diamantis_69 Δημ. November 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2017 μπορείς να δώσεις λινκ; ευχαριστώ.. Παράθεση Ζεις μονάχα μια φορά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbill Δημ. November 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2017 μπορείς να δώσεις λινκ; ευχαριστώ..http://www.forum.xda-developers.com/mate-9/themes/theme-pure-dark-5-0-emui-5-x-users-t3661347 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanenask Δημ. November 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2017 Παιδιά καλησπέρα , κάτοχος από σήμερα και γω του Mate 9. Κάτοχος μέχρι προχθές ενός Nexus 6p το οποίο έσβησε και δεν ξανα άναψε . Το πήγα στο Service (Ts Solutions) και μέσα σε δύο ημέρες (άψογοι πραγματικά) με είχαν ενημερώσει ότι δεν υπάρχουν ανταλλακτικά και πως η Huawei προτείνει αντικατάσταση με Mate 9. :D:D Έκανα παραγγελία ήδη από ελληνικό κατάστημα μια θηκούλα spigen, την οποία τιμάω πάντα !! Δεν βρήκα όμως κάτι αξιόλογο για τζαμάκι . Έχετε να προτείνεται κάτι ?Στο Nexus είχα την intelliglass αλλά δυστυχώς δεν βγάζει για mate. Παράθεση Follow the White Rabbit.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_minos Δημ. November 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2017 (edited) Καλησπέρα, έχει κανείς το χρώμα mocha brown ? Όταν πρωτοβγήκε η συσκευή, είχα δει ένα review που είχε και μια πολύ ωραία καφέ θήκη και φαινόταν πολύ όμορφο. Δυστυχώς δε βρίσκω στα skroutzoμάγαζα το καφέ. Δεν νομιζω να ηρθε ποτε αυτο το χρωμα Ελλαδα και γενικα στην Ευρωπη.... ----- προσθήκη μηνύματος 108 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά καλησπέρα , κάτοχος από σήμερα και γω του Mate 9. Κάτοχος μέχρι προχθές ενός Nexus 6p το οποίο έσβησε και δεν ξανα άναψε . Το πήγα στο Service (Ts Solutions) και μέσα σε δύο ημέρες (άψογοι πραγματικά) με είχαν ενημερώσει ότι δεν υπάρχουν ανταλλακτικά και πως η Huawei προτείνει αντικατάσταση με Mate 9. :D:D Έκανα παραγγελία ήδη από ελληνικό κατάστημα μια θηκούλα spigen, την οποία τιμάω πάντα !! Δεν βρήκα όμως κάτι αξιόλογο για τζαμάκι . Έχετε να προτείνεται κάτι ?Στο Nexus είχα την intelliglass αλλά δυστυχώς δεν βγάζει για mate. Nillkin,εγγυηση...Τσιμπημενη τιμη ομως αν το παρεις απο Ελλαδα... Edited November 9, 2017 by Nick_minos Παράθεση :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2017 Kατοχος και γω απο χτες! Εψαχνα να βρω στον Κωτσοβολο ,αλλα ειχαν μονο εκθεσιακα.Στην Πατρα το ενα που ειχαν ,ηταν πανω απο 6 μηνες στην βιτρινα με οτι αυτο συνεπαγεται. Οποτε εφυγα και συνεχισα να ψαχνω σε ολη τη Πατρα.Πουθενα στην cosmote,πουθενα στον Γερμανο (παροτι ελεγε 400 ευρω,μουφα ειδηση) .Παω public κανοντας μια τελευταια προσπαθεια μπας και το βρω κουτα.Μου ειπε η κοπελα υπαρχει ενα καινουριο μισο να το βρω.Αφου το βρηκε της λεω ποσο εχει,κ απανταει 699! Πηγα να κλαψω απο τα γελια αλλα κρατηθηκα.Της λεω Κωτσοβολο αν μπεις στο σαιτ εχει 449. Με τα πολλα πηγε διευθυντη ρωτησε και συμφωνησε να μου το δωσει ιδια τιμη λογω ανταγωνισμου!Τους κοτσαρω και χαρτια για τιμολογιο χωρις φπα και ηρθε στα χερια μου καινουριο ζελατινα με 362 ευρω!Σε αυτα τα χρηματα δν υπαρχει κατι καλυτερο . Το ειχα κ παλιοτερα για μια βδομαδα. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamantis_69 Δημ. November 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2017 http://www.forum.xda-developers.com/mate-9/themes/theme-pure-dark-5-0-emui-5-x-users-t3661347 Ευχαριστώ και πάλι,όμως ποιό από τα 4 λίνκ θα κατεβάσω; - custom icons in notification bar, custom navigation bar https://uloz.to/!1dqcLZKZ7ddD/pure-dark-5-0-hwt - custom icons in notification bar, custom navigation bar + magazine unlock screen https://uloz.to/!StGzCpRkjbEJ/pure-d...0-magazine-hwt - default icons in notification bar, default navigation bar https://uloz.to/!OcEvHlvbTlDP/pure-dark-5-0-default-hwt - default icons in notification bar, default navigation bar + magazine unlock screen https://uloz.to/!3cSIcmqAYnKL/pure-d...t-magazine-hwt Παράθεση Ζεις μονάχα μια φορά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbill Δημ. November 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2017 Ευχαριστώ και πάλι,όμως ποιό από τα 4 λίνκ θα κατεβάσω; - custom icons in notification bar, custom navigation bar https://uloz.to/!1dqcLZKZ7ddD/pure-dark-5-0-hwt - custom icons in notification bar, custom navigation bar + magazine unlock screen https://uloz.to/!StGzCpRkjbEJ/pure-d...0-magazine-hwt - default icons in notification bar, default navigation bar https://uloz.to/!OcEvHlvbTlDP/pure-dark-5-0-default-hwt - default icons in notification bar, default navigation bar + magazine unlock screen https://uloz.to/!3cSIcmqAYnKL/pure-d...t-magazine-hwtΟι 1 και 3 δεν έχουν το ξεκλείδωμα περιοδικού. Κατέβασε και τις δύο και διάλεξε ποια σου αρέσει περισσότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamantis_69 Δημ. November 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2017 :thanks::thanks: Παράθεση Ζεις μονάχα μια φορά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. November 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2017 Για θυμίστε μου λίγο, το mate 9 είναι Dual Full active όπως το 8; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. November 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2017 Για θυμίστε μου λίγο, το mate 9 είναι Dual Full active όπως το 8;Όχι ,είναι dual stand by. Στάλθηκε από το MHA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. November 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2017 Όχι ,είναι dual stand by. Στάλθηκε από το MHA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έγινε, Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamantis_69 Δημ. November 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2017 Οι 1 και 3 δεν έχουν το ξεκλείδωμα περιοδικού. Κατέβασε και τις δύο και διάλεξε ποια σου αρέσει περισσότερο. Σε ταλαιπωρώ λιγο,κατέβασα το 3ο λινκ το default icons,το αποσυμπίεσα,αλλα δεν ξέρω πως το εγκαθιστώ. Τι πρέπει και πως θα το κάνω; Ευχαριστώ.. Παράθεση Ζεις μονάχα μια φορά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. November 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2017 Για θυμίστε μου λίγο, το mate 9 είναι Dual Full active όπως το 8; οχι πλεον απαγορευεται λογο υψιλου sar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbill Δημ. November 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2017 Σε ταλαιπωρώ λιγο,κατέβασα το 3ο λινκ το default icons,το αποσυμπίεσα,αλλα δεν ξέρω πως το εγκαθιστώ. Τι πρέπει και πως θα το κάνω; Ευχαριστώ..Το αρχείο που έχεις είναι ένα με κατάληξη hwt. θα το "πετάξεις" στην εσωτερική μνήμη του κινητού στον φάκελο HWThemes. Μετά θα δεις το θέμα στην εφαρμογή θέματα - εγώ. Αν δεν στο εμφανίζει αμέσως κάνε μια επανεκκίνηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis87 Δημ. November 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2017 Καλημέρα στην παρέα! Τελευταία μου παρουσιάζει το εξής: μετά από χειροκίνητο restart της συσκευής γίνεται επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων πχ στους ήχους, στις ρυθμίσεις της γραμμής ειδοποιήσεων κλπ. Έχει συμβεί και σε εσας; Sent from my Huawei Mate 9 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. November 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2017 Καλημέρα στην παρέα! Τελευταία μου παρουσιάζει το εξής: μετά από χειροκίνητο restart της συσκευής γίνεται επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων πχ στους ήχους, στις ρυθμίσεις της γραμμής ειδοποιήσεων κλπ. Έχει συμβεί και σε εσας; Sent from my Huawei Mate 9 using Tapatalk Στο p7 παλιότερα είχε γίνει Δύο ερωτήσεις 1. Έχεις memory card? Αν ναι Δωκιμασε χωρίς 2. Αν δεν έχει κανένα αποτέλεσμα κάνε factory reset (μην πάρεις backup εφαρμογές κλπ μόνο επαφές και εικόνες) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. November 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2017 Λοιπόν,επανέρχομαι στο θέμα με το κλείσιμο εφαρμογών . Συγκεκριμένα με την εφαρμογή sportstracker που χρησιμοποιώ όταν βγαίνω βόλτα με το ποδήλατο στο βουνό. Είχα μόνο αυτή την εφαρμογή ανοιχτή και μετά από καμιά ώρα που κοίταξα ήταν ανοιχτή και δούλευε . Συνέχισα ,και μετά από κανα μισάωρο που το άνοιξα είχε κλείσει την εφαρμογή . Το ίδιο έκανε και στο δικαρτο του κολλητού μου... Στάλθηκε από το MHA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis87 Δημ. November 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2017 Στο p7 παλιότερα είχε γίνει Δύο ερωτήσεις 1. Έχεις memory card? Αν ναι Δωκιμασε χωρίς 2. Αν δεν έχει κανένα αποτέλεσμα κάνε factory reset (μην πάρεις backup εφαρμογές κλπ μόνο επαφές και εικόνες)Δεν έχω memory card. Επίσης ξαφνικά σήμερα το σηματακι 4G, 3G, 2G παραμένει όταν μπαίνω σε wifi! Sent from my Huawei Mate 9 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. November 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2017 Δεν έχω memory card. Επίσης ξαφνικά σήμερα το σηματακι 4G, 3G, 2G παραμένει όταν μπαίνω σε wifi! Sent from my Huawei Mate 9 using Tapatalk έφυγες για format Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis87 Δημ. November 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2017 γιατί format; μην με τρομάζεις! είχα κάνει μάλιστα πριν 3-4 εβδομάδες. Sent from my Huawei Mate 9 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. November 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2017 γιατί format; μην με τρομάζεις! είχα κάνει μάλιστα πριν 3-4 εβδομάδες. Sent from my Huawei Mate 9 using Tapatalk κατι στραβοσε στο λογισμικο...... γιατι να τρομαζεις ελαχιστη ωρα και εισαι παλι ετοιμος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis87 Δημ. November 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2017 κατι στραβοσε στο λογισμικο...... γιατι να τρομαζεις ελαχιστη ωρα και εισαι παλι ετοιμοςγίνεται να στράβωσε κάτι στο λογισμικό; δεν το ήξερα! εμένα μου παίρνει ώρες να κάνω format και set up as new device. Ελάχιστη ώρα ίσως αν κάνεις restore από back up. Sent from my Huawei Mate 9 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. November 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2017 γίνεται να στράβωσε κάτι στο λογισμικό; δεν το ήξερα! εμένα μου παίρνει ώρες να κάνω format και set up as new device. Ελάχιστη ώρα ίσως αν κάνεις restore από back up. Sent from my Huawei Mate 9 using Tapatalk αυτη ειναι η καλη περίπτωση μετα παμε σε πολυ χειροτερα κανε προτα τα απαραιτιτα και βλεπουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis87 Δημ. November 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2017 αυτη ειναι η καλη περίπτωση μετα παμε σε πολυ χειροτερα κανε προτα τα απαραιτιτα και βλεπουμεδηλαδή μπορεί να είναι πρόβλημα στο hardware; Sent from my Huawei Mate 9 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2017 Λοιπόν,επανέρχομαι στο θέμα με το κλείσιμο εφαρμογών . Συγκεκριμένα με την εφαρμογή sportstracker που χρησιμοποιώ όταν βγαίνω βόλτα με το ποδήλατο στο βουνό. Είχα μόνο αυτή την εφαρμογή ανοιχτή και μετά από καμιά ώρα που κοίταξα ήταν ανοιχτή και δούλευε . Συνέχισα ,και μετά από κανα μισάωρο που το άνοιξα είχε κλείσει την εφαρμογή . Το ίδιο έκανε και στο δικαρτο του κολλητού μου... Στάλθηκε από το MHA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πήγαινε ρυθμίσεις ,μπαταρία ,ρυθμίσεις μπαταρίας και ξετσεκαρε κλείσιμο υπερβολικά ενεργοβορων εφαρμογών . Δεν μου ξαναεκλεισε εφαρμογή Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts