vag74 Δημ. December 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2016 Κίνα δεν θα έχει την μπάντα 800 που χρησιμοποιεί η wind για 4g στην επαρχία σε Vodafone και cosmote που έχω δουλέυει το 4g κανονικά Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. December 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2016 Με το standard shipping, υπάρχει tracking number; Ναι κανονικά έχει αριθμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. December 21, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2016 Το A3010 για ποια χωρα ειναι; Κατα 99% είναι το CHINA model (πχ αυτο που πωλεί το GeekBuying) ΔΕΝ έχει την Β20 band, που (κατ εμε) είναι απαραίτητη σε Ελλάδα πλεόν... Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntoulis81 Δημ. December 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2016 Το 64gb σήμερα λέει οτι έρχεται σε 13 μέρες!!!η παραγγελία μου 8/12 και θα έρθει 10/1!! Τι να πω, Υπομονή!!!!!! (θα το ηθελα πιο νωρίς). ----- προσθήκη μηνύματος 105 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οι μέρες που λέει το σάιτ είναι εργάσιμες ή ημερολογιακές;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanthast0s Δημ. December 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2016 Μια από τα ίδια και γω.. 12/12 η παραγγελία μου για το 64ρι και delivery στις 11/1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. December 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2016 Κατα 99% είναι το CHINA model (πχ αυτο που πωλεί το GeekBuying) ΔΕΝ έχει την Β20 band, που (κατ εμε) είναι απαραίτητη σε Ελλάδα πλεόν... εγω μενω μαλαισια για δες τις μπαντες της εταιρειας που εχω https://www.frequencycheck.com/carriers/maxis-malaysia λογικα παιζει το κινεζικο ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. December 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2016 Σχετικά με τις παραγγελίες και τις αποστολές υπάρχει ξεχωριστό θέμα... Παρακαλώ να απευθύνεστε εκεί... OnePlus 3/3T: Διαθεσιμότητα - Παραγγελίες - Αγορά - Αποστολές Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. December 21, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2016 εγω μενω μαλαισια για δες τις μπαντες της εταιρειας που εχω https://www.frequencycheck.com/carriers/maxis-malaysia λογικα παιζει το κινεζικο ε? M' αυτό που δίνεις, φαίνεται οτι η Maxis (σε LTE/4G) που ρωτάς έχει Β3 και Β7, κάτι που έχει και η Κινέζικη version 3T FDD-LTE : Bands 1/3/5/7/8 Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kyriakox Δημ. December 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2016 αυτό το έχει πάρει καποιος? κάνει καλή επαφή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. December 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2016 (edited) αυτό το έχει πάρει καποιος? κάνει καλή επαφή? Αυτό πρέπει να έχει την καλύτερη εφαρμογή από όλα απλά κόβει από την οθόνη δεξιά και αριστερά και είναι ακριβό. Έχω παραγγείλει κάποια από aliexpress θα δω πως είναι και θα ενημερώσω. Edit. Καλά χωρίς το xposed που ήμουν για 3μηνες που δεν είχα root τηλέφωνο έχασα πολλά. Τρελή παραμετροποίηση, το φτιάχνουμε όπως θέλουμε. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited December 21, 2016 by maximos Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. December 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2016 Αυτό πρέπει να έχει την καλύτερη εφαρμογή από όλα απλά κόβει από την οθόνη δεξιά και αριστερά και είναι ακριβό. Έχω παραγγείλει κάποια από aliexpress θα δω πως είναι και θα ενημερώσω. Edit. Καλά χωρίς το xposed που ήμουν για 3μηνες που δεν είχα root τηλέφωνο έχασα πολλά. Τρελή παραμετροποίηση, το φτιάχνουμε όπως θέλουμε. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Tι modules έχεις βάλει; Συμπεριφορά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Tι modules έχεις βάλει; Συμπεριφορά; Έβαλα το flat style bar indicator, gravity box καί vibration tuner. Συμπεριφορά δεν έχει καμία αλλαγή από πριν τα βάλω. Δουλεύουν υπόδειγματικα. Στάλθηκε από το HUAWEI M2-A01W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 (edited) εγώ έχω τα: fingerprintenabler flat style bar indicators ( αγορασμένο ) Greenify Youtube adaway Youtube backround playback Edited December 22, 2016 by taliban Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 ο ευρωπαικος κωδικος για την συσκευη ποιος ειναι ρε παιδια ? μην φαω καμια πατατα με της μπαντες . Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbfan Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Αν το παρεις απο το σαιτ τους,θα παρεις το ευρωπαικο οποτε δεν θα εχεις προβλημα. Παράθεση Regards DBFAN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 ναι εννοειτε αυτο . αλλα θελω να ξερω τον κωδικο σε περιπτωση που το παρω απο χερι Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbfan Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Στο κουτι γραφει Α3003 και καπου ποιο κατω εχει το CE για ευρωπη. Παράθεση Regards DBFAN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv8rx Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Αυτό που έχουμε όλοι είναι το Α3003 Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Αυτό που έχουμε όλοι είναι το Α3003 Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το oneplus 3 που έχω μου βγάζει A3003. Δεν άλλαξε στο καινούριο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv8rx Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Το oneplus 3 που έχω μου βγάζει A3003. Δεν άλλαξε στο καινούριο? Οχι! Στην ουσια ειναι το ιδιο τηλεφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kyriakox Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 θυμίστε μου λίγο το κινητό 2 χρόνια εγγύηση δεν έχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 θυμίστε μου λίγο το κινητό 2 χρόνια εγγύηση δεν έχει? Σωστά Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 Tην έβαλε κανείς ? http://forum.xda-developers.com/oneplus-3t/how-to/rom-oos4-0-nougat-op3t-leaked-t3523482 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akonakis Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 εγώ έχω τα: fingerprintenabler flat style bar indicators ( αγορασμένο ) Greenify Youtube adaway Youtube backround playback Αυτό που μου την έσπασε με το Flat style bar indicators είναι ότι δεν σου δείχνουν το θαυμαστικό όταν έχει κάποιο θέμα με τα δεδομένα, όπως γίνεται με τα μαμά indicators. Ξέρετε άμα υπάρχει κάποια λύση? Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 Αυτό που μου την έσπασε με το Flat style bar indicators είναι ότι δεν σου δείχνουν το θαυμαστικό όταν έχει κάποιο θέμα με τα δεδομένα, όπως γίνεται με τα μαμά indicators. Ξέρετε άμα υπάρχει κάποια λύση? Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk δεν σε ΄΄έπιασα΄΄ ..................... Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts