Jump to content

Google Pixel XL

Mitsos_The_Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 617
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τι νεκρα είναι αυτή παιδιά χαχαχα!!

Αφού «θες κουβέντα» για πες μου σε παρακαλώ ποσο κρατάει η μπαταρία με τη χρήση σου? Αν δε κάνω λάθος το πήρες πρόσφατα το τηλέφωνο...

Επίσης σε σχεση με τους καινούργιους processors (sd835) πως το βλέπεις το τηλεφωνακι?

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Edited by akonakis

Αφού «θες κουβέντα» για πες μου σε παρακαλώ ποσο κρατάει η μπαταρία με τη χρήση σου? Αν δε κάνω λάθος το πήρες πρόσφατα το τηλέφωνο...

Επίσης σε σχεση με τους καινούργιους processors (sd835) πως το βλέπεις το τηλεφωνακι?

Φίλε μου η μπαταρία είμαι πολύ ευχαριστημένος με αυτή αν και η χρήση που κάνω εγώ χάνω πολύ στο stand by λόγω ότι κάνω αρκετό WiFi sharing!!

Αλλά και έτσι το φορτίζω κάθε δεύτερη μέρα το βραδάκι!!

Οι διαφορές των επεξεργαστών δεν είναι και καμιά τρελή διαφορά δηλαδή στην καθημερινότητα δεν θα δεις σχεδόν καμία διαφορά!!

Το έχω ήδη δυόμισι μήνες και είμαι πολύ ευχαριστημένος με τη συσκευή!!!

Ότι άλλο θέλεις με ρωτάς!!

Παιδιά καλημέρα

Το εν λόγο κινητό το έχει το eshop 469 αξίζει η αγορά του ;

Το απλό (5’’) το έχει τόσο και όχι το pixel xl (5.5’’)

Καλημέρα,

Εδώ και λίγες ώρες "παίζω" με το καινούργιο μου Pixel XL και θα ήθελα να μάθω πόση ώρα διαρκεί περίπου η πλήρη φόρτιση από το 20%-100%. Όταν ξεκίνησε η φόρτιση και κοντά στα 25% μου έβγαζε 6-7 ώρες, ενώ τώρα στο 63% μου βγάζει 52 λεπτά μέχρι την πλήρη φόρτιση.

Είναι αμερικάνικο μοντέλο και χρησιμοποιώ τον αμερικάνικο φορτιστή με έναν adapter από USA σε EU.

Σήμερα παρατήρησα και το εξής. Μόλις βάλεις το φορτιστή αναβοσβήνει μερικές φορές το "charging rapidly" και στη συνέχεια ξεκινάει η φόρτιση. Είναι σαν να βάζεις/βγάζεις το φορτιστή από τη πρίζα για 2-3 φορές!

nexus2cee_ezgif-1-69be36da20.gif

Κάποιοι το έχουν αναφέρει στο Reddit αλλά το διάβασα και σε άρθρο στο AndroidPolice. Έχει εμφανιστεί μετά την αναβάθμιση του Ιανουαρίου.

Edited by spookype20

GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th

• 2 weeks later...
Παιδιά πιστεύετε ότι αξίζει η αλλαγή από Mate 10 pro σε pixel xl? (Κυρίως όσον αφορά την κάμερα)
Νομίζω σε κάμερα είναι όμοια αλλά γενικά έχεις πολλά περισσότερα να κερδίσεις έχοντας μια Pixel συσκευή

Sent from my Pixel XL using Tapatalk

Νομίζω σε κάμερα είναι όμοια αλλά γενικά έχεις πολλά περισσότερα να κερδίσεις έχοντας μια Pixel συσκευή

το μόνο που με κάνει να το σκέφτομαι για να παραμείνω με το mate 10 pro είναι τα μεγάλα bezel του pixel xl.

το μόνο που με κάνει να το σκέφτομαι για να παραμείνω με το mate 10 pro είναι τα μεγάλα bezel του pixel xl.
Αδιάφορη μόδα μου φαίνεται αυτή. Σημασία για εμένα είναι η λειτουργικότητα. Τώρα με τις ίδιες διαστάσεις συσκευή έχεις περισσότερη οθόνη, οκ είναι κάτι. Αλλά αν τα θες όλα πρέπει να επενδύσεις αν είναι στο pixel xl 2 που τα έχει όλα.

Αδιάφορη μόδα μου φαίνεται αυτή. Σημασία για εμένα είναι η λειτουργικότητα. Τώρα με τις ίδιες διαστάσεις συσκευή έχεις περισσότερη οθόνη, οκ είναι κάτι. Αλλά αν τα θες όλα πρέπει να επενδύσεις αν είναι στο pixel xl 2 που τα έχει όλα.

Ναι, εννοείται ότι το pixel 2 xl είναι σε άλλο επίπεδο, αλλά κοστίζει και 300 ευρώ περισσότερα στο Σκρουτζ από το προηγούμενο μοντέλο.

Ναι, εννοείται ότι το pixel 2 xl είναι σε άλλο επίπεδο, αλλά κοστίζει και 300 ευρώ περισσότερα στο Σκρουτζ από το προηγούμενο μοντέλο.
Είναι αυτό που λέγαμε για επένδυση.

Παιδιά πιστεύετε ότι αξίζει η αλλαγή από Mate 10 pro σε pixel xl? (Κυρίως όσον αφορά την κάμερα)
Όχι καθόλου.

Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk

• 2 weeks later...
Παιδια, το σκεφτομαι στα 370 ευρω καινουργιο. Αξιζει;
Εγώ θα πω ναι. Από ποιο μαγαζι το βρήκες;

Απο ισπανικο αμαζον.

Το εβγαλε για λιγα λεπτα και προλαβα να χτυπησω ενα.

Αλλα ακομα το σκεφτομαι.

Τώρα το έχει στα 449.

Sent from my SHIELD Tablet using Tapatalk

Google Pixel 5

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Δελεαστική την βλέπω την τιμή τώρα 329 το μικρό και 399 το xl.

Διαβάζω για τέλεια εμπειρία software και καθόλου προβλήματα αλλά αξίζει το 2018?

Στο μικρό σκέφτομαι και την μπαταρία.

Είναι σημαντικό για μένα να λειτουργεί πάντα ένα τηλέφωνο σωστά πχ GPS WiFi κλπ

Δελεαστική την βλέπω την τιμή τώρα 329 το μικρό και 399 το xl.

Διαβάζω για τέλεια εμπειρία software και καθόλου προβλήματα αλλά αξίζει το 2018?

Στο μικρό σκέφτομαι και την μπαταρία.

Είναι σημαντικό για μένα να λειτουργεί πάντα ένα τηλέφωνο σωστά πχ GPS WiFi κλπ

Απο καμερα πως τα παει το απλο pixel?

Απο καμερα πως τα παει το απλο pixel?
πολύ καλη... εξαρτάται τι θέλεις

Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk

Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL,

και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G.

Για κάποιον που θα πάρει τώρα την πρώτη γενιά pixel, φυσικά δε θα έχει πρόβλημα αλλά ίσως σε ένα χρόνο θα ασχολιεσαι με custom rom.

Αυτή είναι η τελευταία χρονιά που θα πάρει η πρώτη γενιά επίσημο firmware, όταν θα βγει το pixel 3

Για κάποιον που θα πάρει τώρα την πρώτη γενιά pixel, φυσικά δε θα έχει πρόβλημα αλλά ίσως σε ένα χρόνο θα ασχολιεσαι με custom rom.

Αυτή είναι η τελευταία χρονιά που θα πάρει η πρώτη γενιά επίσημο firmware, όταν θα βγει το pixel 3

Γιατί custom rom? Δεν θα χρησιμοποιείται το τηλέφωνο έστω με την τελευταία έκδοση

Θα έχει security updates το 2019.