theonirvana Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 παιδια καποιος? Smartphones:Sony Ericsson Xperia X10 mini,Sony Ericsson Xperia mini,Sony Xperia M,Samsung Galaxy A5 2016,Samsung Galaxy S10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lastbaron Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 Το vibe p1 έχει "παλιώσει", βγαίνει το p2 σύντομα (λογικά Νοέμβριο). Το LeTV είναι δυνατό, απλά δεν έχει υποδοχή για ακουστικά, κάρτα sd και δεν έχει και ραδιόφωνο. Αν δε σε επηρεάζει κάτι από αυτά, νομίζω είναι καλή επιλογή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 γιατι δε χτυπάς το xiaomi redmi note 3 pro? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Lg g2 ή κανα Xiaomi redmi 3? Και τα 2 θα τα πάρω από εξω με την οποία εγγύηση δίνουν. Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 σε σχεση με το Ζ5 καλυτερα ενα απο τα αλλα δυο. καλυτεροι επεξεργαστες οθονες και καμερες. εχω το s7 δεν εχω δει απο κοντα το htc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kratous Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Το meizu m2 note που είχα είχε πολύ καλό ήχο από τα ακουστικά, αλλά όχι τόσο καλό από το ηχείο. Το letv le1 pro που έχω τώρα, έχει φανταστικό ήχο και από ακουστικά, και από το ηχείο. Το πρόβλημα είναι ότι το letv δεν κυκλοφορεί στην Ελλάδα. Εννοείται ότι για να δεις διαφορα από αλλα κινητά, πρέπει να έχεις και καλά ακουστικά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zlatko7 Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Καλημέρα παίδες. Προσπαθώ εδώ και καιρό να καταλήξω στο επόμενο κινητό μου. Είμαι ανάμεσα στο Meizu M3 Note, στο xiaomi redmi note 3 pro, στο xiaomi redmi note 4 και στο letv le eco 2. Διευκρινίζω ότι η κύρια χρήση θα είναι για πλοήγηση στο ίντερνετ, μέιλ άντε και καμία φώτο... Δεν είμαι γνώστης αλλαγής ρομ κ.τ.λ. που μου ακούγονται ακαταλαβίστικα. Λογικά όπως το πάρω έτσι και θα μείνει το κινητό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getaid Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Γεια σας παιδιά θα ήθελα την βοήθεια σας, είμαι ανάμεσα σε αυτά τα κινητά HTC 10, LG G5 και OnePlus 3 αλλά δεν ξέρω ποιο να επιλέξω, ποιο είναι πιο ολοκληρωμένο smartphone και ποιο τα πάει καλύτερα σε θέματα απόδοσης και μπαταρίας. Το OnePlus 3 να πω την αλήθεια το φοβάμαι λίγο επειδή δεν ξέρω τι γίνεται σε περίπτωση που αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα και δεν ξέρω τι παίζει με θέματα εγγύησης. Αν έχετε κάποια άλλη πρόταση εκτός από αυτά θα χαρώ πολύ να την ακούσω. Πρέπει να πω επίσης ότι έχω δει και το Sony Xperia XZ αλλά είναι πολύ ακριβό και έχει από ότι έχω δει ίδια χαρακτηριστικά με τα άλλα πιο πάνω. Το προηγούμενο μου κινητό ήταν το Samsung Galaxy S7 αλλά δεν μου άρεσε και ήθελα να το αλλάξω κυρίως λόγω μπαταρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgalaz Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Όποτε μην πας σε αυτά τα μοντέλα... Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zlatko7 Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Όποτε μην πας σε αυτά τα μοντέλα... Sent from my iPhone using Tapatalk Γιατί το λες; Αυτή τη στιγμή έχω το jiayu g4s, δεν το πείραξα καθόλου και μια χαρά είναι. Απλά έχει ένα θέμα με το gps και αρχίζει να κολλάει. Επίσης η μπαταρία του αρχίζει να τα παίζει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Πάρε αυτό και επέλεξε Official DEV Global Rom και θα δεν ασχοληθείς με αλλαγές ρομ κτλ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zlatko7 Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Σ' ευχαριστώ για τη συμβουλή σου. Σε αυτό καταλήγω και εγώ. Απλά λέω μήπως το νοτε 4 είναι καλύτερο επειδή είναι πιο καινούριο. Αλλά στα πιο πολλά φόρουμ που μπαίνω προτείνουν το 3 pro. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Σ' ευχαριστώ για τη συμβουλή σου. Σε αυτό καταλήγω και εγώ. Απλά λέω μήπως το νοτε 4 είναι καλύτερο επειδή είναι πιο καινούριο. Αλλά στα πιο πολλά φόρουμ που μπαίνω προτείνουν το 3 pro. μπα δεν θα έλεγα ότι είναι καλύτερο. ο snapdragon που φοράει το 3 για μένα είναι πιο αξιόπιστος από τον mediatek. διαφορές μεγάλες στην κάμερα δεν νομίζω να έχουν και τέλος αγοράζοντας το 3 σου περισσεύουν και λεφτά να τα χαλάσεις σε αξεσουάρ (nillkin tempered glass, official case και κανένα ακουστικό). Στο μόνο που κερδίζει το 4άρι για μένα είναι στην εμφάνιση καθώς το βρίσκω πιο όμορφο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Να κλειδωθεί γιατί τελικά κράτησα του φίλου το S Εξαιρετικό θα έλεγα!!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ για τις γνώμες σας :) Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 δε θα διαφώνησω. εφυγες καρφι για το 3 προ 3γβ ραμ! Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zinonmyl_1986 Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Αναμεσα σε note3 pro κ note 4 πιο λετε? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zinonmyl_1986 Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Αναμεσα σε note3 pro κ note4 pro πιο λετε? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zinonmyl_1986 Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Ειμαι αναμεσα στο xiaomi redmi note 3pro k στο note 4 pro.. πιο μου προτεινετε. Χρηση παιχνιδια φωτογραφιες... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexzo1990 Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Είπες ότι βασικό χαρακτηριστικό είναι ή κάμερα για αυτό σου πρότεινε το J5 φαντάζομαι. Την έχω τεσταρει, είναι αρκετά καλή με καλό ευρυγωνιο φακό στην μπροστινή κάμερα. Δεν έχω δει των Xiaomi τις κάμερες, ωστόσο τα παιδιά στο φόρουμ πολλές φορές λένε ότι δεν είναι κ τόσο καλή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexzo1990 Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Για την απόδοση στα ακουστικά δεν ξέρω τι παίζει, αλλά για το ηχείο αν θες πολύ καλή απόδοση πρέπει να δεις μία συσκευή που να υποστηρίζει dolby atmos και άρα να έχει και stereo ηχεία και/ή τα ηχεία αυτά να βρίσκονται στο μπροστινό ή στο κάτω μέρος της συσκευής και όχι στο πίσω. Από τις συσκευές που αναφέρεις μόνο το P8 και το P9 lite έχουν τα ηχεία στο κάτω μέρος της συσκευής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zinonmyl_1986 Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Τι γνωμη εχετε για το elethone s7? Αξιζει? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 μια χαρα βγαζουν τα χιαομι, απλα δεν ειναι τοπ οι φωτογραφιες. οχι, το g2 ειναι ξεπερασμενο πλέον. η συσκευή που ζητας ειναι το j5 (2016) Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Ίσως μόνο το Ρ9 lite και το mg4 να βρεις αυτό που θέλεις.. Τις ακατανομαστης είναι χάλια και ειδικά στο εξωτερικό ηχείο Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 (edited) εγω διαφωνω με την global dev που σου προταθηκε πανω. εφοσον λες δε γνωριζεις για ρομ κτλ διαλεξε να εχει global stable. αν το παρεις με dev υπαρχει η πιθανοτητα ακομα και με ενα απλο update να μην ξεκιναει ή να εχει σημαντικα προβληματα λογω των τροποποιησεων-δοκιμων και θα ψαχνεσαι με φλασαρισματα, downgrades κτλ. προτεινω το redmi note 4 3/64 που εχει $189 στο to2c.com αλλα η global rom με την οποια το στελνει δεν εψαξα αν ειναι dev ή stable Edited October 5, 2016 by telefoneri ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SEBA13 Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Καλησπερα Ψαχνω για ενα ενα tablet το οποιο θα χρησιμοποιειται κυριως ως GPS και επαγγελματικα. Μου ειπαν καπου πως για να εχει καλο GPS παιζει ρολο το chipset. Εχει καποιος γνωση για αυτα? Samsung Tab 3 αποκλειονται λογω κακης εμπειριας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts