Jump to content

Νέες Κάρτες CU a lot card KAI CU Sms card !!!

inel
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 301
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Άρα να μην μετράω τις κλήσεις μου ρε παιδιά μία προς μία; Τώρα κουβαλάω μαζί μου ένα χαρτάκι και στυλό και για κάθε κλήση προς CU τραβάω και μια γραμούλα... ||||

Αν είναι να με ενημερώσει στην 100στή κλήση μου, τότε ΟΚ!

logo-vwclub-2016.png

• 3 weeks later...

Υπαρχει περιορισμος για το ποσες καρτες μπορει να ενεργοποιησει ο καθε συνδρομητης σε ενα μηνα?

sms - a lot

Υπαρχει περιορισμος για το ποσες καρτες μπορει να ενεργοποιησει ο καθε συνδρομητης σε ενα μηνα?

sms - a lot

Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός!

Μόνο η ΤΙΜ :whistle: τα κάνει αυτά στο non-stop 500 όπου δεν σου επιτρέπει επανενεργοποίηση εάν δεν περάσουν 30 μέρες από την προηγούμενη ενεργοποίηση non-stop 500 :down:

logo-vwclub-2016.png

Η προσφορα τελειωνει στις 31/12/2005? για καρτες sms k a lot :confused:

αυτό το διάβασες κάπου? Ή το φαντάζεσαι? Ή δεν ξέρω? Μην μου πέις ότι έχεις δίκιο γιατί οι sms card με έχουν βολέψει αφάνταστα....

αυτό το διάβασες κάπου? Ή το φαντάζεσαι? Ή δεν ξέρω? Μην μου πέις ότι έχεις δίκιο γιατί οι sms card με έχουν βολέψει αφάνταστα....

Και ποιον δεν εχουν βολεψει !!! :rolleyes:

Ετσι ακουσα αν γνωριζει καποιος επισημα ας το αναφερει !

πάντος στο site της Vodafone δεν γράφουν κάτι τέτοιο από τότε που βγήκαν οι κάρτες αυτές...

You'll remember me...//For the rest of you Life!//

<------------------------------------------>

Amanitou City

Δεν νομίζω να τη συμφέρει! Η sms card πουλάει τρελλά γιατί δίνει σε πολύ καλή τιμή τα 100 για ΟΛΑ τα δίκτυα ! Και μπορείς και να ξαναβάλεις άμα την καταναλώσεις...

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Και τι είναι η Vodafone? ******** σαν την ΤΙΜ για να το πάρει πίσω; Δε νομίζω να τις καταργήσει έτσι στα καλά καθούμενα! Το μόνο που παίζει είναι να βγάλει ακόμα καλλύτερη προσφορά για την Πρωτοχρονιά όπου υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός μεταξύ των εταιρειών!
logo-vwclub-2016.png

Και κάτι με συνδυασμό ομιλίας και sms δεν θα ήταν κακή κίνηση... Να δούμε προς τις γιορτές. Και ελπίζω να ισχύουν και για παλιούς συνδρομητές !!!

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

• 1 month later...
Σημερα στη vodafone στην πατησσιων κοντα στην Ομονοια μου ειπαν οτι δεν τους φερνουν πια cu a lot και μαλιστα ηθελα να παρω και δεν ειχαν.Πηγα μετα στο καταστημα στη Στουρναρη και ειχαν και μαλιστα μου ειπαν οτι τους φερνουν κανονικα.Τι γινεται ρε παιδια?Λετε να μας τα κοψουν τα 5λεπτα?

Σημερα στη vodafone στην πατησσιων κοντα στην Ομονοια μου ειπαν οτι δεν τους φερνουν πια cu a lot και μαλιστα ηθελα να παρω και δεν ειχαν.Πηγα μετα στο καταστημα στη Στουρναρη και ειχαν και μαλιστα μου ειπαν οτι τους φερνουν κανονικα.Τι γινεται ρε παιδια?Λετε να μας τα κοψουν τα 5λεπτα?

καιρός είναι να καταργήσουν τις τόσες κάρτες....αλλά να βγάλουν κάτι ισάξιο...

Δεν τους συμφέρει να καταργήσουν τέτοια κάρτα. Να την τροποποιήσουν προς το καλύτερο, ώστε να περιλαμβάνει και sms, δεν είναι κακή ιδέα. Αν υποθέσουμε ότι συναγωνίζεται το νονστοπ (δεν είναι για 1 άτομο μόνο αλλά είναι το πιο κοντινό αντίπαλο πακέτο του νονστοπ), η προσθήκη μηνυμάτων στο πακέτο θα το έκανε πιο ανταγωνιστικό...

Βολταίρος

Δεν τους συμφέρει να καταργήσουν τέτοια κάρτα. Να την τροποποιήσουν προς το καλύτερο, ώστε να περιλαμβάνει και sms, δεν είναι κακή ιδέα. Αν υποθέσουμε ότι συναγωνίζεται το νονστοπ (δεν είναι για 1 άτομο μόνο αλλά είναι το πιο κοντινό αντίπαλο πακέτο του νονστοπ), η προσθήκη μηνυμάτων στο πακέτο θα το έκανε πιο ανταγωνιστικό...

symfwnw apolytws :blink:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η προσθήκη μηνυμάτων στα πακέτα της βόντα θα τα έκανε πολύ πιο ανταγωνιστικά από το νονστοπ, μια και μπορούν να καλέσουν κάθε cu και όχι μόνο ένα νούμερο...

Να δούμε αν θα το πάρουν είδηση έγκαιρα!

Βολταίρος

η a lot τελικά δεν ήταν ότι καλύτερο... Και δεν έχει καθόλου sms (αυτό πες ότι τρώγεται) αλλά αυτό που ενοχλεί εμένα τουλάχιστον περισσότερο είναι ο περιορισμός του πεντάλεπτου... μόλις το ξεπεράσεις να χρεώνεσαι... πάει η κάρτα... με το χρονόμετρο θα μιλάς? έλεος!

Το 5λεπτο ήταν βλακεία, πολιτιστική κληρονομιά της Φράγκοφον ! Όσο για τα sms που δεν περιλαμβάνονται, κρίμα... Βέβαια αν δεν βλέπει την ΤΙΜ σαν αντίπαλο έστω στην αγορά καρτοκινητής, δεν πρόκειται να δώσει sms μαζί με ομιλία...

Βολταίρος

• 4 weeks later...

Εχει σταματησει η κυκλοφορια των καρτων a lot k SMS γιατι πλεον οι υπηρεσιες ειναι διαθεσιμες στο 1286 με δωρεαν sms !!

;)

sms - a lot

Cu a lot μέγιστες ενεργοποιήσεις --> 4 τον μήνα.

Samsung S21 Ultra