gkp Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Οπότε δεν πάει απατη η sim, μια χαρά, βελτιώθηκε τίποτα ? Την έκδοση την είχα περάσει με τον άλλο τρόπο απλά για να δοκιμάσω αν δουλεύει η σιμ έκανα πρώτα υποβάθμιση σε Β139. Κατά τα λοιπά τα ίδια. Η φωτεινότητα δεν έφτιαξε. Έκανα και ολική επαναφορά αλλά πάλι καμιά διαφορά. Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjFo Δημ. March 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2017 Παιδιά ποια ειναι η γνωμη σας για τη selfie καμερα, για μένα είναι η πιο προχειροδουλεια που εχω συναντήσει σε ναυαρχιδα χειρότερη και από συσκευές των 170- 200 ευρώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. March 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2017 Παιδιά ποια ειναι η γνωμη σας για τη selfie καμερα, για μένα είναι η πιο προχειροδουλεια που εχω συναντήσει σε ναυαρχιδα χειρότερη και από συσκευές των 170- 200 ευρώ Ευτυχώς που το έγραψες εσύ διότι αν γράψω κάτι τέτοιο για τα Mate 9 θα φανώ ότι είμαι εριστικός. Σκουπίδι από τα λίγα σε αυτόν τον τομέα όπως και το απλό Mate 9 Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. March 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2017 Ευτυχώς που το έγραψες εσύ διότι αν γράψω κάτι τέτοιο για τα Mate 9 θα φανώ ότι είμαι εριστικός. Σκουπίδι από τα λίγα σε αυτόν τον τομέα όπως και το απλό Mate 9 +2 Trash!!! Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petsali Δημ. March 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2017 Ευτυχώς που το έγραψες εσύ διότι αν γράψω κάτι τέτοιο για τα Mate 9 θα φανώ ότι είμαι εριστικός. Σκουπίδι από τα λίγα σε αυτόν τον τομέα όπως και το απλό Mate 9 ανεβαστε καμια φωτο να δουμε παντος και εγω που εχω το s7 edge το βραδυ με φωτισμο δωματιου χαλια βγαζει ι selfie.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjFo Δημ. March 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2017 Μακάρι να ηταν το βράδυ πρόβλημα, εχω πάρει όλα μου τα παλιά τα κινητα και τα εχω συγκρινει κ ολα βγαζουν καλυτερες selfies ακομα και κινητό 4 ετιας, το πήραν χαμπάρι ότι βάλανε selfie umi και elephone γιαυτο στο p10 βαλανε leica selfie να καλύψουν την προχειρότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. March 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2017 Χρησιμοποιώ την μπροστινή κάμερα για βιντεοκλήσεις περίπου 1 ώρα την ημέρα. Μου φαίνεται πάρα πολύ καλή στα χρώματα και μάλιστα έχει ειδικό φίλτρο για υψηλό φωτισμό και ήλιο - όχι πως έχει και ποτέ ήλιο εδώ που είμαι. Επίσης σε χαμηλό φωτισμό η απόδοση σε βίντεο είναι εξαιρετική. Για φωτογραφίες δεν έχω και πολύ άποψη, δεν είμαι και φαν των σέλφι γενικά. :) Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjFo Δημ. March 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2017 Χρησιμοποιώ την μπροστινή κάμερα για βιντεοκλήσεις περίπου 1 ώρα την ημέρα. Μου φαίνεται πάρα πολύ καλή στα χρώματα και μάλιστα έχει ειδικό φίλτρο για υψηλό φωτισμό και ήλιο - όχι πως έχει και ποτέ ήλιο εδώ που είμαι. Επίσης σε χαμηλό φωτισμό η απόδοση σε βίντεο είναι εξαιρετική. Για φωτογραφίες δεν έχω και πολύ άποψη, δεν είμαι και φαν των σέλφι γενικά. :) Δοκίμασε φωτογραφίες και θα καταλάβεις , είχα mate 8 πριν και έβγαζε Πολύ καλύτερες selfies εχει μπροστινή κάμερα αλλα umi super χάλι μαύρο αναπολώ τη selfie του mate 8. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. March 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2017 Δοκίμασε φωτογραφίες και θα καταλάβεις , είχα mate 8 πριν και έβγαζε Πολύ καλύτερες selfies εχει μπροστινή κάμερα αλλα umi super χάλι μαύρο αναπολώ τη selfie του mate 8. Μην αναπολείς τίποτα. Σύντομα θα πάμε σε άλλα μοντέλα. Παρόλα αυτά πρόκειται για μια εξαιρετική σύσκευη overall. Θεωρώ ότι σήμερα που μιλάμε είναι το κορυφαίο κινητό τουλάχιστον για τις δικές μου ανάγκες Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjFo Δημ. March 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2017 Μην αναπολείς τίποτα. Σύντομα θα πάμε σε άλλα μοντέλα. Παρόλα αυτά πρόκειται για μια εξαιρετική σύσκευη overall. Θεωρώ ότι σήμερα που μιλάμε είναι το κορυφαίο κινητό τουλάχιστον για τις δικές μου ανάγκες Ναι είναι η κορυφαία συσκευή για μένα ειδικά σε μπαταρία, ταχύτητα, επεξεργαστή (ο kirin δεν πιάνεται φοβερός) είμαι φανατικός της σειράς mate πρωην κάτοχος mate 7,8 η huawei έχει κάνει τρομερά βήματα προόδου προς τη κορυφή και πάντα κάθε συσκευή που βγάζει βελτιώνει το σημείο που πονάει, το mate 8 ποναγε στην κάμερα και στην GPU ήρθε το mate 9 με G71 mali, και leica κάμερα και τα βελτίωσε αλλα στη selfie μας έκανε πισωγύρισμα δυστυχώς, τουλάχιστον το κατάλαβε και γι'αυτό έρχεται το p10 με leica selfie και σου λέει που αλλού πονάμε σε σχέση με τον ανταγωνισμό στις βραδινές λήψεις και έρχεται το p10 plus με διάφραγμα f.1.8 αντι f2.2, αν ειχε amoled οθόνη το p10 plus θα την έκανα την μετάβαση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 Η adreno 530 ειναι καλυτερη απο την g71 την απλη.τουλαχιστον στο s8 θα φοραει την g71 mp20 πυρηνες που θα κανει τρομερη δουλεια στα γραφικα,ισως καλυτερη και απο την 540!στην καμερα ιδια πραγματα και στο p10 p10 plus! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjFo Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 Δεν ειναι καλύτερη η 530 ιδιες είναι με ελαφρως καλυτερη την G71 σε αλλους τομεις υπερέχει η μια και σε αλλους η άλλη, σύμφωνα με τα benchmark υπαρχει διαφορά φιλε πολυ μικρή αλλα υπάρχει f.1.8 διάφραγμα καλυτερες βραδινες ληψεις το 10 plus ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://www.notebookcheck.net/ARM-Mali-G71-MP8.185277.0.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 γενικα η adreno 530 /540 πιστευω παντα υπερτερουσαν στα γραφικα.ελαχιστες διαφορες βεβαια!για αυτο περιμενω να δω του s8 την 20 πυρηνη! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. April 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2017 Β181 με Google VM Support Released. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdino Δημ. April 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2017 (edited) Indeed Edited April 2, 2017 by drdino Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 Β181 με Google VM Support Released. Στο Ευρωπαϊκό μοντέλο τίποτα ακόμη. Ρε παιδιά... :lol: Καλά τι κάνουν οι πάροχοι στην Ευρώπη; :shock: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdino Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 Με firmware finder παίζει κανονικά πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. April 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2017 Μετά από δύο μέρες συνύπαρξης με τα samsung μπορώ να έχω τα πρώτα συμπεράσματα. Πρώτο θα φύγει το s8. Οι πιθανότητες σήμερα λένε ότι το Mate 9 Pro θα μείνει μέχρι τέλους. Προσωπικά το δαχτυλίκο και η αυτονομία υπερτερούν της εμφάνισης και της οθόνης. Βέβαια επειδή είναι νωρίς ακόμα θέλω να δώσω λίγο χρόνο ακόμα στο s8+. Το μικρό χαιρετάει Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2017 Μετά από δύο μέρες συνύπαρξης με τα samsung μπορώ να έχω τα πρώτα συμπεράσματα. Πρώτο θα φύγει το s8. Οι πιθανότητες σήμερα λένε ότι το Mate 9 Pro θα μείνει μέχρι τέλους. Προσωπικά το δαχτυλίκο και η αυτονομία υπερτερούν της εμφάνισης και της οθόνης. Βέβαια επειδή είναι νωρίς ακόμα θέλω να δώσω λίγο χρόνο ακόμα στο s8+. Το μικρό χαιρετάει Πόσο διαφορά σε σχέση με το s8 Plus έχει το mate 9 pro στην μπαταρία του? Αν μπορείς δώσε μας λίγα στοιχεία. Ευχαριστώ Nikos_S7 edge Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. April 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2017 (edited) Μετά από δύο μέρες συνύπαρξης με τα samsung μπορώ να έχω τα πρώτα συμπεράσματα. Πρώτο θα φύγει το s8. Οι πιθανότητες σήμερα λένε ότι το Mate 9 Pro θα μείνει μέχρι τέλους. Προσωπικά το δαχτυλίκο και η αυτονομία υπερτερούν της εμφάνισης και της οθόνης. Βέβαια επειδή είναι νωρίς ακόμα θέλω να δώσω λίγο χρόνο ακόμα στο s8+. Το μικρό χαιρετάει Τέτοια λεγε... Χμ... Και το σκεφτόμουν το μικρό S8... Η αυτονομία του Pro είναι από τα μεγαλύτερα ατού της συγκεκριμένης συσκευής. Για δες και τι ψάρια πιάνει το + για να δούμε τι θα κάνουμε... Sent from my LON-L29 using Tapatalk Edited April 14, 2017 by geovass Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdino Δημ. April 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2017 182 πλέον μέσω funky. Το daydream παίζει κανονικά, στην 181 είχε θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjFo Δημ. April 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2017 Καλησπέρα και χρόνια πολλά, τα χρώματα ειναι πιο ξεθωριασμενα με Β182 ή η ιδέα μου είναι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. April 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2017 Τετάρτη μέρα με τα samsung και πλέον με σίγουρια μπορώ να πω ότι η αυτονομία είναι σχεδόν ανύπαρκτη διπλα στο Pro. Οθόνη μεταξύ 3 και 4 ωρών μέγιστο στο plus. Το Mate 9 Pro φαίνεται να κερδίζει συνολικά τη μάχη με τα samsung για να τα δικά μου γούστα. Θέλω λίγο ακόμα αλλά βλέπω δύσκολα να το αποχωρίζομαι Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdino Δημ. April 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2017 Καλησπέρα και χρόνια πολλά, τα χρώματα ειναι πιο ξεθωριασμενα με Β182 ή η ιδέα μου είναι ? Δεν είδα κάποια διαφορά, όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 (edited) Επέστρεψα σήμερα στο Mate 9 Pro για διάλειμμα από τα samsung και ιδού τα αποτελέσματα. https://ibb.co/kFj8y5 Βάλτε στην εξίσωση το δαχτυλίκο, την καλύτερη αναλογία της οθόνης και τον ήχο και πείτε μού με τι κουράγιο να βάλω πάλι την κάρτα sim στο s8 η s8+. Edited April 19, 2017 by gkp Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts