GreekCharmed Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 Spoilers report για το 3x20 The Man Behind The Curtain: 1 - We will see Ben and several 'others' in Dharma Jumpsuits, but they are not scientists. (Ben MAY not even be 'Ben') 2 - The episode will bring new meaning to the term 'Born on the island'. 3 - The formation of 'the others' is counter-intuitive. Those seeking breakthroughs on the island (the scientists, etc) are the ones seen as impure, the guys who sweep the floors are seen as 'fit'. 4 - Marvin Candle's arm loss will be explained, graphically. Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 Επιστρέφω με τις πρώτες promo φωτό απο το επεισόδιο 3x19 The Brig EDIT: Μέσα στο flickr album μου είναι οι φωτό με τag 3x19 Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mercyful_Fate Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 Αυτή απ'το "fake" flashback του Des Με το δαχτυλίδι ντε :p Mercyful_Fate, απο ποια έκδοση είναι το screenie? Γιατι σε μένα δε φαινόταν τόσο καθαρά Είναι η Sorny. Και το snapshot τραβηγμένο από τον VLC (εκδόση για mac). me tin alli photo to proseksate ? afti pou itan mesa sto vivlio ? ? ti douleia eixe ekei mesa mou lete ? ena antigrafo ipirxe k afto to eixe o des... Βασικά η άλλη φώτο με τον Ντεσμοντ (πολύ γουστάρω την προφορά του :D ) και την Πένυ δεν πέρασε στα πεταχτά. Εγώ έβαλα αυτή με τον μοναχό γιατί πέρασε για 1 δευτερόλεπτο από το πλάνο, σαν κρυμμένο στοιχείο ένα πράγμα. Παράθεση CheckThisOut: http://check-this-out.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XOTiC Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 Ο Τσαρλι μεχρι ποτε θα την γλυτωνει; Κατι πρεπει να γινει, αλλιως καποια στιγμη θα πεθανει.:cry: Αν πεθανει ο Τσαρλι σταματαω το Lost, ε μα πεθανε η Αννα Λουσια, το καναμε γαργαρα, πεθανε ο Μιστερ Εκο, το καναμε κι αυτο γαργαρα, ποσο πια θα μας πληγωνουν;:( ετοιμασου να σταματησεις το Lost :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_Locke Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 σιγα μην πεθαινει!:( :mad: το πιθανοτερο να φτασει κοντα στο θανατο (ελα λιγο ακομα),να σωθει και μετα να εχουμε την αναπτυξη της σχεσης του με την Κλαιρ!:ninja: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Forza Ferrari! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 Οι promo φωτό του 3x19 The Brig με λιιιιιιιιιγο καλύτερο resolution Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 Αν πεθανει ο Τσαρλι σταματαω το Lost, ε μα πεθανε η Αννα Λουσια, το καναμε γαργαρα, πεθανε ο Μιστερ Εκο, το καναμε κι αυτο γαργαρα, ποσο πια θα μας πληγωνουν;:( Θα σταματήσεις να ποστάρεις και στο thread?:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astarti Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 Η προφορά του Ντέσμοντ με τρελαίνει κι εμένα....brotha'! :D Η Lilly με το χόμπιτ τα έχει ή με τον Μάικλ? Είδα στο Punk'D που της έκαναν φάρσα και ήταν με το Μάικλ όλο "baby" και "babe" :p Παράθεση "Ακόμα κι όταν θα νομίζεις πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω. Κι όταν ακόμη θα νομίζεις πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chelseafc Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 Βρε σεις ήταν συμπαθητικό επεισόδιο...Δε γίνεται να έχουμε συγκλονιστικές εξελίξεις πάντα οπότε αφού μάθαμε κ για το ζεύγος... Αχ Desmond το γούστο σου...Όχι ότι η άλλη ήταν καλύτερη πάντως. Γενικά το Lost βρίθει παρουσιών που θα μπορούσαν να είναι καλύτερες και μετά σου σκοτώνουν και τη Shannon...Τι να πει κανείς... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 Οκ νομιζω πως έφτασε ο καιρός και για μένα να αφήσω λίγο τα spoilers και να πιάσω τις πιθανές θεωρίες. Χτες μετά απο ένα κουραστικό βράδυ αναγνώσεων ξένων forum, ξένων site, spoilers, reviews και απόψεων κλπ, έφτασα στο σημείο να έχω μια άποψη (καθαρά προσωπική) για το τέλος του 3ου κύκλου και για κάποια γενικά πράγματα. Θα τα βάλω σε spoiler tags για να μην την σπάσω σε κάποιον που δεν έχει προλάβει ακόμα να δει τα νέα επεισόδια: Το τέλος του 3ου κύκλου πιστεύω (και έτσι λένε και τα spoilers) θα είναι μια μάχη μεταξύ Losties και Others. Αν θυμάμαι καλά και οι 2 μεριές έχουν όπλα. Η ομάδα των Others ξέρει καλύτερα το νησί απο τους Losties. Οι Οthers μπορεί να είναι και εκπαιδευμένοι, κανείς δεν ξέρει. Όμως, πιστεύω πως οι Others έχουν ρίξει τα πλοκάμια τους στην ομάδα των Losties όχι μόνο με την Juliet που την έχουν στείλει σαν 'mole' αλλά πιστεύω και τον Jack. Κοιτάξτε εδώ: Οι Others παίρνουν πέρυσι 3. Jack, Kate, Sawyer. Στέλνουν πίσω τον Hurley. Κράτησαν το τρίγωνο. ΟΚ τον Jack τον θέλανε για την εγχείρηση αλλά για να τον κάνουν να κάνει την εγχείρηση πήρανε Sawyer και Kate, συνεπώς πρέπει να γνωρίζανε πως κάτι τρέχει με το τρίγωνο. Απομακρύνανε τον Jack για να δυναμώσει το ζευγάρι Kate-Sawyer και με κάποιο ξύλο, καταναγκαστικά έργα, στο ίδιο κλουβί και βασισμένοι στο γεγονός οτι σαν χαρακτήρες μοιάζουν, έτσι Sawyer-Kate έγιναν όπλο εναντίον του Jack, ο οποίος και έκανε την εγχείρηση. Ξέρουμε όμως τι έγινε στον Jack κατά το διάστημα της παραμονής του με τους Others και αφού έφυγε το ζευγάρι Kate-Sawyer? Όχι. Εγώ όμως νομίζω (υπενθυμίζω προσωπική μου άποψη είναι αυτή) πως ο Jack δέχτηκε κάποιας μορφής πλύση εγκεφάλου. Γιατί το λέω αυτό: Για το φαγητό και τα σαντουιτς που του έφερνε η Juliet...μπορεί να μου πείτε χαζό...όμως η Juliet σαν γιατρός ξέρει τα απαραίτητα φάρμακα/υπνωτικά/ηρεμιστικά/μυοχαλαρωτικά που υπάρχουν στην ιατρική. Είναι μόνη της όταν δίνει το φαγητό στον Jack. Είναι απίθανο να έχει ναρκωθει ο Jack ή να έχει πάρει γερή δόση ηρεμιστικών και να μεταφέρθηκε σε κάποιο δωμάτιο σαν αυτό που ήταν ο Karl? Κάπου είχαν πει οι παραγωγοί την φράση Snake In The Mailbox δηλ. αν το πάρουμε κάπως κυριολεκτικά κάτι κακό μέσα σε κάτι απλό ή συνιθισμένο....μήπως αυτό είναι ο Jack? Μήπως ο Jack με την πλύση εγκεφάλου που έχει δεχθεί λειτουργεί σαν 'δοχείο' για τον άλλο του εαυτό ο οποίος με κάποιο τρόπο θα εμφανιστεί κατά την τελική μάχη μεταξύ των Losties και των Others ώστε να προκαλέσει κακό στους Losties? Άρα και γιαυτό τον λόγο έχουν στείλει την Juliet στην κατασκήνωση οι Others ώστε να παρακολουθεί το "πειραματόζωό"¨τους, να σημειώνει την συμπεριφορά του και όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή για το "trigger" για τον Jack, αν αυτό για κάποιο λόγο δεν δουλέψει να επέμβει η Juliet? Έχω και άλλα στο μυαλό μου αλλά επειδή είμαι στην δουλειά δεν προλαβαίνω να τα ποστάρω όλα...θα προσπαθήσω μετά Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 Το προσέξατε οτι την Πένυ που που περιμένει τον άντρα της καρτερικά και τον ψάχνει, τη λένε κανονικά Πηνελόπη; ;) Κάποιος διαβάζει Όμηρο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XOTiC Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 σιγα μην πεθαινει!:( :mad: το πιθανοτερο να φτασει κοντα στο θανατο (ελα λιγο ακομα),να σωθει και μετα να εχουμε την αναπτυξη της σχεσης του με την Κλαιρ!:ninja: John_Locke to parakato diavaseto me diki sou ef8ini :p To palikari den exei ipograpsei k oute 8a ipograpsei gia 4i season.. giati aragesss ? ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_Locke Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 John_Locke to parakato diavaseto me diki sou ef8ini :p To palikari den exei ipograpsei k oute 8a ipograpsei gia 4i season.. giati aragesss ? ? το διαβασα...! πολυ χαιρομαι!! το παληκαρι -απλα- δεν κανει! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Forza Ferrari! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 Να χαιρονται την 4η σεζον τους...:mad: Lost χωρις Charlie δεν γινεται.:mad: Σε λιγο θα στειλουν και τον Χερλι.:rolleyes: :( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_Locke Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 o Χερλι δεν καταλαβαινει Χριστο!δεν παθαινει τιποτα..δεν βλεπεις,οσο παει και παχαινει! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Forza Ferrari! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 o Χερλι δεν καταλαβαινει Χριστο!δεν παθαινει τιποτα..δεν βλεπεις,οσο παει και παχαινει!Nαι αλλα Χερλι, Τσαρλι, Σωγιερ ειναι το τριδυμο της επιτυχιας/ατακας... Θελω Pettition να υπογραψω να ζησει ο Τσαρλι.:( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_Locke Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 δεν εχουμε ασχοληθει καθολου με την ταμπακιερα του επεισοδιου... αν το ελικοπτερο το εστειλε η Πενυ,επανερχονται τα δυο παληκαρια στα χιονια που ειχαν βρει κατι.αρα το ελικοπτερο μπορεσε και βρηκε -καλυτερα βρεθηκε- στο νησι! γιατι επεσε;λογω κακοκαιριας ή σαν το δικο μας;δλδ οτι πεταει πεφτει... sofi-k δεν νομιζω να μαζευτειτε πολλοι...:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Forza Ferrari! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 Μαλλον το δευτερο. Οτι πεταει πεφτει. Ουτε στο τριγωνο των Βερμουδων να ηταν.:p John Locke θα δεις...Ειμαστε πολλοι. :p Κι ομως υπαρχει petition! χαχαχαχα http://www.petitiononline.com/lost4815/ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_Locke Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 μονο τα πουλια μενουν στο υψος τους....:lol: αντε οργανωθειτε..:p 412 με εσενα; εχετε ψωμι ακομα....! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Forza Ferrari! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 412 Υπογραφες... :( Υπογραφτε, μην ειστε κακοι :( Το καλυτερο comment:Save the Junkie, Save the World Α λα Heroes!:lol: Το εβαλα και υπογραφη ως σωστη πορωμενη. Γιο. :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 Pettition torture charlie δεν έχει; Να του βγάζει ο Σαγίντ με ξυλάκια μπαμπού την μπίχλα απο τα νύχια! Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lerris Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 sofi-k, υπέγραψα κι εγώ έτσι για να σε βοηθήσω. Αλλά να σου πω την αλήθεια, δε νομίζω να γίνει κάτι, εφόσον οι σεναριογράφοι το έχουν αποφασίσει. Αλλά που ξέρεις, ακόμη δεν είναι σίγουρο 100% ότι θελουν να τον διώξουν. ;) Υπάρχει μία μικρή-μικρή ελπίδα να μη φύγει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] "To Be or Not to Be a Snarf"? That's the real question! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_Locke Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 Υπάρχει μία μικρή-μικρή ελπίδα να μη φύγει. μπα δεν νομιζω... ο χαρος βγηκε παγανια..:lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Forza Ferrari! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lerris Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 μπα δεν νομιζω... ο χαρος βγηκε παγανια..:lol: That's true, but shhhh! Μην πληγωθεί η sofi-k. Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία! (Ο Τσάρλι δεν ξέρω! :p ) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] "To Be or Not to Be a Snarf"? That's the real question! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_Locke Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία! ναι αλλα παντα πεθαινει...:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Forza Ferrari! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts