antonis_wrx Δημ. September 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2005 σε ενημερώνει 100% σίγουρα. Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. September 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2005 Άρα να μην μετράω τις κλήσεις μου ρε παιδιά μία προς μία; Τώρα κουβαλάω μαζί μου ένα χαρτάκι και στυλό και για κάθε κλήση προς CU τραβάω και μια γραμούλα... |||| Αν είναι να με ενημερώσει στην 100στή κλήση μου, τότε ΟΚ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. October 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2005 re paidia,sorry an ginomai spastikos,exei kamia prosfora i cu afto ton kairo gia mms ,sms,klhseis h kati tetoio? efxaristw Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeadAngeL Δημ. October 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2005 re paidia,sorry an ginomai spastikos,exei kamia prosfora i cu afto ton kairo gia mms ,sms,klhseis h kati tetoio? efxaristw dystuxos den yparxei kati Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. October 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2005 dystuxos den yparxei kati thanks man for the info. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. October 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2005 Υπαρχει περιορισμος για το ποσες καρτες μπορει να ενεργοποιησει ο καθε συνδρομητης σε ενα μηνα? sms - a lot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. October 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2005 Υπαρχει περιορισμος για το ποσες καρτες μπορει να ενεργοποιησει ο καθε συνδρομητης σε ενα μηνα? sms - a lot Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός! Μόνο η ΤΙΜ :whistle: τα κάνει αυτά στο non-stop 500 όπου δεν σου επιτρέπει επανενεργοποίηση εάν δεν περάσουν 30 μέρες από την προηγούμενη ενεργοποίηση non-stop 500 :down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. October 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2005 Η προσφορα τελειωνει στις 31/12/2005? για καρτες sms k a lot :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. October 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2005 Η προσφορα τελειωνει στις 31/12/2005? για καρτες sms k a lot :confused: αυτό το διάβασες κάπου? Ή το φαντάζεσαι? Ή δεν ξέρω? Μην μου πέις ότι έχεις δίκιο γιατί οι sms card με έχουν βολέψει αφάνταστα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. October 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2005 αυτό το διάβασες κάπου? Ή το φαντάζεσαι? Ή δεν ξέρω? Μην μου πέις ότι έχεις δίκιο γιατί οι sms card με έχουν βολέψει αφάνταστα.... Και ποιον δεν εχουν βολεψει !!! :rolleyes: Ετσι ακουσα αν γνωριζει καποιος επισημα ας το αναφερει ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. October 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2005 πάντος στο site της Vodafone δεν γράφουν κάτι τέτοιο από τότε που βγήκαν οι κάρτες αυτές... Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timmor Δημ. October 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2005 Γιατί έγραφε η ΤΙΜ για το ΝON STOP? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. October 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2005 Δεν νομίζω να τη συμφέρει! Η sms card πουλάει τρελλά γιατί δίνει σε πολύ καλή τιμή τα 100 για ΟΛΑ τα δίκτυα ! Και μπορείς και να ξαναβάλεις άμα την καταναλώσεις... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shirley Δημ. October 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2005 στο cc παντως δεν ξερουμε τιποτα σχετικο.... αλλα οπως και να εχει τα μαθαινουμε τελευταιοι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. October 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2005 Και τι είναι η Vodafone? ******** σαν την ΤΙΜ για να το πάρει πίσω; Δε νομίζω να τις καταργήσει έτσι στα καλά καθούμενα! Το μόνο που παίζει είναι να βγάλει ακόμα καλλύτερη προσφορά για την Πρωτοχρονιά όπου υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός μεταξύ των εταιρειών! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. October 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2005 Και κάτι με συνδυασμό ομιλίας και sms δεν θα ήταν κακή κίνηση... Να δούμε προς τις γιορτές. Και ελπίζω να ισχύουν και για παλιούς συνδρομητές !!! Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. November 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2005 Σημερα στη vodafone στην πατησσιων κοντα στην Ομονοια μου ειπαν οτι δεν τους φερνουν πια cu a lot και μαλιστα ηθελα να παρω και δεν ειχαν.Πηγα μετα στο καταστημα στη Στουρναρη και ειχαν και μαλιστα μου ειπαν οτι τους φερνουν κανονικα.Τι γινεται ρε παιδια?Λετε να μας τα κοψουν τα 5λεπτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. November 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2005 Σημερα στη vodafone στην πατησσιων κοντα στην Ομονοια μου ειπαν οτι δεν τους φερνουν πια cu a lot και μαλιστα ηθελα να παρω και δεν ειχαν.Πηγα μετα στο καταστημα στη Στουρναρη και ειχαν και μαλιστα μου ειπαν οτι τους φερνουν κανονικα.Τι γινεται ρε παιδια?Λετε να μας τα κοψουν τα 5λεπτα? καιρός είναι να καταργήσουν τις τόσες κάρτες....αλλά να βγάλουν κάτι ισάξιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. November 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2005 Δεν τους συμφέρει να καταργήσουν τέτοια κάρτα. Να την τροποποιήσουν προς το καλύτερο, ώστε να περιλαμβάνει και sms, δεν είναι κακή ιδέα. Αν υποθέσουμε ότι συναγωνίζεται το νονστοπ (δεν είναι για 1 άτομο μόνο αλλά είναι το πιο κοντινό αντίπαλο πακέτο του νονστοπ), η προσθήκη μηνυμάτων στο πακέτο θα το έκανε πιο ανταγωνιστικό... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. November 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2005 Δεν τους συμφέρει να καταργήσουν τέτοια κάρτα. Να την τροποποιήσουν προς το καλύτερο, ώστε να περιλαμβάνει και sms, δεν είναι κακή ιδέα. Αν υποθέσουμε ότι συναγωνίζεται το νονστοπ (δεν είναι για 1 άτομο μόνο αλλά είναι το πιο κοντινό αντίπαλο πακέτο του νονστοπ), η προσθήκη μηνυμάτων στο πακέτο θα το έκανε πιο ανταγωνιστικό... symfwnw apolytws :blink: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. November 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2005 Η προσθήκη μηνυμάτων στα πακέτα της βόντα θα τα έκανε πολύ πιο ανταγωνιστικά από το νονστοπ, μια και μπορούν να καλέσουν κάθε cu και όχι μόνο ένα νούμερο... Να δούμε αν θα το πάρουν είδηση έγκαιρα! Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. November 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2005 η a lot τελικά δεν ήταν ότι καλύτερο... Και δεν έχει καθόλου sms (αυτό πες ότι τρώγεται) αλλά αυτό που ενοχλεί εμένα τουλάχιστον περισσότερο είναι ο περιορισμός του πεντάλεπτου... μόλις το ξεπεράσεις να χρεώνεσαι... πάει η κάρτα... με το χρονόμετρο θα μιλάς? έλεος! Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. November 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2005 Το 5λεπτο ήταν βλακεία, πολιτιστική κληρονομιά της Φράγκοφον ! Όσο για τα sms που δεν περιλαμβάνονται, κρίμα... Βέβαια αν δεν βλέπει την ΤΙΜ σαν αντίπαλο έστω στην αγορά καρτοκινητής, δεν πρόκειται να δώσει sms μαζί με ομιλία... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. December 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2005 Εχει σταματησει η κυκλοφορια των καρτων a lot k SMS γιατι πλεον οι υπηρεσιες ειναι διαθεσιμες στο 1286 με δωρεαν sms !! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. December 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2005 Υπαρχει περιορισμος για το ποσες καρτες μπορει να ενεργοποιησει ο καθε συνδρομητης σε ενα μηνα? sms - a lot Cu a lot μέγιστες ενεργοποιήσεις --> 4 τον μήνα. Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts