Jump to content

Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος ΙΙΙ)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το σκεφτηκα και οποιος ενδιαφερεται το δινω 300 ευρω και τα μεταφορικα με κουριερ δικα μου.

Καλυτερα να τα κανεις edit αυτα περι "πουλαω τοσο... στειλτε pm" αφου εδω δεν ειναι αγγελιες. Υπαρχει ξεχωριστη ενοτητα. Αν ολοι αρχισουμε να βαζουμε εδω μεσα αγγελιες καηκαμε. ;)

Edited by Antretng

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δεν ηθελα να φερω σε δυσκολη θεση κανενα και ζητω συγγνωμη. θα γινει το edit αμεσα.

Με εκτιμηση

Καλησπέρα, ψάχνω να αγοράσω από Ελλάδα (για άμεση παραλαβή). Καινούργιο η μεταχειρισμένο από αγγελίες...

Θα ήθελα τις προτάσεις σας με γνώμονα την αξιοπιστία τoυ GPS, δεν υπάρχουν άλλες ιδιαίτερες απαιτήσεις, εννοείται βέβαια πως δεν θέλω να κολλάει και να έχει καλή μπαταρία...

Τα MLS,που δίνουν και τους χάρτες είναι καλά? η να προτιμήσω κάτι σε Lenovo, Samsung κλπ?

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Καλησπέρα, ψάχνω να αγοράσω από Ελλάδα (για άμεση παραλαβή). Καινούργιο η μεταχειρισμένο από αγγελίες...

Θα ήθελα τις προτάσεις σας με γνώμονα την αξιοπιστία τoυ GPS, δεν υπάρχουν άλλες ιδιαίτερες απαιτήσεις, εννοείται βέβαια πως δεν θέλω να κολλάει και να έχει καλή μπαταρία...

Τα MLS,που δίνουν και τους χάρτες είναι καλά? η να προτιμήσω κάτι σε Lenovo, Samsung κλπ?

Θα σου προτεινα κατι σε phablet 6+ και οχι tablet.Xiaomi Mi max δες,τιμιο κινητο.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Καλησπέρα κ απο έμενα

επειδή θέλω να αγοράσω ενα κινητο για τη μητέρα μου, θα ηθελα να ακουσω γνωμες.

θέλω οχι πανω απο 5' , 2 GB ram, η χρήση θα ειναι βασικα τηλεφωνου, ελαχιστα app μιας κ ειναι χωρις δεδομενα κ σπτι εχει το tablet , κ φωτογραφίες.

επειδή δεν θέλω να εχω το after sales εγω, μιλαμε για αγορα απο ελληνικό κατάστημα κ λειτουργια out of the box χωρίς πειραγματα.

Στο διαυταυτα σκεφτομαι το 32ρι 4A στα 120 με ελληνικο μενου, κ ενδεχομενως στα 139 απο public για να γλιτώσω εγω το τρεξιμο με εγγυησεις.

Για την απλη χρήση θα άξιζε η αγορα του 16ρι 4χ που βγαινει στα 132 περιπου με ελληνικο μενου ?

υπάρχει καποια αλλη εναλλακτική που μου διαφεύγει?

ευχαριστω

Καλησπέρα σας μετά απο 3 χρόνια χρήσης ενός lg g2 (βγάζει λευκές κάθτες γραμμές σε ανύποπτο χρόνο κοπανόντας το χαμηλά στρώνει),ψάχνω για τηλεφωνάκι με κόστος που αναφέρω στην επικεφαλίδα.

Οι απαιτήσεις μου: Καλή κάμερα,σερφάρισμα,από gaming περιορίζομαι boom beach και clash, έχω σύνδεση wind , με ενδιαφέρει να έχει καλή αυτονομία και να είναι από Έλλαδα.Ευχαριστώ εκ το προτέρων!

Edited by noobsaibot

Καλησπερα,κατοχος galaxy s6 και ευχαριστημενος σε γενικες γραμμες,θελω κινητο με πολυ καλη καμερα,καλη οθονη,4gb ram,αδιαβροχο και 32 και πανω ρομ με σειρα προτεραιοτητας οπως τα παραθετω.σκεφτομαι galaxy s7,lg g6,galaxy s8.πειτε μου γνωμες αλλα και προτασεις με βαση αυτα που ανεφερα ανεξαρτητα απο τιμη.ευχαριστω

Πάνε σε leeco le max 2 6/64 και θα με θυμηθείς.

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Καλησπερα,κατοχος galaxy s6 και ευχαριστημενος σε γενικες γραμμες,θελω κινητο με πολυ καλη καμερα,καλη οθονη,4gb ram,αδιαβροχο και 32 και πανω ρομ με σειρα προτεραιοτητας οπως τα παραθετω.σκεφτομαι galaxy s7,lg g6,galaxy s8.πειτε μου γνωμες αλλα και προτασεις με βαση αυτα που ανεφερα ανεξαρτητα απο τιμη.ευχαριστω

Για s7 edge πας.Αλλιως πανε σε iphone 7 Plus,s8.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Ανεξαρτητως τιμης πιστευω το s8 ειναι η καλυτερη επιλογη απο αυτα που λες.

Αν παλι σε νοιαζει ποιο ειναι πιο vfm τοτε s7 edge που βεβαια χανει σε καμερα και soc σε σχεση με s8

Edited by Antretng

Και εγω το S8 θα σου ελεγα...Το ειδα απο κοντα και πραγματικα ειναι πολυ καμη συσκευη...

Τωρα αν θες να κρατησεις το κοστος χαμηλα παρε το S7/S7 edge...

Καλώς σας βρήκα .

Θα ήθελα τη γνώμη σας για την αγορά ενός κινητού με τις δικές μου απαιτήσεις να είναι οι εξής:

Πολύ καλές φωτογραφίες και βίντεο.

Αξιόπιστο, σχετικά αδιάβροχο και με το σχετικά εννοώ ότι δε θα το βουτάω και μέσα στο νερό αλλά να αντέχει αν πέσει ένα ποτήρι νερό πάνω στο τραπέζι , και επίσης να είναι αρκετά ανθεκτικό σε πτώσεις. Τιμή , όσο δυνατό κοντά στα 400ευρώ.

Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Απ οτι βλεπω κανεις δεν προτεινει το g6.αν δεν κανω λαθος εχει πολυ καλη καμερα και στα 510 ευρω ειναι δελεαστικο...

Απ οτι βλεπω κανεις δεν προτεινει το g6.αν δεν κανω λαθος εχει πολυ καλη καμερα και στα 510 ευρω ειναι δελεαστικο...

Απο τα δειγματα που εχω δει μου φαινεται καλυτερο το s8 σε καμερα. Επισης μας ρωτησες ποιο ειναι καλυτερο ανεξαρτητως τιμης. Αλλωστε ενα κινητο δεν ειναι μονο καμερα. ;)

Εγώ προσωπικά στα λεφτά αυτά θα έκανα την υπέρβαση για το s8. Αν βγάλω έξω τον υποκειμενικό παράγοντα όπου όταν το είδα από κοντά το χάζευα ώρα, έχει 64αρα μνήμη σε σχέση με το g6.

Χώρια ότι η lg μου την έχει δώσει με τις τσιγγουνιές της σε σχέση με τις άλλες αγορές...

Iphone δεν προτείνω λόγω λογισμικού και το s7 λόγω παλαιότητας σε σχέση με τα άλλα δύο.

Καλησπέρα σας μετά απο 3 χρόνια χρήσης ενός lg g2 (βγάζει λευκές κάθτες γραμμές σε ανύποπτο χρόνο κοπανόντας το χαμηλά στρώνει),ψάχνω για τηλεφωνάκι με κόστος που αναφέρω στην επικεφαλίδα.

Οι απαιτήσεις μου: Καλή κάμερα,σερφάρισμα,από gaming περιορίζομαι boom beach και clash, έχω σύνδεση wind , με ενδιαφέρει να έχει καλή αυτονομία και να είναι από Έλλαδα.Ευχαριστώ εκ το προτέρων!

Αν προλαβεις προσφορα το g5 ειναι στα 312 ευρω στο σκρουτζ.

Το g5 δεν θα το πολυσυνιστουσα δεδομενου οτι ο φιλος θελει καλη αυτονομια και εκει υποφερει το g5.

Νομιζω στο moto g5 plus πας ή το honor 8 αν κανεις την υπερβαση στα 311 ευρω.

Αν προλαβεις προσφορα το g5 ειναι στα 312 ευρω στο σκρουτζ.

το είδα και εγώ αλλά αν προσέξεις έχουν βάλει το g5 se που είναι το H840 και όχι το H850 που είναι το κανονικό g5

Μάλλον προς honor 8 κλείνω με μόνο μελανό σημείο το sar του απ ότι είδα που είναι πολύ υψηλό!Και μια τελευταία ερώτηση:

Θα δω διαφορά στην κάμερα με το συγκεκριμένο(honor 8) σε σχέση με το Lg g2;

Edited by noobsaibot

το καλο ειναι οτι σχεδον καθε μερα αλλαζει η τιμη προς τα κατω για lg g6 και s8 ενω για s7 παραμενει σταθερη.σε λιγο καιρο θα ειναι ασυμφορη η αγορα του s7 οπως ειναι τωρα του s6.(s6 350 ευρω και s7 403 ευρω)

Μάλλον προς honor 8 κλείνω με μόνο μελανό σημείο το sar του απ ότι είδα που είναι πολύ υψηλό!Και μια τελευταία ερώτηση:

Θα δω διαφορά στην κάμερα με το συγκεκριμένο(honor 8) σε σχέση με το Lg g2;

Επειδη το ειχα τοσο το g2 οσο και το p9 (ιδια καμερα με honor 8) τα παει γενικα καλυτερα τοσο τη μερα οσο και τη νυχτα. Το μονο μελανο σημειο ειναι οτι αν ειναι πολυ σκοτεινα δεν δουλευει ο δευτερος αισθητηρας οποτε σε τετοιες συνθηκες ισως ειναι λιγο πιο σκοτεινο το αποτελεσμα απο το g2 (αλλα και παλι θα χει πολυ καλυτερη λεπτομερια και χρωματα απο το g2 που εβγαιναν σαν ζωγραφιες). Μεγαλο συν οτι εχει εξαιρετικο manual mode οπου αν εχεις λιγο σταθερα χερια ή το ακουμπησεις καπου βελτιωνεις αισθητα την εικονα.

Για μενα μη το σκεφτεσαι, θα σε ικανοποιησει φουλ ειτε το honor 8 ειτε το g5 plus (παιζει να χει καλυτερη αυτονομια).

Δεν θα σου πω τι φανταζομαι ή ακουσα αλλα τι "επιασα"

Το mi5 ειναι σωστο και δεν θα πεσεις εξω και φτηνο απιστευτα αλλα με 5 οθονη. Συν οτι αν και δεν εχεις ois στο 5χ, εδινε Ρεστα με τον φακο του στις φωτο.

Οποτε σε κατι με δουλεμενο οις σωστα εγω σε βλεπω.

Επαιξα σε φωτο με τη νεα σειρα των μειζου, δεν θυμαμαι ονοματα, αλλα ειναι μονο 2 με ois και τα δοκιμασα.

Ενα με 5.2 οθονη και ενα με μεγαλυτερη.

Στα μειζου θα βρεις το ιδιο σιχαμενο πραμα του 5χ... Οοοοολο αναβαθμισεις και ουσιαστικη μεταμορφωση λογω αυτων στο κινητο τελικα..

Μετα απο 5 μειζου εγω αλλου δεν θα πηγαινα.

Τωρα εχω και 5χ και συγκρινω.

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

Σε αυτά τα χρήματα για τη χρήση που θες κοιτάς Huawei p9, Huawei p10, αλλά και το LG g6 αν μπορείς να περιμένεις λίγο καιρό δεδομένου ότι η τιμή του άρχισε να παίρνει την κατρακύλα. Το 1+ πολύ καλή επιλογή, αλλά θεωρώ ότι δεν αξίζει τώρα η αγορά του δεδομένου ότι σε λίγες ημέρες ανακοινώνεται το 1+5 και η αξία του θα πέσει.
The day is my enemy, the night my friend

μια χαρα ειναι αυτο....

θα το κοιταξω, ευχαριστω πολυ

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Εγώ πιστεύω ότι το Moto G5 είναι καλύτερη συσκευή από το Redmi Note 4....

Φυσικά το Xiaomi έχει τρομερή μπαταρία,και το MIUI είναι απίστευτο....

Και στην κάμερα πιστεύω το Moto είναι καλύτερο...

• The title was changed to Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος ΙΙΙ)
  • The topic was locked
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...