bill_thes Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 Ευχαριστώ Βασίλη, το 950 που πείρα από σένα λίγο το δύσκολο focus λίγο με το άκυρο WB το έδωσα και ψάχνω πάλι. Τα δήγματα που έδωσες είναι άκρως ικανοποιητικά. Σε σχέση με το z11 mini το οποίο βλέπω επίσης ότι είχες; στα ίδια κυβικά είναι και το nubia, πολύ δυνατό.. δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιο απο τα δυο. Το κακό με το z11 mini είναι πως δεν έχει υποστήριξη/εγγύηση εδώ. Αν το θες όμως για δεύτερο και για το χόμπι σου, τότε ναι το συνιστώ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 Ψάχνω για ένα κινητό Όχι πολύ μεγάλο,περι τα 140χλστ μήκος με κόστος περι τα 130€,έχετε να προτείνετε κάτι; Στάλθηκε απο το Samsung galaxy s7 edge μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 Αν είναι να πας σε Nubia z11 mini, τότε κοίτα και τη νεώτερη έκδοση, το Nubia z11 mini S όπου δόθηκε έμφαση στην κάμερα. Sent from my TbooK 16 Pro using Tapatalk The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STK Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 Σε ευχαριστω πολυ. Υπαρχει προβλημα στην αφη, πιθανοτατα ειναι και θεμα οθονης. Απο οτι ειδα στο συγκεκριμενο μοντελο πουλανε τζαμι και οθονη μαζι. Παει γυρω στα 70 ευρω. Το να το βαλω μονος μου δεν ειναι ευκολο, απο τα μαγαζια που ρωτησα προς το παρον, μου ειπαν σα συνολικο κοστος καπου στα 150 ευρω τουλαχιστον, χωρις να το εχουν δει ομως. Απλα τους ειπα τι συμβαινει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 Εχω στην κατοχη μου το Alcatel pop up.ειμαι πολύ ευχάριστημενός.περνα απο ένα μαγαζι να του ριξεις μια ματιά.σε αυτή την τιμη θα βρεις παρά πολλά και καλά κινητα. Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STK Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 Κυριως για τις χρησεις που τους κανω και λογω κοστους. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apVga Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 (edited) Αν το ανταλλακτικό έχει 70 και ζητάνε 150, προσωπικά μου φαίνεται υπερβολικά πολύ το 80άρι για εργατικά. Βέβαια, θα έκανα εξαρχής πολύ συγκεκριμένη ερώτηση, να μου πούνε ξεχωριστά κόστος ανταλλακτικού και εργατικών και να πούνε αν θα δω και την απόδειξη αγοράς του ανταλλακτικού. Όπως και να 'χει, παρακολουθὠντας το βίντεο, για να είμαι ειλικρινής εμένα δεν μου φαίνεται να έχει κάποια δυσκολία, απλά θέλει σε κάποια σημεία λίγο υπομονή-προσοχή. Edited January 15, 2017 by apVga Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 Σιγουρα αξιζει τη διαφορά Ειναι πολυ δυνατό τηλεφωνο, πληρες σε ολα, με πολυ καλη τιμη οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STK Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 Να 'σαι καλα φιλε μου... Μιας και σε βρηκα να σε ρωτησω αν μου επιτρεπτεις, θελω να βαλω tempered glass και βρηκα αυτο εδω https://www.e-click.gr/tempered-glass-huawei-honor-8/ Να το επιλεξω λες ή να προτιμησω να βρω καποιο που να ειναι αποκλειστικα για Huawei Honor 8; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasleon40 Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 139mm το Coolpad Torino S (16GB)..τιμιο τηλεφωνο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkarako Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 Πάρε καλύτερα το xiaomi Redmi note 3 πάλι από Κωτσόβολο είναι καλύτερο Ευχαριστω πολυ παιδια. Το ειδα απο κοντα και εαν και μου αρεσε αρκετα ειδα το note 3 ειδα και a5 και αλλαξε λιγο η γνωμη μου. Θα κανουμε λιγο υπομονη να δουμε μηπως και βγει τπτ αλλο σε προσφορα, οπως και το p9 lite που ειχε βγει πριν καποιο καιρο κατω απο 200 αν δεν κανω λαθος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_gti Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 To p9 lite είχε στην black Friday 179€ και πριν την πρωτοχρονιά 219€ στις περισσότερες μεγάλες αλυσίδες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristinat7 Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 P9 lite και απο μενα την ειχα τη συσκευη ομορφη κ χωρις προβληματα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 Επειδη εχω σταματησει να παρακολουθω τα θεματα της xiaomi, θα μπορουσε καποιος να μου πει αν η global stable εχει φτασει να εχει πλεον κανονικα Ελληνικα; Επισης, αυτα που φερνει η info quest ξερουμε τι φορανε; ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 Επειδη εχω σταματησει να παρακολουθω τα θεματα της xiaomi, θα μπορουσε καποιος να μου πει αν η global stable εχει φτασει να εχει πλεον κανονικα Ελληνικα; Επισης, αυτα που φερνει η info quest ξερουμε τι φορανε; Noμίζω ναι ότι οι global stable έχουν κανονικά Ελληνικά... Υποθέτω ότι αυτά που φέρνει η Info είναι με global, για να έχουν και Ελληνικά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 Για το Honor 8 ειναι και αυτο απο οτι βλεπω Απλα οταν δινεις καποια χρηματα σε κινητο εχω καταληξει οτι του αξιζει και μια επωνυμη θηκη-τζαμακι γιατι μετα θα μπεις σε περιπέτειες Εγω στο s7 ειχα αλλαξει χωρις υπερβολες 4 τζαμακια μη επωνυμα μεχρι που πηρα ενα της zagg και το εχω ακομα οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 Noμίζω ναι ότι οι global stable έχουν κανονικά Ελληνικά... Υποθέτω ότι αυτά που φέρνει η Info είναι με global, για να έχουν και Ελληνικά... Μεχρι προσφατα δεν ειχαν Ελληνικα για αυτο ρωταω. ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdet Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 Έχει εδώ κ κανένα μήνα κανονικά ελληνικά στην official global έκδοση! Δεν ξέρω αν τα της Infoquest φοράνε την official, αλλά εφόσον πλέον υπάρχουν τα ελληνικά θα μου έκανε τρομερή εντύπωση να φοράνε άλλη (όπως σε κάποια σκρουτζομάγαζα)! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mod007 Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 Καλησπερα παιδια. Θα ηθελα την βοηθεια σας . Ψαχνω για ενα κινητο εως 200€ με καλη μπαταρια και καμερα αλλα και γρηγορο. Το πιο βασικο ειναι αλλο ομως... Θα ηθελα να μην ασχοληθω με rom και αλλα τετοια περιεργα(για μενα...:lol:) Να το ανοιξω δηλαδη να βαλω ελληνικα και κομπλε. Εχω δει διαφορα οπως πχ 1) LeTV Leeco Le Max 2 χ820 2) XIAOMI REDMI NOTE4 3) XIAOMI MI5 4)XIAOMI REDMI PRO 5) LENOVO ZUK Z2 6) LeTV Le 2 Pro X625 Για βοηθατε γιατι βλεπω στο τελος να μην περνω κινητο...:rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 2) link ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STK Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 Ναι ζητανε τα διπλα οπου κι αν ρωτησα. Και μου τονιζουν πως ειναι αρκετα δυσκολο λογω κατασκευης. Δεν πειραζει, σε ευχαριστω για τη βοηθεια σου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metalman9 Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 Καμια αποψη? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 (edited) Νομίζω ότι οποιο και να πάρεις θα είσαι οκ. Τελευταια επιλογή θα έβαζα το tiger. Εγώ αν με ρωτούσες αυτή τη στιγμή ποιο θα επερνα, θα σου έλεγα το ulefone u008 pro που παίζει με κουπόνι στο Banggood στα 67€(δεν θυμάμαι τώρα να σου πω το κουπόνι ποιο είναι, αλλά νομίζω θα είναι εύκολο να το βρείς). Επειδή έχω εμπειρία από το ulefone u007, νομίζω θα αξίζει ειδικά στα λεφτά αυτά. Απλά λογικά, η υποστήριξη που θα έχει σε updates δεν θα είναι τόσο καλή όσο του Xiaomi και δεν έχει και fingerprint αν σε ενδιαφέρει. Οπότε για εμένα, αν θες κάτι φθηνό και καλό τότε u008, αν θες να έχεις υποστήριξη σε software updates Xiaomi ( αν έχεις wind, το Xiaomi δεν υποστηρίζει την 800αρα μπάντα) Sent from my TbooK 16 Pro using Tapatalk Edited January 16, 2017 by zananiro The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 Με τα κινητά που κοιτάς, χλωμό σε κόβω να μην χρειαστεί να ασχοληθείς με ρομ. Ελληνικά τα πιο πολλά δεν έχουν, εκτός και αν κάποιο Xiaomi έχει global ROM και κάποια ελληνικά. Γιατί δεν κοιτάς από Ελλάδα το Huawei p9 lite να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο? Sent from my TbooK 16 Pro using Tapatalk The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mod007 Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 Τα υπόλοιπα δεν....;;;;; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts