Jump to content

Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος ΙΙΙ)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αφου φαίνονται πολλα τα ευρω για σ7, γιατι δε κοιταει το σ6?

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Και το S6 πολλα μου φαίνονται ότι κάνει.

Καλό θα ήταν να έπαιρνε SD, αλλά εάν είναι καλό, θα το παραβλέψουμε.

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

εννοειται htc 10!το g5 οπως ειπαν και τα παιδια πολυ bleeding!απο καμερα ειναι φοβερο ομως!αλλα το htc 10 ειναι αυτο που ζητας
I Want To Believe

Μπορείτε να μου προτείνετε και εμενα ενα δικαρτο τουμπανο(και χαρακτηριστικά σαν το s7 edge το απλο που εχω) μεχρι τα 450 max. Σε ιντσες 5.5-5.7

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

1+3 και καθαρισες.

Έχοντας περάσει από Mi Max, το συνιστώ 1000% όταν κάποιος ζητάει μεγάλη οθόνη για απλή χρήση [όχι gaming] και δεν τον ενδιαφέρει η κάμερα.

Mi Max=θεϊκή μπαταρία και οθόνη.

Να επιλέξεις το μοντέλο με 3gb ram και 64gb rom που έχει τον Snapdragon 652 αντί τον 650. O πρώτος υποστηρίζει και fast charging με τον κατάλληλο φορτιστή.

με "βασικη προτεραιοτητα την αυτονομια" που ζητας,

το pegasus με τη full hd 5.5" οθονη και την 3000mah μπαταρια

δε νομιζω να ειναι η καταλληλοτερη επιλογη

Edited by telefoneri

Έχοντας περάσει από Mi Max, το συνιστώ 1000% όταν κάποιος ζητάει μεγάλη οθόνη για απλή χρήση [όχι gaming] και δεν τον ενδιαφέρει η κάμερα.

Mi Max=θεϊκή μπαταρία και οθόνη.

Να επιλέξεις το μοντέλο με 3gb ram και 64gb rom που έχει τον Snapdragon 652 αντί τον 650. O πρώτος υποστηρίζει και fast charging με τον κατάλληλο φορτιστή.

Χάλια κάμερα??

Καλησπέρα στο φόρουμ, Sony Ζ5 καινούριο στα 290€ αξίζει τα λεφτά του; Η μετάβαση θα είναι από Samsung S4, θα προσπαθήσω να το κρατήσω για τουλάχιστον 2 χρόνια. Θέλω άριστη κάμερα, ανάλυση οθόνης, μπαταρία, δε θέλω πλαστικό και κινέζικο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Νταξ, δεν ήταν τραγική, εκτός αν έρχεσαι από ναυαρχίδες.

Γενικά κανένα κινέζικο δεν ανταπαξέρχεται στο θέμα κάμερα.

Μια τυπική καμερούλα με θόρυβο σε όποια φωτογραφία δεν είναι σωστά φωτισμένη, και μόνιμα καμμένο (λευκό) ουρανό όταν κάνεις focus σε κάτι και φαίνεται ουρανός από πίσω. Το HDR δεν βοηθούσε ιδιαίτερα, και η έλλειψη OIS φαινόταν στο βίντεο (το οποίο ήταν απλά αισχρό).

Οπότε, όχι χάλια, αλλά όχι ικανοποιητικά καλή.

1+3 και καθαρισες.

Μπαταρια καμερα οθονη κατωτερα απο s7 edge. Θα με πονεσει μια τετοια αλλάγη.

Κατα τυχη ψάχνοντας ειδα το mi note 2 και μαλλον ειναι οτι κοντινότερο πιστευω σε χαρακτηριστικά s7 edge. Ποτέ ομως δεν έχει τύχει να αγοράσω κινέζικο κινητό και κολλαω η αλήθεια είναι....

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα σε όλους . Καινούργιος στην παρέα και ζητώ γνώμες : nexus 6p 32gb στα 370 ευρώ ή one plus 3 στα 400 ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθειά σας ...

Sent from my iPad using Tapatalk

Αν σε ενδιαφέρει να το κρατήσεις 2 χρόνια τουλάχιστον, OnePlus 3 λόγω περισσότερης RAM και νεότερου επεξεργαστή. Συν των 32gb έξτρα εσωτερικής μνήμης (που ειναι και στα δυο μη επεκτάσιμη, και δεν θα μου έφταναν τα 32gb του Nexus 6P.

Από 'κει και πέρα, το Nexus 6p υπερέχει στα δυνατά μπροστινά στερεοφωνικά ηχεία, και στον μαγικό αλγόριθμο της κάμερας (HDR+) όπου δίνει πόνο με τις όμορφες φωτογραφίες που αβίαστα θα βγάλεις.

Το OnePlus 3, πάλι, είναι ο άρχοντας της παραμετροποίησης, και μια αξιόλογη ναυαρχίδα που τα κάνει όλα και συμφέρει. Επίσης είναι πιο μαζεμένο από το Nexus 6p σαν οθόνη και κατ' επέκτασιν σαν διαστάσεις.

Εγώ θα έπαιρνα OnePlus 3.

Αν σε ενδιαφέρει να το κρατήσεις 2 χρόνια τουλάχιστον, OnePlus 3 λόγω περισσότερης RAM και νεότερου επεξεργαστή. Συν των 32gb έξτρα εσωτερικής μνήμης (που ειναι και στα δυο μη επεκτάσιμη, και δεν θα μου έφταναν τα 32gb του Nexus 6P.

Από 'κει και πέρα, το Nexus 6p υπερέχει στα δυνατά μπροστινά στερεοφωνικά ηχεία, και στον μαγικό αλγόριθμο της κάμερας (HDR+) όπου δίνει πόνο με τις όμορφες φωτογραφίες που αβίαστα θα βγάλεις.

Το OnePlus 3, πάλι, είναι ο άρχοντας της παραμετροποίησης, και μια αξιόλογη ναυαρχίδα που τα κάνει όλα και συμφέρει. Επίσης είναι πιο μαζεμένο από το Nexus 6p σαν οθόνη και κατ' επέκτασιν σαν διαστάσεις.

Εγώ θα έπαιρνα OnePlus 3.

Τα εγραψες όλα συμφωνω απόλυτα το nexus 6p έχει την καλύτερη κάμερα αυτή τη στιγμή από όλα τά τηλέφωνα όχι ότι του op3 είναι κακή,αν σε ενδιαφέρει μόνο η κάμερα το 6p είναι η επιλογή σου η δική μου είναι oneplus 3

send from my oneplus 3

Όπως καταλαβαίνετε και από τον τίτλο, περιμένω τις προτασεις σας για κινητο με την καλύτερη καμερα μεχρι 200-250 ευρω.

Απαιτήσεις:

- Αndroid

- Slot για κάρτα μνήμης

Ευχαριστώ για τη βοήθειά σας !

Επειδή θεωρώ πολύ πιό ξεκούραστη και πολύ καλύτερη για τα μάτια (ιδίως το βράδυ) την οθόνη OLED σε σχέση με την απλή LED (TFT, IPS ή οπως αλλιώς λέγεται) πιό κινητο θεωρείτε καλύτερο (με το value for money σαν κριτήριο)?

Π.χ. Έχω το ZUK Z2 και είμαι πολύ ευχαριστημένος αλλά σκέφτομαι το ZUK Z2 PRO κυρίως λόγω της οθόνης του (όχι πως με χαλάει η μεγαλύτερη μνήμη κλπ)...

Αλλά κάνει σχεδόν όσο και το Galaxy S7 οπότε...

Δύσκολο τρίπτυχο. Στα 250 οι καλύτερες κάμερες σε Android με microSD είναι ίσως το Huawei P8, το νεότερο P9 lite (και σε έκδοση με 3GB RAM φυσάει). Ή το Moto G4 Plus.

Αν δεν είχαμε τον περιορισμό microSD, τότε Nexus 5X 32gb (240 ευρώ με κάμερα αντάξια των 400).

Αν δεν είχαμε τον περιορισμό Android, τότε Microsoft Lumia 950 (από τις καλύτερες κάμερες ever).

Edited by x_vagos_x

Καλησπέρα στην παρέα... Βοηθήστε με σας παρακαλώ ποιο κινητό να επιλέξω... Θέλω απλά να έχει καλή κάμερα... Μερικά που βλέπω είναι Huawei p8lite και sony e5.. Οποιοδήποτε άλλη πρόταση ευπρόσδεκτη...

Επειδή και εγώ ήμουν σε διλλημα θα σου πω το εξής... Χρόνια χρήστης νεξους αλλά με το που βγήκε και το 6p και το 5x ξενέρωσα απίστευτα... Έκανα για ένα χρόνο υπομονή και πήρα το iPhone 6s και το κράτησα ένα χρόνο καθώς περίμενα τα καινούργια αλλά όταν είδα την τιμή λίγο ξενέρωσα... Θα δείξει στο μέλλον... Στην περίπτωση σου που είναι όμοια ακριβώς με τη δική μου καθώς ήμουν και εγώ ανάμεσα ακριβώς σε αυτά τα κινητά... Δεν πήρα το g5 αν και το πιο φθηνό γιατί με αυτα που διάβασα εδώ με ξενέρωσε... Το op 3 με έπεισε αλλά δεν είχα κάτι να δω από κοντά... Μόλις έπιασα και είδα το htc 10 δεν υπήρχε γυρισμος... Πανέμορφο και πολύ γρήγορο... Και πολύ καλή κάμερα... Ξέρω ότι είναι πιο ακριβό από όλα τα άλλα πίστεψε με τα αξίζει και με το παραπάνω) παλιότερα είχα και το m7 και m8) αλλά αυτό είναι πολλές κλασεις πιο πάνω... Αυτά από εμένα...

• The title was changed to Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος ΙΙΙ)
  • The topic was locked
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...