kwnana Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 Καλησπερα!!! Μετα τις σχετικες εκκαθαρισεις, μεσω TWRP, ολα ρολλαρουν ομαλα και το απολαμβανω με την τελευταια ελληνικη developer. Η ποιοτητα κλησης, παραμενει ανω του μετριου κι εξαρταται παντα κι απο το συνομιλητη :p Απλα, δεν εχει το "βελουδινο" του ακουστικου, ειναι περισσοτερο σαν ψηφιοποιημενη. Μετά απο 2 φορτισεις, η μπαταρια του δειχνει ν' ανεβαινει σιγα-σιγα και σιγουρα ειναι μεγαλυτερη η διαρκεια της, απο το Redmi Pro. Και δύο πρόχειρες φώτο, μέσα στο σπίτι, με μέτριο φωτισμό και χωρίς flash. Που είναι ? Δεν έχεις βάλει κάτι ................ :p Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexyari Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 Τις φορτωνει ακομη, δεν επιτρεπεται πανω απο 1ΜΒ και δε βλεπω τον τροπο να τις ανεβασω..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexyari Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 Νατες, επιτελους, αν και χωρις σταθερο χερι....:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 Η κάμερα θέλει οπωσδήποτε κανα update για βελτίωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 Δυστυχώς εδώ παιδιά βλέπω ότι η συσκευή φοράει φακό που φοράνε τηλέφωνα των 130€.Πολύ κρίμα,τι να πω! https://www.kimovil.com/el/lista-kinhton-apo-montelo-phakou/omnivision-ov16880 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 (edited) @alexyari καλοδούλευτο! Στα της συσκευής τωρα, θα περίμενα σε συσκευή 700€ να δώσει λίγο παραπάνω προσοχή η Xiaomi στο software. Εντάξει, αυτό βελτιώνεται αλλά το signal δεν είναι καλό και δείχνει προχειρότητα. οσον αφορά την κάμερα, αν είναι οπως τα λέει ο da_rudakos δεν ξέρω τι περιθώρια βελτίωσης υπάρχουν. @alexyari, τις εκανες συμπίεση τις φωτό? Γιατί βλέπω ειναι μονο 250ΚΒ. Καλό θα ήταν να τις αναβάσεις κάπου να τις δουμε σε full ανάλυση. Αν και η πρώτη δεν έχει και πολυ νόημα, είναι κουνημένη. Sent from my Onda v975m using Tapatalk Edited December 11, 2016 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Χάλια μαύρα...Μέχρι και το umi μου καλύτερα τραβάει σε εσωτερικο Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexyari Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 @alexyari καλοδούλευτο! Στα της συσκευής τωρα, θα περίμενα σε συσκευή 700€ να δώσει λίγο παραπάνω προσοχή η Xiaomi στο software. Εντάξει, αυτό βελτιώνεται αλλά το signal δεν είναι καλό και δείχνει προχειρότητα. οσον αφορά την κάμερα, αν είναι οπως τα λέει ο da_rudakos δεν ξέρω τι περιθώρια βελτίωσης υπάρχουν. @alexyari, τις εκανες συμπίεση τις φωτό? Γιατί βλέπω ειναι μονο 250ΚΒ. Καλό θα ήταν να τις αναβάσεις κάπου να τις δουμε σε full ανάλυση. Αν και η πρώτη δεν έχει και πολυ νόημα, είναι κουνημένη. Sent from my Onda v975m using Tapatalk Δεν τις συμπιεσα εγω, συμπιεστηκαν αυτοματα, οταν "ανεβηκαν" εδω μεσα....:mad: Χάλια μαύρα...Μέχρι και το umi μου καλύτερα τραβάει σε εσωτερικο Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ενταξει τοτε, μεινε με το UMΙ σου!!! Λεμε, δεν ειναι η κανονικη ποιοτητα των φωτογραφιων, συμπιεστηκαν απο 3ΜΒ σε 300ΚΒ, ειναι χωρις flash και με τρεμαμενο χερι, πως να το εξηγησω αλλοιως?? Στην οθονη, φαινονται απειρως καλυτερες, οχι τελειες, καλυτερες κατα πολυ. Οσον αφορα το φιλο, που ειχε ρωτησει πριν μερικες μερες, για την ενταση του πιεζοηλεκτρικου ακουστικου, ναι, εχει βελτιωθει κατα πολυ η ενταση, ειναι πλεον σε πολυ καλο επιπεδο, χανει λιγο σε ποιοτητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Δεν τις συμπιεσα εγω, συμπιεστηκαν αυτοματα, οταν "ανεβηκαν" εδω μεσα....:mad: Γι'αυτό σου, όπως σου έγραψαν και παραπάνω,αν θες να εξαχθούν σωστά συμπεράσματα, πρέπει να τις ανεβάσεις (όπως και όποια άλλα δείγματα θες) κάπου που να φαίνονται σε πλήρη ανάλυση, π.χ. flickr. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexyari Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Καλα τοτε, θα δω πως να το κανω, γιατι οσες εβγαλα σημερα, ειναι πραγματικα διαμαντια!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Όσο και να συμπιέστηκαν, αν ήταν διαμάντια όπως λέει ο φίλος δεν θα γινόντουσαν έτσι με τίποτα με απλή συμπίεση. Απ'ότι φαίνεται και ο φακός του δεν είναι για συσκευή των 700ευρώ αλλά και στο software η xiaomi το χει παρατημένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexyari Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Δεν αναφερθηκα σε αυτες τις 2 που ανεβασα, αλλα σε αλλες που εβγαλα σημερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenkato1 Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Παιδια μην τον ζοριζετε τον ανθρωπο και μη βγαζετε αμεσως συμπερασματα για την ποιοτητα της καμερας. Αφηστε να ανεβασει μια-δυο φωτο με φουλ αναλυση και θα δουμε και θα κρινουμε. Παράθεση OnePlus 7 pro, MATE 20, iPad Air. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Εγω νομιζω πως ολοι πρεπει να αποδεχτουν πως οι καμερες στις συσκευες της xiaomi, ειναι η μετριες η λιγο πανω απο μετριες σε ολα τα μοντελα της. Θεωρω ανουσιο και βλακωδες καθε φορα να λεμε τα ιδια και τα ιδια! Οποιος εχει απαιτησεις απο την καμερα ενος smartphone υπαρχουν λυσεις και επιλογες εκει εξω, αν εχει φυσικα και τις τσεπες για να αποκτησει καποια απο αυτες τις επιλογες. Οποιος δεν εχει ιδιαιτερες απαιτησεις απο την καμερα/φωτογραφικη απλα δεν ειναι deal breaker. Απο εκει και περα πιθανοτατα τα Mi note 2 και Mi Mix να εχουν καλυτερα αποτελεσματα σε φωτο/βιντεο απο αλλα μοντελα της εταιριας αλλα και παλι ειναι κατωτερα αλλων εταιριων. Τωρα αν αξιζουν τα λεφτα τους για τετοιες επιδοσεις στις καμερες τους? Θεωρω πως οχι, αλλα αυτο ειναι μια αλλη κουβεντα. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenkato1 Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Απο τη μεχρι τωρα εμπειρια μου με τα xiaomi δε μπορω παρα να συμφωνησω.Αλλα ας περιμενουμε λιγο να δουμε και το MiMix.Παντως του Minote2 δεν ηταν ασχημη, ηταν απλα καλη. Παράθεση OnePlus 7 pro, MATE 20, iPad Air. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Απο τη μεχρι τωρα εμπειρια μου με τα xiaomi δε μπορω παρα να συμφωνησω.Αλλα ας περιμενουμε λιγο να δουμε και το MiMix.Παντως του Minote2 δεν ηταν ασχημη, ηταν απλα καλη. Προσωπικα ποτε δεν αγορασα συσκευη με γνωμονα την πολυ καλη καμερα. Πρωτα κοιταω τι σηκωνει η τσεπη μου, μετα κοιταω τι μου προσφερει μια συσκευη σε αυτα τα χρηματα, κοιταω αν μου αρεσει σχεδιαστικα και απο εκει και περα στο θεμα της καμερας απλα ξερω οτι θα μεινω ικανοποιημενος με το αποτελεσμα ακομα και αν ειναι κατωτερο των επωνυμων ναυαρχιδων που κοστιζουν τα διπλα και τα τριπλα. Σε τελευταια αναλυση ολοι θα τραβηξουμε φωτογραφιες και βιντεο στο φως της ημερας η καπου τελοσπαντων που θα υπαρχει καλος φωτισμος. Απο την στιγμη που οι φωτο ενος xiaomi σε συνθηκες καλου φωτισμου ειναι ικανοποιητικες και ανωθεν του μετριου δε με νοιαζει τιποτε αλλο! Οσοι θεωρουν πως θελουν τα μεγιστα ακομα και την νυχτα απο μια καμερα/φωτογραφικη καποιο λογο θα εχουν που δεν θα τον αναλυσω εδω μεσα γιατι μπορει και να παρεξηγηθουν αν το κανω:p Αλλωστε ειναι γνωστο (ακομα και γω που ειμαι ασχετος το ξερω) πως ο καλυτερος φιλος ενος φωτογραφου, ειναι το φως! Αν οι "φωτογραφοι" του myphone εχουν ανεβασει τον πηχη ψηλοτερα ας το ψαξουν αλλου. Εγω παντως ουτε UFO κυνηγαω να τραβηξω την νυχτα με την καμερα του κινητου, ουτε θα κανω αφισες 70x40 τις φωτο που θα τραβηξω με τη συσκευη μου για να τις βαλω στον τοιχο του δωματιου μου! Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenkato1 Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Για μένα η κάμερα είναι δευτερευουσας σημασίας. Πρωταρχικό ρόλο παίζει η ωραία φωτεινή οθόνη-αυτή βλέπεις συνέχεια, το software -η miui με καλύπτει απόλυτα- και εμφάνιση βέβαια του τηλεφώνου σε συνδυασμό με μια λογική τιμή όπως λες και συ. Εντάξει όμως, είναι πολλοί που θέλουν να έχουν κορυφαία κάμερα..Περι ορέξεως... Παράθεση OnePlus 7 pro, MATE 20, iPad Air. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Για μένα η κάμερα είναι δευτερευουσας σημασίας. Πρωταρχικό ρόλο παίζει η ωραία φωτεινή οθόνη-αυτή βλέπεις συνέχεια, το software -η miui με καλύπτει απόλυτα- και εμφάνιση βέβαια του τηλεφώνου σε συνδυασμό με μια λογική τιμή όπως λες και συ. Εντάξει όμως, είναι πολλοί που θέλουν να έχουν κορυφαία κάμερα..Περι ορέξεως... Ειναι μια ατερμονη συζητηση που θα γινεται για πολλα χρονια ακομα χωρις να συμφωνει κανεις με κανεναν. Αν ημουν επαγγελματιας φωτογραφος δε θα ασχολιομουν με καμερες κινητων τηλεφωνων. Τωρα αν τα Galaxy s7, LG G5 κλπ τα θελουν για να τραβανε selfies για το προφιλ τους στο facebook και τα συναφη μεσα κοινωνικης δικτυωσης (αυτοι ειναι και οι περισσοτεροι αλλωστε) τοτε να την βρασω την καλη καμερα. Αν ενας σεφ τραβαει φωτογραφια ενα ωραιο πιατο που εφτιαξε και θελει να το δειξει για να το προωθησει ας πουμε, για μενα παλι δε θα μου εκανε διαφορα αν τραβουσε την φωτο με Samsung η με Umi. Καποιος αλλος που θελει να τραβηξει η να απαθανατισει ενα ομορφο τοπιο με την καμερα του smartphone του παλι δε θα μου πει κατι αν το κανει με Xiaomi η με LG, γιατι απλουστατα θα εκανε καλυτερη δουλεια με μια ψηφιακη που κοστιζει τα μισα λεφτα απο ενα smartphone και σιγουρα θα μπορουσε να την κανει και αφισα:p Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JinTheGod Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Προσωπικα ποτε δεν αγορασα συσκευη με γνωμονα την πολυ καλη καμερα. Πρωτα κοιταω τι σηκωνει η τσεπη μου, μετα κοιταω τι μου προσφερει μια συσκευη σε αυτα τα χρηματα, κοιταω αν μου αρεσει σχεδιαστικα και απο εκει και περα στο θεμα της καμερας απλα ξερω οτι θα μεινω ικανοποιημενος με το αποτελεσμα ακομα και αν ειναι κατωτερο των επωνυμων ναυαρχιδων που κοστιζουν τα διπλα και τα τριπλα. Σε τελευταια αναλυση ολοι θα τραβηξουμε φωτογραφιες και βιντεο στο φως της ημερας η καπου τελοσπαντων που θα υπαρχει καλος φωτισμος. Απο την στιγμη που οι φωτο ενος xiaomi σε συνθηκες καλου φωτισμου ειναι ικανοποιητικες και ανωθεν του μετριου δε με νοιαζει τιποτε αλλο! Οσοι θεωρουν πως θελουν τα μεγιστα ακομα και την νυχτα απο μια καμερα/φωτογραφικη καποιο λογο θα εχουν που δεν θα τον αναλυσω εδω μεσα γιατι μπορει και να παρεξηγηθουν αν το κανω:p Αλλωστε ειναι γνωστο (ακομα και γω που ειμαι ασχετος το ξερω) πως ο καλυτερος φιλος ενος φωτογραφου, ειναι το φως! Αν οι "φωτογραφοι" του myphone εχουν ανεβασει τον πηχη ψηλοτερα ας το ψαξουν αλλου. Εγω παντως ουτε UFO κυνηγαω να τραβηξω την νυχτα με την καμερα του κινητου, ουτε θα κανω αφισες 70x40 τις φωτο που θα τραβηξω με τη συσκευη μου για να τις βαλω στον τοιχο του δωματιου μου! Πολυ ωραια τα ειπες!!Αντε γιατι πολυς ντορος εχει γινει με τις καμερες..Ξεχνανε πολλοι οτι ειναι τηλεφωνο-smartphone το οποιο η κυρια λειτουργεια του ειναι αλλη..Πλεον οι φωτογραφιες που βγαζουν τα κινητα στις μερες μας ειναι πολυ ικανοποιητικες!Την φωτογραφικη την εχουν βαλει για να μπορεις ανα πασα στιγμη να απαθανατισεις μια ωραια στιγμη η ενα συμβαν που γινεται εκεινη την ωρα και ναμ ην κουβαλας μια φωτογραφικη μαζι αου,ειτε για να επικοινωνησεις με καποιον δικο σου απο μακρια..τωρα οσοι βαζουν διπλα διπλα κινητα και συγκρινουν το χιλιοστο του χιλιοστου,το ποσο βαθος εχει στο μαυρο και ποσο πιο κοκκινη φαινεται η παπαρουνα,τι να πω για αυτους...Ξαφνικα το 2016 εχουν γινει ολοι φωτογραφοι και βγαζουν πορτρετα και τραβανε ταινιες με τα κινητα τους που θελουν να εχουν και 4Κ και σταθεροποιητες και εγω δεν ξερω τι!Εμφανιση,λειτουργικοτητα και αποδοση στο συνολο,αυτα μετρανε!(και βεβαια τι σηκωνει η τσεπη του καθενος!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Αυτό που πραγματικά μ'αρέσει είναι ότι η φιλοσοφική συζήτηση περι του βαθμού σημασίας της κάμερας σε ένα smartphone γίνονται τελείως συμπτωματικά σε νήματα συσκευών με μέτρια/κακή κάμερα. Καημό το χω να απαξιωθεί μια φορά και σε νήμα συσκευής που διακρίνεται για τις φωτογραφικές του ικανότητες, έτσι για αλλαγή. :D Υ.γ. Φυσικά και είναι σεβαστό κάποιος να καλύπτεται από μία μέτρια κάμερα. Η κάμερα όμως συνεχίζει και είναι μέτρια. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Αυτό που πραγματικά μ'αρέσει είναι ότι η φιλοσοφική συζήτηση περι του βαθμού σημασίας της κάμερας σε ένα smartphone γίνονται τελείως συμπτωματικά σε νήματα συσκευών με μέτρια/κακή κάμερα. Καημό το χω να απαξιωθεί μια φορά και σε νήμα συσκευής που διακρίνεται για τις φωτογραφικές του ικανότητες, έτσι για αλλαγή. :D Υ.γ. Φυσικά και είναι σεβαστό κάποιος να καλύπτεται από μία μέτρια κάμερα. Η κάμερα όμως συνεχίζει και είναι μέτρια. ;) Θεωρεις δηλαδη πως αν ειμασταν κατοχοι ενος samsung galaxy s7 θα λεγαμε τα αντιθετα:lol: Δε ξερω για τους αλλους, εγω παντως παλι δε θα εδινα σημασια στην καμερα. Απλα θα ημουν διπλα ικανοποιημενος που τραβαει καλυτερες φωτο ακομα και αν δε την χρησιμοποιουσα. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πολυ ωραια τα ειπες!!Αντε γιατι πολυς ντορος εχει γινει με τις καμερες..Ξεχνανε πολλοι οτι ειναι τηλεφωνο-smartphone το οποιο η κυρια λειτουργεια του ειναι αλλη..Πλεον οι φωτογραφιες που βγαζουν τα κινητα στις μερες μας ειναι πολυ ικανοποιητικες!Την φωτογραφικη την εχουν βαλει για να μπορεις ανα πασα στιγμη να απαθανατισεις μια ωραια στιγμη η ενα συμβαν που γινεται εκεινη την ωρα και ναμ ην κουβαλας μια φωτογραφικη μαζι αου,ειτε για να επικοινωνησεις με καποιον δικο σου απο μακρια..τωρα οσοι βαζουν διπλα διπλα κινητα και συγκρινουν το χιλιοστο του χιλιοστου,το ποσο βαθος εχει στο μαυρο και ποσο πιο κοκκινη φαινεται η παπαρουνα,τι να πω για αυτους...Ξαφνικα το 2016 εχουν γινει ολοι φωτογραφοι και βγαζουν πορτρετα και τραβανε ταινιες με τα κινητα τους που θελουν να εχουν και 4Κ και σταθεροποιητες και εγω δεν ξερω τι!Εμφανιση,λειτουργικοτητα και αποδοση στο συνολο,αυτα μετρανε!(και βεβαια τι σηκωνει η τσεπη του καθενος!) Σε τελευταια αναλυση ας παιξουν λιγο με τις χειροκινητες ρυθμισεις που ειναι και πολλες ωστε να βελτιωσουν κι αλλο το αποτελεσμα. Κατι ISO, κατι ταχυτητες κλειστρου, κατι ισορροπιες λευκου, χρονος εκθεσης κλπ ειναι ρυθμισεις για να τις πειραζεις και να εχεις ωραιες φωτο και την νυχτα η σε χαμηλο φωτισμο. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JinTheGod Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Αυτό που πραγματικά μ'αρέσει είναι ότι η φιλοσοφική συζήτηση περι του βαθμού σημασίας της κάμερας σε ένα smartphone γίνονται τελείως συμπτωματικά σε νήματα συσκευών με μέτρια/κακή κάμερα. Καημό το χω να απαξιωθεί μια φορά και σε νήμα συσκευής που διακρίνεται για τις φωτογραφικές του ικανότητες, έτσι για αλλαγή. :D Υ.γ. Φυσικά και είναι σεβαστό κάποιος να καλύπτεται από μία μέτρια κάμερα. Η κάμερα όμως συνεχίζει και είναι μέτρια. ;) Αμα δεν κοβει το ματι και το χερι σου,και καμερα 5000 ευρω να σου δωσω παλι μετρια θα ειναι! Η φωτογραφικη ικανοτητα δεν οριζεται απο την συσκευη αλλα απο αυτον που την τραβαει!Και δεν μιλαω για συσκευες τον 50 ευρω,αλλα για μια αξιολογη συσκευη τον 200 ευρω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Θεωρεις δηλαδη πως αν ειμασταν κατοχοι ενος samsung galaxy s7 θα λεγαμε τα αντιθετα:lol: Δε ξερω για τους αλλους, εγω παντως παλι δε θα εδινα σημασια στην καμερα. Απλα θα ημουν διπλα ικανοποιημενος που τραβαει καλυτερες φωτο ακομα και αν δε την χρησιμοποιουσα. Όχι δεν θεωρώ ότι εσύ θα έλεγες τα αντίθετα. Δεν θα θιγόταν καν το θέμα απλά και όσοι ενδιαφέρονται θα ασχολιόνταν με το να βγάλουν καλές φωτό και να την εκθειάσουν. Όσοι δεν ενδιαφέρονταν (ή θα άρχισαν να ενδιαφέρονται-το χω δει πολλάκις το έργο) ή θα την αγνοούσαν (όπως π.χ. εσύ). ----- προσθήκη μηνύματος 111 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αμα δεν κοβει το ματι και το χερι σου,και καμερα 5000 ευρω να σου δωσω παλι μετρια θα ειναι! Η φωτογραφικη ικανοτητα δεν οριζεται απο την συσκευη αλλα απο αυτον που την τραβαει!Και δεν μιλαω για συσκευες τον 50 ευρω,αλλα για μια αξιολογη συσκευη τον 200 ευρω! Αμα δεν την παλεύει η συσκευή σου, ότι φωτογράφο και να σου δώσω μετριότητα θα βγάλεις. Συνδυασμός είναι. Εδώ μιλάμε για την παράμετρο ''συσκευή''. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JinTheGod Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Όχι δεν θεωρώ ότι εσύ θα έλεγες τα αντίθετα. Δεν θα θιγόταν καν το θέμα απλά και όσοι ενδιαφέρονται θα ασχολιόνταν με το να βγάλουν καλές φωτό και να την εκθειάσουν. Όσοι δεν ενδιαφέρονταν (ή θα άρχισαν να ενδιαφέρονται-το χω δει πολλάκις το έργο) ή θα την αγνοούσαν (όπως π.χ. εσύ). ----- προσθήκη μηνύματος 111 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αμα δεν την παλεύει η συσκευή σου, ότι φωτογράφο και να σου δώσω μετριότητα θα βγάλεις. Συνδυασμός είναι. Εδώ μιλάμε για την παράμετρο ''συσκευή''. Γιαυτο λεω οτι πλεον οι σημερινες συσκευες βγαζουν ικανοποιητηκες φωτογραφιες.Δεν μιλησα για μια συσκευη τον 50 ευρω.!Αμα ομως δεν νιωθεις να βγαλεις φωτογραφια,ποιος ο λογος να δωσεις βαση στο τι καμερα φοραει η συσκευη?Σαν να πηγαινω εγω ο ασχετος να περνω μια επαγγελματικη φωτογραφικη,ενω δεν εχω βγαλει στην ζωη μου φωτογραφια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 (edited) Όχι δεν θεωρώ ότι εσύ θα έλεγες τα αντίθετα. Δεν θα θιγόταν καν το θέμα απλά και όσοι ενδιαφέρονται θα ασχολιόνταν με το να βγάλουν καλές φωτό και να την εκθειάσουν. Όσοι δεν ενδιαφέρονταν (ή θα άρχισαν να ενδιαφέρονται-το χω δει πολλάκις το έργο) ή θα την αγνοούσαν (όπως π.χ. εσύ). Ειμαι απο τους πρωτους που θα κραξουν τους κωλοτουμπες για τις κωλοτουμπες μιας εταιριας. Ειτε για καμερες, ειτε για αφαιρεση sd, ειτε για αφαιρεση θυρας ακουστικων και παει λεγοντας. Το εχω κανει και εδω για την xiaomi αλλωστε οταν ολοι πουλουσαν σε αλλους το παραμυθι οτι οι συσκευες της xiaomi αναβαθμιζονται καθε εβδομαδα χωρις να εξηγουν φυσικα τι αναβαθμισεις ειναι αυτες και αν υπαρχει λογος να τις περναει καποιος. Δεν μου παει ολο αυτο και καπου ερχομαι σε μια συγκρουση. Το να κανω κωλοτουμπες ειδικα, ειναι κατι που δεν το εχω καθολου;) Edited December 12, 2016 by baiosss Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts