Jump to content

Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος ΙΙΙ)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλημερα ειμαι κατοχος s7 edge και ενος mi max,απολυτα ευχαρηστημενος και απο τα 2,εκτος απο την καμερα του δευτερου,ετσι για την αλλαγη σκεφτομαι να παρω ενα απο τα 2 του τιτλου και θα ηθελα τις γνωμες των κατοχων.η χρηση που κανω ειναι allaround,με εφεση τα social media και το σερφαρισμα.αυτο που με ενδιαφερει πολυ επειδη μενω ναξο και το σημα της κοσμοτε στο μαγαζι μου ειναι παραπολυ αδυναμο,θελω να εχει δυνατη κεραια ευχαριστω εκ των προτερων
ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΖΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ!!!

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

δεν με ψήνει καθόλου λέω να πάω προς το g6 λόγο ip68, αν και κοιτάω και προς το xa1 ultra dual που μου αρέσω και αυτό εμφανισιακα

Μακριά από LG πάνε προς Huawei και θα καταλάβεις πόσο καλή επιλογή έκανες. LG απλά μην κάνεις το λάθος. Οι τιμές της που πέφτουν πέφτουν για κάποιο λόγο.

Send From Note 3 With S8 Port Rom

Μακριά από LG πάνε προς Huawei και θα καταλάβεις πόσο καλή επιλογή έκανες. LG απλά μην κάνεις το λάθος. Οι τιμές της που πέφτουν πέφτουν για κάποιο λόγο.

σεβομαι πολυ την αποψη σου,απλα δεν εχει καμμια σχεση με το θεμα μας και δευτερον δεν εχεις κανενα επιχειρημα μονο την πτωση τιμης.στα 36 μου χρονια και επειδη ειναι το κολημα μου εχουν περασει εκατονταδες συσκευες απο τα χερια μου,περα απο τα 2 που ειπα στην αρχη ,εχω ακομα δυο σε χρηση αλλα πολυ σπανια πλεον,το ενα ειναι το Ζ30 με το ποιο ολοκληρωμενο λογισμικο που εχει βγει ποτε και εννοειται οτι αν η bb συνεχιζε την υποστηρηξη και εβγαζε τις συνεχειες του με ολες τις εξελιξεις θα επερνα μονο αυτο και μονο dayone,ακομα εχω ενα 6plus αλλα πλεον δνε το ανοιγω σχεδον καθολου,οπως καταλαβαινεις με την αγορα ενος lg κανω στην ουσια το hobby μου,επισης γενικα ειμαι ανθρωπος των δευτερων ευκαιριων ,γνωριζω οτι εβγαλε καποια μοντελα με harware failed παρολα αυτα ακομα εχω το lg 2x και δουλευει κανονικοτατα σαν την πρωτη μερα.επισης διαβασα ολο το νημα toy g6 και v20 και δεν ειδα καποιο προβλημα με τις συσκευες ετσι ωστε να με αποτρεψει να παρω μια απο τις 2

σεβομαι πολυ την αποψη σου,απλα δεν εχει καμμια σχεση με το θεμα μας και δευτερον δεν εχεις κανενα επιχειρημα μονο την πτωση τιμης.στα 36 μου χρονια και επειδη ειναι το κολημα μου εχουν περασει εκατονταδες συσκευες απο τα χερια μου,περα απο τα 2 που ειπα στην αρχη ,εχω ακομα δυο σε χρηση αλλα πολυ σπανια πλεον,το ενα ειναι το Ζ30 με το ποιο ολοκληρωμενο λογισμικο που εχει βγει ποτε και εννοειται οτι αν η bb συνεχιζε την υποστηρηξη και εβγαζε τις συνεχειες του με ολες τις εξελιξεις θα επερνα μονο αυτο και μονο dayone,ακομα εχω ενα 6plus αλλα πλεον δνε το ανοιγω σχεδον καθολου,οπως καταλαβαινεις με την αγορα ενος lg κανω στην ουσια το hobby μου,επισης γενικα ειμαι ανθρωπος των δευτερων ευκαιριων ,γνωριζω οτι εβγαλε καποια μοντελα με harware failed παρολα αυτα ακομα εχω το lg 2x και δουλευει κανονικοτατα σαν την πρωτη μερα.επισης διαβασα ολο το νημα toy g6 και v20 και δεν ειδα καποιο προβλημα με τις συσκευες ετσι ωστε να με αποτρεψει να παρω μια απο τις 2

Τα προβλήματα βγαίνουν μετά από κάποιους μήνες και όχι στην αρχή. Είναι και σε τι παρτίδα θα κάτσεις. Για μένα αν τόσο θες LG πάνε στο v20 που δεν του λείπει τίποτα.

ναι σίγουρα φαίνεται πιο ολοκληρωμένο αλλά με ένα μεγάλο μείον, δεν είναι αδιάβροχο, επισης δεν ξέρω αν η δεύτερη οθόνη θα με βολέψει, κόψε δηλ για τα κουμπια κόψε και για την δεύτερη οθόνη στο τέλος μένει σκάρτα 5 inch και τέτοιο μέγεθος οθόνης έχω χρόνια να δουλέψω, μάλλον λέω να κλείσω προς το g6 και αν με το καλό βγει το v30 και είναι αδιάβροχο μπορεί να το δώσω και να το παρω

ναι σίγουρα φαίνεται πιο ολοκληρωμένο αλλά με ένα μεγάλο μείον, δεν είναι αδιάβροχο, επισης δεν ξέρω αν η δεύτερη οθόνη θα με βολέψει, κόψε δηλ για τα κουμπια κόψε και για την δεύτερη οθόνη στο τέλος μένει σκάρτα 5 inch και τέτοιο μέγεθος οθόνης έχω χρόνια να δουλέψω, μάλλον λέω να κλείσω προς το g6 και αν με το καλό βγει το v30 και είναι αδιάβροχο μπορεί να το δώσω και να το παρω

5.7 οθόνη έχει το v20. Η δεύτερη είναι ξεχωριστή

http://m.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=8238&idPhone2=8466

Για μένα πας στο v20 το g6 και με αυτή την αναλογία που έχει δεν θα το επέλεγα σε καμία περίπτωση. Αν είναι τόσο αναγκαίο τo να είναι αδιάβροχο πάνε στο g6..

Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα να αγοράσω ένα κινητό έως 130 ευρώ. Με ενδιαφέρει να έχει καλή μπαταρία μεγάλη οθόνη κ καλή ανάλυση επίσης επιθυμώ να αγοράσω αποκλειστικά από Ελλάδα. Περιμένω προτάσεις ευχαριστώ εκ των προτέρων :-)

Α5 θα του πρότεινα αλλά και να κλείσει τα μάτια και να διαλέξει και με τα 2 θα μείνει ευχαριστημένος για την δουλειά που το θέλει

Αν ανέβει λίγο σε χρήματα μπορεί να δει το moto g5 plus ή nexus 5x. Ειδικά το δεύτερο έχει κάμερα που κοντράρει ακόμα και φετινές ναυαρχίδες. Υστερεί βέβαια σε ram και αυτονομία σε σχέση με το moto g5 plus.

Αν πάλι φαίνονται πολλά τα χρήματα, ας δει και το honor 6x.

Καλησπέρα

Ανεξαρτήτως χρημάτων

ΚΑι με μια ματια στις κάμερες καθώς και στην μπάντα 800

Ποια θα ηταν η συμβουλή σας;

Το χονορ εχει αυτήν την μπάντα;

Κάτοχος μονο Xiaomi απο το 2012

Ευχαριστω

κουκουρουκου

Καλημέρα. Ναι την έχει αρκεί να είναι η έκδοση bln-l21

Σε κάμερα, χωρίς ρουτ, την καλύτερη την έχει το Honor 6x. Βέβαια αν ασχολείσαι με ρουτ τότε στο redmi note 4 global δουλεύει η google camera με hdr+ οπότε καλύπτει την διαφορά (υπό συνθήκες ίσως είναι και καλύτερο). Αν πάλι μιλάμε για βίντεο τότε το redmi το αποφεύγεις.

Αν σε ενδιαφέρει επεξεργαστής (ειδικά gaming) και αυτονομία τότε σιγουρα πας στο redmi note 4 global.

Το nokia προς το παρόν το θεωρώ λίγο ακριβό για αυτά που δίνει. Έχει κατώτερο επεξεργαστή και από τα 2 ενώ η κάμερα του από κάτι δείγματα που έχω δει δεν δικαιολογούν την τιμή του (κατώτερη από honor 6x)

Edited by Antretng

Φίλος ενδιαφέρεται για αγορά νέου κινητού.

Δεν είναι ιδιαίτερα απαιτητικός χρήστης, αυτό σημαίνει ότι δεν πολυκαίγεται για κορυφαίες επιδόσεις σε επεξεργαστή, κάμερα. βίντεο, κλπ. Σίγουρα πάντως δεν θέλει κολλήματα, lags, κλπ.

Ως τώρα, από αυτά που έχει δει, έχει ξεχωρίσει το Xiaomi redmi 4X (κυρίως λόγω τιμής), το Motorola Moto G5 (είτε στην έκδοση των 2gb Ram είτε σε αυτή των 3gb) και το Lenovo K6 ("απλό" και "power" - και τα δύο έχουν 2gb Ram).

Στο Motorola και το Lenovo του άρεσε η οθόνη που ήταν FHD, σε αντίθεση με το Xiaomi που ήταν HD.

Το "απλό" Lenovo K6 έχει 135 ευρώ, όσα περίπου και το Xiaomi 4X, ενώ το Lenovo "power" 168 ευρώ, όσα και το απλό Moto G5 (2gb Ram). Η έκδοση του G5 με τα 3gb Ram κοστίζει 185 ευρώ.

Καμία γνώμη;

Επειδή έχω σιχαθεί τα κλεφτρόνια τους ρολογάδες, θέλω να μου πείτε εάν μπορώ να χρησιμοποιώ ενα wearable μόνο και μόνο για ρολόι. Ευχαριστώ.

Παρε το φθηνότερο

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Οκ, απλά δε θα χρειάζεται συνδεση με bluetooth; Θα λειτουργεί κανονικά σαν απλο ρολοι;

Οκ, απλά δε θα χρειάζεται συνδεση με bluetooth; Θα λειτουργεί κανονικά σαν απλο ρολοι;

Μία που θα το συγχρονίσεις με το κινητό, μία που θα κρατήσει την ώρα και δεν θα την ξαναχάσει ακόμα και χωρίς σύνδεση.

Γιατί να μπλέκεις τον εαυτό σου όμως με wearables; Πάρε ένα φθηνό κλασικό ρολόι που δεν θέλει και φόρτιση κάθε 2-3 μέρες.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ποιό ακριβά θα σου έρθουν οι φορτίσεις από ότι ένα φτηνό αλλά αξιόπιστο ρολογάκι. Άσε που άπο άποψη εμφάνισης, όγκου, βάρους και ανγακαστικών φορτίσεων δεν θα είναι τοσο βολικό.

Παντως,καλυτερα να παρεις ενα κανονικο ρολοι παρα smartwatch.

Πηρα ενα casio,της σειρας edifice.Εμεινα πολυ ικανποιημενος εως τωρα.Πανε γυρω στα 100€.Στα 80,εχει και oozoo που ειναι πιο μοντερνα.Ειχα και smartwatch αλλα δεν με βολεψε.Επρεπε να το προσεχω με τα νερα κλπ.

Edited by Antretng

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

• The title was changed to Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος ΙΙΙ)
  • The topic was locked
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...