Grgasteus Δημ. September 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2018 Service time όντοςΤώρα που είμαι Φιλανδία και μιλάω πολύ, δεν το κάνει... Τι στο καλό να φταίει;;; Απλά δεν είναι για κάποιο λόγο (άγνωστο) τα volte και vowifi ενεργά αλλά και Ελλάδα όταν ήμουν και τα είχα απενεργοποιησει το έκανε. Περίεργα πράγματα... Sent from my MHA-L29 using Tapatalk Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2018 Τώρα που είμαι Φιλανδία και μιλάω πολύ, δεν το κάνει... Τι στο καλό να φταίει;;; Απλά δεν είναι για κάποιο λόγο (άγνωστο) τα volte και vowifi ενεργά αλλά και Ελλάδα όταν ήμουν και τα είχα απενεργοποιησει το έκανε. Περίεργα πράγματα... Sent from my MHA-L29 using TapatalkΕ τότε μάντεψε.. Παροχος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. September 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2018 Ε τότε μάντεψε.. ΠαροχοςΑύριο γυρίζω και το ξαναδοκιμαζω, θα το δοκιμάσω και με cosmote και με Vodafone.... Καρολ@κι@.... Αλλα από την άλλη δεν θα το είχε και κάποιος άλλος με cosmote? Sent from my MHA-L29 using Tapatalk Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2018 Αύριο γυρίζω και το ξαναδοκιμαζω, θα το δοκιμάσω και με cosmote και με Vodafone.... Καρολ@κι@.... Αλλα από την άλλη δεν θα το είχε και κάποιος άλλος με cosmote? Sent from my MHA-L29 using TapatalkΜπορεί κάποιες κυψέλες να έχουν θέμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. October 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2018 Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι βρε παιδιά.. Ένας φίλος που έχει το mate 9 θέλει να το δουλεύει ταυτόχρονα με ένα άλλο κινητό.. Κακ στα δύο εχει καρτα σιμ με το ίδιο νούμερο. Απλά θέλει να δουλεύει το mate σαν ταμπλέτ. Δηλαδή να το ανοίγει αλλά να μην ενεργοποιειτε η σιμ του... Είναι αυτό δυνατόν; Στο Νόκια που έχει γίνεται. Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. October 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2018 Γιατί δεν την βγάζει την σιμ από την συσκευή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. October 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2018 Γιατί δεν την βγάζει την σιμ από την συσκευή; Δεν θέλει να την βγάλει γιατί την ενεργοποιεί κάποια στιγμή στην διάρκεια της ημέρας. Θέλει δηλαδή να ανοίγει το τηλέφωνο χωρίς να ενεργοποιεί την κάρτα σιμ. Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeM16 Δημ. October 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2018 Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι βρε παιδιά.. Ένας φίλος που έχει το mate 9 θέλει να το δουλεύει ταυτόχρονα με ένα άλλο κινητό.. Κακ στα δύο εχει καρτα σιμ με το ίδιο νούμερο. Απλά θέλει να δουλεύει το mate σαν ταμπλέτ. Δηλαδή να το ανοίγει αλλά να μην ενεργοποιειτε η σιμ του... Είναι αυτό δυνατόν; Στο Νόκια που έχει γίνεται. Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι είναι δυνατόν. Απενεργοποιεις τις κάρτες από τις ρυθμίσεις. (Dual sim settings) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. October 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2018 Ναι είναι δυνατόν. Απενεργοποιεις τις κάρτες από τις ρυθμίσεις. (Dual sim settings)Αυτή η ρύθμιση είναι διαθέσιμη και στο μονοκαρτο; Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanenask Δημ. October 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2018 Αυτή η ρύθμιση είναι διαθέσιμη και στο μονοκαρτο; Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΌταν ξεκινάει το τηλέφωνο με την καρτα μέσα και σου ζητάει το pin δ ν έχει κάτω αριστερά να πατήσεις cancel ώστε να συνεχισει χωρίς να την διαβάσει ?? Sent from my G8341 using Tapatalk Παράθεση Follow the White Rabbit.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeM16 Δημ. October 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2018 Πολύ απλά καταργείς το pin της SIM . Χρησιμοποίησε ένα κωδικό για την πρόσβαση στο τηλέφωνο και αυτό είναι όλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. October 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2018 Πολύ απλά καταργείς το pin της SIM . Χρησιμοποίησε ένα κωδικό για την πρόσβαση στο τηλέφωνο και αυτό είναι όλο.Ετσι ομως η σιμ θα λςιτουεγει κανονικα ..δεν ειδα να εχει επιλογη cancel στηννεκκινηση του κινητου για να παρακαμψει την σιμ.. Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeM16 Δημ. October 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2018 Αφού πρώτα απενεργοποιήσεις τη SIM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. October 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2018 καλα τα λετε αυτα αλλα με ενα κουμπάκι που λέγεται fly mode λινεται το θεμα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeM16 Δημ. October 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2018 Δεν υπάρχει τέτοιο κουμπάκι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. October 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2018 Δεν υπάρχει τέτοιο κουμπάκι. το λες ειρωνικά να φανταστώ? https://preview.ibb.co/fOge8e/Screenshot_20181001_231738.jpg https://preview.ibb.co/mWRe8e/Screenshot_20181001_231813.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeM16 Δημ. October 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2018 Επιμένω. Δεν υπάρχει τέτοιο κουμπί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. October 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2018 Επιμένω. Δεν υπάρχει τέτοιο κουμπί.Και αυτό που δείχνω τι είναι ακριβός? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeM16 Δημ. October 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2018 Κουμπί "fly mode" πάντως δεν είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. October 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2018 Κουμπί "fly mode" πάντως δεν είναι.Λειτουργία πτήσης λει η αλλιος fly mode η aeroplane mode η οπος αλλιος θες πες το, τώρα αν κολλάς στο όνομα αλλού είναι το πρόβλημα και δεν είναι τεχνολογικό παντός το πατάς και κλίνει το GSM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. October 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2018 Όταν κατεβάσεις την "κουρτίνα" κλίκα ρε στο πενάκι για να κάνεις "edit". Εκεί θα δεις όλα τα διαθέσιμα εικονίδια και μπορεί να μην έχεις επιλέξει να είναι διαθέσιμο. Εκεί βάζεις και βγάζεις ότι θέλεις. Μπορεί να το βρεις εκεί... Αλλά να μην υπάρχει καθόλου ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση... Εκτός και η rom είναι κουκουρουκου ή δεν έκατσε καλά ή δε ξέρω και εγώ τι άλλο αλλά το αποκλείω. Αλλιως μια βόλτα στο Service... Sent from my MHA-L29 using Tapatalk Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. October 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2018 Όταν κατεβάσεις την "κουρτίνα" κλίκα ρε στο πενάκι για να κάνεις "edit". Εκεί θα δεις όλα τα διαθέσιμα εικονίδια και μπορεί να μην έχεις επιλέξει να είναι διαθέσιμο. Εκεί βάζεις και βγάζεις ότι θέλεις. Μπορεί να το βρεις εκεί... Αλλά να μην υπάρχει καθόλου ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση... Εκτός και η rom είναι κουκουρουκου ή δεν έκατσε καλά ή δε ξέρω και εγώ τι άλλο αλλά το αποκλείω. Αλλιως μια βόλτα στο Service... Sent from my MHA-L29 using TapatalkΠροφανος δεν το είπε για αυτόν τον λόγο απλά το είπε για να μου την πει τπτ παραπάνω επειδή ονόμασα το aeroplane mode, fly mode (έχει ψιχολογικα ο τύπος για αυτό δεν ασχολήθηκα μόλις το κατάλαβα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeM16 Δημ. October 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2018 (edited) Προφανος δεν το είπε για αυτόν τον λόγο απλά το είπε για να μου την πει τπτ παραπάνω επειδή ονόμασα το aeroplane mode, fly mode (έχει ψιχολογικα ο τύπος για αυτό δεν ασχολήθηκα μόλις το κατάλαβα) Για να βάλουμε τα πράγματα λοιπόν στη θέση τους 1. O διακόπτης αυτός (Το κουμπί) λέγεται "Airplane mode". 2. Εκτός από το GSM κλείνει κλείνει και το WIFI, κάτι που δεν θέλουμε γιατί ο χρήστης θέλει να χρησιμοποιεί το κινητό σαν tablet. Edited October 12, 2018 by XP130TD Εκτός ΟΠΧ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. October 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2018 (edited) Για να βάλουμε τα πράγματα λοιπόν στη θέση τους 1. O διακόπτης αυτός (Το κουμπί) λέγεται "Airplane mode". 2. Εκτός από το GSM κλείνει κλείνει και το WIFI, κάτι που δεν θέλουμε γιατί ο χρήστης θέλει να χρησιμοποιεί το κινητό σαν tablet. και όχι το wifi ανοίγει μετά αν θέλεις χωρίς να μπει σε λειτουργία το gsm https://ibb.co/dDLjeU https://ibb.co/d5qT69 Edited October 12, 2018 by XP130TD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
netblaster Δημ. October 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2018 https://m.gsmarena.com/huawei_opens_up_emui_90_beta_program_for_the_p10_mate_9_honor_9_and_more-news-33872.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts