eden Δημ. February 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2010 Καλημέρα προώθησε μου το email σου κ θα στα στείλω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morg Δημ. February 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2010 (edited) Καλησπερα, μηπως θα μπορουσες να στειλεις και σε εμενα τις απαντήσεις, ξέρεις ψαχνω καιρό και δεν έχω βρεί τίποτα :blink:. Το e-mail μου είναι: Ευχαριστώ Προκαταβολικά!![/Q παιδια σας παρακαλώ αν έχετε βρεί τισ απαντισείς απο την ειδικότητα ''προσχολικής αγωγής και ημερίσιας φροντίδας'' σας παρακαλώ βοήθεια...το e-mail μου ειναι *** ....τηλ΄ *** ... καίγομαι Edited February 18, 2010 by MsK Για λόγους ασφαλείας ΜΗΝ δίνετε τα προσωπικά σας στοιχεία δημόσια. Χρησιμοποιήστε τα PMs! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. February 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2010 παιδια σας παρακαλώ αν έχετε βρεί τισ απαντισείς απο την ειδικότητα ''προσχολικής αγωγής και ημερίσιας φροντίδας'' σας παρακαλώ βοήθεια... Έχω δώσει εδώ τις ερωτήσεις-απαντήσεις για την ειδικότητα Προσχολικής Αγωγής. Από όσο ξέρω κάποια μαθήματα είναι κοινά, οπότε ρίξε μία ματιά μήπως σε βοηθήσουν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALEXANDRA4444 Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 (edited) Καλημέρα προώθησε μου το email σου κ θα στα στείλω Καλημέρα το email στο στέλνω σε πμ . Σε ευχαριστώ πολύ Edited February 20, 2010 by ALEXANDRA4444 δημοσιευση μαιλ κατα λάθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hai Δημ. February 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2010 Καλημερα παιδια ειμαι νεο μελος και ειπα να αυτοσιστηθω!!!! μηπως θα μπορουσε καποιος να με βοηθησει?ψαχνω να βρω τις απαντησεις πιστοποιησης ειδικος εμποριας διαφημισης και προωθησης προιοντων!!!Μηπως μπορει καποιοσ να με βοηθησει?σας ευχαριστω εκ των προτερων.:D:D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefa Δημ. February 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2010 Δοκιμασε αυτο.Με τα καταλληλα κριτηρια αναζητησης κανεις θαυματα. Εννοειται, φιλικα παντα:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannislggt505 Δημ. February 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2010 παιδια οποιος εχει τις απαντησεις πιστοποιησης για το τμημα φυλακας μουσειων και αρχαιολογικων χωρων σας παρακαλω ας τις ανεβασει εδω ή ας μου τις στειλει στο mail μου Παράθεση http://mylivetechnews.blogspot.com/ Όλα τα τεχνολογικά νέα της ημέρας βρίσκονται εδώ!!! Καθημερινή ενημέρωση με θέματα από όλες τις εταιρείες και όλα τα λειτουργικά για pc και smartphones! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leondaraki Δημ. March 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2010 Θα ήθελα και γώ απο τον dimitriadim τις ερωτήσεις-απαντήσεις του τμήματος ΔΟΣΕ αν είναι ευκολο. Το email mou einai . Ευχαριστώ! ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΑΝ ΒΡΗΚΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΜΟΥ ΤΙΣ ΣΤΕΙΛΕΙΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot93 Δημ. March 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2010 παιδια οποιος μπορει να με βοηθηση αν εχει τις απαντησεις για το ΔΟΣΕ αν μπορει να μου της στειλει..... Ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ndimi Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 Παιδια μηπως εχει καποιος της ερωτησης - απαντησεις απο την ιδικοτητα Τεχνικος Τοπογραφικων Εφαρμογων η ξερει που θα μπορεσω να της βρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antzi Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 Παιδια μηπως εχει καποιος της ερωτησης - απαντησεις απο τηνειδικότητα ''προσχολικής αγωγής και ημερίσιας φροντίδας,, η ξερει που θα μπορεσω να της βρω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filitsaxipo Δημ. April 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2010 (edited) τωρα σας βρηκα και ανοιξα η χαζη νεο θεμα ..θα ηθελα και εγω απανησεις ΔΟΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩ ***moderated*** - απαγορεύεται η δημόσια ανάρτηση λογαριασμού email.Όποιος θέλει βοηθάει με PM(personal message) Edited April 23, 2010 by Nikos_s3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mariakapa Δημ. May 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2010 (edited) Καλημέρα. Έχει κανείς τίποτα νεότερο σχετικά με την πιστοποίηση? Θέλω να κάνω αίτηση και ακόμα δεν έχουν δώσει οι προηγούμενοι!!!! Έχω φρικάρει με την όλη κατάσταση. Θα ξεχάσω κι αυτά που ήξερα στο τέλος και θα πρέπει να ξαναπάω για μάθημα! Απ'τη σελίδα του οεεκ δεν έχω καταλάβει ακόμα τι γίνετε! :( Edited May 6, 2010 by Mariakapa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hiotisl2 Δημ. May 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2010 (edited) Καλησπερα. Έχει κανείς τίποτα νεότερο σχετικά με της ερωτησεις πιστοποίηση? ειδικοτητας τεχνικος ραδιοτηλεοπτικων & ηλετρακουστικων διαταξεων παρακαλω εστο μια βλιογραφια ******* οι απαντησεις σας σας παρακαλω καντε κατι ειμαι σε απογνωση!!! Edited May 21, 2010 by mcde Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZOOZOONA Δημ. May 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2010 (edited) καλησπέρα. δίνω φέτος τραπεζικες εργασίες κ θα ήθελα να ρωτήσω αν εχετε τις απαντήσεις πιστοποίησης?δυστυχώς ξεκίνησα απο πέρυσι να βρίσκω απαντήσεις κ δεν εχω βρει ουτε τις μισες καθως οι σημειώσεις των καθηγητών ήταν ελλειπεις σε μεγάλο βαθμό...επικοινώνησα κ με παλαιότερα παιδιά του ιέκ μου όμως οι περισσότεροι ή δεν το ακολούθησαν ή δεν έδωσαν καν πιστοποίηση.5 παιδιά που είχαν δώσει ολα κι όλα και πήγαν έτσι για την πλάκα τους να δουν τι παίζει.μόνο ο ένας πηρε την πιστοποίηση ο οποίος δουλευε σε τράπεζα παράλληλα με το ιεκ....εχω απηβδήσει....δεν βρίσκω ουτε βιβλίο στην αγορά για τα τραπεζικά πανω στις ερωτησεις πιστοποίησης καθώς η γκαμα των ερωτησεων ειναι μεγάλη κ ένα μόνο βιβλίο δεν αρκει...χώρια οτι ειναι πανάκριβα...ουφ... ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ,ΕΣΤΩ Κ ΤΙΣ ΜΙΣΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ......???? ΟΣΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΦΕΤΟΣ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΦΕΤΟΣ ΑΛΛΑ.....ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΠΕΡΥΣΙ...ΣΤΙΣ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ ΠΕΡΙΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΣΙΝΟΙ...ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΙ ΕΓΩ....ΜΟΛΙΣ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ,ΠΕΡΙΠΟΥ 20 ΜΕΡΕΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΕ ΜΗΝΑ....,ΘΑ ΔΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΦΕΤΙΝΟΙ...... Edited May 26, 2010 by Nikos_s3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prokopop Δημ. May 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2010 απαντησεις απο φυλακας αρχαιοτητων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doulos21 Δημ. May 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2010 ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΔΟΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZOOZOONA Δημ. May 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2010 tha ithela na zitiso apo tin jane butterfly tis apantiseis sta trapezika an tis exeis akoma.dino ton noemvrio kai den mporo na vro tipota.euxaristo para poli ΔΙΝΩ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΦΕΤΟΣ ,ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pedro_21 Δημ. June 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2010 ΔΙΝΩ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΦΕΤΟΣ ,ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ???? Kαλησπερα παιδια δινω μεθαυριο ειδικος κινησιοθεραπειας και θελω να μου απαντησει καποιος αν ξερει τι ζητανε στο πρακτικο μερος??? Και αν μπορω να δω καπου τα θεματα των προηγουμενων ετων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viola Δημ. June 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2010 μηπως ξερει κανεις να μου πει τι θεματα επεσαν τωρα και τι ζητησαν στο πρακτικό μέρος, στην ειδικοτητα**προσχοσχολικη αγωγη δραστηριοτητων δημιουργιας και εκφρασης**??? Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!!! καλη επιτυχια σε όσου συνεχιζουν να δινουν εξετασεις..;):D:lol::) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taniam Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 Καλημέρα παιδιά! Μήπως θα μπορούσα να έχω και εγώ τις ερωτήσεις-απαντήσεις πιστοποίησης για ΔΟΣΕ στο email μου? Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlito13 Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 παιδια πιστοποιηση μεχρι ποσες φορες μπορουμε να δωσουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elenikef Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 Καλησπερα παιδια!μηπος μπορει καποιος να με βοηθισει να βρω τις ερωτησεις και απαντησεις πιστοποιησης ιεκ προσχολικη αγωγη 2009-2010? :confused: ευχαριστω παρα πολυ....περιμενω....:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marouska Δημ. September 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2010 Παιδιά παρακαλώ πολύ όποιος μπορεί να μου τις στείλει και εμένα θα με έσωζε...... Έχω τελείωσει την ειδικότητα εδώ και 1 χρόνο και πρέπει επιτέλους να δω τι θα κάνω με τις εξετάσεις.... Έχω πραγματικά χαθεί μέσα στις σελίδες...!!! Please help.... :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 Μήπως ξέρει κάποιος ημερομηνία για τις φετινές εξετάσεις πιστοποίησης; Κάπου στο Δεκέμβριο είναι σωστά; Εδώ μπορείτε να βρείτε βιβλία με ερωταπαντήσεις για κάποιες ειδικότητες σχετικές με την Πληροφορική. Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts