Xzibit Δημ. December 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2018 Εμένα τα είχε φτύσει η μπαταρία και το έστειλα Αθήνα στην αντιπροσωπεία με 20 ευρώ μου βάλανε καινούργια. Παράθεση Huawei Honor 3C (H30-U10) - B120 - unroot Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talstar Δημ. December 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2018 Εγώ την πηρα προχτές την 377,. Ρε παιδιά τι να λέμε τώρα, το κινητό μετά από 2 χρόνια "πετάει" σαν Day one, που λέει και ο φίλος παραπανω. Οσο δε για την μπαταρία, σε εμένα τουλάχιστον 1+ ημέρα με πολλή βαριά χρήση.αλλα 2 χρόνια τα βγάζει άνετα,. Το κινητό αυτό είναι και ο λόγος που με κλειστά μάτια θα πάω και για το Mate 20 x Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aviador Δημ. December 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2018 (edited) Σήμερα πήρα την 379. Ουσιαστικά ενημέρωση ασφαλείας Δεκεμβρίου. Η συσκευή πετάει ακόμα. Πάντα πετούσε. Edited December 19, 2018 by aviador Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. December 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2018 Εγώ την πηρα προχτές την 377,. Ρε παιδιά τι να λέμε τώρα, το κινητό μετά από 2 χρόνια "πετάει" σαν Day one, που λέει και ο φίλος παραπανω. Οσο δε για την μπαταρία, σε εμένα τουλάχιστον 1+ ημέρα με πολλή βαριά χρήση.αλλα 2 χρόνια τα βγάζει άνετα,. Το κινητό αυτό είναι και ο λόγος που με κλειστά μάτια θα πάω και για το Mate 20 x καλα μην βαζεις και ορμο μετα απο ελλιπαλιλες επιτιχιες άρχισε να καβαλαει το καλαμι η huawei Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. December 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2018 καλα μην βαζεις και ορμο μετα απο ελλιπαλιλες επιτιχιες άρχισε να καβαλαει το καλαμι η huawei Φτιάχνετε και σπακανοπιτα στο σπίτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talstar Δημ. December 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2018 καλα μην βαζεις και ορμο μετα απο ελλιπαλιλες επιτιχιες άρχισε να καβαλαει το καλαμι η huawei από ότι έχω δει μέχρι τώρα όλοι μιλάνε για ένα πολλή καλό κινητό, με απίστευτη μπαταρία ,χωρίς προβλήματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Snoo Δημ. December 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2018 Παλικάρια το ματε 9 είναι κίνηταρα! Πραγματικά δεν υπάρχει το τηλέφωνο.. Τι να πρωτοπω μπαταρία; επιδόσεις; λίγο καλυτερη κάμερα αν είχε θα ήταν αστέρι. Πάμε για mate 20 pro τώρα Στάλθηκε από το MHA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosdimas Δημ. December 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2018 Συμφωνω. Εγω πηρα το mate 10 pro. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. December 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2018 Παλικάρια το ματε 9 είναι κίνηταρα! Πραγματικά δεν υπάρχει το τηλέφωνο.. Τι να πρωτοπω μπαταρία; επιδόσεις; λίγο καλυτερη κάμερα αν είχε θα ήταν αστέρι. Πάμε για mate 20 pro τώρα Στάλθηκε από το MHA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πολυ καλο τηλεφωνο που κανει καλά πολλα πραγματα. Καλα ηχεια, καλη μπαταρια με πανγρηγορη φορτιση, ωραια μεταλλικη κατασκευη, ωραιοτατη premium δονηση, αριστη αποδοση με ενα απο τα καλυτερα σκιν. Το μονο που εχει ειναι αδυναμη gpu, πολυ κακο σε παιχνιδια και εχει μερικα stutter λογω αυτου. Ανετα θα πηγαινα σε mate 20, αλλά οχι στις τιμες αυτες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. December 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2018 Πολυ καλο τηλεφωνο που κανει καλά πολλα πραγματα. Καλα ηχεια, καλη μπαταρια με πανγρηγορη φορτιση, ωραια μεταλλικη κατασκευη, ωραιοτατη premium δονηση, αριστη αποδοση με ενα απο τα καλυτερα σκιν. Το μονο που εχει ειναι αδυναμη gpu, πολυ κακο σε παιχνιδια και εχει μερικα stutter λογω αυτου. Ανετα θα πηγαινα σε mate 20, αλλά οχι στις τιμες αυτες.Με το gpu turbo update είναι καλύτερα τα games (αν και δεν παίζω έκανα μια δοκιμή) απλά την μπαταρία νεράκι την τρώει οτ; ν είναι σε αυτό το Mode Εμείς τι να πούμε που το πήραμε το κινιτο Day one και αν θυμάμαι καλά κάνα 800 ήταν.. Το ίδιο έκανα και. Ε το Mate 20 pro με τα γνωστά αποτέλεσμα (πράσινη οθόνη το έδωσα μου το αντικατεστισαν με άλλη συσκευή ήρθε η άλλη συσκευή με γρατζουνιες κάτι πατημένα χαρτιά κάτι κόλλες να φαίνονται αλλά με καλή οθόνη (boe) (λίγο κατώτερης ποιότητας από της lg) Ε και λόγο κατάστασης της συσκευή πήγε και αυτό πίσω πιστοτικο πήρα και πήρα μια tv Για τη σωστή λειτουργία ώρα mate 9 παραμένει κύριο iphone 8+για δουλειά και p20 pro για πειράματα το οποίο μάλλον θα γίνει κύριο και το Mate 9 πάει δωράκι (αφού του βάλω νέα μπαταρία όταν βρω χρόνο να το ανοίξω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosdimas Δημ. December 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2018 Μολις ηρθε η αναβαθμιση. 377 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas2419 Δημ. January 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2019 Παιδιά αξίζει τον κόπο να σπάσεις την εγγύηση ώστε να ασχοληθείς με custom roms με το Mate 9; Εννοώ υπάρχει ποικιλία, αξίζουν οι rom που υπάρχουν κλπ; Ρωτάω διότι είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την stock έκδοση του λειτουργικού. Στο παλιό μου κινητό το Note 3 το είχα ρουτάρει από day 1 αλλά είχε απίστευτα μεγάλη ποικιλία. Λόγω του Kirin κόβομαι όμως. Όσοι έχετε ασχοληθεί περιμένω τις απόψεις σας! Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 Παιδιά αξίζει τον κόπο να σπάσεις την εγγύηση ώστε να ασχοληθείς με custom roms με το Mate 9; Εννοώ υπάρχει ποικιλία, αξίζουν οι rom που υπάρχουν κλπ; Ρωτάω διότι είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την stock έκδοση του λειτουργικού. Στο παλιό μου κινητό το Note 3 το είχα ρουτάρει από day 1 αλλά είχε απίστευτα μεγάλη ποικιλία. Λόγω του Kirin κόβομαι όμως. Όσοι έχετε ασχοληθεί περιμένω τις απόψεις σας! Δεν αξίζει, μια χαρά είναι στοκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosdimas Δημ. January 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2019 Αλλαγή κατηγορίας. Πήγα στο Mate 10 Pro. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamantis_69 Δημ. January 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 Αλλαγή κατηγορίας. Πήγα στο Mate 10 Pro. καλορίζικο φίλε μου. 'Εκανα μια έρευνα αγοράς για το Huawei Mate 10 Pro dual 128gb και με έκπληξη είδα ότι στο σκρουτζ, είναι φθηνότερο σε σχέση με το mate 9 dual 64 gb. Πώς γίνεται αυτό ρε παιδιά; γιατί το 10 υπερέχει σε όλους τους τομείς.... Παράθεση Ζεις μονάχα μια φορά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosdimas Δημ. January 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 Η αληθεια ειναι οτι το mate 9 ηταν απο τα καλυτερα τηλεφωνα που ειχε περασει απο τα χερια μου. Το 10 ειναι πιο μικρο και λογω πρεσβυωπιας δεν με πολυβολευει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. January 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 Η αληθεια ειναι οτι το mate 9 ηταν απο τα καλυτερα τηλεφωνα που ειχε περασει απο τα χερια μου. Το 10 ειναι πιο μικρο και λογω πρεσβυωπιας δεν με πολυβολευει.Το mate 10 έχει μεγαλύτερα Εικονίδια και widget, και στα δύο αλλάζεις βέβαια τα dpi της οθόνης και το φέρνεις στα μέτρα σου. Το 10 μου έχει σπάσει τα νεύρα με αυτό. Το 9 είναι ιδανικό γι τα δικά μου δάχτυλα. Περί ορέξεως βέβαια... Από σημα κι ταχύτητα το 10 δεν παίζεται Sent from my BLA-L29 using Tapatalk Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Το βρήκα 299€ το 4/64 Μονοκαρτο αξίζει; Παίζει λογισμικο να το κάνω δικαρτο; Θα πάρει Android 9? Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanenask Δημ. January 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 Το βρήκα 299€ το 4/64 Μονοκαρτο αξίζει; Παίζει λογισμικο να το κάνω δικαρτο; Θα πάρει Android 9?Κοίτα κάτι άλλο ...... Sent from my G8341 using Tapatalk Παράθεση Follow the White Rabbit.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. January 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 Κοίτα κάτι άλλο ...... Sent from my G8341 using Tapatalk Thanks ..... Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. January 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2019 Το βρήκα 299€ το 4/64 Μονοκαρτο αξίζει; Παίζει λογισμικο να το κάνω δικαρτο; Θα πάρει Android 9?Είναι ακριβό στα 299€ κατά την δική μου άποψη. Δεν χρειάζεται να το πάρεις καινούργιο αλλά στην τελική εσύ αποφασίζεις. Εγώ χθες άφησα στην άκρη το 10 και χρησιμοποιώ το 9 πλέον που με βολεύει και καλύτερα. Τρεις μήνες χρήσης το 10... Δεν με ενθουσίασε.. Sent from my MHA-L29 using Tapatalk Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpanoulakis Δημ. January 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2019 όπως γραφει και ο φιλος πιο πανω το 9 είναι καλυτερο από το 10 σε καποιους τομεις ? σε καμερα να μας διαφωτισει καποιος ?? Παράθεση Είμαι τεχνολογικά καμένος. Παρακαλώ δείξτε κατανόηση !! :cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parmalid Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 https://www.techgear.gr/huawei-mate-9-android-pie-151450/ ενδιαφέρον.....ή θα δουλέψει ή το κινητο θα βγαζει κραυγές απόγνωσης....:lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 29, 2019 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 όπως γραφει και ο φιλος πιο πανω το 9 είναι καλυτερο από το 10 σε καποιους τομεις ? σε καμερα να μας διαφωτισει καποιος ?? Στην κάμερα σίγουρα δεν είναι καλύτερο πάντως. Επίσης tpanoulakis... προσπαθώ να καταλάβω ποιου κλώνος είσαι αλλά ακόμα δεν έχω καταλήξει. :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpanoulakis Δημ. February 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2019 Στην κάμερα σίγουρα δεν είναι καλύτερο πάντως. Επίσης tpanoulakis... προσπαθώ να καταλάβω ποιου κλώνος είσαι αλλά ακόμα δεν έχω καταλήξει. :ninja: σε ευχαριστω πολύ αδερφε μου. Παράθεση Είμαι τεχνολογικά καμένος. Παρακαλώ δείξτε κατανόηση !! :cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts