Jump to content

Lost (ABC)

Jacktheripperd
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 7,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

στο 37.20 αφου ο Τζακ εχει μιλησει στο phone,το βλεμμα του Μπεν μπορει να χαρακτηριστει ως ειτε πληρως απογοητευμενος ή τελειως το αναποδο ως πονηρια και κρυφοχαρας σαν να την εκανε την μ@λ@κια ο Τζακ..

Επισης ο Τζακ το σπιτι του το εχει γεμισει χαρτες κτλ,σαν να ψαχνει να βρει το νησι!αν τους πηραν απο κει,τους σωσανε,λογικα δεν θα ξερουν που ειναι το νησι;ή το ξαναχασανε και δεν μπορουν να το βρουν παλι;

μια εξηγηση ειναι αυτη και αν υποθεσουμε οτι δεν φυγαν ολοι απο το νησι,ο Τζακ θελει να γυρισει για να fixαρει την κατασταση ως συνηθιζει..

Τελος στην αρχη που ο Τζακ παει να πηδηξει,εχει παρει την ιδεα απο αυτο που διαβασε;;δλδ ο dead πηδηξε απο καπου;και το forgive me που παει;στον Θεο και καλα ή πουθενα αλλου;;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Forza Ferrari!

ola kala osa les alla ksexnas oti prin spasei to para8iraki o charlie eixe klisei idi tin porta.(...)

Άρα είχε χρόνο

να φύγει (όταν πήγε να κλείσει την πόρτα). Όσο για το ότι ήθελα να "ολοκληρωθεί" το όνειρο του Desmond, δεν μπορεί να ισχύει κάτι τέτοιο αφού μόλις άκουσε από την Penny ότι ΔΕΝ είναι το δικό της πλοίο που θα τους "σώσει" και έχει καταλάβει ότι κάτι πάει στραβά. Επίσης κάπου λέει και ένα "so much for fate"...

Λοιπόν ας είμαι σύντομος εδώ, γιατί αλλού επεκτάθηκα πολύ και ίσως δεν έπρεπε. Άριστο το

εύρημα με το flashforward, κατάφερε να διαφοροποιήσει το φινάλε ως επεισόδιο. Πολύ καλές σκηνές δράσης (στην ενέδρα στους hostiles), και κάποια βήματα (2-3) μπροστά στην ιστορία.

Από την άλλη, κακές "λύσεις" στην υπόθεση, κάποιες cheasy στιγμές μεταξύ χαρακτήρων, εμφάνιση του Walt (geeez), o Bakman προφανώς είναι ο Wolverine και ο Locke η Claire των Heroes -χωρίς τα πλούσια ξανθά μαλλιά όμως- και ο Μπεν έχει ξεχάσει πως λέει κανείς την αλήθεια -κρίμα.

P.S. O Jack ήταν που ήταν,

τώρα στο μέλλον έχει καεί εντελώς ο τύπος. Και το κακό είναι ότι τελικά θα τον τρώμε στη μάπα μέχρι να σωθούν -χμ μάλλον υπάρχει το ενδεχόμενο να σωθεί νωρίτερα από τους υπόλοιπους -να γλιτώσουμε και εμεις :ninja: .

Κάτι λιγότερα από πολύ καλό, κάτι περισσότερο ίσως από μέτριο. Σίγουρα όμως είχε συνταγή season φινάλε.

patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango

στο τελος η φραση που λεει ο Τζακ στην Κεητ:"i am sic of lying"..:

ολη η φαση με το νησι ενα time loop,το οποιο δεν το εχουν πει πουθενα γιατι δεν θα τους πιστευε κανεις,οποτε σε ολους λενε ψεμματα,και ουτε εχουν κρατησει σχεσεις μεταξυ τους,αφου πριν την πτωση δεν γνωριζοταν..;

βεβαια αν ειναι ετσι,οποιος πεθανε στο νησι,λογικα ειναι ζωντανος;;

εχω καψει τον εγκεφαλο λεμε,χιλιομπερδεμενος...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Forza Ferrari!

η πορτα δεν εκλεινε απο εξω,μονο απο μεσα,οποτε για να σωσει τον Ντεσμοντ,ο Τσαρλι θυσιαζεται..!

Μια χαρά έκλεινε απέξω η πόρτα. Τη στρόφιγγα που προσπαθούσε να γυρίσει ο Desmond δεν την είδες; Έτσι κλείνουν απέξω αυτές οι πόρτες.;)

Ψιλόπατατα ο θάνατος του Τσάρλι και για μένα. Απλά έπρεπε να πεθάνει και τον πέθαναν...

Το υπόλοιπο ήταν πολύ καλό πάντως. Το σαγόνι στο πάτωμα μου έπεσε στο τέλος.

Αν και σε κάποια φάση πήγε να μας τα χαλάσει αυτός ο δυσκοίλιος ο Locke. :down:

Άρα είχε χρόνο

να φύγει (όταν πήγε να κλείσει την πόρτα). Όσο για το ότι ήθελα να "ολοκληρωθεί" το όνειρο του Desmond, δεν μπορεί να ισχύει κάτι τέτοιο αφού μόλις άκουσε από την Penny ότι ΔΕΝ είναι το δικό της πλοίο που θα τους "σώσει" και έχει καταλάβει ότι κάτι πάει στραβά. Επίσης κάπου λέει και ένα "so much for fate"...

to so much for fate to ipe prin dei tin klisi apo tin penelopi. mexri tin klisi nomize oti so8ike. sou leei eklisa to rimadi den plimirise tpt pame na figoume. alla palia giati tin ora pou milaei stin penelopi skaei o patchy me tin xirovomvida. vlepei ton des na erxete trexontas k teleftea stigmi o des na vlepei tin peni.

ti kanei o charlie tora? apofasizei na klisei tin porta den eixe xrono na pei ston des pame na figoume 8a ginei ekriksi o des ide tin peni k trela8ike den 8a ton eniaze tpt. giafto eklise tin porta mia porta pou klinei k sfragizei mono apo mesa (giafto den vgike na tin klisei apo ekso).

επρεπε να τον πυροβολησει τον βλακα εκει να γουσταρουμε!

καλο θα του κανε,ειδες πως εγινε μετα ο Τζακ!

και τωρα ξαναειδα,οτι ο Des δεν ασχολειται καν με την στροφιγγα,με τη μια περνει τον πυροσβεστηρα να σπασει το παραθυρο!επιμενω πως μονο απο μεσα εκλεινε η πορτα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Forza Ferrari!

κυκλοφορει ουι αυτος ειναι ο Εκο.

τι λετε;προσωπικα δεν νομιζω..

http://img362.imageshack.us/img362/8744/ekoyv6xw5.jpg

[sIGPIC][/sIGPIC]

Forza Ferrari!

επρεπε να τον πυροβολησει τον βλακα εκει να γουσταρουμε!

καλο θα του κανε,ειδες πως εγινε μετα ο Τζακ!

και τωρα ξαναειδα,οτι ο Des δεν ασχολειται καν με την στροφιγγα,με τη μια περνει τον πυροσβεστηρα να σπασει το παραθυρο!επιμενω πως μονο απο μεσα εκλεινε η πορτα.

Απ'οσο ξερω αυτες οι πορτες κλειδωνουν και απο μεσα και απο εξω , απλως οταν κλειδωσει η μια μερια , η μια κλειδαρια δεν επηρεαζει την αλλη, η καθεμια ειναι αυτονομη. Δηλαδη η στροφιγγα δεν μπορουσε να ξεκλειδωσει τις εσωτερικες κλειδαριες

Η πόρτα κλείνει και από μέσα, και απ'εξω. Απλώς από μέσα ασφαλίζει κι όλας (δείτε τον Charlie που τραβάει τον μοχλό και ασφαλίζει την πόρτα), γι'αυτό δεν ασχολείται με τη στρόφιγγα ο Desmont.

edit: ο Phaethon είπε το ίδιο, απλώς το πόσταρε καθώς έγραφα το δικό μου ποστ

Επίσης, αυτό που έγραψε ένας φίλος πιο πάνω, με τον αέρα μέσα στον θάλαμο, ισχύει. Νερό θα έπρεπε να μπει ΜΕΧΡΙ το επίπεδο του παραθύρου, και όχι πιο πάνω. Επίσης, ο Charlie θα μπορούσε να βουτήξει και να βγει από το παράθυρο (που είναι πλέον σπασμένο, άρα μπορεί να βγει από κει και να ανέβει στην επιφάνεια). Απλώς θέλανε να τον φάνε, και τον φάγανε...

Ο Jack θέλει να γυρίσει στο νησί γιατί ακριβώς δεν έχει κανέναν και τίποτα να τον περιμένει/ασχοληθεί back home. Θα έλεγα ότι τον έχει πιάσει ένα locke syndrome. :lol: Το να λέμε ότι δεν γύρισαν όλοι, και ότι θέλει να γυρίσει πίσω να τους σώσει είναι αβάσιμες εικασίες.

Γι'αυτόν που πέθανε, εγώ ποντάρω τα λεφτά μου στον Sawyer. ;) Δεν ξέρω τι μπορεί να έχει κάνει για να τον μισεί η Kate και να μην θέλει να πάει στη κηδεία του, ΑΛΛΑ το "J" ταιριάζει (James Ford)... η κακόφημη γειτονιά δεν τον χαλάει και πολύ (γιατί μην ξεχνάμε πως απαντεονίσκος ήταν, μπορεί να ξανάπιασε την παλιά του τέχνη), δεν έχει απολύτως κανέναν να νοιαστεί (μη ξεχνάτε πως δεν είχε ιδιαίτερες συμπάθειες ανάμεσα στους Losties), και επίσης δεν έχουμε την παραμικρή ένδειξη ότι η Kate, λέγοντας ότι πρέπει να βιαστεί γιατι "εκείνος" θα καταλάβει ότι λείπει, εννοεί ότι έχει παντρευτεί/συζήσει με τον Sawyer. Θεωρώ λίγο απίθανο η Juliet να κηδεύεται σε μια κακόφημη γειτονιά, και μάλιστα χωρίς να παρίσταται ούτε καν η αδερφή της.

αν ειναι ο Σωγιερ,τοτε θα μπορουσε αυτος/η που περιμενει την Κεητ σπιτι,να ειναι το παιδι τους;;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Forza Ferrari!

ti kanei o charlie tora? apofasizei na klisei tin porta den eixe xrono na pei ston des pame na figoume 8a ginei ekriksi o des ide tin peni k trela8ike den 8a ton eniaze tpt.

ma kai ekso na evgene, kai mono apo tin piesi tou aera na vgei apo to mikro domatiaki (+ parathiraki) tha ekleine kai tha asfalize i porta moni tis apo tin fora tou aera/nerou... (simfona me afto pou eipa sto proigoumeno post)

episis ego de katalava... afou eprepe na katastrepsoun ton stathmo, giati den ekovan to kalodio ap'ekso na teleionei i fasi...?

kai einai ta mona lathi pou exo vrei stin seira... alla arketa simantika pou apla eksigountai oti ithelan na skotosoun ton charly opos opos...

Άρα είχε χρόνο

Λοιπόν ας είμαι σύντομος εδώ, γιατί αλλού επεκτάθηκα πολύ και ίσως δεν έπρεπε. Άριστο το

εύρημα με το flashforward, κατάφερε να διαφοροποιήσει το φινάλε ως επεισόδιο. Πολύ καλές σκηνές δράσης (στην ενέδρα στους hostiles), και κάποια βήματα (2-3) μπροστά στην ιστορία.

Από την άλλη, κακές "λύσεις" στην υπόθεση, κάποιες cheasy στιγμές μεταξύ χαρακτήρων, εμφάνιση του Walt (geeez), o Bakman προφανώς είναι ο Wolverine και ο Locke η Claire των Heroes -χωρίς τα πλούσια ξανθά μαλλιά όμως- και ο Μπεν έχει ξεχάσει πως λέει κανείς την αλήθεια -κρίμα.

P.S. O Jack ήταν που ήταν,

τώρα στο μέλλον έχει καεί εντελώς ο τύπος. Και το κακό είναι ότι τελικά θα τον τρώμε στη μάπα μέχρι να σωθούν -χμ μάλλον υπάρχει το ενδεχόμενο να σωθεί νωρίτερα από τους υπόλοιπους -να γλιτώσουμε και εμεις :ninja: .

Κάτι λιγότερα από πολύ καλό, κάτι περισσότερο ίσως από μέτριο. Σίγουρα όμως είχε συνταγή season φινάλε.

+1

Χαριστικά 6/10 για το πρωτότυπο τέλος και την emotional στιγμή με το θάνατο του Charlie.

Πλήρης απογοήτευση, καλύτερα να το έκανα όλο skip και να έβλεπα 10 λεπτά στο τέλος :down:

Εγώ πάλι σκέφτηκα κάτι άλλο.

Όλο το flash forward εσείς το παίρνετε ως δεδομένο. Ποιός μας λέει ότι δεν είναι απλά ένα possible future, δηλαδή τι θα γίνει AN φύγουν από το νησί. Το οποίο σημαίνει ότι o Desmond δεν θα προλάβει να τους ειδοποιήσει και θα πάνε να φύγουν.

Εγώ αυτό που πιστεύω είναι ότι δεν θα φύγει κανείς (προς το παρόν) και όλο αυτό έγινε για να μας δείξει γιατί δεν πρέπει να φύγει κανείς από το νησί. Με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο θα μείνουν εκεί. Γιατί από την άλλη το flash forward σημαίνει ότι στο 1ο ή 2ο επεισόδιο της 3ης season πρέπει ο Jack η Kate και κάποιοι άλλοι που δεν ξέρουμε να φύγουν και για τις επόμενες 3 season η μισή σειρά να είναι εκτός νησιού. Και επίσης είναι σίγουρο ότι στο ff έχουν σωθεί εκείνη τη μέρα γιατί ο Jack λέει στην Kate ότι κάνανε λάθος που φύγανε και σε αφήνει να πιστεύεις ότι αναφέρεται στα λόγια του Ben.

Οπότε...

Θεωρώ ότι κάτι θα γίνει (θα τους ειδοποιήσει μάλλον ο Desmond ή κάτι θα γίνει με τον Lock και τον Ben) και δεν θα πάνε πουθενά οι Losties και αυτό θα γίνει γιατί αν φύγουν τότε sorry κιόλας άλλα είναι ξενέρωτο να ξέρεις από το τέλος της 3ης season τι θα γίνει στο τέλος της 6ης. Θεωρώ ότι ήταν απλά ένα πιθανό μέλλον για να δείξει οτί γι αυτό δεν έχουν να πανε πουθενά και ότι έτσι δεν θα επέλθει η "λύτρωση".

Αυτά.

Παιδιά,προσέξατε την ατάκα που έριξε η Ναόμι στο πρώτο μέρος του επεισοδίου στον Τζακ όταν πήγε να του δείξει πως δουλεύει το δορυφορικό τηλέφωνο..?

''Τι έκανες στη ζωή σου

πριν γίνεις Μωυσής;''

Αμέσως βέβαια το συνδύασα με τα άλλα παλαιοδιαθηκικά ονόματα βασικών ρόλων, δηλ. Jacob και Benjamin, αλλά έχει βάση σαν σενάριο?:confused:

Μην ξεχνάμε ποιός ήταν ο Μωυσής, τη σχέση Ιακώβ-Βενιαμίν και πως πήρε το όνομα του ο Βενιαμίν..

ο Μωυσης θυμαμαι ποιος ηταν..

τωρα για τους αλλους δυσκολα τα πραγματα..για δωσε hint!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Forza Ferrari!

ο Μωυσης θυμαμαι ποιος ηταν..

τωρα για τους αλλους δυσκολα τα πραγματα..για δωσε hint!

Ο τελευταίος γιος του Ιακώβ (12ος), ο οποίος πήρε το όνομα του μετά από ''απαίτηση'' της Ραχήλ, ακριβώς πριν πεθάνει, λίγες στιγμές μόνο αφότου είχε γεννήσει τον Βενιαμίν..Σου θυμίζει κάτι??:lol:

Ρε παιδια απορω που καθεστε και αναλυετε για το πως μπορουσε να σωθει ο Τσαρλυ.Εγω το βλεπω πιο "ποιητικα".

Ο Τσαρλυ ειχε πλεον συνειδητοποιησει οτι θα πεθανει σιγουρα ακομα κι αν γλιτωνε απο αυτον τον πνιγμο.Θα πεθαινε ουτως η αλλως με διαφορετικο τροπο συμφωνα με τα οσα βλεπει ο Ντες.Οποτε ειπε να ρωτησει τη τελευταια στιγμη "Μηπως ειδες καμια φλασια ακομα" και οταν ο Ντες του ειπε οχι,το πηρε αποφαση.Σκεφτηκε πως αν πεθανει τωρα,ισως και να κανει κατι καλο εφοσον ο Ντες ειδε και καλα ελικοπτερο να τους σωζει.Δε νομιζω πως πρεπει να ξενερωνει κανεις στη συγκεκριμενη σκηνη που παρεπιπτοντως την βρηκα απιστευτα συγκινητικη και απο τις πιο φοβερες σκηνες που εχω δει.Προσωπικα βουρκωσα...

From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible.

--Alvar Hanso--

Ρε παιδια απορω που καθεστε και αναλυετε για το πως μπορουσε να σωθει ο Τσαρλυ.Εγω το βλεπω πιο "ποιητικα".

Ο Τσαρλυ ειχε πλεον συνειδητοποιησει οτι θα πεθανει σιγουρα ακομα κι αν γλιτωνε απο αυτον τον πνιγμο.Θα πεθαινε ουτως η αλλως με διαφορετικο τροπο συμφωνα με τα οσα βλεπει ο Ντες.Οποτε ειπε να ρωτησει τη τελευταια στιγμη "Μηπως ειδες καμια φλασια ακομα" και οταν ο Ντες του ειπε οχι,το πηρε αποφαση.Σκεφτηκε πως αν πεθανει τωρα,ισως και να κανει κατι καλο εφοσον ο Ντες ειδε και καλα ελικοπτερο να τους σωζει.Δε νομιζω πως πρεπει να ξενερωνει κανεις στη συγκεκριμενη σκηνη που παρεπιπτοντως την βρηκα απιστευτα συγκινητικη και απο τις πιο φοβερες σκηνες που εχω δει.Προσωπικα βουρκωσα...

+108 :)

Παιδιά,προσέξατε την ατάκα που έριξε η Ναόμι στο πρώτο μέρος του επεισοδίου στον Τζακ όταν πήγε να του δείξει πως δουλεύει το δορυφορικό τηλέφωνο..?

''Τι έκανες στη ζωή σου

πριν γίνεις Μωυσής;''

Αμέσως βέβαια το συνδύασα με τα άλλα παλαιοδιαθηκικά ονόματα βασικών ρόλων, δηλ. Jacob και Benjamin, αλλά έχει βάση σαν σενάριο?:confused:

Μην ξεχνάμε ποιός ήταν ο Μωυσής, τη σχέση Ιακώβ-Βενιαμίν και πως πήρε το όνομα του ο Βενιαμίν..

Μου αρέσουν τέτοια σχόλια. Εμένα ξέρεις ποια σκηνή μου θύμισε κάτι αντίστοιχο;

Η σκηνή που είναι ο Μπεν κάτω, αφού τον έχει γρονθοκοπήσει ο Τζακ και τον έχει σύρει μπροστά στους άλλους, και είναι αιμόφυρτος και λέει στην κόρη του «Αυτή είναι η μητέρα σου».

Μου θύμισε πολύ έντονα (το πρώτο πράγμα που μου ρθε στο μυαλό) την εικόνα του Χριστού στο σταυρό πριν πεθάνει που λέει στην Παναγία «Γύναι, ιδέ ο υιός σου», και στον Ιωάννη «Ιδε η μήτηρ σου».

«Ιησους ουν ιδων την μητέρα και τον μαθητην παρεστωτα ον ηγάπα, λέγει τη μητρί, Γύναι, ιδε ο υιός σου. ειτα λέγει τω μαθητη, Ιδε η μήτηρ σου. και απ' εκείνης της ωρας ελαβεν ο μαθητης αυτην εις τα ιδια.»

Κατα Ιωάννην (19, 26-27)

:respect: σε μένα.

Μου αρέσουν τέτοια σχόλια. Εμένα ξέρεις ποια σκηνή μου θύμισε κάτι αντίστοιχο;

Η σκηνή που είναι ο Μπεν κάτω, αφού τον έχει γρονθοκοπήσει ο Τζακ και τον έχει σύρει μπροστά στους άλλους, και είναι αιμόφυρτος και λέει στην κόρη του «Αυτή είναι η μητέρα σου».

Μου θύμισε πολύ έντονα (το πρώτο πράγμα που μου ρθε στο μυαλό) την εικόνα του Χριστού στο σταυρό πριν πεθάνει που λέει στην Παναγία «Γύναι, ιδέ ο υιός σου», και στον Ιωάννη «Ιδε η μήτηρ σου».

«Ιησους ουν ιδων την μητέρα και τον μαθητην παρεστωτα ον ηγάπα, λέγει τη μητρί, Γύναι, ιδε ο υιός σου. ειτα λέγει τω μαθητη, Ιδε η μήτηρ σου. και απ' εκείνης της ωρας ελαβεν ο μαθητης αυτην εις τα ιδια.»

Κατα Ιωάννην (19, 26-27)

:respect: σε μένα.

xaxaxa

το προχωρησες υπερβολικα πολυ ομως..!

καλπαζουσα φαντασια...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Forza Ferrari!