egodemis Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 Hwota. Καμία διαφορά, εκτός από ενημέρωση ασφαλείας. Και τι διαφορά περίμενες... Bug δεν υπάρχουν και ότι κουφά έχει πχ ποιο αργό κλπ είναι καθαρά θέμα του oreo (οπός γίνεται κάθε φορά χωρίς εξαιρέσεις με παλιότερη συσκευή που παίρνει επόμενο Android) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. March 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2018 μου ήρθε και εμένα σήμερα η 364, ελληνικό μονόκαρτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitcap Δημ. March 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2018 Μόλις ήρθε και σε μένα η ενημέρωση. Μονόκαρτο αγορά από public. Παράθεση pitcap! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. March 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2018 Ηρθε και σε μενα , δικαρτο.. Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamantis_69 Δημ. March 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2018 Παίδες δίνω το κινητό μου το mate 9 δίκαρτο,με θήκη spigen ή το ανταλάσσω με το cat s41.Αγορά Οκτώβρης του 17,άψογο με την εγγύησή του κλπ. Εαν ενδιαφέρεται κανείς,πληροφορίες στο 6932766815 Παράθεση Ζεις μονάχα μια φορά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsoulou Δημ. March 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2018 Από τη στιγμή που μπήκε η 364 η μπαταρία δεν κρατάει ούτε μέρα... :-( Sent from my MHA-L29 using Tapatalk Παράθεση Φιλοξενία & Κατασκευή Ιστοσελίδων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. March 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2018 Από την μέρα που έκλεισα το FB και το ξήλωσα από το κινητό μου η μπαταρία πάει 3 μέρες... Στάλθηκε από το MHA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsoulou Δημ. March 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2018 Από την μέρα που έκλεισα το FB και το ξήλωσα από το κινητό μου η μπαταρία πάει 3 μέρες... Στάλθηκε από το MHA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk :-) :-) :-) :-) Παράθεση Φιλοξενία & Κατασκευή Ιστοσελίδων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. March 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2018 Από την μέρα που έκλεισα το FB και το ξήλωσα από το κινητό μου η μπαταρία πάει 3 μέρες... Στάλθηκε από το MHA-L09 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕ καλά το κλασσικό πρόβλημα το πως μια μέρα πάει στης 3 μόνο ένας θεός ξέρει όταν βγάζεις fb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitcap Δημ. March 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2018 Από τη στιγμή που μπήκε η 364 η μπαταρία δεν κρατάει ούτε μέρα... :-( Sent from my MHA-L29 using Tapatalk Το δικό μου πάντως μέχρι στιγμής το ίδιο με πριν. Δεν είδα διαφορά. Παράθεση pitcap! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. March 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2018 ούτε εγώ είδα κάποια αρνητική επίδραση της 364 στην μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosdimas Δημ. March 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2018 Καμια απολυτως διαφορα στην μπαταρια!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanenask Δημ. March 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2018 Καμια απολυτως διαφορα στην μπαταρια!!Καμια διαφορά στο κινητό γενικά , άλλωστε security update ήταν . Παράθεση Follow the White Rabbit.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitcap Δημ. March 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2018 Καμια διαφορά στο κινητό γενικά , άλλωστε security update ήταν . Σωστά. Με την προχθεσινή αναβάθμιση δεν άλλαξε κάτι. Ούτε προς το καλύτερο ούτε προς το χειρότερο Παράθεση pitcap! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parmalid Δημ. March 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2018 (edited) ελληνικό μοκοκαρτο και το δικό μου, με 364 πλέον.....αλλά παίδες εμένα η μπαταρία ημέρα δεν μου βγάζει με wifi/bt (κανα 4ωρο ανοιχτό)/4g, δεν ξερω πραγματικά τι να πω, είναι κορυφαίο σε όλα του αλλά βλέποντας το φιλαρακι μου redmi note 4 snap να με γλενταει με τα ιδια ανοιχτα απλά κλαίω..:O:cry: οποιαδήποτε συμβουλή ευπροσδεκτη... Edited March 23, 2018 by parmalid Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanenask Δημ. March 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2018 ελληνικό μοκοκαρτο και το δικό μου, με 364 πλέον.....αλλά παίδες εμένα η μπαταρία ημέρα δεν μου βγάζει με wifi/bt (κανα 4ωρο ανοιχτό)/4g, δεν ξερω πραγματικά τι να πω, είναι κορυφαίο σε όλα του αλλά βλέποντας το φιλαρακι μου redmi note 4 snap να με γλενταει με τα ιδια ανοιχτα απλά κλαίω..:O:cry: οποιαδήποτε συμβουλή ευπροσδεκτη...Backup, factory reset και στήσιμο από τη αρχη .... Παράθεση Follow the White Rabbit.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. March 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2018 Backup, factory reset και στήσιμο από τη αρχη ....Ούτε καν backup μόνο foto video να πάρει όχι ριθμησεις και εφαρμογές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrisnaruto Δημ. March 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2018 Παίδες καλησπέρα, έχετε να μου προτείνετε ένα ποιοτικό temperred glass; ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanenask Δημ. March 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2018 Παίδες καλησπέρα, έχετε να μου προτείνετε ένα ποιοτικό temperred glass; ευχαριστώΠροσωπικά πλέον το ρισκάρω , είμαι χωρίς tampered glass . Όλα αφήνουν κενά και φαίνονται αισχος. Παράθεση Follow the White Rabbit.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrisnaruto Δημ. March 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2018 Έχεις δοκιμάσει κάτι τέτοιο να δεις αν αφήνει κενά; https://www.amazon.de/gp/aw/d/B076SN6646/ref=mp_s_a_1_fkmr1_1?__mk_de_DE=ÅMÅZÕÑ&qid=1521929991&sr=8-1-fkmr1&pi=AC_SX236_SY340_FMwebp_QL65&keywords=huawei+mate+9+full+body+tempered Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanenask Δημ. March 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2018 (edited) Δεν μου άρεσαν ποτέ αυτου του είδους. Γενικά ξενέρωσα με τα glass και σταμάτησα να ψάχνω . Δοκίμασα από no name μεχρι το nillkin , που όλοι το εκθειάζουν. Όλα άφηναν ένα κενό ,που προσωπικά δεν μου αρέσει να το βλέπω . Edited March 25, 2018 by Kanenask Παράθεση Follow the White Rabbit.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alucard82 Δημ. March 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2018 φιλε μου καλυπτει ωραια το κινητο αλλα εμενα στο κεντρο μου κατι σαν χρωματιστη ιριδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosdimas Δημ. March 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2018 Προσωπικά πλέον το ρισκάρω , είμαι χωρίς tampered glass . Όλα αφήνουν κενά και φαίνονται αισχος. Και σε μενα το ιδιο, αλλα ενα παλικαρι μου ειπε και εβαλα με βατονετα λιγο λαδακι και ηρθε και πατησε τελεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanenask Δημ. March 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2018 Και σε μενα το ιδιο, αλλα ενα παλικαρι μου ειπε και εβαλα με βατονετα λιγο λαδακι και ηρθε και πατησε τελεια.Ναι το διάβασα το ποστ απλά δεν νομίζω ότι θα ασχοληθώ . Άλλωστε αν προσεχείς λίγο να μην βάζεις το κινητό χύμα σε τσέπες , τσάντες μαζι με κλειδιά ή κέρματα δεν νομίζω ότι θα εχεις πρόβλημα . Παράθεση Follow the White Rabbit.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrisnaruto Δημ. March 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2018 Το nillkin δηλαδη ειναι καλο; καποιο αλλο αναλογης ποιοτητας εχετε να προτεινετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts