Jump to content

Νέες Κάρτες CU a lot card KAI CU Sms card !!!

inel
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Την ίδια στιγμή η ΤΙΜ έδωσε δωρεάν κλήσεις προς όλα τα ΤΙΜ όλο το ΣΚ (μιλάω για αυτό το ΣΚ) με 3 ευρώ συν ΦΠΑ.

Μα πόσο σπάγγοι μπορούν να είναι στη βόντα; Μιλάμε για κλήσεις εντός δικτύου που δεν τους κοστίζουν τίποτα! Έχει πέσει πολύ στην υπόληψη του κόσμου τελευταία.

Οι διαφημίσεις της cu a lot συνεχίζονται; Δεν βλέπω πολύ TV! Πάντως θα έπρεπε να ντρέπονται αν διαφημίζουν και τώρα τη cu a lot και cu sms! Πάνε απλά να τα αρπάξουν από όποιον δεν ξέρει!

Κοιμούνται πολύ βαριά στην Εθν.Αντιστάσεως !!!

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

• Απαντήσεις 301
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Την ίδια στιγμή η ΤΙΜ έδωσε δωρεάν κλήσεις προς όλα τα ΤΙΜ όλο το ΣΚ (μιλάω για αυτό το ΣΚ) με 3 ευρώ συν ΦΠΑ.

Μα πόσο σπάγγοι μπορούν να είναι στη βόντα; Μιλάμε για κλήσεις εντός δικτύου που δεν τους κοστίζουν τίποτα! Έχει πέσει πολύ στην υπόληψη του κόσμου τελευταία.

Οι διαφημίσεις της cu a lot συνεχίζονται; Δεν βλέπω πολύ TV! Πάντως θα έπρεπε να ντρέπονται αν διαφημίζουν και τώρα τη cu a lot και cu sms! Πάνε απλά να τα αρπάξουν από όποιον δεν ξέρει!

Κοιμούνται πολύ βαριά στην Εθν.Αντιστάσεως !!!

megala ta miala stin vodafone. perastika tous alla kapote na kseroun oti kai ta koroida teleionoun :lol: :lol:

am i an alien or just crazy?????? :p

:alien: :tease:

Σε λίγες μέρες πρέπει να κλείνει μήνας από την εμφάνιση του νέου f2g και ακόμα να δούμε κίνηση της βόντα... Ξέρει κανείς ΑΝ θα δώσει κάτι αντίστοιχο του nonstop;

Μου κάνει φοβερή εντύπωση η αδράνειά τους! Υπάρχουν πολλοί που έχουν δημιουργήσει μια αλυσίδα cu αριθμών (οικογένεια, φίλοι) και περιμένουν μια τέτοια κίνηση! Τελευταία έχει μείνει πίσω η βόντα και έχει πάρει τη σκυτάλη η ΤΙΜ !!!

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Εγώ με τους δικούς μου υπολογισμούς στο post #185 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=855525#post855525 είδα ότι συμφέρει το CU για μηνύματα.

Τα 100 SMS με χρήση της CU SMS Card κοστίζουν €5,00

Τα 100 SMS με χρήση του SMS Choice 100 κοστίζουν €5,95

Τα 100 SMS με χρήση του F2G 50% στα SMS κοστίζουν €7,259

Τα 100 SMS στην Q (που δεν έχει πακέτα SMS) κοστίζουν €7,14

Όλες οι τιμές είναι τελικές, συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α.

logo-vwclub-2016.png

Εγώ με τους δικούς μου υπολογισμούς στο post #185 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=855525#post855525 είδα ότι συμφέρει το CU για μηνύματα.

Τα 100 SMS με χρήση της CU SMS Card κοστίζουν €5,00

Τα 100 SMS με χρήση του SMS Choice 100 κοστίζουν €5,95

Τα 100 SMS με χρήση του F2G 50% στα SMS κοστίζουν €7,259

Τα 100 SMS στην Q (που δεν έχει πακέτα SMS) κοστίζουν €7,14

Όλες οι τιμές είναι τελικές, συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α.

Πολύ καλή δουλειά! Μπράβο...όντως απο ότι φαίνεται το cu είναι μια χαρά....

Όσο για vodafone non stop δεν το κόβω γιατί οκ επειδή οι περισσότεροι ενεργοί χρήστες είναι στην βόντα...θα χάσουν πολλά λεφτά.. :X

Πολύ καλή δουλειά! Μπράβο...όντως απο ότι φαίνεται το cu είναι μια χαρά....

Όσο για vodafone non stop δεν το κόβω γιατί οκ επειδή οι περισσότεροι ενεργοί χρήστες είναι στην βόντα...θα χάσουν πολλά λεφτά.. :X

Για μηνύματα καλό είναι. Αλλά δεν αρκεί μόνο αυτό!

Όσο για το δεύτερο, ξέρεις ότι πρακτικά οι κλήσεις εντός δικτύου δεν κοστίζουν τίποτα! Απλώς οι (αν)εγκέφαλοι της βόντα θεωρούν την πιθανή χρήση που θα έκαναν οι χρήστες σε ένα υποτιθέμενο non stop σαν διαφυγόντα κέρδη !! Λες και θα έκανε ο κόσμος τέτοια χρήση της υπηρεσίας αν δεν ήταν δωρεάν!

Αν νομίζουν ότι θα χάσουν τόσα πολλά αν κάθε χρήστης καλεί δωρεάν ένα αριθμό, είναι άξιοι της μοίρας τους!

Όλο και περισσότεροι γυρνάνε σε f2g και βάζουν στο συρτάρι το cu...

Όταν πάρουν τα νούμερα του προηγούμενου και αυτού του μήνα ίσως και να σοβαρευτούν!

Βολταίρος

Το non-stop συμφέρει για να μιλάς με την κοπέλα σου, άντε και με το σπίτι σου αν είσαι φαντάρος! Αλλά και οι 8:20' με 5 Ευρώ δεν είναι άσχημα. Το μόνο άσχημο του CU a lot είναι ότι αυτά τα σπαστά 5λεπτα. Και δεν σου επιβάλει να μιλάς μόνο με ένα συγκεκριμένο νούμερο αλλά (αν υπάρχει συντονισμός & συνεννόηση) με όλη την παρέα σου.
logo-vwclub-2016.png

Το non-stop συμφέρει για να μιλάς με την κοπέλα σου, άντε και με το σπίτι σου αν είσαι φαντάρος! Αλλά και οι 8:20' με 5 Ευρώ δεν είναι άσχημα. Το μόνο άσχημο του CU a lot είναι ότι αυτά τα σπαστά 5λεπτα. Και δεν σου επιβάλει να μιλάς μόνο με ένα συγκεκριμένο νούμερο αλλά (αν υπάρχει συντονισμός & συνεννόηση) με όλη την παρέα σου.

Τέτοια διαβάζουν στη Βόντα και δεν πρόκειται να προχωρήσουν σε αντίστοιχο non-stop... Ας τους κράζουμε όλοι και κυρίως με πράξεις γιατί απ'όσο γνωρίζω γελάνε με την ΤΙΜ γιατί θεωρούν ανταγωνιστή μόνο την COSMOTE

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τέτοια διαβάζουν στη Βόντα και δεν πρόκειται να προχωρήσουν σε αντίστοιχο non-stop... Ας τους κράζουμε όλοι και κυρίως με πράξεις γιατί απ'όσο γνωρίζω γελάνε με την ΤΙΜ γιατί θεωρούν ανταγωνιστή μόνο την COSMOTE

Δεν εχουν αδικο ως προς το τελευταιο σκελος της διαπιστωσης.

Εγώ είχα αποστείλει στην Vodafone σε ανύποπτο χρόνο e-mail με πρόταση για δημιουργία υπηρεσίας με το όνομα "CU in love" όπου θα μπορούσαν 2 αριθμοί CU να επικοινωνούν μεταξύ τους με μηδενικό κόστος. Η πρότασή μου αυτή είχε γίνει σε χρονική στιγμή που θα επέτρεπε στην εταιρεία να βγάλει αυτό το πακέτο στην αγορά για του Αγ.Βαλεντίνου θεωρώντας πως σε αυτή τη χρονική συγκυρία θα είχε αυξημένη ανταπόκριση από το καταναλωτικό κοινό.

Πριν 2 μήνες που ενημερώθηκα πλήρως για το CU a lot ενημέρωσα φίλους & φίλες για αυτή τη νέα προσφορά. Όταν βγήκε το non-stop και είδαμε τα πέρ και τα κατά του νέου F2G τους ενημέρωσα και τους πρότεινα να αλλάξουν και να μεταβούν στο F2G. Η απόφαση δική τους. Εγώ (αν είχα το CU για να μιλάω με την κοπέλα μου) θα άλλαζα οπωσδήποτε σε F2G διότι πρώτα και κύρια δεν βολεύει ούτε να κλείνεις και να ξανακαλλείς κάθε 5', ούτε να σου τρώει μια κλήση από τις 100 5-λεπτες κλήσεις κάθε φορά που έχεις να πείς 2 γρήγορες κουβέντες!!!

logo-vwclub-2016.png

Μην τρελλαθούμε, αν είναι δυνατό να είσαι με το χρονόμετρο στο χέρι και να κλείνεις στα 4λεπτά 5χ δευτερόλεπτα! Και στην περίπτωση που ο άλλος το σηκώσει και σου πει "θα σε πάρω σε λίγο"/ "δεν μπορώ τώρα", το κλαις το 5λεπτο! Αμφιβάλλω αν θα μπορέσεις υπό πραγματικές συνθήκες να αξιοποιήσεις έστω το μισό των 500 λεπτών!

Όσο για το θέμα της "παρέας" / "οικογένειας", με λίγο συντονισμό μπορείς να μιλάς με όλους. Πχ έχεις το νο του αισθήματος σαν non stop, ένας από τους γονείς /αδέρφια το δικό σου κτλ και πάλι επικοινωνείς με όλους και μάλιστα δωρεάν!

GraveDigger, μπορεί να συμπαθείς τη βόντα, όμως το non stop είναι χρήσιμο και αυτό φαίνεται από την ευρεία αποδοχή του, και από τον κόσμο που έβαλε τα βόντα στο συρτάρι για να μιλά με ΤΙΜ ! Δεν πρόκειται να χάσει κανείς μας αν δώσει και η βόντα ανάλογη υπηρεσία και συμφέρει και σένα σαν καταναλωτή να τη ζητάς. Αν μείνεις με το "καλά είναι και αυτά που έχουμε" δεν πρόκειται να δεις ποτέ νέα υπηρεσία/προσφορά/μείωση τιμών. Πρέπει η βόντα να ξεπεράσει το κόμπλεξ ανωτερότητας που έχει και να δει ότι χάνει, ώστε να κινηθεί ανάλογα!

GraveDigger, δεν καταφέρομαι προσωπικά εναντίον σου, απλά ήσουν ο τελευταίος που υπερασπίστηκε τις προσφορές της βόντα!

Βολταίρος

Μην τρελλαθούμε, αν είναι δυνατό να είσαι με το χρονόμετρο στο χέρι και να κλείνεις στα 4λεπτά 5χ δευτερόλεπτα! Και στην περίπτωση που ο άλλος το σηκώσει και σου πει "θα σε πάρω σε λίγο"/ "δεν μπορώ τώρα", το κλαις το 5λεπτο! Αμφιβάλλω αν θα μπορέσεις υπό πραγματικές συνθήκες να αξιοποιήσεις έστω το μισό των 500 λεπτών!!

Πω έχεις μεγάλο δίκιο σε αυτό...άλλες φορές λές όσα έχεις να πείς μέσα σε 2 λεπτά και μετά τα υπόλοιπα πάνε στα σκουπίδια...και τις πολλές φορές σου λέει ο άλλος να πάρεις πιο μετά ή οτι ξαναπάρε αργότερα και τέτοια...και σίγουρα μιλάς πολύ λιγότερο από τα 500 λεπτά!!! :w00t:

Μην τρελλαθούμε, αν είναι δυνατό να είσαι με το χρονόμετρο στο χέρι και να κλείνεις στα 4λεπτά 5χ δευτερόλεπτα! Και στην περίπτωση που ο άλλος το σηκώσει και σου πει "θα σε πάρω σε λίγο"/ "δεν μπορώ τώρα", το κλαις το 5λεπτο! Αμφιβάλλω αν θα μπορέσεις υπό πραγματικές συνθήκες να αξιοποιήσεις έστω το μισό των 500 λεπτών!

Όσο για το θέμα της "παρέας" / "οικογένειας", με λίγο συντονισμό μπορείς να μιλάς με όλους. Πχ έχεις το νο του αισθήματος σαν non stop, ένας από τους γονείς /αδέρφια το δικό σου κτλ και πάλι επικοινωνείς με όλους και μάλιστα δωρεάν!

Κανεις λαθος! Η κληση κοστιζει μολις 5 Ευρωλεπτα!! Αν μιλουσες 1 δευτερολεπτο χωρις την cu a lot θα πληρωνες καπου 0.15 Ευρω, οποτε ακομα και να το σηκωσει ο αλλος και να μου πει θα σε παρω σε λιγο δεν χανω κατι, ισα ισα κερδισα 10 ευρωλεπτα .

Κατ'αρχάς δεν παρεξηγήθηκα, και δεν είμαι τέτοιος τύπος. Πείτε μου άφοβα τις αντιρρήσεις σας.

Εγώ έχω μάθει να δουλεύω με ότι έχω στη διάθεσή μου, δηλαδή δεν αποκλείω τίποτα με βάση συναισθηματισμούς. Επίσης δήλωσα πως αν είχα κοπέλα ίσως να ήμουν από τους πρώτους που θα παρατάγανε το CU a lot και θα έπαιρνα F2G, αυτό συμβούλεψα και τους φίλους μου.

Απ'την άλλη εμένα ίσως με συμφέρει να κρατήσω ένα CU διότι έχω αρκετά άτομα με CU, και να στέλνω απ'αυτό τα SMS. Καθένας αποφασίζει ανάλογα με τις ανάγκες του.

logo-vwclub-2016.png

Καθένας αποφασίζει ανάλογα με τις ανάγκες του.
Αυτό καλό θα ήταν να το έχουν όλοι υπόψη τους όταν αρχίζουν να γράφουν για τις -κατά τη γνώμη τους- απαράδεκτες χρεώσεις/προσφορές που υπάρχουν.

πηγα χθες σε ενα περιπτερο να παρω μια cu a lot και μου εδωσε τις παλιες με τα 3000 λεπτα δωρεαν. για την παρτυ του την κραταγε; απ'οτι ξερω ειχαν εξαφανιστει απο τοτε, σωστα;

πηγα χθες σε ενα περιπτερο να παρω μια cu a lot και μου εδωσε τις παλιες με τα 3000 λεπτα δωρεαν. για την παρτυ του την κραταγε; απ'οτι ξερω ειχαν εξαφανιστει απο τοτε, σωστα;

Δεν την κραταγε αυτος για τη παρτη του :X :mad:

Δεν εχει σημασια αν πανω η καρτα γραφει 3000λεπτα,αφου εληξε η προσφορα, δυστυχως ισχυει για 500 :O

http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

το ξερω, απλα θυμαμαι που ψαχνανε ολοι να βρουν και δε βρισκανε και ενα μηνα μετα να σου η gold :)

παντως παιδια δε υπαρχουν πουθενα οι cu a lot, γιατι τοσο πια;

Τότε είπαν πως την τελευταία εβδομάς ισχύος της 50ωρης προσφοράς τις είχε κρύψει η Vodafone και τις εμφάνισε το επόμενο πρωί.

Έψαχνε μια φίλη εχθές και μου ίπε ότι δεν βρήκε πουθενά... ούτε περίπτερα, ούτε σε 2 Vodafone Shops που πήγε. Και τώρα δυσεύρετες είναι; Ή έτυχε στην περίπτωση;

logo-vwclub-2016.png

προφανως ηθελαν απλως να κερδισουν πολλους συνδρομητες με καρτοκινητο και οι cu a lot δεν τους συμφερει. δυσευρετες ειναι, δεν επεσε στην περιπτωση.

Έχουν τυπώσει νέα φουρνιά cu a lot; Μέχρι πρόσφατα είχα βρει αυτές που είχαν πάνω την προσφορά για 3000 λεπτά (που έληξε) !!!

Ίσως είδαν ότι ξεπεράστηκαν και ετοιμάζουν τη silver card όπως είπε και ο φίλος παραπάνω! Γεγονός είναι ότι αν είχε και κάτι αντίστοιχο του non stop θα ήταν άψογο το cu και δεν θα σκεφτόσουν να φύγεις!

Για το φίλο παραπάνω που σχολιάζει την ελάχιστη χρέωση, μάλλον δεν κατάλαβε τί εννοώ: αν βάλεις cu a lot και μιλήσεις μόνο μερικά δευτερόλεπτα πχ "δε μπορώ τώρα, πάρε αργότερα", έχεις χάσει 1 από τις 100 πεντάλεπτες κλήσεις που έχεις ! Δεν βλέπω να έχεις κέρδος !

Βολταίρος

Για το φίλο παραπάνω που σχολιάζει την ελάχιστη χρέωση, μάλλον δεν κατάλαβε τί εννοώ: αν βάλεις cu a lot και μιλήσεις μόνο μερικά δευτερόλεπτα πχ "δε μπορώ τώρα, πάρε αργότερα", έχεις χάσει 1 από τις 100 πεντάλεπτες κλήσεις που έχεις ! Δεν βλέπω να έχεις κέρδος !

Να βαλεις γυαλια :p Με τη cu a lot αν μιλησεις πχ 5 δευτερολεπτα θα πληρωσεις 1 κληση απο τις 100, δηλαδη μολις 0.05 cent, αν μιλησεις χωρις cu a lot 5 δευτερολεπτα θα πληρωσεις 0.15, 300% επιπλεον δηλαδη.

Να βαλεις γυαλια :p Με τη cu a lot αν μιλησεις πχ 5 δευτερολεπτα θα πληρωσεις 1 κληση απο τις 100, δηλαδη μολις 0.05 cent, αν μιλησεις χωρις cu a lot 5 δευτερολεπτα θα πληρωσεις 0.15, 300% επιπλεον δηλαδη.

Το ενδιαφέρον σου για την όρασή μου με συγκινεί ! :p

Αυστηρά σε επίπεδο αριθμών έχεις δίκιο. Πρακτικά όμως χάνεις 1 από τις 100 κλήσεις σου των 5λεπτών κάθε φορά που ο άλλος το σηκώνει και δεν μπορεί να σου μιλήσει για 5λεπτο. Ακόμα και με τον καλύτερο συντονισμό, δεν νομίζω να μπορέσεις να εκμεταλλευτείς παραπάνω από τα μισά των 500min!

Άλλο θέμα τώρα! Έφτασε στ'αυτιά μου η (ανεπιβεβαίωτη) πληροφορία για αντίστοιχη υπηρεσία του non stop όπου θα καλείς "δωρεάν" 1 σταθερό και 1 voda.. Υπάρχει κανείς που να ξέρει κάτι παραπάνω και να'ναι διατεθειμένος να το μοιραστεί;;;

Βολταίρος

Μου ακουγεται λογικο παντως, αφου και οι κλησεις προς σταθερα τζαμπα τους βγαινει. Αν το συνδιασουμε με τα παραπονα μερικων πως δεν βρισκουν cu a lot :rolleyes: :shifty: