Jump to content

Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος ΙΙΙ)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Η καλύτερη επιλογή για σένα, όπως είπαν και οι προηγούμενοι, είναι το s8+ αλλά δεν είμαι σίγουρος πως αξίζει σαν αναβάθμιση από το s7 edge. Εγώ στη θέση σου θα περίμενα κανα εξάμηνο και θα έδινα κάτι παραπάνω για το s9 ;)

Καλησπέρα παίδες. Θα ήθελα τη βοήθειά σας μιας και ένας φίλος μου έριξε το κινητό του(redmi note 3 pro) και η οθόνη έγινε θρύψαλα. Η οθόνη του κινητού είχε βγάλει κάποιες κιτρινίλες τον τελευταίο καιρό αλλά επειδή είχε αγοραστεί από Κίνα ήταν δύσκολο να σταλεί για service, οπότε αυτή τη φορά στρεφόμαστε στην αγορά της Ελλάδας. Στη φόρμα λοιπόν:

1) Το χρηματικό ποσό που διαθέτουμε. 250€. Για κάτι εξαιρετικό π.χ όπως το s7 που έπαιξε για λίγο στα 300 θα κάναμε την υπέρβαση

2) Το μέγεθος οθόνης που προτιμούμε. Γύρω στις 5,5"

3) Το θέλουμε απο Ελλάδα ή και απο Κίνα/Ευρώπη; Από Ελλάδα

4) Χρειαζόμαστε 800αρα μπάντα ώστε να χουμε σε περισσότερα μέρη 4g; Μένει Βόλο οπότε προτιμούμε να υπάρχει και η 800αρα

5) Χρειαζόμαστε ραδιόφωνο, ir ή nfc? Αν έχει και ραδιόφωνο ακόμα καλύτερα, αλλά δεν είναι απαραίτητο

6) Χρειαζόμαστε ελληνικό μενου; Αν ναι, πειράζει αν χρειαστεί φλασαρισμα; Όχι απαραίτητα. Δεν θα ασχοληθεί με φλασαρίσματα

7) Μας ενδιαφέρει ο καλός ήχος ή/και η καλή οθόνη; Θα ήθελε σχετικά καλή οθόνη, όχι απαραίτητα amoled.

8) Ταχύτητα>αυτονομία>κάμερα>gaming

9) Ποια είναι η τωρινή σας συσκευή. Redmi note 3 pro

Γεια σας παιδια.

Η αδερφη μου μετα απο 2-3 χρονια με το SONY EXPERIA C5 αποφασισε να αλλαξει κινητο και να παει σε IPHONE 7 plus. Το ψαξαμε ομως λιγο και ειδικα μετα απο 1-2 φιλους που δουλευουν σε καταστηματα με κινητα και μας ειπανε οτι εχει τεραστιες τιμες SAR! Με τετοιες τιμες η αληθεια ειναι οτι δεν θελουμε να το παρουμε. Και επειδη θελαμε μονο αυτο δεν εχουμε ψαξει παραπερα για αλλη μαρκα κινητου. Εχετε να προτεινεται κατι? Σε τιμες απο 400 -600 ευρω. Μην μου πειτε το κλασσικο S8 το οποιο δεν της αρεσει γιατι το θεωρει "πιο ανδρικο κινητο".

Καποιο αλλο ωστε να το κοιταξει και να αποφασισει για αμεση αγορα καθ'οτι το SONY εχει ψιλοχαλασει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γνώμη μου περίμενε λίγο για το redmi note 5 που μόλις παρουσίαστηκε στη Κίνα. Θα έχει φακό με f 1.9 και λογικά βελτίωση σε σχέση με το ινδικό μοντέλο

Sent from my C106 using Tapatalk

Eχεις απολυτο δικιο,πολυ καλο φαινεται.To θεμα τωρα ειναι ποιο θα μου αντεξει και δεν θα μου κολλαει μετα απο 1 χρονο.Δηλαδη xiomi ή meizu?Επισης πιο απο τα 2 θα χρειαστει λιγοτερο πειραγμα,γιατι ειμαι ασχετος σε αυτα :lol: Πρεπει παντως και τα δυο να εχουν καλη καμερα

Δεν γράφεις τι ζητάει από τη συσκευή, αλλά με δεδομένο το ότι ψάχνει για ναυαρχίδα, προτείνω το Htc 11 σε κόκκινο χρώμα.

https://www.skroutz.gr/s/12267097/HTC-U11-Dual-4GB-64GB.html

:innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil:

κανε υπομονη για το 8110 οπως και εγω. τωρα δουλευω ενα σακατεμενο αντροιντ
Το περιμένω πως και πως

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το θέμα είναι ότι το καλύτερο είναι απο πλευρας αξιοπιστίας και ταχύτητας να το πάρεις απο το επίσημο site της εταιρείας. Απλά από οικονομικής πλευράς μάλλον συμφέρει περισσότερο από αλλού
Συμφωνώ. +1000

Υπάρχει, s8+ , s9+

Δεν αξιζει να μεταβεις σε s8+ s9+ για την καμερα και μονο

Xperia xa1 η Galaxy a3 2018.

----- προσθήκη μηνύματος 63 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Xperia xa1 η Galaxy a3 2017.

1) Το χρηματικό ποσό που διαθέτουμε. 200-220€

2) Το μέγεθος οθόνης που προτιμούμε. Ιδανικά 5.2 max 5.5

3) Το θέλουμε απο Ελλάδα ή και απο Κίνα/Ευρώπη; Με 2ετη εγγύηση αντιπροσωπείας ή μας αρκεί και η εγγύηση του καταστήματος; Από Ελλάδα, διετή εγγύηση ιδανικά όχι απαραίτητα

4) Χρειαζόμαστε 800αρα μπάντα ώστε να χουμε σε περισσότερα μέρη 4g; (επαρχία χωρις 800αρα έχεις σοβαρό θέμα) Ναι

5) Το θέλουμε dual? Χρειαζόμαστε ραδιόφωνο, ir ή nfc? Καλά θα ήταν Dual και ραδιόφωνο, τα άλλα οχι

6) Χρειαζόμαστε ελληνικό μενου; Αν ναι, πειράζει αν χρειαστεί φλασαρισμα; Ελληνικό μενού

7) Μας ενδιαφέρει ο καλός ήχος ή/και η καλή οθόνη; Αν ναι θέλουμε amoled (και) stereo ή μας αρκεί lcd (και) MONO. Όσο καλύτερα γίνεται

8) Βάλτε σε σειρά προτεραιότητας τα εξής: ταχύτητα, βαρύ gaming, κάμερα, αυτονομία. Ταχύτητα, κάμερα, αυτονομία, καθόλου gaming

9) Ποια είναι η τωρινή σας συσκευή. LG G2

Ο ενδιαφερόμενος θέλει ένα κινητό για βασική και απλή χρήση. Να έχει όσο καλύτερο σήμα είναι βασικό. Όσο πιο αξιοπρεπείς φωτογραφίες γίνεται. Facebook, instagram, σερφαρισμα, navigation.

Βασικά οι περισσότεροι θα το λέγατε κινητό για κοπέλα μόνο που στην οικογένεια μας είναι ανάποδα τα πράγματα.....

Φιλικά, Κατερίνα

• The title was changed to Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος ΙΙΙ)
  • The topic was locked
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...