Jump to content

Redmi 4 Prime

adversus
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και στο θέμα μπαταρίας δεν υπάρχει σημαντική διάφορα ... προσωπικά το 7 με αφήνει αδιάφορο (λογικά όλο και κάποια προβλήματα θα προκύψουν)
Εντάξει η αλήθεια είναι ότι το κινητό ήταν και παραμένει super smooth μετά από τόσο καιρό χρήσης και προσωπικά το θεωρούσα και το θεωρώ από τα πιο VFM 5αρια. Ωστόσο εντάξει oreo βγήκε πλέον, ας πάμε και εμείς τουλάχιστον σε Nougat...;)

Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

πως το κανω αυτο ?
Νομίζω από Global Rom γίνεται downgrade σε πιο παλιά έκδοση μέσω του updater. Κατέβασε τη Rom από miui download, άνοιξε τον updater και κάνε choose update package...

Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Απαντήσεις 752
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

πως το κανω αυτο ?

Σου έχω στείλει π.μ

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εντάξει η αλήθεια είναι ότι το κινητό ήταν και παραμένει super smooth μετά από τόσο καιρό χρήσης και προσωπικά το θεωρούσα και το θεωρώ από τα πιο VFM 5αρια. Ωστόσο εντάξει oreo βγήκε πλέον, ας πάμε και εμείς τουλάχιστον σε Nougat...;)

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Είναι το καλύτερο κινητό που έχει περάσει από τα χέρια μου γενικά σε όλα τα χαρακτηριστικά του ακόμα καλύτερα και απο τα υπόλοιπα xiaomi που εχω , Nougat είναι πιθανό να δούμε άλλα φοβάμαι πως θα ειναι καμιά ξεπέτα(στις αναβαθμίσεις είναι λίγο εως πολύ περίεργοι της xiaomi) ;) to 4x που εχω εχει αλλα δεν μπορώ να σου πω οτι βλέπω κάτι το οποίο με ενθουσιάζει τουλάχιστον στην χρήση που κάνω εγω , το split screen είναι ενδιαφέρον αλλα δεν το χρησιμοποιώ .

Ρίξε μια κρυφή ματιά εδω ...

Edited by st@m@tis
Xiaomi Redmi 3s - Redmi 4x - Redmi 4 Prime - Note 4x - Redmi Note 8

παρόμοια συναισθήματα και εγω..τερμα ικανοποιημένος..το μοναδικό που με αγχώνει ειναι η 800ρα μπαντα στην cosmote..και η οποια λενε οτι θα προτιμηθει ευραιως απο δω και περα..

παρόμοια συναισθήματα και εγω..τερμα ικανοποιημένος..το μοναδικό που με αγχώνει ειναι η 800ρα μπαντα στην cosmote..και η οποια λενε οτι θα προτιμηθει ευραιως απο δω και περα..

Με την Vodafone Cosmote μέχρι στιγμής δεν έχω κάποιο πρόβλημα και λογικά ούτε στο μέλλον ... ;) μέχρι τότε βλέπουμε αλλά δεν νομίζω να αλλάξει τπτ !

εντάξει εχω ακουσει καποιες λιγες περιοχές που δεν πιάνει όπως χωριά του Πηλίου,κάποια νησιά κλπ..αυτο δρ με αγχώνει..με αγχώνει που διαβασα οτι η B20 πλεον θα αποτιμηθεί διότι πήραν οι εταιρίες τα δικαιώματα να τη χρησιμοποιήσουν και οτι τις συμφέρει λογω του οτι εχουν μεγάλη εμβέλεια και ότι είναι οικονομικές στη συντήρηση τους...

εντάξει εχω ακουσει καποιες λιγες περιοχές που δεν πιάνει όπως χωριά του Πηλίου,κάποια νησιά κλπ..αυτο δρ με αγχώνει..με αγχώνει που διαβασα οτι η B20 πλεον θα αποτιμηθεί διότι πήραν οι εταιρίες τα δικαιώματα να τη χρησιμοποιήσουν και οτι τις συμφέρει λογω του οτι εχουν μεγάλη εμβέλεια και ότι είναι οικονομικές στη συντήρηση τους...

Όταν συμβεί αυτό Κώστα θα έχουμε βρει το επόμενο μας xiaomi αν δεν μας καλύπτει αυτό που έχουμε :D

σωστος!αν και το αγαπαω τοσο που δε θα ήθελα να το δωσω για τουλαχ. 2 χρονια ακομα..αλλα πραγματικα δε ξερω τι συμβαινει..διαβασα οτι ήδη η cosmote εχει ξεκινησει τοποθετήσεις τετοιων κεραιών..τους ρωτησα και τους ιδιους αλλα ακρη δεν εβγαλα..!αν και λενε οτι μονο σε λαγκάδια θα εχει τετοιες..

σωστος!αν και το αγαπαω τοσο που δε θα ήθελα να το δωσω για τουλαχ. 2 χρονια ακομα..αλλα πραγματικα δε ξερω τι συμβαινει..διαβασα οτι ήδη η cosmote εχει ξεκινησει τοποθετήσεις τετοιων κεραιών..τους ρωτησα και τους ιδιους αλλα ακρη δεν εβγαλα..!αν και λενε οτι μονο σε λαγκάδια θα εχει τετοιες..

Ουδέν μονιμότερο του προσωρινού… ;)

Μπορείς να το επαναφέρεις στην επίσημη ΡΟΜ σε περίπτωση που χρειαστεί σέρβις , δεν ξέρω αν χάνεις την εγγύηση .

• 4 weeks later...

Καλησπέρα παιδιά. Λοιπόν θέλω να το στείλω στην infoquest για service σε hardware το θεμα μου είναι ότι έχω κάνει unlock τον bootloader και έχω βάλει άλλη rom. Πρέπει να αλλάξω rom και να κλειδώσω bootloader η επειδή είναι service σε hardware δεν έχει να κάνει και δεν έχω πρόβλημα ?

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Καλησπέρα,

Έχει καταφέρει κανείς να ενεργοποιήσει το Camera2 api και την google camera με το hdr+?

το camera2api το ενεργοποιησα αλλα κρασαρει καποιες φορες η καμερα και επισης δε βγαζει πολλες φορες φωτο εντος εφαρμογης.π.χ viber.τωρα για να δουλέψει η g.c θελει android 7+ το οποιο δε κοβω να το παίρνουμε..

το camera2api το ενεργοποιησα αλλα κρασαρει καποιες φορες η καμερα και επισης δε βγαζει πολλες φορες φωτο εντος εφαρμογης.π.χ viber.τωρα για να δουλέψει η g.c θελει android 7+ το οποιο δε κοβω να το παίρνουμε..

Χμμ εγώ πρόσθεσα την εντολή στο build.prop και μ βγάζει force close σε hdr με στοκ camera app. Google camera δε δουλεύει δείχνει μαύρο. Και γενικά καμια κάμερα δε δουλεύει σωστά με manual ρυθμισεις, κρασαρει.

Φιλε κι εγω το ιδιο κινητο εχω κ αντιμετωπιζω το ιδιο προβλημα κ ρωτησα αλλο ενα παιδι με το ιδιο κινητο κ μου ειπε οτι μαλλον φταιει η μπαντα.εγω εχω wind κ οταν το παθαινω ενεργοποιω τη λειτουργια πτησης κ αμεσως την απενεργοποιω κ επανερχεται το σημα.

το εχω σε κατάσταση ανοίγματος κουτιού!σκέφτομαι να το δωσω,αλλα να παρω κατι παρομοιο με ιδια μπαταρια xiaomi μονο φυσικα,αλλα τι επιλογες εχω σε 5 ιντσες;το δινω λογω ψυχολογικής χαζομαρας της έλλειψης B20 800mHz αν και με cosmote ποτε δεν ειχα θεματα..

το εχω σε κατάσταση ανοίγματος κουτιού!σκέφτομαι να το δωσω,αλλα να παρω κατι παρομοιο με ιδια μπαταρια xiaomi μονο φυσικα,αλλα τι επιλογες εχω σε 5 ιντσες;το δινω λογω ψυχολογικής χαζομαρας της έλλειψης B20 800mHz αν και με cosmote ποτε δεν ειχα θεματα..

Το σκεφτόμουν και εγώ έτσι για την αλλαγή, καθώς το έχω από τον Γενάρη.... Aλλά νομίζω σε λογική τιμή πάντα, δεν έχουμε κάτι καλύτερο αυτή τη στιγμή... Τι να πάρεις; Το 4Χ που ναι μεν είναι πιο μαζεμένο και για εμένα ομορφότερο, αλλά έχει χειρότερο CPU πχ; Το Μi5s από την άλλη ξεφεύγει αρκετά σε τιμή... Εγώ προσωπικά θα περιμένω την Miui9 που όπως και να το πεις είναι αναβάθμιση και αν βγάλει το Redmi 5 στις 5 ίντσες πάντα, με ανώτερο CPU, καλύτερη κάμερα κλπ θα το σκεφτώ... Πάντως το κινητό overall είναι άριστο...

Ελλαδα υπαρχει καινουριο το prime η μονο απο εξω?

Δεν το βρήκα διαθέσιμο λίγο που έψαξα... Και απ'έξω δηλαδή ψιλοδύσκολα το βρίσκεις πλέον...Πολύ αξιόλογη περίπτωση στις 5 ίντσες το Huawei Nova στα 199 από Γερμανό αλλά και το P9 Lite στα ~180 από Skroutz (λίγο μεγαλύτερο στις 5.2 ίντσες)...

Υπαρχουν καταστηματα και εκτος skroutz

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Το σκεφτόμουν και εγώ έτσι για την αλλαγή, καθώς το έχω από τον Γενάρη.... Aλλά νομίζω σε λογική τιμή πάντα, δεν έχουμε κάτι καλύτερο αυτή τη στιγμή... Τι να πάρεις; Το 4Χ που ναι μεν είναι πιο μαζεμένο και για εμένα ομορφότερο, αλλά έχει χειρότερο CPU πχ; Το Μi5s από την άλλη ξεφεύγει αρκετά σε τιμή... Εγώ προσωπικά θα περιμένω την Miui9 που όπως και να το πεις είναι αναβάθμιση και αν βγάλει το Redmi 5 στις 5 ίντσες πάντα, με ανώτερο CPU, καλύτερη κάμερα κλπ θα το σκεφτώ... Πάντως το κινητό overall είναι άριστο...
σωστος.πιστευω καναμε την πιο τελεια επιλογη σαν πακετο.ακομα και μεχρι τωρα δε βρισκω λογο να το δωσω..με αγχωνει μονο το θεμα της b20 γιατι λενε θα αρχισει να χρησιμ. ευραιως..αλλοι λενε οχι..τι να πω μπερδευτηκα!με 4100 μπαταρια απο την αλλη δε νομιζω να υπαρχει καποιο αλλο..