το γρανάζι που είναι πάνω δεξιά στο μενού ενημερώσεων, είτε από στοκ recovery.

Για το φίλο που είναι αντίθετος (??) στο VPN.

Καλο αυτο για να το ξερουμε στο μελλον. Εγω επειδη χρειαζομαι το root και συναμα για να εισαι root θες και twrp, δεν ηξερα με τα stock τι γινεται.

Μια ερωτηση και απο μενα. Αν ειμαι root τωρα και φλασαρω την stock recovery, θα συνεχισω να ειμαι root η το χανω?

Έχεις ενεργοποιήσει το usb debugging από τα developer options?

Sent from me

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

248 λεπτά κλήσεις σήμερα, 1508 mAh. Ίδια κατανάλωση και πάλι.

Sent from me

http://www.phonearena.com/news/OnePlus-co-founder-says-touch-input-lag-has-finally-been-fixed-alert-slider-about-to-get-tweaked_id92870

Τελικά το φαινόμενο του "Touch latency" μάλλον υπάρχει ..και θα δωθεί λύση σύντομα. Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω για τι ακριβώς μιλάνε...

http://www.phonearena.com/news/OnePlus-co-founder-says-touch-input-lag-has-finally-been-fixed-alert-slider-about-to-get-tweaked_id92870

Τελικά το φαινόμενο του "Touch latency" μάλλον υπάρχει ..και θα δωθεί λύση σύντομα. Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω για τι ακριβώς μιλάνε...

Από ότι έχω καταλάβει το touch latency έχει να κάνει με το ότι η οθόνη δεν ανταποκρίνεται με την πρώτη φορά στο πάτημα η στο αγγιγμα. Ελάχιστες φορές το έχω παρατηρήσει και γω, αλλά δε ξέρω αν είναι δικό μου φταίξιμο και δεν πατάω σωστά στην οθόνη ή αν όντως υφίσταται το πρόβλημα.

Από ότι έχω καταλάβει το touch latency έχει να κάνει με το ότι η οθόνη δεν ανταποκρίνεται με την πρώτη φορά στο πάτημα η στο αγγιγμα. Ελάχιστες φορές το έχω παρατηρήσει και γω, αλλά δε ξέρω αν είναι δικό μου φταίξιμο και δεν πατάω σωστά στην οθόνη ή αν όντως υφίσταται το πρόβλημα.

Το touch latency, γενικά ο όρος latency αναφέρεται στην καθυστέρηση απόκρισης του συστήματος σε ένα ερέθισμα.

Στην περίπτωση τη δική μας, εάν ακουμπουσες το δάχτυλο στην οθόνη και το κινούσες ελάχιστα πάνω ή κάτω δεν παρατηρούσες κύλιση της οθόνης. Μιλάω για ελάχιστη κίνηση. Σε παραπάνω μετακίνηση του δακτύλου ακολουθούσε κανονικά.

Όχι πίεση ! Μιλάω για απόκριση στην κίνηση.

Στις τελευταίες εκδόσεις δεν υπάρχει. Έχει λυθεί. Πριν υπήρχε όμως. Εμένα δε με ενόχλησε ποτέ.

Έχεις ενεργοποιήσει το usb debugging από τα developer options?

Sent from me

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

248 λεπτά κλήσεις σήμερα, 1508 mAh. Ίδια κατανάλωση και πάλι.

Sent from me

Δεν είναι σωστή η κατανάλωση που δείχνει είναι πλασματική, απλά ήθελα να ρωτήσω αν το έχουν και άλλοι με άλλες ρομ ή είναι bug της beta 4, επίσης αν κάποιος δεν έχει το πρόβλημα με beta και την έβαλε με clean install ας με ενημερώσει μην κάνω τζάμπα hard reset

Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν είναι σωστή η κατανάλωση που δείχνει είναι πλασματική, απλά ήθελα να ρωτήσω αν το έχουν και άλλοι με άλλες ρομ ή είναι bug της beta 4, επίσης αν κάποιος δεν έχει το πρόβλημα με beta και την έβαλε με clean install ας με ενημερώσει μην κάνω τζάμπα hard reset

Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Επιτέλους είδα ωραία στατιστικά! Στην beta 4 το fb λειτουργεί στο παρασκήνιο... Το έβγαλα όπως είπε εδώ μέσα φίλος και είδα διαφορά. 093f2d523326a65151e3d7683410f89d.jpgd083c7780089a26f510986be8a6256b0.jpgcecaee493188c2a1c7302ee4588f5178.jpg

----- προσθήκη μηνύματος 100 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πεντακάθαρα κάτι δεν αφήνει την συσκευή σου να μπεί σε αδράνεια

Κάποια εφαρμογή όπως είπαν και πιο πάνω.

Ίσως επειδή είσαι σε beta, η εφαρμογή να μην έχει αναβαθμιστεί για να υποστηρίζει τις αλλαγές που θα έχει η beta

Με το wake lock θα κάνεις δουλειά αν το αφήσεις λίγες ώρες θα φανεί αμέσως

Το wakelock Detector είχε θέμα, δε δούλεψε.

----- προσθήκη μηνύματος 31 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το Facebook βλέπω ότι είναι αρκετά ψηλά σε κατανάλωση. Δοκίμασε να σβήσεις την εφαρμογή για 1-2 μέρες και έλεγξε το.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και εναλλακτική εφαρμογή όπως το friendly. Δοκίμασε και πες μας εντυπώσεις.

Φίλε αυτό έκανε μεγάλη ζημιά!

Ρε παιδιά σε γειτονικό φόρουμ όλα τα 3t πωλούνται πάνω από 450 ευρώ. Όταν καινούργιο έχει λιγότερο. Και τα μαύρα από 500 και πάνω. Αυτό μόνο στην Ελλάδα θα μπορούσε να γίνεται...

Πάμε για μεγάλα πράγματα!baf25e61cea6f08ac1c17dadd059c9a9.jpg6b72e6337d956ef369199dacbb00fcf7.jpg

Ωραία στατιστικά. Είναι όμως η Rom Fast and Stable?

----- προσθήκη μηνύματος 68 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ρε παιδιά σε γειτονικό φόρουμ όλα τα 3t πωλούνται πάνω από 450 ευρώ. Όταν καινούργιο έχει λιγότερο. Και τα μαύρα από 500 και πάνω. Αυτό μόνο στην Ελλάδα θα μπορούσε να γίνεται...

Πάντα

Αυτά είναι χθεσινά. Σταθερότητα και γρήγορη. Δεν βρήκα κανένα πρόβλημα. 7e2828136432acb188c3e2380afebeb2.jpg0eeb61e10f16285824179c9e6263ff3b.jpgad2947b05a835c5723b3028fadbc9d7d.jpg

απο σήμερα και γω στη παρέα σας.Ελπιζω για καμποσο διάστημα.Αφου το σεταρα ,περασα την 7.1.1 και ρουφηξα τη μπαταρια φορτιζει τωρα.Βλεπω οι περισσοτεροι black theme εχετε.Ομορφη συσκευη ποιοτικη και πιο μαυρη απο htc 10 που ειχα.Το μονο που με χαλασε ειναι η ζελατινη που φοραει που διαβασα απο αρκετους μεσα εδω να την αφησω αλλα στις ακρες ειναι στον αερα.Την αφηνω προς το παρον και βλεπω. Edited by griniaris
[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτά είναι χθεσινά. Σταθερότητα και γρήγορη. Δεν βρήκα κανένα πρόβλημα. 7e2828136432acb188c3e2380afebeb2.jpg0eeb61e10f16285824179c9e6263ff3b.jpgad2947b05a835c5723b3028fadbc9d7d.jpg

Θα μπορέσεις να βάλεις τα στατιστικά όταν θα εισαι στο 10-15%;;;

Sony Xperia Z2

Oneplus 3T

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

απο σήμερα και γω στη παρέα σας.Ελπιζω για καμποσο διάστημα.Αφου το σεταρα ,περασα την 7.1.1 και ρουφηξα τη μπαταρια φορτιζει τωρα.Βλεπω οι περισσοτεροι black theme εχετε.Ομορφη συσκευη ποιοτικη και πιο μαυρη απο htc 10 που ειχα.Το μονο που με χαλασε ειναι η ζελατινη που φοραει που διαβασα απο αρκετους μεσα εδω να την αφησω αλλα στις ακρες ειναι στον αερα.Την αφηνω προς το παρον και βλεπω.

Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα! Το tempered glass σου τρώει ελάχιστα απο την οθονη δεξιά και αριστερά! Η ζελατίνη επειδή στις άκρες η οθόνη εχει καμπύλες δε μπορει να καλύψει επομένως την αφήνει λίγο εκτεθειμένη. Αδιάφορο για εμενα, πήρα μαζί μια flip case και δε φοβάμαι για κάτι!

Sony Xperia Z2

Oneplus 3T

θα ψαξω να βρω spigen ζελατινες που για μενα οπου και αν τις δοκιμασα καθοντουσαν τελεια και χωρις φουσκαλες.
[sIGPIC][/sIGPIC]