egodemis Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Δηλαδή ρε παιδιά το mate είναι lag free, ξαναρωτάω όταν ανοίξετε πάνω από 10 εφαρμογές το reload δεν πάει σύννεφο; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk να κάνω μια δοκιμη δλδ θέλεις να ανοιξο 15 εφαρμογές και μετα να της ξανα ανοίξω (χωρίς να κλειδώσω την συσκευή γιατί όσες δεν είναι σε Protection list μολις κανω lock θα τα σκοτώσει ολα ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 (edited) Και στο protection list όταν τις έβαζα μετά από λίγα λεπτά τις σκότωνε, υπάρχει θέμα και στο xda, μπορώ να πω ότι τέτοιο πρόβλημα σε reload είχα να δω από την εποχή s6 πριν τα πρώτα update που το έφτιαξαν,το multitasking της συσκευής είναι νομίζω κάτω του μετρίου για τα χαρακτηριστικά της Εδώ θα δείτε αυτό που πάθαινα και εγώ reload ακόμη και στον dialer, ρυθμίσεις για games δεν το συζητάω καν δεν μπορούσε να κρατήσει τίποτα στην μνήμη Τα γράφω αυτά γιατί βλέπω ότι παροτρύνετε άτομα να αγοράσουν την συσκευή με κόστος κοντά στα 400-450 ευρώ και νομίζω ότι πραγματικά είναι μεγάλο λάθος η αγορά της σε αυτά τα χρήματα Οκτώβριο του 2017 Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited October 31, 2017 by vag74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Συνήθως Facebook, messenger, Viber, chrome,Instagram, Tapatalk, κλήσεις, μυνήματα και καναδυο παιχνίδια που έπαιζε ο γιός μου, επίσης υπάρχει και θέμα στο xda γι'αυτό, εγώ είχα μεγάλο θέμα ειδικά όταν έκλεινε για λίγο η οθόνη Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτό μπορεί να γίνεται γτ μπορεί να έχεις επιλέξει να σκοτώνονται οι εφαρμογές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Αυτό μπορεί να γίνεται γτ μπορεί να έχεις επιλέξει να σκοτώνονται οι εφαρμογέςΌχι φίλε μου 2 μήνες είχα την συσκευή και φόρτωνε ακόμα και εφαρμογές που είχα κλειδωμένες στο multitasking Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 (edited) Ορίστε και ένα video με εφαρμογές τραβιξα video με ενα lumia 50 ευρω sorry για την ποιότητα https://m.youtube.com/watch?v=Kcbnm52E4u0 πανω κατο ετσι λειτουργει παντα 1, οσες εφαρμογες ανοιγα ειναι σε protection list 2. οτιδιποτε εχει σχεση με power saving ειναι κλειστο Edited October 31, 2017 by egodemis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 Αν κατάλαβα καλά δεν δουλεύεις Facebook, messenger, Instagram και δεν άνοιξες κανένα παιχνίδι; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 Αν κατάλαβα καλά δεν δουλεύεις Facebook, messenger, Instagram και δεν άνοιξες κανένα παιχνίδι; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΈχω messenger light δεν έχω κανονικό γιατί μου ρίχνει την αυτονομία στα μισά το ίδιο και το Facebook app και light τι ανοίγεις τι όχι τα ίδια είναι Παιχνίδι έχω 1 η δύο πολύ ελαφριά αν θέλεις τα ανοίγω και αυτά αλλά από εμπειρία reload δεν θα δω Instagram δεν έχω το θεορω εργαλείο ναρκιαισμου +αυτά τα reload που βλέπω sto video καθαρά και μόνο δείχνουν ότι ram είναι πλήρες αν φτάσω στο επίπεδο να έχω τόσες εφαρμογές ανοιχτές που θα πέσει ram στα 300 mb free θα αρχίζει να κλίνει αλλά από την στιγμή που δεν έχω κανονικό face και messenger είναι αδύνατο να καταφέρω αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 ποιόν launcher έχεις; το οριζόντιο scrolling στο app drawer και η έλλειψη φακέλων είναι το μοναδικό πραγματικό παράπονο που έχω από το τλφ. και δεν θέλω με τίποτα 3rd party launchers. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnx2 Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 (edited) Το ΜΑΤΕ 9 L09C432 που εχω στην κατοχη μου 11 μηνες και τρεχει την τελευταια επισημη εκδοση λογισμικου Β194, ειναι stock στα παντα του, ανεβαζω τωρα βιντεο με αυτο που αναφερει ο φιλος VAG74 για να δει οτι δεν υπαρχει καμια υποψια reload κ.τ.λ. Facebook, Messenger κ.τ.λ. ειναι οι κανονικες εκδοσεις και οχι οι lite. Το κινητο παει ΤΑΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ........ ----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φρεσκο βιντεο προ 5 λεπτων.......... Που υπαρχει ακριβως καθυστεριση, reload, lag, κολληματα κ.τ.λ. ? Προσωπικα βλεπω ενα κινητο Φ-Ω-Τ-Ι-Α Edited November 1, 2017 by johnx2 Παράθεση HTC HD2 --> HTC ONE --> LG G2 --> SONY XPERIA L --> LG G2 --> Note 4 Snapdragon 805 --> SONY XPERIA M --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM BLACK 32GB --> NOKIA 220 --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM GOLD 32GB --> LG G5 32GB GOLD --> NOKIA 220 --> HUAWEI MATE 9 4/64GB MHA-L09 GRAY --> HUAWEI MATE 10 PRO 6/128GB BLA-L29 GRAY --> MATE 40 PRO 8/256GB NOH-NX9 BLACK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 ποιόν launcher έχεις; το οριζόντιο scrolling στο app drawer και η έλλειψη φακέλων είναι το μοναδικό πραγματικό παράπονο που έχω από το τλφ. και δεν θέλω με τίποτα 3rd party launchers.Τα μισά πράγματα στην συσκευή είναι 3rd party και είναι rooted και φτιαγμένο στα γούστα μου Δεν έχω ψιολογικη ανάγκη να είναι όλα μαμά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny777 Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 (edited) Έχω messenger light δεν έχω κανονικό γιατί μου ρίχνει την αυτονομία στα μισά το ίδιο και το Facebook app και light τι ανοίγεις τι όχι τα ίδια είναι Παιχνίδι έχω 1 η δύο πολύ ελαφριά αν θέλεις τα ανοίγω και αυτά αλλά από εμπειρία reload δεν θα δω Instagram δεν έχω το θεορω εργαλείο ναρκιαισμου +αυτά τα reload που βλέπω sto video καθαρά και μόνο δείχνουν ότι ram είναι πλήρες αν φτάσω στο επίπεδο να έχω τόσες εφαρμογές ανοιχτές που θα πέσει ram στα 300 mb free θα αρχίζει να κλίνει αλλά από την στιγμή που δεν έχω κανονικό face και messenger είναι αδύνατο να καταφέρω αυτό λιγο άσχετο, αλλα τι διαφορές εχουν οι lite εκδοσεις messenger kai fb απ τις κανονικες ? και γενικα τι αλλο μπορουμε να κανουμε για καλυτερη αυτονομια? το μονο που κανω ειναι η φωτεινοτητα γυρω στο 35%.. εχω σχεδον συνεχεια ανοιχτα wifi-δεδομενα-gps Edited November 1, 2017 by johnny777 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgl Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 Παιδιά μπορεί κάποιος φίλος να ανεβάσει κάποιον οδηγό- ρυθμίσεις για manual φωτογράφιση το βράδυ γιατί δεν έχω γνώσεις. Νομίζω θα βοηθήσει αρκετούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 λιγο άσχετο, αλλα τι διαφορές εχουν οι lite εκδοσεις messenger kai fb απ τις κανονικες ? και γενικα τι αλλο μπορουμε να κανουμε για καλυτερη αυτονομια? το μονο που κανω ειναι η φωτεινοτητα γυρω στο 35%.. εχω σχεδον συνεχεια ανοιχτα wifi-δεδομενα-gpsΤο messenger light είναι μια ελαφριά εφαρμογή που δεν καταναλώνει μπαταρία και ram μπορείς να στέλνεις μηνύματα μπορείς να κάνεις κλήσεις στέλνεις μερικά emoticons και κάνεις chat μια λιτή εφαρμογή ----- προσθήκη μηνύματος 106 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά μπορεί κάποιος φίλος να ανεβάσει κάποιον οδηγό- ρυθμίσεις για manual φωτογράφιση το βράδυ γιατί δεν έχω γνώσεις. Νομίζω θα βοηθήσει αρκετούς.Δυστυχώς δεν πάει τόσο απλά ανάλογα με της συνθήκες βάζεις ανάλογες ριθμησεις βάση λογικής δεν έχει κάποιο manual κλπ πας βάση μυαλού, αν το μυαλό αντιλαμβάνεται αρκετά καλά τη θα βάλει σε τι σηνθικες κλπ θα τα πας μια χαρά αν βλέπεις δεν τραβάς μην ασχολείσαι θα χάσεις την ώρα σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 πέρασα τους καρκίνους του facebook και τράβηξα πάλι το video https://youtu.be/8OKPBuTAwBo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 Έχει δοκιμάσει κανείς το τηλεκοντρόλ που έχει για συσκευές;; Προσπαθώ να το κάνω να λειτουργήσει με τον αποκωδικοποιητή της Νόβα γιατί το δικό του κοντρόλ δεν λειτουργεί και δεν τα καταφέρνω ... Στάλθηκε από το MHA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 Έχει δοκιμάσει κανείς το τηλεκοντρόλ που έχει για συσκευές;; Προσπαθώ να το κάνω να λειτουργήσει με τον αποκωδικοποιητή της Νόβα γιατί το δικό του κοντρόλ δεν λειτουργεί και δεν τα καταφέρνω ... Στάλθηκε από το MHA-L09 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΓια τα κλασικές συσκευές ναι για σπάνια τύπου Nova turbo x κλπ χλομό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 Το ΜΑΤΕ 9 L09C432 που εχω στην κατοχη μου 11 μηνες και τρεχει την τελευταια επισημη εκδοση λογισμικου Β194, ειναι stock στα παντα του, ανεβαζω τωρα βιντεο με αυτο που αναφερει ο φιλος VAG74 για να δει οτι δεν υπαρχει καμια υποψια reload κ.τ.λ. Facebook, Messenger κ.τ.λ. ειναι οι κανονικες εκδοσεις και οχι οι lite. Το κινητο παει ΤΑΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ........ ----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φρεσκο βιντεο προ 5 λεπτων.......... Που υπαρχει ακριβως καθυστεριση, reload, lag, κολληματα κ.τ.λ. ? Προσωπικα βλεπω ενα κινητο Φ-Ω-Τ-Ι-ΑΦίλε δυστυχώς αυτές τις 7 εφαρμογές που έχεις ανοίξει ούτε το Nexus 7 2013 με 2 gb δεν τις κάνει reload, από ότι είδα από το multitasking κλήσεις, μηνύματα, ρυθμίσεις ήταν κλειστά άρα εν έτη 2017 κλείνετε εφαρμογές, επίσης το σβήσιμο της οθόνης που κάνεις είναι για πολύ λίγο άρα το άσχημα ρυθμισμένο multitasking δεν προλαβαίνει να τις κλείσει, Εγώ έγραψα στο νήμα γιατί ξαναλέω το φόρουμ είναι και για να ενημερωθούν σωστά καινούριοι χρήστες συσκευών και δεν μου αρέσει να γράφονται ανακρίβειες,η συσκευή δυστυχώς για τα 4 gb ram δεν έχει καλό multitasking στη πραγματικότητα είναι ανύπαρκτο,αν θέλετε με βίντεο καθαρά στημένα να αποδείξετε ότι πάει μπάλα όπως λέτε οκ, αλλά να ξέρεις 2 μήνες μαζί με την συσκευή ξέρω πολύ καλά τα συν και πλην της Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 Είναι κάπως ειρωνικό να κατηγορείς τους άλλους για ανακρίβειες, όταν μάλιστα μπαίνουν στο κόπο να ανεβάσουν βιντεάκια πέραν της προσωπικής τους μαρτυρίας. Είναι δικαίωμα σου να μην έμεινες ικανοποιημένος από το κινητό, αλλά οι υπαινιγμοί ότι υπόλοιποι είναι ψεύτες που θέλουν να παραπλανήσουν τους άλλους χρήστες ξεπερνούν τη καλόπιστη κριτική. Ας μην εκτροχιαστεί άλλο το τοπικ. Νομίζω όποιος θέλει πλέον έχει αρκετά στοιχεία να αποφασίσει πως συμπεριφέρεται το κινητό σε αυτό το τομέα και στη τελευταία, Β194 ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 Φίλε μου δεν είναι καθόλου ειρωνικό,για μένα τα forums σημαίνει ενημέρωση ούτε υπεκφευγω, γράφω ακριβώς αυτό που συμβαίνει, εκτός και αν διάβασα σε άλλο νήμα ότι 400-450 ευρώ δεν υπάρχει καλύτερη συσκευή για αγορά αυτή τη στιγμή; Πιστεύω ότι θα πρέπει οι χρήστες να γράφουν και τα συν και τα πλην της συσκευής και να μην μπαίνουν σε γενικότητες τύπου πάει μπάλα, όχι επειδή έχουμε στη κατοχή μας την συσκευή την βγάζουμε την καλύτερη όλων,αν νομίζει κάποιος mod ότι είμαι off topic ή ειρωνευομαι μπορεί να με κάνει ban, ποτέ δεν είχα τέτοια διάθεση και η παρουσία μου στο forum τόσα χρόνια το δείχνει. Όσο διαβάζω ανακρίβειες θα σχολιάζω Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 Έχει δοκιμάσει κανείς το τηλεκοντρόλ που έχει για συσκευές;; Προσπαθώ να το κάνω να λειτουργήσει με τον αποκωδικοποιητή της Νόβα γιατί το δικό του κοντρόλ δεν λειτουργεί και δεν τα καταφέρνω ... Στάλθηκε από το MHA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε μενα δουλεψε μια χαρα , το βρηκα στη λιστα σαν Novabox 865. Εννοειται πως δουλεψε και η Samsung tv. Παράθεση iPhone 16 Pro Max Airpods Pro Redmi Watch 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 Φίλε μου δεν είναι καθόλου ειρωνικό,για μένα τα forums σημαίνει ενημέρωση ούτε υπεκφευγω, γράφω ακριβώς αυτό που συμβαίνει, εκτός και αν διάβασα σε άλλο νήμα ότι 400-450 ευρώ δεν υπάρχει καλύτερη συσκευή για αγορά αυτή τη στιγμή; Πιστεύω ότι θα πρέπει οι χρήστες να γράφουν και τα συν και τα πλην της συσκευής και να μην μπαίνουν σε γενικότητες τύπου πάει μπάλα, όχι επειδή έχουμε στη κατοχή μας την συσκευή την βγάζουμε την καλύτερη όλων,αν νομίζει κάποιος mod ότι είμαι off topic ή ειρωνευομαι μπορεί να με κάνει ban, ποτέ δεν είχα τέτοια διάθεση και η παρουσία μου στο forum τόσα χρόνια το δείχνει. Όσο διαβάζω ανακρίβειες θα σχολιάζω Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΦίλε vag74 δεν πρόκειται ποτέ να ΑΛΑΞΕΙ εδώ μέσα ότι η καλύτερη συσκευή όλων ειναι αυτή που έχουμε και το ξέρεις καλά. Επί του θέματος το χειρότερο που έχει η συσκευή αυτή είναι το SAR που κάνεις δεν το συζητάει. Αλλά και εγώ λέω πως είναι μια καλή συσκευή. Τι καλύτερο υπάρχει στα 400-450€ για να ξέρω και εγώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 Φίλε δυστυχώς αυτές τις 7 εφαρμογές που έχεις ανοίξει ούτε το Nexus 7 2013 με 2 gb δεν τις κάνει reload, από ότι είδα από το multitasking κλήσεις, μηνύματα, ρυθμίσεις ήταν κλειστά άρα εν έτη 2017 κλείνετε εφαρμογές, επίσης το σβήσιμο της οθόνης που κάνεις είναι για πολύ λίγο άρα το άσχημα ρυθμισμένο multitasking δεν προλαβαίνει να τις κλείσει, Εγώ έγραψα στο νήμα γιατί ξαναλέω το φόρουμ είναι και για να ενημερωθούν σωστά καινούριοι χρήστες συσκευών και δεν μου αρέσει να γράφονται ανακρίβειες,η συσκευή δυστυχώς για τα 4 gb ram δεν έχει καλό multitasking στη πραγματικότητα είναι ανύπαρκτο,αν θέλετε με βίντεο καθαρά στημένα να αποδείξετε ότι πάει μπάλα όπως λέτε οκ, αλλά να ξέρεις 2 μήνες μαζί με την συσκευή ξέρω πολύ καλά τα συν και πλην της Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ok ειναι χαλια παμε να παρουμε one plus 5 τωρα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 Φίλε vag74 δεν πρόκειται ποτέ να ΑΛΑΞΕΙ εδώ μέσα ότι η καλύτερη συσκευή όλων ειναι αυτή που έχουμε και το ξέρεις καλά. Επί του θέματος το χειρότερο που έχει η συσκευή αυτή είναι το SAR που κάνεις δεν το συζητάει. Αλλά και εγώ λέω πως είναι μια καλή συσκευή. Τι καλύτερο υπάρχει στα 400-450€ για να ξέρω και εγώ;Φιλαράκι εσύ πήγες στον Βασιλιά και ηρεμησες,με μια γρήγορη σκέψη LG G6,S7 edge,s8 ημερών Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ok ειναι χαλια παμε να παρουμε one plus 5 τωρα :)Δεν κάνει για σένα είναι βαρετή εταιρεία η OnePlus,δεν δίνει και update επίσης το OnePlus 5 έχει και χειρότερη κάμερα δεν είναι τόσο smooth,δεν πάει μπάλα ξέρεις εσύ, έχει lag, είναι και πανάκριβο για την overall ικανότητα του, κράτα το mate είναι καλύτερο φυσικά με το εξωφρενικό multitasking Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 Φιλαράκι εσύ πήγες στον Βασιλιά και ηρεμησες,με μια γρήγορη σκέψη LG G6,S7 edge,s8 ημερών Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν κάνει για σένα είναι βαρετή εταιρεία η OnePlus,δεν δίνει και update επίσης το OnePlus 5 έχει και χειρότερη κάμερα δεν είναι τόσο smooth,δεν πάει μπάλα ξέρεις εσύ, έχει lag, είναι και πανάκριβο για την overall ικανότητα του, κράτα το mate είναι καλύτερο φυσικά με το εξωφρενικό multitasking Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk οχι οχι μόνο one plus δεν αγοράζω κατι άλλο μόνο αυτή αξίζει ήδη έκανα παραγγελία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 Είναι κάπως ειρωνικό να κατηγορείς τους άλλους για ανακρίβειες, όταν μάλιστα μπαίνουν στο κόπο να ανεβάσουν βιντεάκια πέραν της προσωπικής τους μαρτυρίας. Είναι δικαίωμα σου να μην έμεινες ικανοποιημένος από το κινητό, αλλά οι υπαινιγμοί ότι υπόλοιποι είναι ψεύτες που θέλουν να παραπλανήσουν τους άλλους χρήστες ξεπερνούν τη καλόπιστη κριτική. Ας μην εκτροχιαστεί άλλο το τοπικ. Νομίζω όποιος θέλει πλέον έχει αρκετά στοιχεία να αποφασίσει πως συμπεριφέρεται το κινητό σε αυτό το τομέα και στη τελευταία, Β194 ρομ.Φίλε μου για να καταλάβεις ποιός είναι ειρωνικός σε ότι σχολιάζει διάβασε το από πάνω post δεν αξίζει να ασχοληθώ άλλο με Facebook lite Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts