montoya_42 Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 Δηλαδή Νίκο, προτείνεις να ξεχάσω το Note 8 που μου πέρασε από το μυαλό εφόσον δεν καίγομαι για το πενάκι. Να μείνω στο s8+, σωστά? SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panakart Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 Καλησπέρα παιδια, ψάχνω για κινητο με καλη καμερα το τελευταίο διαστημα, και επεσε στην αντιληψη μου το moto g5 plus. Δεν θελω να υπερβώ τα 250 και συμφωνα με οσα διαβαζω εχει καλη καμερα για την τιμη του. Εχει κανεις εμπειρια για το κινητο αυτο και πιο συγκεκριμενα για την καμερα του? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 Καλησπέρα και συγγνώμη αν ενοχλώ..θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση..έχω μπάτζετ 350-380 και είμαι ανάμεσα στο xiaomi mi note 3 και στο huawei mate 10 lite..μήπως έχετε άποψη για το ποια θα ήταν η καλύτερη αγορά;Ευχαριστώ πολύ!! δες και το honor 9, έχει βέβαια μικρότερη οθόνη απο αυτά που αναφέρεις aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 (edited) Καλησπερα στη παρεα.Ηθελα να ρωτησω εντυπωσεις για τα εν λογω κινητα και ποιο να επιλεξω για την αδερφη μου τωρα στις γιορτες.Δεν ειναι απαιτητικη χρηστης,με ενδιαφερει κυριως ανθεκτικοτητα,εμφανιση,φωτογραφικη μηχανη,μπαταρια,εμπειρια χρησης βασικων εφαρμογων.Ξερω οτι το Α5 ειναι ακριβοτερο αλλα θελω να ακουσω και τις γνωμες οσων τα εχουν δουλεψει στη πραξη και αν δικαιολογειται η διαφορα τιμης στην πραξη.Ευχαριστω... Edited December 8, 2017 by KOPRINIOTIS Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 Καλησπερα στη παρεα.Ηθελα να ρωτησω εντυπωσεις για τα εν λογω κινητα και ποιο να επιλεξω για την αδερφη μου τωρα στις γιορτες.Δεν ειναι απαιτητικη χρηστης,με ενδιαφερει κυριως ανθεκτικοτητα,εμφανιση,φωτογραφικη μηχανη,μπαταρια.Ξερω οτι το Α5 ειναι ακριβοτερο αλλα θελω να ακουσω και τις γνωμες οσων τα εχουν δουλεψει στη πραξη και αν δικαιολογειται η διαφορα τιμης στην πραξη.Ευχαριστω... A5 2017 σαφέστατα.. δυνατότερος επεξεργαστής, διπλάσια ρομ, αδιαβροχοποίηση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 Δηλαδή Νίκο, προτείνεις να ξεχάσω το Note 8 που μου πέρασε από το μυαλό εφόσον δεν καίγομαι για το πενάκι. Να μείνω στο s8+, σωστά? εξαρταται ποσο σημαντικη θεωρεις την δευτερη καμερα, και ποσο ασημαντη την μπαταρια. Αν για σενα ειναι πιο σημαντικη η μπαταρια, μενεις s8+, αν θεωρεις οτι αξιζει η δευτερη καμερα τοτε οκ, κανε το βημα. Τωρα για τη ραμ, εμενα παιδες ολα τα κινητα μου φαινονται γρηγορα κτλ κτλ. δεν βλεπω να εχω θεμα δηλαδη, ουτε διαφορα με τα 4 ή τα 6...οποτε ναι ισως αξιζει το νοτε οταν ξερουμε τι θα φερνει το σ9 και κυριως να πεσει η τιμη του. Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 εξαρταται ποσο σημαντικη θεωρεις την δευτερη καμερα, και ποσο ασημαντη την μπαταρια. Αν για σενα ειναι πιο σημαντικη η μπαταρια, μενεις s8+, αν θεωρεις οτι αξιζει η δευτερη καμερα τοτε οκ, κανε το βημα. Τωρα για τη ραμ, εμενα παιδες ολα τα κινητα μου φαινονται γρηγορα κτλ κτλ. δεν βλεπω να εχω θεμα δηλαδη, ουτε διαφορα με τα 4 ή τα 6...οποτε ναι ισως αξιζει το νοτε οταν ξερουμε τι θα φερνει το σ9 και κυριως να πεσει η τιμη του. Η μπαταρία μου είναι πολύ σημαντική SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas2712 Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 Καλησπέρα και συγγνώμη αν ενοχλώ..θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση..έχω μπάτζετ 350-380 και είμαι ανάμεσα στο xiaomi mi note 3 και στο huawei mate 10 lite..μήπως έχετε άποψη για το ποια θα ήταν η καλύτερη αγορά;Ευχαριστώ πολύ!! Το Mate έχει ραδιόφωνο, ενώ το Χιαομι δεν έχει, έχει όμως έχει NFC και υπέρυθρες που δεν έχει το Ματε. Το Χιαομι είναι πολύ πιο γρήγορο στα χαρτιά. Το Ματε έχει πιο μεγάλη οθόνη, στην ουσία είναι 18:9. Το Χιαομι δεν έχει audio jack. Το Χιαομι έχει καλύτερη κάμερα με σταθεροποιητή και πιο φωτεινό φακό. (https://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_note_3_gets_high_praise_on_dxomark__and_a_score_of_90-news-28642.php) Το Χιαομι έχει Usb τύπου С και γρήγορη φόρτιση, το Mate δεν έχει. Προσωπικά θα τα έβλεπα και από κοντά να δώ πιο μου αρέσει και κυρίως τις οθόνες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPADERO Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 Καλημερα , θα ηθελα κι εγω τα φωτα σας γιατι εμπλεξα...Εχω 2 χρονια το lenovo A7000 και απο τον Αυγουστο ειχα παρει xiaomi redminote 4 -64gb 10πυρηνο. το οποιο παρουσιασε προβλημα με το bluethooth...οποτε ηθελε χανε τη συνδεση και δεν μπορεσαν να βρουν τι ειχε. Το ειχα αγορασει από Καιζερ στορ και προς τιμην τους μου επισρεψαν τα χρηματα. Τι να παρω από 200-370€ ?ποιο θα ειναι το καλυτερο vfm? 1) Το χρηματικο ποσο που διαθετουμε.--- ΩΣ 370 2) Το μεγεθος οθονης που προτιμουμε.--- από 5,2 και πανω 3) Το θελουμε απο Ελλαδα ή και απο Κινα/Ευρωπη; Με 2ετη εγγυηση αντιπροσωπειας ή μας αρκει και η εγγυηση του καταστηματος? ---Απο Ελλαδα και με τιμολογιο 4) Χρειαζομαστε 800αρα μπαντα ωστε να χουμε σε περισσοτερα μερη 4g; (επαρχια χωρις 800αρα εχεις σοβαρο θεμα)--Απαραιτητη !! 5) Το θελουμε dual? Χρειαζομαστε ραδιοφωνο, ir ή nfc? ---οπωδηποτε Dual 6) Χρειαζομαστε ελληνικο μενου; Αν ναι, πειραζει αν χρειαστει φλασαρισμα; 7) Μας ενδιαφερει ο καλος ηχος ή/και η καλη οθονη; Αν ναι θελουμε amoled (και) stereo ή μας αρκει lcd (και) mono. --Ναι στην καλή Οθόνη 8) Βαλτε σε σειρα προτεραιοτητας τα εξης: ταχυτητα, βαρυ gaming, καμερα, αυτονομια.----Ταχυτητα, Αυτονομια , καμερα gaming 9) Ποια ειναι η τωρινη σας συσκευη.---Xiaomi redminote 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanospets Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 xiaomi mi a1. :):) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 Δες και το p9 dual ή honor 8. Το πρώτο έχει καλύτερη οθόνη, ηχείο και gorilla glass ενώ το δεύτερο έχει έξτρα 1 gb ram. Όσον αφορά το rn4 επειδή γράφεις 10πυρινο προφανώς είχες mediatek. Αυτά ειναι τα πρόβληματα με mediatek soc... πολύ μικρή δυνατότητα τροποποίησης/αναβάθμισης. Οπότε αν είναι buggy ο kernel, τον παντρεύεσαι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gx2 Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 Το καλύτερο vfm είναι φυσικά Xiaomi RN4. Απλά σιγουρέψου ότι θα πάρεις αυτό με την international verzion και τον snapdragon 625 επεξεργαστή. Εκτός και άν δε σε βόλεψε σαν συσκευή (μέγεθος, οθόνη κλπ). :innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ad276 Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 Καλησπερα στο φορουμ.Μετα απο πολυ ψαξιμο εχω καταληξει σε δυο huawei το p9 lite mini και το nova smart.Ειναι και τα δυο σε παραπλησιες τιμες και με σχεδον ιδια χαρακτηριστικα.Τι να προτιμησω εχει κανεις καποια εμπειρια; Αξιολογησεις εχω βρει πολυ λιγες ενω review μονο για το p9 lite mini.Δεν εχω ιδιαιτερες απαιτησεις απο το κινητο ενω δεν χρησιμοποιω βαριες εφαρμογες τυπου viber,facebook και δεν παιζω παιχνιδια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zptek Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 Διαλέγω ανάμεσα στο 4/64GB note 4 και στο 3/32GB note 4X, και τα 2 με τον snapdragon. Βλέπω ότι τα specs τους είναι όμοια/ σχεδόν ομοια, ποιες είναι οι διαφορές τους; Έχω διαβάσει ότι το 4Χ δεν έχει την 800 μπάντα και έχει λιγο χαμηλότερες επιδόσεις. Ισχύει η το εννοούν σε σχέση με την mediatek εκδοση; Γενικά η χρήση του θα είναι κανα game (granblue fantasy και shadowverse), με ενδιαφέρει και η αυτονομία και λιγότερο η κάμερα Ποιο να πάρω; και τα δυο είναι πάνω κάτω τα ίδια λεφτά Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 Το X ειναι κινα => έλλειψη 800αρας και κινέζικος φορτιστής. Επιπλέον το κινέζικο εχει (πλεον) κατώτερο αισθητήρα κάμερας (τον omnivision) Πάρε το Redmi Note 4 Global Version (snapdragon). Για να είσαι σίγουρος ότι ειναι αυτό, στο πλάι γράφει Global και πίσω Model number: 2016102. Οπότε τους ρωτάς τηλεφωνικά ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 (edited) σιγουρα πας στο op5t...ποιο καινουριο τηλεφωνο Edited December 10, 2017 by ernesto1983 I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 Πανομοιότυπα φαίνονται σε specs... Προσωπικά θα έπαιρνα το P9 Lite Mini, μου αρέσει και περισσότερο σε design και όπως είπες και εσύ μάλλον έχει περπατήσει περισσότερο από το Nova Smart... Έχω κάποιους ενδοιασμούς για τα 2 gb ram (με δεδομένο ότι στα ίδια πάνω κάτω λεφτά βρίσκεις επιλογές με 3 gb) που έχουν και τα 2, αλλά αφού όπως λες δεν έχεις ιδιαίτερες απαιτήσεις και δεν τρέχεις βαριές εφαρμογές, πιστεύω να σε καλύψουν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPADERO Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 Για το huawei mate 10 ψιλοκαταληγω....ποια η γνώμη σας; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gx2 Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 Για το huawei mate 10 ψιλοκαταληγω....ποια η γνώμη σας;Μήπως εννοείς το Huawei mate 10 lite; Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk :innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ad276 Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 Βασικά η μονη διάφορα που βρήκα είναι οτι το nova smart τρέχει android 6.0 και το p9 lite mini έχει android 7.0.Και οτι το nova smart έχει amoled οθόνη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 Το mate 10 lite είναι ενα p10 lite με μεγαλύτερη οθόνη. Εκτός και αν θες 18:9 οθόνη, το θεωρώ λίγο overpriced. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ad276 Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 Να σημείωσω επίσης οτι πριν αυτά τα δυο κινητά σκεφτόμουν και το nokia 3 αλλά μετα λύπης μου είδα απο αξιολογησεις οτι δεν είναι αυτό που περιμενε πολύς κόσμος.Ενα πολύ καλο του χαρακτηριστικο είναι οτι έχει stock android και οτι παιρνει και θα παρει όλες τις αναβαθμισεις που έρχονται.Μήπως έχει κάποιος εμπειρία απο αυτό το τηλέφωνο; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 (edited) Στα λεφτά που κοιτάζεις το καλύτερο είναι το xiaomi redmi 4x. 3gb ram έναντι 2gb, 4000mah μπαταρία vs 3000, 32gb vs 16gb rom, snapdragon 435 vs 425. Γενικά στα πάντα είναι πιο πάνω και ένα 20άρικο πιο φτηνό για να πάρεις θήκες, προστασία οθόνης κτλ. Edited December 10, 2017 by Xander Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ad276 Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 Να σου πω την αλήθεια δεν μου "κάθεται" το όνομα xiaomi.Ε μετα απο τοσα χρόνια nokia και sony έχω "κακομαθει" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 Να σου πω την αλήθεια δεν μου "κάθεται" το όνομα xiaomi.Ε μετα απο τοσα χρόνια nokia και sony έχω "κακομαθει"Κακώς. Παρτο και θα καταλάβεις! Στάλθηκε από το C106 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts