papia777 Δημ. December 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2017 Εμένα πάντως εχθές μου ρθε να βαθμολογήσω το κινητό μέσα από το hi suite. Ταχύτητα και όλα αυτά. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο βέβαια ότι έβαλα πριν μερικές την 8αρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. December 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2017 early adopters έλεγε, άρα μάλλον final beta. το πόσο διαφέρει/θα διαφέρει απο το official release δεν ξέρουμε. Όταν βγει η official stable, θα μπορούμε να την βάλουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. December 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2017 Egodemis τα 4κ βίντεο που άνοιγες να δεις και καθηστερουσε ήταν βίντεο τραβηγμένα με το κινητό; Τα άνοιγες με κάποιο πρόγραμμα η χρησιμοποιουσες το στάνταρ πρόγραμμα του κινητού; Στάλθηκε από το MHA-L09 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΌχι 4k mkv ήταν από torrent με την 7 όλα καλά (αν και έπιανε θερμοκρασία συσκευή,) με την 8 ανά κάποια δευτερόλεπτα λαγ έκανε Δωκιμασα mx player και μαμά ίδιο lag και στα δύο απλά στο μαμά δεν έχει ήχο (dts) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas2419 Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Έχετε δει κι εσείς τρομακτική αύξηση στην αυτονομία της μπαταρίας; Εννοώ τελευταία φορά που το φόρτισα ήταν Σαββάτο βράδυ. Σήμερα είναι Πέμπτη πρωί, με 7 ώρες screen on time συνολικά, 4% αυτή τη στιγμή, με τα εκτρώματα facebook - messenger να μου έχουν φάει το 8% που δεν τα ανοίγω και σχεδόν καθόλου - μάλλον πρέπει να τα σουτάρω -. Ακόμα και το YouTube που ήταν η κύρια πηγή των 7 ωρών SoT έχει φάει μόνο 4% σαν εφαρμογή. Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Έχετε δει κι εσείς τρομακτική αύξηση στην αυτονομία της μπαταρίας; Εννοώ τελευταία φορά που το φόρτισα ήταν Σαββάτο βράδυ. Σήμερα είναι Πέμπτη πρωί, με 7 ώρες screen on time συνολικά, 4% αυτή τη στιγμή, με τα εκτρώματα facebook - messenger να μου έχουν φάει το 8% που δεν τα ανοίγω και σχεδόν καθόλου - μάλλον πρέπει να τα σουτάρω -. Ακόμα και το YouTube που ήταν η κύρια πηγή των 7 ωρών SoT έχει φάει μόνο 4% σαν εφαρμογή.Ναι είδα και εγώ αλλά κρατάω μικρό καλάθι. Περιμένω να δω τώρα πως θα συμπεριφερθει.. Που όσο περνάνε οι μέρες θα στρώνει πιο πολύ... Στάλθηκε από το MHA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Παντός με βάση τα χθεσινά νούμερα υπήρξε ένδειξη ότι επανήλθε στα προ αναβάθμισης επίπεδα κατανάλωσης .. Ίσως όμως ήταν κάτι τυχαίο για αυτό λέω υπομονή λίγες μέρες να βγάλουμε πιο ασφαλή συμπεράσματα. Λόξυγγας υπάρχει αλλά τον θεωρώ αμελητέο.. Στάλθηκε από το MHA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Επανερχομαι για το θεμα της καλυψης της οθονης. Υπαρχει κατι σε γυαλι που να αξιζει ;;;; Παράθεση iPhone 16 Pro Max Airpods Pro Redmi Watch 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Επανερχομαι για το θεμα της καλυψης της οθονης. Υπαρχει κατι σε γυαλι που να αξιζει ;;;;Κοίτα εγώ πήρα ένα της nilkin το οποίο δεν φόρεσα ακόμη οπότε δεν έχω άποψη και ένα απλό που του φόρεσα από eshop. Αυτό το δευτερο με άφησε απόλυτα ικανοποιημένο όσον αφορά την κάλυψη και την αντοχη του. Στάλθηκε από το MHA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duthman Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Κοίτα εγώ πήρα ένα της nilkin το οποίο δεν φόρεσα ακόμη οπότε δεν έχω άποψη και ένα απλό που του φόρεσα από eshop. Αυτό το δευτερο με άφησε απόλυτα ικανοποιημένο όσον αφορά την κάλυψη και την αντοχη του. Στάλθηκε από το MHA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλησπέρα μπορείς να παραθέσεις ποιο της νιλκιν και το αλλο απο το eshop? Με ενδιαφέρει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Καλησπέρα μπορείς να παραθέσεις ποιο της νιλκιν και το αλλο απο το eshop? Με ενδιαφέρειΣου βάζω δύο φώτο για να δεις. Αυτό από eshop έχει πολύ καλή εφαρμογή και 5 μήνες μετά ακόμα είναι άψογο. Απλά θέλει να το βάλεις σωστά. Στάλθηκε από το MHA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duthman Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Σου βάζω δύο φώτο για να δεις. Αυτό από eshop έχει πολύ καλή εφαρμογή και 5 μήνες μετά ακόμα είναι άψογο. Απλά θέλει να το βάλεις σωστά. Στάλθηκε από το MHA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σ' ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Σ' ευχαριστώ πολύ και τα δυο τα δοκίμασα το πρώτο κορυφή αλλα και παλι να ξέρεις καμία σχέση με την καλυπτικοτιτα που ειχε αυτο που ειχαν στο public Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duthman Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 και τα δυο τα δοκίμασα το πρώτο κορυφή αλλα και παλι να ξέρεις καμία σχέση με την καλυπτικοτιτα που ειχε αυτο που ειχαν στο public Μολις παρηγγειλα το 4smarts απο eshop πηρα 2... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Μολις παρηγγειλα το 4smarts απο eshop πηρα 2... απο την στιγμή που δεν έχει αλλά (επειδή έχω πρόσβαση σε κάτι τέτοια έχω δοκιμάσει με το κιλό) δεν βρήκα και κανένα που να κάθετε τόσο πολύ και όσα καθονται ξεκολλανε με το καλημέρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 Όταν βγει η official stable, θα μπορούμε να την βάλουμε? Ξέρει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 Ξέρει κανείς?Από την στιγμή που αυτή δεν είναι η τελική φυσικά και θα μπορούμε. Στάλθηκε από το MHA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dabledot Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 Ετσι απο περιεργεια τη σκορ εχει στο AnTuTu Benchmark συνηθως .?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 Ετσι απο περιεργεια τη σκορ εχει στο AnTuTu Benchmark συνηθως .??Προσωπικά δεν έχω τέτοιες περίεργιες.. Έχω άλλες. Οπότε το αφήνω όπως είναι και ότι κανει. Στάλθηκε από το MHA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 Ετσι απο περιεργεια τη σκορ εχει στο AnTuTu Benchmark συνηθως .?? μια φορά έχω κάνει δεν θυμάμαι πλέον τι έβγαζε (δεν ήταν χαμηλά πάντως) στο android 8 Και να θέλω νομίζω δεν μπορώ να βάλω (αν ξέρει κανείς κάτι άλλο να μας πει) ----- προσθήκη μηνύματος 87 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ξέρει κανείς? για αρχή παιζει να ειναι αυτη η stable απλά θα την βγάλουν σε ευρεία κυκλοφορία και αν βγει επόμενη κατά 99 θα μπορείς να την βάλεις αν όχι πατάς κατέβασμα πλήρες έκδοσης (και προφανώς κάνεις και φορματ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thor21 Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 Ετσι απο περιεργεια τη σκορ εχει στο AnTuTu Benchmark συνηθως .?? Επειδή από περιέργεια το έκανα μόλις χτες μου έβγαλε 146.000 με ανοιχτές εφαρμογές(δεν ξέρω αν παίζει ρόλο).Πάντως και 80 να έβγαζε και πάλι δεν θα με ένοιαζε μιας και με καλύπτει απόλυτα σε όλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dabledot Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 και εμενα εφυγε η περιεργεια ,εκανα σημερα 149000 ελεγε .αλλα οπως εργαψες οταν ολα πανε σφαιρα τη σημασια εχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thor21 Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 Πραγματικά πάει σφαίρα, απόλυτα ευχαριστημένος.Νομιζω ότι στέκεται ακόμη ισάξια απέναντι σε πολύ πιο καινουριες συσκευές.Μια σειρά που άμα την χρησιμοποιήσεις δύσκολα θα την αποχωριστείς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas2419 Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 Εγώ παιδιά αγόρασα το παρακάτω τζαμάκι https://www.skroutz.gr/c/612/prostasia-othonis-kinitwn/f/711701/Huawei-Mate-9.html?keyphrase=x+one+screen+protector και έχει κάτσει τέλεια Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 Το πέρασες μόνος ή στο περάσανε στο κατάστημα;;; Και σε ποιο από τα 2 ;;; Παράθεση iPhone 16 Pro Max Airpods Pro Redmi Watch 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 (edited) Με την 8αρα, παρατηρώ και κάποια καθυστέρηση στη σύνδεση Wi-Fi και διακοπές ..Κι ακόμη, δε μπορώ να βρω τον λόγο που έκανα αυτό το "update"... Edited December 31, 2017 by rapsodos1979_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts