magicman Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 και γω το 3 ειχα, αλλα δεν θυμαμαι να ηταν ετσι. κακη χρηση οχι, γιατι δε χανει επαφη. τεχνικος ειμαι. δεν χανει επαφη, δλδ δεν εχει κατι η θυρα, αλλα νιωθω οτι εχει λιγο τζογο το πλακετακι της θυρας. αριστεα-δεξια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos79 Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 (edited) και γω το 3 ειχα, αλλα δεν θυμαμαι να ηταν ετσι. κακη χρηση οχι, γιατι δε χανει επαφη. τεχνικος ειμαι. δεν χανει επαφη, δλδ δεν εχει κατι η θυρα, αλλα νιωθω οτι εχει λιγο τζογο το πλακετακι της θυρας. αριστεα-δεξια. πρωτη φορα το ακουμε αυτο.ουτε εχει αναφερθει καπου οτι εχει προβλημα.Κ το usb port,η πλακετα που λες ειναι βιδωμενη αριστερα δεξια επανω στο σασι. Edited January 24, 2017 by giorgos79 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 (edited) Πρόβλημα, πήγα και εγκατέστησα μια νέα έκδοση του playstore από το apkmirror Και τώρα η εφαρμογή μου κάνει force close. Τι πρέπει να κάνω; Edit Με κατάργηση των ενημερώσεων λύθηκε το θέμα και λειτουργεί ξανά Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited January 24, 2017 by taliban Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos79 Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 Πρόβλημα, πήγα και εγκατέστησα μια νέα έκδοση του playstore από το apkmirror Και τώρα η εφαρμογή μου κάνει force close. Τι πρέπει να κάνω; Edit Με κατάργηση των ενημερώσεων λύθηκε το θέμα και λειτουργεί ξανά Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk οποτε εισαι κομπλε!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 Θέλω να περάσω την 7.0 μέσω OTA.Πρίν και μετά την εγκατάσταση καλο είναι να κάνω επαναφορά τηλεφώνου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 Θέλω να περάσω την 7.0 μέσω OTA.Πρίν και μετά την εγκατάσταση καλο είναι να κάνω επαναφορά τηλεφώνου? μια φορά μετα μονο Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsipis1 Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 Συγνωμη για το offtopic. Εχω cosmote και στα δεδομενα μου βγαζει ενα H+. Τι σημαινει αυτο?Μενω βολο κεντρο και θα επρεπενα πιανω 4G Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos79 Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 Συγνωμη για το offtopic. Εχω cosmote και στα δεδομενα μου βγαζει ενα H+. Τι σημαινει αυτο?Μενω βολο κεντρο και θα επρεπενα πιανω 4G Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk μπορεις να διαβασεις εδω...https://community.giffgaff.com/t5/Blog/G-H-E-3G-and-LTE-Making-sense-of-cell-network-alphabet-soup/ba-p/10735263 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsipis1 Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 μπορεις να διαβασεις εδω...https://community.giffgaff.com/t5/Blog/G-H-E-3G-and-LTE-Making-sense-of-cell-network-alphabet-soup/ba-p/10735263 Δηλαδη χοντρα χοντρα απο οτι καταλαβα γιατι τα αγγλικα μου δεν ειναι και τα καλυτερα το H+ ειναι κατι αναμεσα στο 3G και το 4G. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 Ακριβώς. 4γ ενεργοποιησες απ την κοσμοτε? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsipis1 Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 Ακριβώς. 4γ ενεργοποιησες απ την κοσμοτε? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Σημερα την εκανα την συνδεση.το πακετο εγραφε για 4G σημα.Μου εδωσαν και καινουρια σιμ. Επρεπε να το ζητησω εξτρα δεν θα επρεπε να εχω λογικα? Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 Σημερα την εκανα την συνδεση.το πακετο εγραφε για 4G σημα.Μου εδωσαν και καινουρια σιμ. Επρεπε να το ζητησω εξτρα δεν θα επρεπε να εχω λογικα? Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στείλε 4G στο 1333 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsipis1 Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 (edited) Στείλε 4G στο 1333 Εστειλα το μηνυμα. Μου απαντησαν οτι πλεον θα εχω 4G ταχυτητες αλλα το H+ παραμενει Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με μια επανεκκινηση εστρωσαν ολα. Σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited January 25, 2017 by tsipis1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaNgBaNg Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 Έχετε να προτείνετε κάποιο καλό widget με ρολόι και καιρό, όπως αυτό του Sense και του Touchwiz; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 Εγώ αυτό χρησιμοποιώ τελευταία https://play.google.com/store/apps/details?id=com.droid27.transparentclockweather Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kyriakox Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 Μια βοήθεια Έχει λίγα themes και θέλω περισσότερα Έχετε βρει κάτι καλό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsipis1 Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 (edited) Τι λετε τα παει καλα??? :D :) :p ;) Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited January 27, 2017 by tsipis1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 Πώς τα καταφέρνετε να είστε 6 ώρες την ημέρα πάνω από ένα κινητό? Νομίζω το ρεκόρ πάω πιο πολύ στον χρήστη παρά στην συσκευή.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsipis1 Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 Πώς τα καταφέρνετε να είστε 6 ώρες την ημέρα πάνω από ένα κινητό? Νομίζω το ρεκόρ πάω πιο πολύ στον χρήστη παρά στην συσκευή.... Ειναι ακομη αρχη. Αυριο κλεινω εβδομαδα που το εχω στα χερια μου και ακομη το σκαλιζω. Χθες πχ κατεβασα εναν launcher και τον ρυθμιζα.Αργοτερα σταματας να ασχολεισε τοσο πολυ οπως οταν κατι ειναι καινουριο. Μου εχει ξανα τυχει. Με καθε συσκευη τα ιδια παθαινω οπως και πολλοι ανθρωποι ακομη Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pificos Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 Ειναι ακομη αρχη. Αυριο κλεινω εβδομαδα που το εχω στα χερια μου και ακομη το σκαλιζω. Χθες πχ κατεβασα εναν launcher και τον ρυθμιζα.Αργοτερα σταματας να ασχολεισε τοσο πολυ οπως οταν κατι ειναι καινουριο. Μου εχει ξανα τυχει. Με καθε συσκευη τα ιδια παθαινω οπως και πολλοι ανθρωποι ακομη Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Άμα το σκαλίζεις πως κανείς 6 ώρες οθόνη? Τι βασικές ρυθμίσεις έχεις? Είσαι ρουτ?.... Παράθεση OnePlus 5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsipis1 Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 (edited) Άμα το σκαλίζεις πως κανείς 6 ώρες οθόνη? Τι βασικές ρυθμίσεις έχεις? Είσαι ρουτ?.... Οχι δεν ειμαι ρουτ ειμαι στην 4.0.2.Απο ρυθμισεις δεν εχω κατι το ιδιαιτερο. Την φωτεινοτητα την εχω ενα τικ κατω απ την μεση Και τωρα ειναι ετοιμο για φορτιση Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited January 27, 2017 by tsipis1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 αντε πάλι ...... μόλις ανακάλυψα ότι έχω χάσει το twrp και μέσω της εφαρμογής δεν μπορώ να φλασάρω το image, τι κάνω τώρα ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 αντε πάλι ...... μόλις ανακάλυψα ότι έχω χάσει το twrp και μέσω της εφαρμογής δεν μπορώ να φλασάρω το image, τι κάνω τώρα ? Σύνδεση με pc adb και φλασάρεις την twrp. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 Σύνδεση με pc adb και φλασάρεις την twrp. επειδή το ξεκλέιδωμα το έχω κάνει με το https://forum.xda-developers.com/oneplus-3t/development/toolkit-oneplus-3t-toolkit-unlock-t3507729 λογικά αν το περάσω μέσω αυτού δεν θα κάνει wipe κάτι, σωστά ? Μην μπλέκω και με adb τώρα....... Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 Λογικα δεν θα γίνει wipe κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts