zananiro Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 Ναι αδερφέ ακριβώς το ίδιο και σε εμένα που τις είχα κλειδωμένες στις πρόσφατες εφαρμογές... Και οι 2 μαζί πάνω από 30%....ήταν θέμα των εφαρμογών εφόσον δεν συνέβη μόνο σε εμένα... Σήμερα δείχνει να πηγαίνουν φυσιολογικά.... Ποιος ξέρει!!! Αυτό εμφανίστηκε σε πολλά κινητά εχτές ασχέτως μάρκας και οφείλεται σε Facebook και messenger. Σε 2 διαφορετικά κινητά εγώ είχα το ίδιο θέμα. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 Ακριβως..πολυ battery drain και σε s7 edge..ειδικα το facebook! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 Αυτό εμφανίστηκε σε πολλά κινητά εχτές ασχέτως μάρκας και οφείλεται σε Facebook και messenger. Σε 2 διαφορετικά κινητά εγώ είχα το ίδιο θέμα. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Και το αστείο είναι αν κάνετε deep inspection το τι τρώει η μπαταρία δεν είναι καν το Facebook αλλά telemetry service (υπηρεσία συλλογής και αποστολής προσωπικών δεδομένων) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 Πω πω και μπήκα τώρα να γράψω πως έφταιγε το κινητό τι ίδιο θέμα και εγώ αυτές οι δύο μου τράβηξαν το 50 %. Απόγευμα δεν είχα μπαταρία δεν το πίστευα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Δουλεύετε τον μαμά φορτιστή; Αναρωτιέμαι αν χαλάει η μπαταρία με τόσο γρήγορη φόρτιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Δουλεύετε τον μαμά φορτιστή; Αναρωτιέμαι αν χαλάει η μπαταρία με τόσο γρήγορη φόρτιση; Δεν έχει σημασία fb και messenger είναι θάνατος εδώ στο Mate 8 με αυτά ειχα μέγιστο sot 3.5 ώρες (αν και όποιος έχει Root απλά κλίνει το telemetry σε αυτά και όλα άψογα) Ουσιαστικά δεν είναι η εφαρμογή αλλά μια λειτουργία της (συλλογής και αποστολής προσωπικών δεδομένων) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Πάντως σήμερα σε απολύτως φυσιολογικά επίπεδα... 0.41 Facebook & 0.37 messenger.... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Πάντως σήμερα σε απολύτως φυσιολογικά επίπεδα... 0.41 Facebook & 0.37 messenger.... γιατί οτι ήταν να στείλει τα μάζεψε και τα έστειλε δεν στέλνει μόνιμα.. και αρχιζει να μαζεύει και στέλνει οταν κάνεις καποια καινούργια πράγματα.... τα καταγράφει και τα στέλνει και τοτε φαινεται διφορα στην μπαταρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kos_77 Δημ. January 12, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Πάντως σήμερα σε απολύτως φυσιολογικά επίπεδα... 0.41 Facebook & 0.37 messenger.... Και σε μένα φίλε μου. Σε φυσιολογικά επίπεδα η κατανάλωση. Η διάρκεια της μπαταρίας επέστρεψε στα υψηλά νούμερα που μας έχει συνηθίσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 Δεν έχει σημασία fb και messenger είναι θάνατος εδώ στο Mate 8 με αυτά ειχα μέγιστο sot 3.5 ώρες (αν και όποιος έχει Root απλά κλίνει το telemetry σε αυτά και όλα άψογα) Ουσιαστικά δεν είναι η εφαρμογή αλλά μια λειτουργία της (συλλογής και αποστολής προσωπικών δεδομένων) Πως κλείνεις το telemetry φίλε; Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
santrikos Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 Χωρις να εχω το κινητο, (ακομα), να σας ενημερωσω οτι εγινε update σε fb και messenger που αφορουσε την μεγαλη καταναλωση μπαταριας σε καποια κινητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CharlessS Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 Huawei Mate 9 Porsche Unboxing https://www.youtube.com/watch?v=FXdWWd4NV9I Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 Πως κλείνεις το telemetry φίλε; Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κάνεις edit το apk στο pc(έχει Guide αν ψάξεις) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 Κάνεις edit το apk στο pc(έχει Guide αν ψάξεις) Τι είναι αυτό για πείτε; τι απενεργοποιει και πως γίνετε αν και εκτός θέματος έστω ένα πμ γιατί και να το ψάξω με τα λίγα αγγλικά άκρη δεν θα βγάλω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 Επιτέλους μπήκε η 138 μέσω funkyhuawei.Αντε να δούμε πως τα πάει,όχι ότι είχα θέμα με την 126 Πραγματικά μπήκε,όχι τρολιες Proof Sent from my MHA-L09 using Tapatalk Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 Το κινητο απο Ελλαδα απο που μπορω να το αγορασω; Στο σκρουτζ το εχει μονο ενα μαγαζι στα 750+ ευρω. Επισης θελω να ρωτησω τι το ξεχωριστο εχει η σειρα mate και ειναι τοσο ακριβη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 Το κινητο απο Ελλαδα απο που μπορω να το αγορασω; Στο σκρουτζ το εχει μονο ενα μαγαζι στα 750+ ευρω. Επισης θελω να ρωτησω τι το ξεχωριστο εχει η σειρα mate και ειναι τοσο ακριβη; Σε σχέση με τι εννοείς τι ξεχωριστό έχει; Εγώ το αγόρασα από Γερμανό το έχει και κωτσωνολος και άλλες αλυσίδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnx2 Δημ. January 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2017 Το κινητο απο Ελλαδα απο που μπορω να το αγορασω; Στο σκρουτζ το εχει μονο ενα μαγαζι στα 750+ ευρω. Επισης θελω να ρωτησω τι το ξεχωριστο εχει η σειρα mate και ειναι τοσο ακριβη; Κωτσοβολος, Γερμανος, Πλαισιο. Το εχουν ολες οι μεγαλες αλυσιδες σε λογικη τιμη σε σχεση με το scroutz. ------------------------------------------------------------------------------------------- Φιλε afilopou την περασες την Β138 ? Καποια διαφορα καπου ειδες ? Παράθεση HTC HD2 --> HTC ONE --> LG G2 --> SONY XPERIA L --> LG G2 --> Note 4 Snapdragon 805 --> SONY XPERIA M --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM BLACK 32GB --> NOKIA 220 --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM GOLD 32GB --> LG G5 32GB GOLD --> NOKIA 220 --> HUAWEI MATE 9 4/64GB MHA-L09 GRAY --> HUAWEI MATE 10 PRO 6/128GB BLA-L29 GRAY --> MATE 40 PRO 8/256GB NOH-NX9 BLACK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. January 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2017 Κωτσοβολος, Γερμανος, Πλαισιο. Το εχουν ολες οι μεγαλες αλυσιδες σε λογικη τιμη σε σχεση με το scroutz. ------------------------------------------------------------------------------------------- Φιλε afilopou την περασες την Β138 ? Καποια διαφορα καπου ειδες ? Καλημερα.Ναι την πέρασα.Ακομα δεν έχω δει κάτι σε σχέση με την 126. Sent from my MHA-L09 using Tapatalk Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 να ρωτήσω βγηκε καθολου πουθενά σε φυσιολογική τιμή? ~600 650 η ακόμη στο θεό? ελπιζω να μην είναι σαν το το p9 plus 700 βγηκε 700 ειναι και τώρα........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DON Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 Όσοι το έχουν ας γράψουν τις καθημερινές εντυπώσεις τους. Αληθεύει επίσης ότι μόνο με το δικό του καλώδιο λειτουργεί στα 5Α ο φορτιστής του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 να ρωτήσω βγηκε καθολου πουθενά σε φυσιολογική τιμή? ~600 650 η ακόμη στο θεό? ελπιζω να μην είναι σαν το το p9 plus 700 βγηκε 700 ειναι και τώρα........ Σε αντίθεση με εσένα εγώ που το έχω εύχομαι να είναι και να παραμείνει η τιμή του ψιλά σαν του P9 plus.... Για ευνόητους λόγους..! :p ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όσοι το έχουν ας γράψουν τις καθημερινές εντυπώσεις τους. Αληθεύει επίσης ότι μόνο με το δικό του καλώδιο λειτουργεί στα 5Α ο φορτιστής του; Το τηλέφωνο στην καθημερινή χρήση του είναι μια χαρά όπως και τα υπόλοιπα τηλέφωνα στην top high end κατηγορία.... Εκτός από το Θέμα με τις ειδοποιήσεις που εγώ θα πρέπει να τις έχω κλειδωμένες στις πρόσφατες εφαρμογές κατά τα άλλα δεν έχω εντοπίσει το παραμικρό αρνητικό... Και είναι και πανέμορφο Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 Σε αντίθεση με εσένα εγώ που το έχω εύχομαι να είναι και να παραμείνει η τιμή του ψιλά σαν του P9 plus.... Για ευνόητους λόγους..! :p ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το τηλέφωνο στην καθημερινή χρήση του είναι μια χαρά όπως και τα υπόλοιπα τηλέφωνα στην top high end κατηγορία.... Εκτός από το Θέμα με τις ειδοποιήσεις που εγώ θα πρέπει να τις έχω κλειδωμένες στις πρόσφατες εφαρμογές κατά τα άλλα δεν έχω εντοπίσει το παραμικρό αρνητικό... Και είναι και πανέμορφο Εννοείτε πως η τιμή πρέπει να μείνει εκεί όχι να δίνουμε ένα σκασμό λεφτά για iPhone και Samsung και να θέλουμε τόσο καλή συσκευή τσάμπα. Έχουμε πει δεν είναι όλα για όλους. Εγώ που έχω το ελληνικό μοντέλο πάντως κλείνω όλες τις εφαρμογές και οι ειδοποιήσεις έρχονται κανονικά κανένα πρόβλημα το κινητό τα σπάει λειτουργεί άψογα σε όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 να ρωτήσω βγηκε καθολου πουθενά σε φυσιολογική τιμή? ~600 650 η ακόμη στο θεό? ελπιζω να μην είναι σαν το το p9 plus 700 βγηκε 700 ειναι και τώρα........ Δηλαδή το 650 είναι φυσιολογική τιμή και το 699 είναι στο θεό;Συγγνώμη αλλά δεν καταλαβαίνω την ερώτηση αου Sent from my MHA-L09 using Tapatalk Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 Δηλαδή το 650 είναι φυσιολογική τιμή και το 699 είναι στο θεό;Συγγνώμη αλλά δεν καταλαβαίνω την ερώτηση αου Sent from my MHA-L09 using Tapatalk εννοώ να πέσει έστω λίγο....... αυτό έλεγα....... πχ στο p9 plus η huawei ακολούθησε την τακτική τύπου δεν πέφτει όποτε........ από την μία ήταν πανάκριβο να το πάρεις από την άλλη και να ήθελες να το πουλήσεις δεν μπορούσες....... και 400 το έριχνες ουτε καν το κοιτούσαν ουσιαστικά έπρεπε να χάσεις την μισή αξία να το δώσεις........ ανετα θα έδινα και 700 αλλά ετσι θα τρέμω με το να ου πέσει κλπ (και όταν μου πέφτει σπάνια μένει κάτι από κινητό ποτέ δεν μένουμε μόνο στην αλλαγή οθόνης όσες φορές μου έπεσε κάτι ......) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts