mss2000 Δημ. December 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2017 Τελικά παραγγελα απο eglobal. Ελπίζω να το εχω χριστούγεννα.. Ειδωμεν. Ευχαριστώ για την απαντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
attalos76 Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 Τελικά παραγγελα απο eglobal. Ελπίζω να το εχω χριστούγεννα.. Ειδωμεν. Ευχαριστώ για την απαντηση καλησπέρα επειδή ενδιαφέρομαι να το πάρω το συγκεκριμένο σαιτ είναι από ευρωπη??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris_a Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 Όχι. Κίνα Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η σιωπή είναι χρυσός :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Expendable Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 Καλησπέρα. Γνωρίζεται αν το mi drop δουλεύει σε άλλες συσκευές εκτός από xiaomi; Περιμένω νέα συσκευή και θέλω να ξέρω αν μπορώ να μεταφέρω τα αρχεία ανάμεσα στις δύο συσκευές με αυτή την εφαρμογή.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimaxin70 Δημ. December 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2017 Κι εγώ ευτυχής κάτοχος ρουταρισμενου με aroma rom από την ελληνική κοινότητα. Αλλά επειδή δεν έχω ιδέα από root δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω για να περάσω την ήδη κατεβασμένη νέα έκδοση. Μου ήρθε ΟΤΑ. Απλά κάνω install? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TourbilaS Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Κι εγώ ευτυχής κάτοχος ρουταρισμενου με aroma rom από την ελληνική κοινότητα. Αλλά επειδή δεν έχω ιδέα από root δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω για να περάσω την ήδη κατεβασμένη νέα έκδοση. Μου ήρθε ΟΤΑ. Απλά κάνω install? Ναι και εισαι ετοιμος ----- προσθήκη μηνύματος 71 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι και εισαι ετοιμος Ψηνομαι να βαλω αρομα πως την βλεπεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mss2000 Δημ. January 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2018 Μόλις παρέλαβα και εγω το κινητό..κ α τ α π λ η κ τ ι κ ο.πανεμορφο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimaxin70 Δημ. January 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2018 Ναι και εισαι ετοιμος ----- προσθήκη μηνύματος 71 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ψηνομαι να βαλω αρομα πως την βλεπεις? πολύ καλή !!! βαλ τη!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. January 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2018 Μόλις παρέλαβα και εγω το κινητό..κ α τ α π λ η κ τ ι κ ο.πανεμορφο. Καλοριζικο ! Οπως τα λες και κυριως...ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΟ !:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mss2000 Δημ. January 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 Παντός το βλέπω τρεχει απροβληματιστα .και το miui δείχνει πολύ καλό τουλάχιστον σε αυτό το κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mss2000 Δημ. January 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2018 Πήρατε την νέα έκδοση του miui? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavletos Δημ. January 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2018 Έχει πιο νέα από.την 9.1.1 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mss2000 Δημ. January 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2018 Όχι αυτή πήρα και γω χθες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
medit Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Παντός το βλέπω τρεχει απροβληματιστα .και το miui δείχνει πολύ καλό τουλάχιστον σε αυτό το κινητο Καλορίζικο το κινητό. Να ρωτήσω από eglobal περνάει τελωνείο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LiquidSnake Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Μόλις μου ήρθε η εν λόγο θήκη. Εντάξει το κινητό γίνεται τανκς από όλες της άποψεις. Και από μέγεθος και από αντοχή.η ποιότητα της θήκης είναι πέρα από κάθε προσδοκία. Αλλά κοντά μισό κιλό ??έλεος...... αν είναι να θέλω κλαρκ για το κινητό να μου λείπει .και από μέγεθος γίνεται τεράστιο αλλά αυτό που με ενόχλησε εμένα είναι το βάρος. Βέβαια πιστεύω ότι έτσι το κινητό γίνεται άθραυστο. Όλα έχουν το τίμημα τους λοιπόν . Love mei. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mss2000 Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Δεν πέρασε τελωνείο απο eglobal. Τωρα τι θα γίνει με την δική σου περιπτωση δεν μπορω μα σε πω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimaxin70 Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Πάντως με την προηγούμενη aroma είχε θέμα η selfie. To γύρισα στην προ προηγούμενη κ όλα οΚ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgema Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Καλησπέρα στη παρέα! Το δικό μου είναι στη τελευταία MIUI stable. Έχει χρησιμοποιήσει κάποιος άλλη ROM? Xiaomi.eu η την aroma η developer η epic η κάποια άλλη γενικά; Τι εμπειρίες έχετε; Αξίζει το κόπο να μπω στη διαδικασία αφού θα χαθούν όλα τα data μου και θα πρέπει να στήνω το τηλέφωνο από την αρχή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lio14 Δημ. March 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2018 Γειά σας ρε παιδιά, Αγόρασα αυτή τη smart θήκη https://m.aliexpress.com/item/32827339314.html Και δε δουλεύει με το που τη βάζω. Χρειάζεται να κάνω κάποια ρύθμιση στο κινητό για να δουλεύει σα smart η θήκη ή είναι μούφα η θήκη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
messagala Δημ. April 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2018 Μια βοήθεια φίλοι. Πήρα χτες το mi mix 6/256 Από αγγελία, το παλικάρι έχει περάσει την epic rom και δεν μου αρέσει πολύ. Μπορώ να περάσω την official; και αν ναι πως ακριβώς; (Την έχω κατεβάσει ήδη στο κινητό) Δεν έχω καθόλου σχέση με root και roms. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TourbilaS Δημ. April 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2018 Με την 9.5.2 να ξέρετε θα κλειδώσουν τα θέματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lio14 Δημ. April 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2018 Συναντά κανείς προβλήματα με σβησιματα της οθόνης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TourbilaS Δημ. April 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2018 Με την 9.2.1 δεν έχω τέτοιο θεμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TourbilaS Δημ. April 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2018 Μόλις διαπιστωσα ότι με το MIUI 9 δουλεύουν μόνο οι δύο πύρινες ;πο τους τέσσερις υπάρχει custom rom που να λύνει αυτό το θέμα;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lio14 Δημ. August 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2018 Έχει διαπιστώσει κανείς, μετά τις τελευταίες αναβαθμίσεις, να έχει μειωθεί πάρα πολύ η ένταση μέσω Bluetooth? Και μιλάμε για όλες τις συσκευές bluetooth. Ειδικά στου αμαξιού δεν ακούγεται καθόλου. Το ίδιο ισχύει και στις άλλες συσκευές bluetooth που συνδέω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts