Shuffle Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 Το pip δουλεύει και στο maps, ενώ χθες δεν λειτουργούσε, σήμερα το πρωί το έβγαλε. Sent from my Pixel using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiliha5 Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 Το pip δουλεύει και στο maps, ενώ χθες δεν λειτουργούσε, σήμερα το πρωί το έβγαλε. Sent from my Pixel using TapatalkΕίναι αυτό που λέγανε ότι θα υπάρξει update αλλά στην server πλευρά για το maps. Εγώ ακόμη δεν Sent from my Pixel XL using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. September 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2017 Έβλεπα την ομιλία του Γκάλη και κατά λάθος πάτησα το home και μου βγήκε πάλι το pip, δεν ήταν YouTube, ήταν κάποιος άλλος player. Sent from my Pixel using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiliha5 Δημ. September 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2017 Έβλεπα την ομιλία του Γκάλη και κατά λάθος πάτησα το home και μου βγήκε πάλι το pip, δεν ήταν YouTube, ήταν κάποιος άλλος player. Sent from my Pixel using TapatalkΝαι, σε άλλους player μέσα από τον chrome, δουλεύει Sent from my Pixel XL using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiliha5 Δημ. September 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 Security patch Σεπτεμβρίου, εχει έρθει σε κανέναν μέσω ΟΤΑ; Sent from my Pixel XL using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassman1974 Δημ. September 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 Security patch Σεπτεμβρίου, εχει έρθει σε κανέναν μέσω ΟΤΑ; Sent from my Pixel XL using Tapatalk Ναι, εδώ και μια εβδομάδα. Sent from my Pixel XL Παράθεση Βασίλης Panasonic G600, Samsung N100, Ericsson T65, Siemens SL10, SE T610, SE K700, SE K750, SE W850, Samsung U600, SE T650, SE G900, SE Vivaz, HTC Desire HD, HTC One X, HTC One (M7), HTC One (M8), Nexus 5x, Google Pixel XL, OnePlus 7T Pro, Samsung Galaxy S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiliha5 Δημ. September 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 Ναι, εδώ και μια εβδομάδα. Sent from my Pixel XLΠερίεργο, είμαι ακόμα με του Αυγούστου Sent from my Pixel XL using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassman1974 Δημ. September 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 Περίεργο, είμαι ακόμα με του Αυγούστου Sent from my Pixel XL using Tapatalk Sent from my Pixel XL Παράθεση Βασίλης Panasonic G600, Samsung N100, Ericsson T65, Siemens SL10, SE T610, SE K700, SE K750, SE W850, Samsung U600, SE T650, SE G900, SE Vivaz, HTC Desire HD, HTC One X, HTC One (M7), HTC One (M8), Nexus 5x, Google Pixel XL, OnePlus 7T Pro, Samsung Galaxy S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiliha5 Δημ. September 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 Sent from my Pixel XLΠοιον πάροχο έχεις; Sent from my Pixel XL using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassman1974 Δημ. September 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 Ποιον πάροχο έχεις; Sent from my Pixel XL using Tapatalk Cosmote, αν και δεν νομίζω ότι παίζει ρόλο για το συγκεκριμένο update. Sent from my Pixel XL Παράθεση Βασίλης Panasonic G600, Samsung N100, Ericsson T65, Siemens SL10, SE T610, SE K700, SE K750, SE W850, Samsung U600, SE T650, SE G900, SE Vivaz, HTC Desire HD, HTC One X, HTC One (M7), HTC One (M8), Nexus 5x, Google Pixel XL, OnePlus 7T Pro, Samsung Galaxy S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiliha5 Δημ. September 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 Cosmote, αν και δεν νομίζω ότι παίζει ρόλο για το συγκεκριμένο update. Sent from my Pixel XLΚάπου διάβασα ότι οι συσκευές που είναι beta, με την αναβάθμιση σε επίσημο Android 8.0 Oreo, έχουν του Σεπτεμβρίου το security patch παρότι δεν αναγράφεται Sent from my Pixel XL using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. September 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 Δείτε λίγο και το νήμα του μικρού pixel, μην είστε ντίβες.. :p Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiliha5 Δημ. September 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 Δείτε λίγο και το νήμα του μικρού pixel, μην είστε ντίβες.. :pΚάτσε να φάω ένα Snicker, γιατί κάνω σαν ντίβα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanth Δημ. September 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 Δεν ισχύει αυτό με το Beta , και εγώ μέσω beta το πέρασα αλλά του Σεπτεμβρίου το πήρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HOC_MODO Δημ. September 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 Και εγώ δεν έχω πάρει ακόμα το security patch του Σεπτεμβρίου και την 8.0.0 την είχα πάρει μέσω beta.... Παράθεση 992 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiliha5 Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 Καλημέρα, εν τέλει σήμερα μου ήρθε το security update Σεπτεμβρίου Sent from my Pixel XL using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HOC_MODO Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 Ναι, ήρθε τελικά και σε εμένα τώρα το πρωί. Παράθεση 992 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiliha5 Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 Παίζει να καθυστέρησε λόγω ενός προβλήματος που δημιουργήθηκε με το Android Pay και το ενσωματώσανε τώρα. Λέω εγώ τώρα Sent from my Pixel XL using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
entasis62 Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 νεος κάτοχος pixel xl μολις το παρελαβα πρεπει να κόψω τη sim επάνω μήπως ξέρει κανείς πως φεύγουν οι ειδοποίησης? γιατι και κλειστο να το έχω χωρις να κατεβασο την αρχικη οθονη το messenger ασπουμε φαινετε και επεισης πως ενεργοποιο το led ειδοποιησης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassman1974 Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 νεος κάτοχος pixel xl μολις το παρελαβα πρεπει να κόψω τη sim επάνω μήπως ξέρει κανείς πως φεύγουν οι ειδοποίησης? γιατι και κλειστο να το έχω χωρις να κατεβασο την αρχικη οθονη το messenger ασπουμε φαινετε και επεισης πως ενεργοποιο το led ειδοποιησης Καλορίζικο. Για το led, πας settings, display, advanced, ambient display. Για τις ειδοποιήσεις πας settings, apps & notifications. Sent from my Pixel XL Παράθεση Βασίλης Panasonic G600, Samsung N100, Ericsson T65, Siemens SL10, SE T610, SE K700, SE K750, SE W850, Samsung U600, SE T650, SE G900, SE Vivaz, HTC Desire HD, HTC One X, HTC One (M7), HTC One (M8), Nexus 5x, Google Pixel XL, OnePlus 7T Pro, Samsung Galaxy S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
entasis62 Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 (edited) Καλορίζικο. Για το led, πας settings, display, advanced, ambient display. Για τις ειδοποιήσεις πας settings, apps & notifications. Sent from my Pixel XL σε ευχαριστω πολλή αλλα μαλλον εχει καποιο θεμα με τεις ειδοποιησης και δεν μου αναβει το led επεισης οταν παταω 5 φορες για να γινω developer μου ζηταει εναν κωδικο (το pin τησ συσκευης συγγεκριμενα) γνωριζει καποιος απο που θα τον βρω? το θελω για να αλλαξω τα κάτω πληκτρα να παω το πισο τερμα δεξια το κινητό το πείρα απο αγγλια Edited September 21, 2017 by entasis62 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiliha5 Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 σε ευχαριστω πολλή αλλα μαλλον εχει καποιο θεμα με τεις ειδοποιησης και δεν μου αναβει το led επεισης οταν παταω 5 φορες για να γινω developer μου ζηταει εναν κωδικο (το pin τησ συσκευης συγγεκριμενα) γνωριζει καποιος απο που θα τον βρω? το θελω για να αλλαξω τα κάτω πληκτρα να παω το πισο τερμα δεξια το κινητό το πείρα απο αγγλιαΔε ρίχνεις πρώτα ένα factory reset? Sent from my Pixel XL using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
entasis62 Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 ε τωρα τα περασα ολα αλλα ηταν ειδη μαμα οταν μου το εστειλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiliha5 Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 Μαμά με pin στο developers , λίγο δύσκολο μου ακούγεται Sent from my Pixel XL using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
entasis62 Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 Μαμά με pin στο developers , λίγο δύσκολο μου ακούγεται Sent from my Pixel XL using Tapatalk ολα καλα τελικα εργοστασιακες ηθελε εβαλα και δικο μου pin και ολα πανε ρολόι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts