Jump to content

[Προς Κυκλοφορία] Huawei Mate 9 Pro

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για τα παραπάνω μαγαζιά / eBay το γνωρίζω ότι υπάρχει εκεί (αν και οι τιμές μαζί με φόρους, τελωνεία κλπ είναι υπερβολικά υψηλή για αυτό το τηλέφωνο). Έλεγα μήπως υπήρχε κάτι από Ευρώπη. Δε θα δώσω σε κινέζο / αμερικάνο ένα χιλιάρικο και να έχω φόβους τελωνείων και χωρίς εγγύηση...that's too much!
He who controls the past,commands the future.He who commands the future,conquers the past.

• Απαντήσεις 268
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για τα παραπάνω μαγαζιά / eBay το γνωρίζω ότι υπάρχει εκεί (αν και οι τιμές μαζί με φόρους, τελωνεία κλπ είναι υπερβολικά υψηλή για αυτό το τηλέφωνο). Έλεγα μήπως υπήρχε κάτι από Ευρώπη. Δε θα δώσω σε κινέζο / αμερικάνο ένα χιλιάρικο και να έχω φόβους τελωνείων και χωρίς εγγύηση...that's too much!

Στο μαγαζί στο 2ρο λινκ δεν θα χρεωθείς τελωνείο (εαν σε χρεώσει, το μαγαζί σε πιστώνει πίσω). Εγγύηση σου δίνει ενα χρόνο. Η τιμή είναι ψηλά γιατί είναι νεα Top Range συσκευή.

πάντως η έκδοση LON-L29/tw που κυκλοφορεί στη αγορά της ταιβάν, το γράφει και στο κουτί έξω δεν υποστηρίζει LTE 800.

Προφανώς υπάρχουν διαφορές στις μπάντες LTE ανάλογα με περιοχή που κυκλοφορεί η συσκευή.

Αυτό και αν είναι κουφό Θανάση. Στο ίδιο μοντέλο να έχουμε διαφορετικό hardware.

Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010).

Θα σε θυμόμαστε για πάντα

πάντως η έκδοση LON-L29/tw που κυκλοφορεί στη αγορά της ταιβάν, το γράφει και στο κουτί έξω δεν υποστηρίζει LTE 800.

Προφανώς υπάρχουν διαφορές στις μπάντες LTE ανάλογα με περιοχή που κυκλοφορεί η συσκευή.

Εδώ πάντως γραφει ότι υποστηρίζει την 800 http://m.huawei.com/twmobile/consumer/mobile-phones/detail/mate9-pro-tw.htm

Sent from my LON-L29 using Tapatalk

Αυτό και αν είναι κουφό Θανάση. Στο ίδιο μοντέλο να έχουμε διαφορετικό hardware.

Δεν ισχύει αυτό. Ποτέ δε το έκανε αυτό η Huawei. ;)

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ πάντως δεν έχω πάρει ακόμη το update OTA. Κάτι συμβαίνει. :wacko:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα ξέρει κανείς από που μπορούμε να το αγοράσουμε αξιόπιστο κατάστημα ? δεν μπορώ να το βρω πουθενά είμαι λίγο άσχετος με τις online αγορές, ευχαριστώ

Το wondamobile έχει την international έκδοση σε χρυσό, το spemall την Ασιατική στα περισσότερα χρώματα.

To wondamobile έχει την έκδοση με κωδικό C636 που είναι Asia/Pacific region. Αυτήν έχω και έγω.

https://www.wondamobile.com/huawei-mate-mate-9-64gb-dual-lte-mobile-phone-unlocked-and-sim-free-with-google-play-installed-2627.html

Και έχει και την Ασιατική φυσικά, αλλά πιο ακριβη. Εγώ το έχω πάρει σε γκρι απο το spemall κι έχω περάσει την rom του lon-l29 μέσω funkyhuawei, περιμένω να μπορούμε να κάνουμε κανονικό rebrand σε ευρωπαϊκό.

Και τι θεματα θα εχουμε με το Ασιατικο αν δεν του βαλουμε ευρωπαικη rom ?, βασικα το ψαχνω καιρο θελω πολυ να το αγορασω αμεσα, ειναι κινηταρα αλλα δεν ξερω αν ειναι αξιοπιστα απο το wondamobile δεν το εχει κανενα skroutz μαγαζο και εγω δεν το χω πολυ με τις online αγορες βασικα προτιμο στο χερι αν ειναι πολλα τα λεφτα αν εχετε υποψιν καποιος που το πουλαει ας μου στειλει που δεν νομιζω τετοιο εργαλειο ας μου στειλει inbox ευχαριστω

Και τι θεματα θα εχουμε με το Ασιατικο αν δεν του βαλουμε ευρωπαικη rom ?, βασικα το ψαχνω καιρο θελω πολυ να το αγορασω αμεσα, ειναι κινηταρα αλλα δεν ξερω αν ειναι αξιοπιστα απο το wondamobile δεν το εχει κανενα skroutz μαγαζο και εγω δεν το χω πολυ με τις online αγορες βασικα προτιμο στο χερι αν ειναι πολλα τα λεφτα αν εχετε υποψιν καποιος που το πουλαει ας μου στειλει που δεν νομιζω τετοιο εργαλειο ας μου στειλει inbox ευχαριστω

Δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα προβλημα με την συσκεύη μου. Το θέμα ειναι να μην είναι η κινέζικη έκδοση AL00. Η International/Asian (LON-L29C636)) που πουλάει το εν λόγω κατάστημα δεν έχει τίποτα να ζηλέψει απο την International/Europe (LON-L29C432).

Δηλαδη να παραγγειλω απο wondamobile δεν θα υπαρχει θεμα με τελωνειο ειναι αξιοπιστο ?

Είναι αξιόπιστο. Εαν περάσει από τελωνείο τους λες πόσο πλήρωσες και σου κάνουν refund την επομένη.

Δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα προβλημα με την συσκεύη μου. Το θέμα ειναι να μην είναι η κινέζικη έκδοση AL00. Η International/Asian (LON-L29C636)) που πουλάει το εν λόγω κατάστημα δεν έχει τίποτα να ζηλέψει απο την International/Europe (LON-L29C432).

Το μόνο που φοβάμαι είναι τα carrier settings VoLTE όταν έρθει. Μπορεί να μην περνάνε σε άλλες εκδόσεις πλην της Ευρωπαϊκής.

Btw,

αγόρασα προστατευτικό γυαλί. Προσαρμόζει καλά αλλά πρέπει να ενεργοποιώ το gloves mode για να λειτουργεί σωστά. Τώρα σκέπτομαι να το σουτάρω ή όχι;

Edited by mixtri

[sIGPIC][/sIGPIC]

unlocked, δηλαδή δουλεύει με οποιονδήποτε πάροχο.

Edited by achillesgk

Ναι αυτό δείχνει να είναι το μοντέλο εκτός Κίνας (LON-L29). Το region δεν το γράφει αλλά δεν παίζει και τόσο σημασία. Καλό είναι να έχει η το C636 Asia η το C432 Europe.

Sent from my LON-L29 using Tapatalk

Δεν υπάρχει ΕΑΝ περάσει. Αν επιλέξεις DHL θα περάσει οπωσδήποτε.

Ακόμα κι αν σου πληρώσουν τα τέλη την DHL 52 ευρώ θα την πληρώσεις έτσι κι αλλιώς.

ΠΡΟΣΟΧΗ.

Sent from my MIghty MIX

Κωνσταντίνος

Καλησπερα παιδιά , Κάτοχος και εγώ της super συσκευής LON-L29C636B124, ένα ερώτημα οι ειδοποιήσεις με σβηστή την οθόνη σας έρχονται κανονικά ; Μου φαίνεται κάνει τα ίδια με το mate 8 που θέλει ρυθμίσεις

H 139 είναι η τελευταία έκδοση λογισμικού, η 124 είναι αρκετά πιο πίσω... Οι ειδοποιήσεις θέλουν ενεργοποίηση για κάθε εφαρμογή ξεχωριστά καμία φορά..

H 139 είναι η τελευταία έκδοση λογισμικού, η 124 είναι αρκετά πιο πίσω... Οι ειδοποιήσεις θέλουν ενεργοποίηση για κάθε εφαρμογή ξεχωριστά καμία φορά..

Δεν έχει δοθεί ΟΤΑ η 139. Δεν έχει εγκριθεί ακόμα από τους παρόχους.

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk

[sIGPIC][/sIGPIC]