tsiglas Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 (edited) Δεν κατάλαβα, τρελό ξενέρωμα έφαγες από το mate ή από το lg? Sent from my Onda v975m using Tapatalk Για να πηρα τελικα το LG μαλον απο το Mate εφαγα το ξενερωμα...διορθωσα και το προηγούμενο ποστ μου HD Οθονη, maximum 64gb Rom, 4gb rom ,190 γραμμάρια στα 700 ευρω? Αλλα το ξενερομα δεν ηταν εκει αλλα στο οτι η συσκευη που επρεπε και θελαμε να βγει ηταν το porsche design η εστω το απλο Mate 9 με τα χαρακτηριστικά του porsche design και οποσδηποτε σε 5.9 ιντσες...και μια λογοκη τιμη για 6gb ram 256gb rom στα 900 με 1000 ευρω και πολλα λεω( οχι 1395€...που πας ρε Καραμητρο)....εκει φαγαμε το ξενέρωμα.... Edited November 3, 2016 by tsiglas Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 1400€ Δεν έχει...τυχαία ΌΛΑ τα προϊόντα με το Porsche Design πάνω είναι πανάκριβα και για άλλους λόγους... Από κει και πέρα, ήθελα 6 RAM, 128 εσωτερική, αλλά Αφού δεν έχω δεύτερη sim θα βολευτω και με sd Εν αναμονή των πρώτων reviews λοιπόν, και μιας πτώσης τιμής κοντά στα 4-450€ Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. November 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2016 (edited) Δυστυχώς και η καμερα του mate 9 ειναι παλι αρκετά πισω σε σχεση με τις κορυφαίες καμερες.. Πιθανοτατα βελτιωμενη απο το mate 8 αλλα πολυ χειρότερη πχ απο galaxy s7: Edit.. Λαθος link.. Το παραπάνω συγκρινει με το 8, οχι το 9, οποτε λαθος μου, θα περιμένουμε μεχρι να δούμε οντως βίντεο του 9.. Edited November 6, 2016 by sosimple2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2016 Δυστυχώς και η καμερα του mate 9 ειναι παλι αρκετά πισω σε σχεση με τις κορυφαίες καμερες.. Πιθανοτατα βελτιωμενη απο το mate 8 αλλα πολυ χειρότερη πχ απο galaxy s7: Με τετοιο διάφραγμα λογικο ηταν, δεν πας πουθενα. Καηκε οριστικα στα ματια μου το ενδεχομενο να δοκιμαστεί το συγκεκριμενο τηλεφωνο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kos_77 Δημ. November 6, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2016 Δυστυχώς και η καμερα του mate 9 ειναι παλι αρκετά πισω σε σχεση με τις κορυφαίες καμερες.. Πιθανοτατα βελτιωμενη απο το mate 8 αλλα πολυ χειρότερη πχ απο galaxy s7: Φίλε μου το βίντεο που ανέβασες συγκρίνει το s7 με το mate 8. Το mate 9 που είδες; ----- προσθήκη μηνύματος 117 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με τετοιο διάφραγμα λογικο ηταν, δεν πας πουθενα. Καηκε οριστικα στα ματια μου το ενδεχομενο να δοκιμαστεί το συγκεκριμενο τηλεφωνο... Μην προτρέχεις Βαγγέλη. Δες εδώ και πες μου την γνώμη σου. https://jmcomms.com/2016/11/03/camera-test-huawei-mate-9-vs-google-pixel-xl/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2016 (edited) Μην προτρέχεις Βαγγέλη. Δες εδώ και πες μου την γνώμη σου. https://jmcomms.com/2016/11/03/camera-test-huawei-mate-9-vs-google-pixel-xl/ Οι low light εχουν θεμα. Ο θορυβος είναι δεδομενος με τετοιο διάφραγμα. Το mi5s των 300 ευρω, δυστυχως, βγαζει καλυτερες φωτο. Από τα specs, ο φακος ακομα και θαυματα να κανει η Huawei στην επεξεργασια (που δε θα κανει) δε μπορει να αποδωσει με αξιωσεις σε δυσκολες συνθήκες. Αυτό κι η παραμονή σε 1080 (οθονη), το εβγαλαν από τη λιστα μου. Παμε για αλλα... Edited November 6, 2016 by v@gelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kos_77 Δημ. November 6, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2016 Οι low light εχουν θεμα. Ο θορυβος είναι δεδομενος με τετοιο διάφραγμα. Το mi5s των 300 ευρω, δυστυχως, βγαζει καλυτερες φωτο. Από τα specs, ο φακος ακομα και θαυματα να κανει η Huawei στην επεξεργασια (που δε θα κανει) δε μπορει να αποδωσει με αξιωσεις σε δυσκολες συνθήκες. Αυτό κι η παραμονή σε 1080 (οθονη), το εβγαλαν από τη λιστα μου. Παμε για αλλα... Γι'αυτό ρώτησα την γνώμη σου καθότι δεν είμαι μετρ στις φωτογραφίες. Σίγουρα όμως είναι βελτιωμένο σε σχέση με τον προκάτοχο του. Δεν νομίζω ότι τα πάει και άσχημα ενάντια σε μια απο τις καλυτερες κάμερες της αγοράς. Μην παραβλέπουμε πέρα των ελλείψεων που σωστά επισημαίνεις, ότι πρόκειται για ένα σούπερ σμουθ κινητό με αστραπιαίο άνοιγμα εφαρμογών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2016 Γι'αυτό ρώτησα την γνώμη σου καθότι δεν είμαι μετρ στις φωτογραφίες. Σίγουρα όμως είναι βελτιωμένο σε σχέση με τον προκάτοχο του. Δεν νομίζω ότι τα πάει και άσχημα ενάντια σε μια απο τις καλυτερες κάμερες της αγοράς. Μην παραβλέπουμε πέρα των ελλείψεων που σωστά επισημαίνεις, ότι πρόκειται για ένα σούπερ σμουθ κινητό με αστραπιαίο άνοιγμα εφαρμογών. Οφειλει να είναι βελτιωμενο, αλλα δεν μπορω να αντιληφθω την εμμονη των κινεζων σε κακο hardware ή software ή συνδυασμό αυτών. Πραγματικα, μερικες φορες δινουν τα παντα και στο θεμα φωτο, εχουν μεινει 2 με 3 χρονια πισω από τους "μεγαλους". Κριμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kos_77 Δημ. November 6, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2016 Οφειλει να είναι βελτιωμενο, αλλα δεν μπορω να αντιληφθω την εμμονη των κινεζων σε κακο hardware ή software ή συνδυασμό αυτών. Πραγματικα, μερικες φορες δινουν τα παντα και στο θεμα φωτο, εχουν μεινει 2 με 3 χρονια πισω από τους "μεγαλους". Κριμα... Για την κάμερα έχεις δίκιο, λες και το έχουν παρατήσει. Πάντως το software στην 5η του έκδοση φαίνεται βελτιωμένο βάζοντας και app drawer. Σμουθ και αστραπιαίο άνοιγμα των apps με βάση κάποια μίνι reviews στο YouTube. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. November 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2016 Κανενας κινεζος κατασκευαστης δεν δινει τοσο σημασια στην καμερα.ειναι μαλλομ κινεζικος ιος. Κατα τα σλλα παντως ειναι εξαιρετικη υλοποιηση. Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2016 Για την κάμερα έχεις δίκιο, λες και το έχουν παρατήσει. Πάντως το software στην 5η του έκδοση φαίνεται βελτιωμένο βάζοντας και app drawer. Σμουθ και αστραπιαίο άνοιγμα των apps με βάση κάποια μίνι reviews στο YouTube. Όχι, στο λογισμικο επεξεργασίας των φωτο αναφέρομαι. Κατά τα λοιπα δεν το συζητω, η Huawei ασχολείται με την βελτιωση launcher και λοιπων λειτουργιων και η προσθηκη app drawer είναι στα θετικα. Φυσικα το σημαντικοτερο ολων είναι το smoothness των υλοποιήσεων που προσφερει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kos_77 Δημ. November 6, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2016 Όχι, στο λογισμικο επεξεργασίας των φωτο αναφέρομαι. Κατά τα λοιπα δεν το συζητω, η Huawei ασχολείται με την βελτιωση launcher και λοιπων λειτουργιων και η προσθηκη app drawer είναι στα θετικα. Φυσικα το σημαντικοτερο ολων είναι το smoothness των υλοποιήσεων που προσφερει... Είσαι ξεκάθαρος. Όντως στο λειτουργικό επεξεργασίας φωτό έχουν θεματάκια σε συνδυασμό και με hardware όπως σωστά αναφέρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. November 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2016 Φίλε μου το βίντεο που ανέβασες συγκρίνει το s7 με το mate 8. Το mate 9 που είδες; Οπ.. Συγνώμη, εχεις δικιο. :lol: Εψαχνα στο utube βιντεο με την καμερα του mate 9 και μου εβγαλε και αυτο.. Δεν προσεξα τον τίτλο που εγραφε 8, μιας και ειχα κανει αναζήτηση του 9. Θα κανω edit του αρχικού μου post. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. November 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2016 Οι low light εχουν θεμα. Ο θορυβος είναι δεδομενος με τετοιο διάφραγμα. Το mi5s των 300 ευρω, δυστυχως, βγαζει καλυτερες φωτο. Από τα specs, ο φακος ακομα και θαυματα να κανει η Huawei στην επεξεργασια (που δε θα κανει) δε μπορει να αποδωσει με αξιωσεις σε δυσκολες συνθήκες. Αυτό κι η παραμονή σε 1080 (οθονη), το εβγαλαν από τη λιστα μου. Παμε για αλλα... Κοίτα, στα χαρτιά (Και μόνο) μπορεί να βγάλει εξαιρετικές σε λεπτομέρειες φωτογραφίες την νύχτα απλά και μόνο του μονόχρωμου φακού (το bayen φίλτρο κόβει τα 2/3 του φωτός) οπότε το διάφραγμα δεν είναι και τόσο μικρό Το θέμα είναι αν θα γίνεται σωστή επεξεργασία στην ένωση των δύο εικόνων από την Huawei όπου εκεί πιστεύω θα γίνονται τα οποία θεματάκια Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kos_77 Δημ. November 6, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2016 Οπ.. Συγνώμη, εχεις δικιο. :lol: Εψαχνα στο utube βιντεο με την καμερα του mate 9 και μου εβγαλε και αυτο.. Δεν προσεξα τον τίτλο που εγραφε 8, μιας και ειχα κανει αναζήτηση του 9. Θα κανω edit του αρχικού μου post. Πήγα και γω με αγωνία να δω το συγκριτικό και έμεινα με την αγωνία τελικά. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. November 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2016 Για εμενα επρεπε να βγαλει μια εκδοση και 5.9 στα 5.5 ειναι μια χαρα.ειναι υπερβολικα μεγαλο 5.9.στο θεμα καμερα δεν εχουν το καταλληλο λογισμικο που εχει η samsung με lg να ταιριαζει.οτι καμερα και να βαλουν οι κινεζοι θες hybrid με sony rs 377 παλι χαλια θα βγαζει σε σχεση με τον ανταγωνισμο!η gpu arm mali g71 θα χρησιμοποιησουν και νεες ναυαρχιδες μαζι με την adreno! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisakis Δημ. November 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2016 Για το εισόδημα του μέσου Έλληνα εργαζόμενου η συσκευή θα έχει τρομερή εμπορική επιτυχία. Παράθεση Βεζούβιος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madman099 Δημ. November 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2016 Για εμενα επρεπε να βγαλει μια εκδοση και 5.9 στα 5.5 ειναι μια χαρα.ειναι υπερβολικα μεγαλο 5.9.στο θεμα καμερα δεν εχουν το καταλληλο λογισμικο που εχει η samsung με lg να ταιριαζει.οτι καμερα και να βαλουν οι κινεζοι θες hybrid με sony rs 377 παλι χαλια θα βγαζει σε σχεση με τον ανταγωνισμο!η gpu arm mali g71 θα χρησιμοποιησουν και νεες ναυαρχιδες μαζι με την adreno! Θα βγάλει έκδοση 5,5 σύμφωνα με τις τελευταίες ειδήσεις στο design του porsche και θα είναι πιο φθηνό από το mate 9. Παρακάτω μία σύγκριση της κάμερας με iphone 7. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irovoudou Δημ. November 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2016 Παρακάτω μία σύγκριση της κάμερας με iphone 7. Δεν τι βλέπω τόσο αξιόλογη του Huawei mate 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kos_77 Δημ. November 8, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2016 (edited) Να και το πρώτο review. Κατώτερες του ανταγωνισμού οι low light, αλλά βελτιωμένες σε σχέση με το P9. http://www.ubergizmo.com/reviews/huawei-mate-9-review/ Και camera review. https://recombu.com/mobile/article/huawei-mate-9-camera-review# Edited November 8, 2016 by Kos_77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CharlessS Δημ. November 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2016 Μια ερώτηση , τι διαφορά έχει η global με την μη global version ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. November 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2016 Κάποιες διαφωνίες: 1)review χωρίς αναφορά στο χρόνο ζωής της μπαταρίας; 2) Τα γραφικά γιατί μόνο offscreen? Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kos_77 Δημ. November 9, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 (edited) http://www.thaimobilecenter.com/article-2559/huawei-mate-9-leica-dual-camera-test.asp Πολύ καλά δείγματα. https://jmcomms.com/2016/11/07/huawei-mate-9-camera-test-part-2-alton-towers-warwick-castle/ Edited November 9, 2016 by Kos_77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kos_77 Δημ. November 10, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 https://recombu.com/mobile/article/huawei-mate-9-review https://recombu.com/mobile/article/huawei-emui-5-0-review https://recombu.com/mobile/article/huawei-mate-9-camera-comparison-vs-s7-vs-pixel-xl-vs-iphone-7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kos_77 Δημ. November 10, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Άλλο ένα review. http://www.expertreviews.co.uk/huawei/1405306/huawei-mate-9-review-a-poor-note-7-replacement Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts