egodemis Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 Ενός χρόνου κινητό, δεν θεωρείται παλιό.. Πταίσματα.. Απλά, μας κάνει λίγα νερά σε σημεία που άγγιζε την τελειότητα.. Ας είναι... οταν λεω παλιο......... ενωω οχι με την εκδοση που βγηκε με ποιο απλά λόγια όταν συσκευή παίρνει το επόμενο android πάντα ειναι χειροτρα απο πριν (ειναι πλεον νομος αυτο) το κυριο μου παραπονο εινια οτι συσκευη σαν συνολο και σε βαριες διαδικασιες ειναι ποιο αργη πλεον(Σε ελαφριες δεν αλλαξε κατι) ολα τα αλλα με το update θα στροσουν (μικρο πραγματα) αλλα αυτο το βαρος ποτε............ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 οταν λεω παλιο......... ενωω οχι με την εκδοση που βγηκε με ποιο απλά λόγια όταν συσκευή παίρνει το επόμενο android πάντα ειναι χειροτρα απο πριν (ειναι πλεον νομος αυτο) το κυριο μου παραπονο εινια οτι συσκευη σαν συνολο και σε βαριες διαδικασιες ειναι ποιο αργη πλεον(Σε ελαφριες δεν αλλαξε κατι) ολα τα αλλα με το update θα στροσουν (μικρο πραγματα) αλλα αυτο το βαρος ποτε............ Σ'έπιασα.. Συμφωνώ.. Γιατί βιαζόμαστε κάθε φορά να εγκαταστήσουμε τα update, ένας θεός ξέρει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 Εγώ πάντως αν δεν στρώσουν όλα τα bugs με κάποιο update δεν πρόκειται να την περάσω. Μια χαρά απροβλημάτιστη είναι η συσκευή τώρα και ταχύτατη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 καλά θα κάνεις. αυτό είχα πει και εγώ αλλά παρασύρθηκα. όχι οτι δεν είναι λειτουργική τώρα η συσκευή αλλά σίγουρα δεν είναι στο 100% που δούλευε με την 7. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 Πω πω ρε φίλε... Καλά μεγάλος είμαι αλλά με έκανες να νιώσω παππούς... Καντραν είναι η καρτέλα που βγάζει όταν ανοίγεις το τηλέφωνο να καλέσεις κάποιον.. Και πρέπει να πάρεις τον αριθμό.. Έχει νούμερα επάνω.. Στάλθηκε από το MHA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 65 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καντράν... Πως λέγετε αλήθεια; Στάλθηκε από το MHA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καντραν ο dialer; Πραγματικα, πως σου ηρθε; :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 καλά θα κάνεις. αυτό είχα πει και εγώ αλλά παρασύρθηκα. όχι οτι δεν είναι λειτουργική τώρα η συσκευή αλλά σίγουρα δεν είναι στο 100% που δούλευε με την 7. Υπομονη για 1-2 διορθωτικα updates παιδια. Eδω τα iphones απο την Apple που εχει ολα τα λεφτα του κοσμου και κουτσουρεμενο OS και παλι οταν πρωτοβγαζει νεα εκδοση Ios ειναι τιγκα στα bugs και στο stutter Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 Υπομονη για 1-2 διορθωτικα updates παιδια. Eδω τα iphones απο την Apple που εχει ολα τα λεφτα του κοσμου και κουτσουρεμενο OS και παλι οταν πρωτοβγαζει νεα εκδοση Ios ειναι τιγκα στα bugs και στο stutter για τα μικρο προβλήματα δεν ανησυχώ θα στρώσει αλλά για το γενικό "βάρος" του λειτουργικού δεν προκειτε να αλλάξει κάτι καθώς από μόνο του το 8 είναι ποιο βαρυ απο το 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandros_del7 Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 Που σας φαίνεται πιο βαρύ το κινητό; εγώ την πέρασα και εκτός από το πορτραίτο στην πίσω κάμερα που δεν δουλεύει καθόλου όλα τα άλλα δουλεύουν μια χαρά και έχω και πολύ καλύτερη αυτονομία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 Αντε ντε.. Έφαγα κόλλημα.. Και η γυναίκα μου αυτό είπε.. Στάλθηκε από το MHA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 61 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα κια χρόνια πολλά σε όλους. Στάλθηκε από το MHA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 Που σας φαίνεται πιο βαρύ το κινητό; εγώ την πέρασα και εκτός από το πορτραίτο στην πίσω κάμερα που δεν δουλεύει καθόλου όλα τα άλλα δουλεύουν μια χαρά και έχω και πολύ καλύτερη αυτονομία. Μάλλον δεν ξέρεις να βγάζεις πορτραίτο . Μια χαρά βγάζει . Και καλύτερα από πριν μάλιστα . Το πορτραίτο βγαίνει από πιο μακρινή απόσταση είπαμε Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 Έχετε κάνει clean install όσοι το βλέπετε πιο βαρύ από πριν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 Εγώ το έκανα κατευθείαν εγκατάσταση όπως και πολλοί άλλοι. Αλλά δεν νομίζω ότι έχει γινει βαρύ, τουλάχιστον δεν το καταλαβαίνω ακόμα. Στάλθηκε από το MHA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 (edited) Που σας φαίνεται πιο βαρύ το κινητό; εγώ την πέρασα και εκτός από το πορτραίτο στην πίσω κάμερα που δεν δουλεύει καθόλου όλα τα άλλα δουλεύουν μια χαρά και έχω και πολύ καλύτερη αυτονομία.Αντε ντε.. Έφαγα κόλλημα.. Και η γυναίκα μου αυτό είπε.. Στάλθηκε από το MHA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 61 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα κια χρόνια πολλά σε όλους. Στάλθηκε από το MHA-L09 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΈχετε κάνει clean install όσοι το βλέπετε πιο βαρύ από πριν;Επειδή έχω πάνω από 3000 foto και γύρο στα 30 albums στο cold start gallery φορτώνει κάνει μερικά δευτερόλεπτα να γεμίσει τα albums (πριν ήταν στιγμιαία ούτε καν στηγμιαια μπαμ και ανοίγε) λέω φταίει το gallery app βάζω άλλο τα ίδια Μέτα έχω κάτι μεγάλα Excel αρχεία ενώ πριν τα άνοιγε βούτυρο και στιγμιαία τώρα και κάνει ώρα να τα φορτώσει και στο scrolling κάνει σπασίματα για τα καλά (και εδώ Δωκιμασα 3 app τα ίδια όλα) Σε βαριές σελίδες στο desktop mode σέρνεται για τα καλά πλέον η αν ανοίγω πολλές καρτέλες στο browser σκοτονει της προηγούμενες καρτέλες Στο Facebook ειδικά αν έχει αρκετό περιεχόμενο κάνει σπασίματα Εχω κάτι app με καρτέλες πελατών κάνει και αυτά κάποια ώρα να φορτώσει και αργεί στην εναλλαγή σελίδων ενω πριν ήταν στιγμιαία. Είχα διό 4k video mkv από το pc ενώ πριν έπαιζε super τώρα και ζεστάνετε η συσκευή και τρώει σκάλωμα στιγμές στιγμές το video. Κππ κλπ Οπός είπα στα ελαφριά πράγματα δεν άλλαξε κάτι αλλα στα βαριά έπεσε απόδοση αισθητα. Btw στην αρχή έκανα update τα είδα τα lagarismata σε δύο μέρες έκανα clean install και μάλιστα όχι απλά επαναφορά αλλά από νέω firmware από sdcard Διαφορά καμία ομος στα βαριά πράγματα μου κάνει αυτό που κάνει Btw ακριβός τα ίδια έπαθα και με το s7 edge μετά το update στο 7 και δεν λιθικε ποτέ.. Για αυτό λέω κάθε μεγάλο Android update ρίχνει την ταχύτητα της συσκευής καθος χρειάζεται περισσότερη ισχύ για τον εαυτό του έτσι αφινει λιγότερους πόρους για της υπόλοιπες διαδικασίες. Αύριο θα κάτσω να το γυρίσω στο 7 και θα κάτσω εκεί μέχρι να πάρω άλλη συσκευή. Από ότι βλέπω όταν παίρνεις μια συσκευή καθεσε με την έκδοση που φωραει (το πολύ περνάς bug fix updates κλπ,) και απλά μετά πας στην επόμενη συσκευή, αναβάθμιση στο νέω Android απλά δεν παίζει. Btw πορτρέτο μετά από clean install έπαιξε απλά θέλει λίγο απόσταση, αν και εγώ προτιμώ παιχνίδι με διάφραγμα για να βγάλω πορτρέτα +να μην λέμε μόνο τα κακά έχει λίγο καλύτερη αυτονομία λίγο καλύτερη φωτογραφία (σε auto σε manual δεν αλλάζει κάτι εκεί παίζει το χέρι του φοτογραφου) και έχει μερικές νέες χρησημες δυνατότητες Δύστυχος δεν είμαι διατιθιμενος μα θυσιάσω την ταχύτητα για αυτά (που στην πράξη μόνο αυτονομία από όλα αυτά μου είναι χρησημη καθος φωτογραφίες μόνο σε manual) Edited December 25, 2017 by egodemis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandros_del7 Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 Μάλλον δεν ξέρεις να βγάζεις πορτραίτο . Μια χαρά βγάζει . Και καλύτερα από πριν μάλιστα . Το πορτραίτο βγαίνει από πιο μακρινή απόσταση είπαμε Καλά τόσο άσχετος στο να βγάλω μια φωτογραφία δεν είμαι. Δεν θολώνει τπτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 Καλά τόσο άσχετος στο να βγάλω μια φωτογραφία δεν είμαι. Δεν θολώνει τπτ Και γω έτσι έλεγα . Κάνε focus στο πρόσωπο απο μακρυά και θα δεις ότι θολώνει . Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 Οι χρόνοι πάντως της μπαταρίας έχουν βελτιωθεί πάρα πολύ. Τέτοιους δεν έβγαζα με τίποτα.. Συνέχεια στις 430 ώρες οθόνη ήμουν. Στάλθηκε από το MHA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis87 Δημ. December 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2017 Χρόνια Πολλά στην παρέα! Μιας και το glass protector της sbs που βρίσκαμε στα public έχει εξαντληθεί, έχετε καμιά ιδέα για κάποιο άλλο protector με αντίστοιχη καλυπτικότητα; Τα περισσοτερα που κυκλοφορούν αφήνουν μεγάλα περιθώρια ακάλυπτης οθόνης. Sent from my Huawei Mate 9 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. December 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2017 Χρόνια Πολλά στην παρέα! Μιας και το glass protector της sbs που βρίσκαμε στα public έχει εξαντληθεί, έχετε καμιά ιδέα για κάποιο άλλο protector με αντίστοιχη καλυπτικότητα; Τα περισσοτερα που κυκλοφορούν αφήνουν μεγάλα περιθώρια ακάλυπτης οθόνης. Sent from my Huawei Mate 9 using TapatalkΌχι δεν υπάρχει και όσα υπάρχουν ξεκολλανε day one μετά πας σε μικρότερη κάλυψη από καμιά nilkin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. December 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2017 Μετά από καθαρό στησιμο κ 3 φορτίσεις πλήρης,βλέπω τελικά ότι η αυτονομία μου με ιδία χρήση είναι η ίδια. Βγάζω ένα 5ωρο με φουλ χρήση όλα ανοιχτά όπως και με την 7αρα. Το καλό είναι ότι δεν έχασα,φτάνει που έχω την ίδια Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. December 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2017 Μετά από καθαρό στησιμο κ 3 φορτίσεις πλήρης,βλέπω τελικά ότι η αυτονομία μου με ιδία χρήση είναι η ίδια. Βγάζω ένα 5ωρο με φουλ χρήση όλα ανοιχτά όπως και με την 7αρα. Το καλό είναι ότι δεν έχασα,φτάνει που έχω την ίδια +1 τα ιδια και απο εδω ενο στην αρχη φανικε καλυτερη μετα επεσε ακριβος στα ιδια μολις εκανε δυο + φορτισεις η μπαταρια βραδυ παω για 7 πισω και βαριεμαι ολα απο το 0........ αλλα τι να κανω απο το να αλλαξω κινιτο........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dabledot Δημ. December 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2017 +1 τα ιδια και απο εδω ενο στην αρχη φανικε καλυτερη μετα επεσε ακριβος στα ιδια μολις εκανε δυο + φορτισεις η μπαταρια βραδυ παω για 7 πισω και βαριεμαι ολα απο το 0........ αλλα τι να κανω απο το να αλλαξω κινιτο........ τελικα ειχανε δικιο οι προλαλήσαντες ,μολις φορτωθηκε η συσκευη δυστυχως αρχισε να δειχνη αδυναμιες .απο εχτες πισω στην 7 λοιπον ,καθαρη αυτη τη φορα μιας και ειχα ενα θεμα με την καμερα . πεστετο πισογυρισμα ..αλλα η αληθεια ειναι οτι η συσκευη φυσαει ,,τουλαχιστον σε μενα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duthman Δημ. December 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2017 Ένα screen protector της 3mk που βρήκα Σκρουτζ είναι καλό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. December 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2017 τελικα ειχανε δικιο οι προλαλήσαντες ,μολις φορτωθηκε η συσκευη δυστυχως αρχισε να δειχνη αδυναμιες .απο εχτες πισω στην 7 λοιπον ,καθαρη αυτη τη φορα μιας και ειχα ενα θεμα με την καμερα . πεστετο πισογυρισμα ..αλλα η αληθεια ειναι οτι η συσκευη φυσαει ,,τουλαχιστον σε μενα . σε μενα αυτη την στιγμη περνιεται η 7 σε μερικες ωρες θα εχω πισω στο σφαιρατο mate μου :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. December 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2017 +1 τα ιδια και απο εδω ενο στην αρχη φανικε καλυτερη μετα επεσε ακριβος στα ιδια μολις εκανε δυο + φορτισεις η μπαταρια βραδυ παω για 7 πισω και βαριεμαι ολα απο το 0........ αλλα τι να κανω απο το να αλλαξω κινιτο........ Στο θεμα ταχυτητας δν μπορω να πω οτι εχω δει διαφορα προς το χειροτερο. Το ιδιο το βλεπω. Παντως πιστευω θα δωσει γρηγορα καποιες βελτιωσεις Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. December 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2017 Στο θεμα ταχυτητας δν μπορω να πω οτι εχω δει διαφορα προς το χειροτερο. Το ιδιο το βλεπω. Παντως πιστευω θα δωσει γρηγορα καποιες βελτιωσεις μόλις γύρισα στη 7 και ουαλα και τα μεγαλα excel παιζουν αψογα και 4k ταινιες και οτι βαρυ ειχα και αργουσε τωρα ανοιγε αψογα ξανα και εκει θα παραμεινω μεχρι να παρω αλλη συσκευη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts