chris1984 Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 Καλορίζικο και καλό τάξιδο! Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Παράθεση Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL, και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1984aggelidi Δημ. January 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2018 Χρονιά πολλά σε όλους παιδιά!!! Νέος κάτοχος και μου αρέσει πολύ η συσκευή σούπερ σε όλα!!!μόνο αυτά τα μπεζελ να μην ήταν τοσο τεράστια !!! Και η κάμερα σπέσιαλ!!Μια χαρά είναι... Εξαιτίας τους δε έχει πρόβλημα και στις πτώσεις :) Sent from my Pixel XL using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1984 Δημ. January 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2018 (edited) Μια χαρά είναι... Εξαιτίας τους δε έχει πρόβλημα και στις πτώσεις :) Sent from my Pixel XL using TapatalkΤα μπεζελ τα έχουν δαιμονοποίησει όλοι με τις οθόνες τις νέες. Η αλήθεια είναι ότι προστατεύουν την οθόνη του κινητού. Δύσκολα θα επιστρέψουμε εκεί. Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Edited January 6, 2018 by chris1984 Παράθεση Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL, και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1984aggelidi Δημ. January 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2018 Προχθές μου έπεσε από το γραφείο 90-100cm και ως αποτέλεσμα να σπάσει το διακοσμητικό τζάμι πίσω στη κάμερα και το finger print sensor Sent from my Pixel XL using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 Προχθές μου έπεσε από το γραφείο 90-100cm και ως αποτέλεσμα να σπάσει το διακοσμητικό τζάμι πίσω στη κάμερα και το finger print sensor Sent from my Pixel XL using Tapatalk κριμα φιλε !!δεν ειχες θηκη?? και πιο ειναι το κοστος αλλαγης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1984aggelidi Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 Ευτυχώς είμαι τεχνικός . 10 ευρώ κόστος απλά εντόπισα το αδύναμο σημείο του Αν δείτε έχει γύρω γύρω αυτοκόλλητο οπότε το υπόλοιπο είναι λογικά στο αέρα . Αυτό το κάνανε σε περίπτωση που σπάσει και πας να το ξεκολλήσεις μη χαλάσει η καλοδιοταινια. Γιατί μετα θα είναι μεγάλη δουλειά. Από όσο είδα μερικοί αλλάζουν και χρώματα. Ευτυχώς που δε ήταν καμία οθόνη να κλαίμε :) Sent from my Pixel XL using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 January patch πήρατε? Sent from my SHIELD Tablet using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
entasis62 Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 January patch πήρατε? Sent from my SHIELD Tablet using Tapatalk εγω πηρα κανονικα google pixel XL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxotis70 Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Εγώ δεν το έχω πάρει.... Υπάρχει τρόπος να το βάλω μόνος μου; Sent from my Pixel XL using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1984 Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Εγώ δεν το έχω πάρει.... Υπάρχει τρόπος να το βάλω μόνος μου; Sent from my Pixel XL using TapatalkΝαι με sideload το full ota. Δεν χάνει ς κάτι. Μέσω adb.δεν θέλει ξεκλείδωμα. Στάλθηκε από το Pixel 2 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL, και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxotis70 Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 που το βρισκω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1984aggelidi Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Ευτυχώς είμαι τεχνικός . 10 ευρώ κόστος απλά εντόπισα το αδύναμο σημείο του Αν δείτε έχει γύρω γύρω αυτοκόλλητο οπότε το υπόλοιπο είναι λογικά στο αέρα . Αυτό το κάνανε σε περίπτωση που σπάσει και πας να το ξεκολλήσεις μη χαλάσει η καλοδιοταινια. Γιατί μετα θα είναι μεγάλη δουλειά. Από όσο είδα μερικοί αλλάζουν και χρώματα. Ευτυχώς που δε ήταν καμία οθόνη να κλαίμε :) Sent from my Pixel XL using TapatalkΈτσι έγινε Sent from my Pixel XL using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angelos_C Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Ευτυχώς είμαι τεχνικός . 10 ευρώ κόστος απλά εντόπισα το αδύναμο σημείο του Αν δείτε έχει γύρω γύρω αυτοκόλλητο οπότε το υπόλοιπο είναι λογικά στο αέρα . Αυτό το κάνανε σε περίπτωση που σπάσει και πας να το ξεκολλήσεις μη χαλάσει η καλοδιοταινια. Γιατί μετα θα είναι μεγάλη δουλειά. Από όσο είδα μερικοί αλλάζουν και χρώματα. Ευτυχώς που δε ήταν καμία οθόνη να κλαίμε :) Sent from my Pixel XL using Tapatalk Τεχνικός ? Μήπως μπορείς να μου αλλάξεις οθόνη στο πιχελ χλ 1 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Εγώ δεν το έχω πάρει.... Υπάρχει τρόπος να το βάλω μόνος μου; Sent from my Pixel XL using Tapatalk Εγώ το πήρα σήμερα κανονικά!! Παιδιά εντόπισα εχθές ένα κουλό πράγμα μάλλον κάποιο bug θα είναι!!! Αλλά δείτε και εσείς αν έχετε το ίδιο πρόβλημα!! Με τα ακουστικά bluetooth συνδεδεμένα όταν με παίρνουν τηλέφωνο απλά δεν ανοίγει η οθόνη?? Ενώ χωρίς τα bluetooth κανένα πρόβλημα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Μάνθο bug θα είναι κάνε clear cache στο recovery και μπορεί να στρώσει Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1984aggelidi Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Δε υπάρχει τέτοια επιλογή πλέον στο recovery από την Oreo και μετά!!! ;) Τουλάχιστον σε συσκευές pixel Sent from my Pixel XL using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Δε υπάρχει τέτοια επιλογή πλέον στο recovery από την Oreo και μετά!!! ;) Τουλάχιστον σε συσκευές pixel Sent from my Pixel XL using Tapatalk Δοκίμασες φίλε μου αυτό με τα bluetooth εσύ?? Εγώ είδα το ίδιο πρόβλημα έχουν και κάποια παιδιά με xiaomi mia1 που έχει oreo και αυτό!! Και λέω μήπως είναι bug του android 8!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1984aggelidi Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Αξιόπιστη συσκευή τα έχεις βάλει?? Εμένα με το car kit καμία φορά λέει dial failed αλλά καλεί. Απλά αργή. Μάλλον θα πρέπει να το έχω σαν αξιόπιστη συσκευή Sent from my Pixel XL using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Αξιόπιστη συσκευή τα έχεις βάλει?? Εμένα με το car kit καμία φορά λέει dial failed αλλά καλεί. Απλά αργή. Μάλλον θα πρέπει να το έχω σαν αξιόπιστη συσκευή Sent from my Pixel XL using Tapatalk Όχι φίλε μου δεν έχω τέτοιο πρόβλημα Το μόνο πρόβλημα είναι όταν το τηλέφωνο είναι κλειστό και έχω συνδεμένα τα Bluetooth απλά το τηλέφωνο δεν ξυπνάει δεν ανοίγει ενώ καλεί κανονικά!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Εσείς που είχατε τη συσκευή από nougat εποχή, με την oreo, πήρε τα πάνω του η συσκευή ή το αντίθετο; Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Εσείς που είχατε τη συσκευή από nougat εποχή, με την oreo, πήρε τα πάνω του η συσκευή ή το αντίθετο; Δεν την είχα τη συσκευή με Android 7 αλλά με 8.1 που το απέκτησα τώρα η συσκευή δουλεύει σούπερ!!!! Δεν δεν μπορώ να πω κάτι αρνητικό!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Πάντως εδώ βλέπω ότι το πρόβλημα το έχει και συνφορουμιτης με nexus 6p https://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7450270 Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Εσείς που είχατε τη συσκευή από nougat εποχή, με την oreo, πήρε τα πάνω του η συσκευή ή το αντίθετο;Ξέρεις πως είναι με τα Pixel/Nexus Λευτέρη, προσωπικά στο δικό μου, το μικρό, το Oreo το απογείωσε. Sent from my Pixel using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1984aggelidi Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Παρατηρήστε επάνω δεξιά δύο σήματα δικτύου. Αυτό γίνεται μετά από την αναβάθμιση του Ιανουαρίου. Νέο bug Sent from my Pixel XL using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Παρατηρήστε επάνω δεξιά δύο σήματα δικτύου. Αυτό γίνεται μετά από την αναβάθμιση του Ιανουαρίου. Νέο bug Sent from my Pixel XL using Tapatalk Εγώ δεν έχω πάντως δύο σήματα!! Οπότε αυτό με το Bluetooth μάλλον είναι bug!! Αλλά περίμενα με το security patch του Ιανουαρίου να έχει διορθωθεί το πρόβλημα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts