Jump to content

Lost (ABC)

Jacktheripperd
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σιγουρα κατι ξεκινουσε.

Δεν ξερω,υποθεσεις κανω,αλλα δεν νομιζω οτι ο σκοπος του χρονομετρητη ειναι για την μη εξερευνηση του νησιου...

The greatest thing you 'll ever learn,is just to love and be loved in return... MOULIN ROUGE

• Απαντήσεις 7,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Χαχαχα τρομερα τα σκιτσακια απτο southpark.

Παντως ρε παιδια γιατι υπαρχει αυτη η αποψη οτι ο Τζακ ειναι κλαψιαρης? Μονο οταν τον χωρισε η γυναικα του εκλαψε. Ενω οι αλλοι... :p

zeke ??

http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

Zeke =

ο αρχηγός των others

O Jack έκλαψε σχεδόν σε κάθε flashback του και όχι μόνο.

Πχ... εκλαψε όταν

πέτυχε η εγχείρηση της γυναίκας του, όταν χώρισε, οταν πέθανε ο πατέρας του, όταν ο Sawyer του αποκάλυψε οτι συνάντησε τον πατέρα του, όταν δε μπόρεσε να σώσει τον Boone .

(αυτά έρχονται πρόχειρα στο μυαλό, σίγουρα είναι και άλλα).

patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango

Ah ok. Δεν θυμομουν να ειχε αναφερθει, αλλα δεν θα το προσεξα

Μετά απο απουσια 1,5 εβδομάδας απο το myphone να κάνω μερικά σχόλια για τα trailer του ΝΕΤ... παρατήρησα πως μέχρι τα μισά του "μεγάλου" trailer πάιζουν σκηνές απο το Season 1 και μετά γυρίζει στο Season 2... εγώ καταλαβαίνω πως έχουν πάρει ήδη κάποια επισόδεια απο το Season 2 και για αυτό το λόγο προφανώς δείχνουν και πλάνα απο αυτό.

Ερώτησεις:

1. Υπάρχει κάποια ενημέρωση σχετικά με το παραπάνω ?

2. Απο νούμερα πως πάει ? Ρωτάω γιατί το ΝΕΤ του έχει κάτσει χοντρή προώθηση αποτι έχω παρατηρήσει...

Ουφφφ....έχω ξεκινήσει να βλέπω τη σειρά που παίζεται τώρα στη ΝΕΤ και μπαίνω να δω σχόλια κτλ κι εσείς έχετε φτάσει στο τέλος της σειράς σχεδόν...δεν υπάρχει κανείς να βλέπει σιγά σιγά να μπορούμε να σχολιάζουμε;;; :confused: :wacko: :( :worry: :blink: :(

Και επίσης δε βάζετε spoilers και βλέπουμε εμείς που είμαστε πιο πίσω και στοιχεία για τη συνέχεια που δε θέλουμε! Μήπως να τα διορθώσετε;;;!!!

Έχω άδικο;!

(Από που τα κατεβάζετε;;;;!!!! Γιατί θα σκάσω αν πηγαίνει ένα επεισόδιο ανά week και μετά το κόψουν και για summer!!!)

"In the morning u know u won't remember a thing.."

Βασικα,προτεινω να ανοιξουμε ενα θεμα με τιτλο "Lost-Επεισοδια στη ΝΕΤ" ή καπως ετσι τελος παντων,ωστε εκει να μιλανε αποκλειστικα τα παιδια που το βλεπουν απο την τηλεοραση χωρις να βλεπουν τα (ενοχλητικα οντω) spoilers μας... :)

"Γιατί θα σκάσω αν πηγαίνει ένα επεισόδιο ανά week και μετά το κόψουν και για summer!!!"

Δεν νομιζω να κοπει.Αν μεχρι Ιουνιο δεν εχει τελειωσει,δεν εχει νοημα να κοψουν τα 3-4 τελευταια επεισοδια και να τα αρχισουν μετα.Πιστευω η πρωτη σαιζον θα παιχτει ολοκληρη,μεχρι οσο παει...

Τα επεισοδια τα κατεβαζουμε απο torrent sites.Στειλε π.μ αν θες,να σου πω μερικα...

From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible.

--Alvar Hanso--

εγω βλεπω 2 κυκλο(μεχρι το 7 εχω δει)

δεν εχω δει τπτ απο 1,ουτε απο τη νετ και θελω να κανω μια ερωτηση..

ο 1 ειναι τοσο καλος οσο τα πρωτα επεισοδια του 2?για να αρχισω να κατεβαζω:)

THE POWER OF FOUR

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σε σειρες οπως το lost δε νοειται να βλεπεις τα επεισοδια ανακατεμένα.Καλύτερα να τα ξεκινήσεις απ'την αρχή. Και ναι ο 1ος κυκλος ειναι τοσο καλος(ισως και καλυτερος)

Εγώ, μία ερώτηση θα σας κάνω και δε θα σας ξαναενοχλήσω: επειδή έχω άγχος με τον σκύλο (όπως καταλαβαινετε απο νετ το βλέπω) παθαίνει κάτι άσχημο (ο σκύλος)? Να σταματήσω αν είναι να το βλέπω. Thank you προκαταβολικώς :)

Εγώ, μία ερώτηση θα σας κάνω και δε θα σας ξαναενοχλήσω: επειδή έχω άγχος με τον σκύλο (όπως καταλαβαινετε απο νετ το βλέπω) παθαίνει κάτι άσχημο (ο σκύλος)? Να σταματήσω αν είναι να το βλέπω. Thank you προκαταβολικώς :)

Ντόινγκ :lol: :D

Ένα θα σου πω...όλους θα τους θάψει :p

Σε σειρες οπως το lost δε νοειται να βλεπεις τα επεισοδια ανακατεμένα.Καλύτερα να τα ξεκινήσεις απ'την αρχή. Και ναι ο 1ος κυκλος ειναι τοσο καλος(ισως και καλυτερος)

γι'αυτο σταματησα στο 7 επεισοδιο..δεν θελω να δω αλλο,θα αρχισω απο 1 γιατι ειναι πραγματι αξιολογη σειρα και πρεπει να εχεις δει ολα τα επεισ για να καταλαβεις τι γινεται:)

THE POWER OF FOUR

[sIGPIC][/sIGPIC]

Nαι βρε, μη το γελάς καθόλου. Με τα ζώα αγχώνομαι πολύ. Με το που τον είδα χτες, λεω στην κόρη μου "θα το φάνε το καημένο το σκυλί οι κανίβαλοι" και τη σκούνταγα συνέχεια "ε? τι λες εσύ? θα το φάνε? θα το φάνε?", μεχρι που τ' ακουσα, παραλίγο να με πετάξει κι έξω απ' το δωμάτιο κι ησύχασα.:D

Nαι βρε, μη το γελάς καθόλου. Με τα ζώα αγχώνομαι πολύ. Με το που τον είδα χτες, λεω στην κόρη μου "θα το φάνε το καημένο το σκυλί οι κανίβαλοι" και τη σκούνταγα συνέχεια "ε? τι λες εσύ? θα το φάνε? θα το φάνε?", μεχρι που τ' ακουσα, παραλίγο να με πετάξει κι έξω απ' το δωμάτιο κι ησύχασα.:D

loool

oxi mi masas mexri kai tin 2i season tin vgazei ka8ari... an kai do pou ta leme exo kairo na to do... re lete ?

Μπαα δε νομιζω. Αν ακουσεις τον Hugo να λεει "Dude,i'm starving. I could eat a dog" τοτε θα εχουμε προβλημα.

Απ'την αλλη βεβαια ολοκληρη αρκουδα, ας φανε αυτην :p

γι'αυτο σταματησα στο 7 επεισοδιο..δεν θελω να δω αλλο,θα αρχισω απο 1 γιατι ειναι πραγματι αξιολογη σειρα και πρεπει να εχεις δει ολα τα επεισ για να καταλαβεις τι γινεται:)

Καταλαβαίνεις βέβαια ότι έτσι έχεις χάσει ένα τεράστιο κομμάτι απο τη μαγεία του πρώτου κύκλου που έγκειται σε σταδιακές αποκαλύψεις για το παρελθόν των χαρακτήρων, τα ψέμματα τους, τις αδυναμίες τους. Επίσης ξέρεις

ποιος ζει και ποιος πεθαίνει, τι είναι το hatch,... κλπ κλπ

That said, ελπίζω να απολαύσεις τον πρώτο κύκλο, γιατί είναι σίγουρα πολύ ανώτερος απο το 2ο.

patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango

Καταλαβαίνεις βέβαια ότι έτσι έχεις χάσει ένα τεράστιο κομμάτι απο τη μαγεία του πρώτου κύκλου που έγκειται σε σταδιακές αποκαλύψεις για το παρελθόν των χαρακτήρων

το ξερω το ξερω..:(

κατεβασα ηδη τα δυο πρωτα και θα τα δω το βραδυ...:shifty:

THE POWER OF FOUR

[sIGPIC][/sIGPIC]

Aααααα,στεναχωρεθηκα τωρα.Μεγα λαθος που ειδες 2ο κυκλο....

Τωρα?Τα ξερεις σχεδον ολα.Νταξει μπορει να μην ξερεις τι σο γινεται,αλλα βλεποντας 1ο κυκλο θα καταλαβαινεις σιγα σιγα πολλα πραγματα που ειναι να τα καταλαβεις πολυ μετα...

Δεν πειραζει...

From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible.

--Alvar Hanso--

χαζεύοντας στο tv.com είδα ένα επεισόδιο (που μέχρι στιγμής θεωρείτε το τελευταίο της season) με το όνομα S.O.S!

λέτε τελικά να καταφέρνουν να στείλουν κάπου σήμα;; αν γίνει κάτι τέτοιο πάντως ίσως η 3ή season να είναι η τελευταία (με το σκεπτηκό ότι κάποιος έρχεται να τους πάρει απο το sos που έστειλαν) και επιτέλους να πάρουμε μερικές απαντήσεις γιατί η 2ή ήταν αρκετά βαρετή..

Επειδή αρκετοί απο εμάς εδώ δεν έχουν την πολυτέλεια μιας γρήγορης γραμμής ADSL για να βλέπουν όλα τα επεισόδια, πήρα την πρωτοβουλία απο την amorphis να ανοίξω αυτό το θέμα για τον 1ο κύκλο που μεταδίδει η ΝΕΤ. Επειδή μια τόσο τέλεια σειρά είναι κρίμα να την δούμε όσοι δεν έχουμε ADSL κατευθείαν απο το video club της γειτονιάς μας (τσάμπα τα αγόρασε τα επεισόδια η ΝΕΤ? Απο τα λεφτά του Έλληνα πολίτη τα αγόρασε), αν γίνεται να συζητάμε εδώ τα γεγονότα του 1ου κύκλου όσο τα επεισόδια προχωράνε. Ελπίζω οι mods να έχουν λίγη κατανόηση:O αλλιώς θα αναγκαστώ να 'λαδώσω' κανέναν με το σπιτικό μου παστίτσιο και την τέλειά μου κοτόπιτα:D
Namaste!

χαζεύοντας στο tv.com είδα ένα επεισόδιο (που μέχρι στιγμής θεωρείτε το τελευταίο της season) με το όνομα S.O.S!

λέτε τελικά να καταφέρνουν να στείλουν κάπου σήμα;; αν γίνει κάτι τέτοιο πάντως ίσως η 3ή season να είναι η τελευταία (με το σκεπτηκό ότι κάποιος έρχεται να τους πάρει απο το sos που έστειλαν) και επιτέλους να πάρουμε μερικές απαντήσεις γιατί η 2ή ήταν αρκετά βαρετή..

Δεν έχω καμία αμφιβολια (εκτός απο ελάχιστες γιατί άρχισα να βαριέμαι στο 2ο κυκλο) ότι το φινάλε θα έχει τρομερή υπόθεση και τρομερή αγωνία στο τέλος. Είναι συνηθισμένη τακτική να έχεις μια χλιαρή season και ένα αναπάντεχο/ανατρεπτικό φινάλε ώστε να δικαιολογείται η συνέχεια στην επόμενη season και να εξακολουθούν οι φανς να ζητούν και άλλο για να πάρουν απαντήσεις. Αυτή την τακτική την αποφύγαμε στον 1ο κύκλο (υπο την έννοια ότι η όλη η season είχε πολύ ενδιαφέρον), και εκεί που έλεγες "να το LOST είναι διαφορετικό απο τα υπόλοιπα" ήρθε η σαπουνόπερα του 2ου κύκλου να σε αποτελείωσει....

Υπενθυμίζω ότι το στοίχημα του LOST ήταν να έχει δεμένη υπόθεση και λογικές απαντήσεις στα ερωτήματα που γενοβολλούσε σαν κουνέλα, στον 2ο κύκλο, εξακολουθώντας παράλληλα να κρατάει το ενδιαφέρον σε ΚΑΘΕ επεισόδιο....Αν δεν το δούμε αυτό στο 2ο κύκλο, γιατί να το δούμε στον 3ο κύκλο; (πέρα απο το να μπεις σε μια λογική, γιατί αν δεν το κάνουν και τότε η σειρά θα πατώσει)

Δεν έχω καμία αμφιβολια (εκτός απο ελάχιστες γιατί άρχισα να βαριέμαι στο 2ο κυκλο) ότι το φινάλε θα έχει τρομερή υπόθεση και τρομερή αγωνία στο τέλος. Είναι συνηθισμένη τακτική να έχεις μια χλιαρή season και ένα αναπάντεχο/ανατρεπτικό φινάλε ώστε να δικαιολογείται η συνέχεια στην επόμενη season και να εξακολουθούν οι φανς να ζητούν και άλλο για να πάρουν απαντήσεις. Αυτή την τακτική την αποφύγαμε στον 1ο κύκλο (υπο την έννοια ότι η όλη η season είχε πολύ ενδιαφέρον), και εκεί που έλεγες "να το LOST είναι διαφορετικό απο τα υπόλοιπα" ήρθε η σαπουνόπερα του 2ου κύκλου να σε αποτελείωσει....

Υπενθυμίζω ότι το στοίχημα του LOST ήταν να έχει δεμένη υπόθεση και λογικές απαντήσεις στα ερωτήματα που γενοβολλούσε σαν κουνέλα, στον 2ο κύκλο, εξακολουθώντας παράλληλα να κρατάει το ενδιαφέρον σε ΚΑΘΕ επεισόδιο....Αν δεν το δούμε αυτό στο 2ο κύκλο, γιατί να το δούμε στον 3ο κύκλο; (πέρα απο το να μπεις σε μια λογική, γιατί αν δεν το κάνουν και τότε η σειρά θα πατώσει)

Μπορούμε να το δούμε στον 3ο κύκλο αν αποφασίσουν να μας δώσουν έναν κύκλο επιλόγου. Και με λίγη προσοχή και καλή δουλειά μπορούν να μας έχουν στην ένταση σε όλο τον κύκλο με χαριστική βολή το τελευταίο επεισόδιο.

Όλα αυτά ΑΝ έχουν σκοπό ο 3ος να είναι ο τελευταίος γιατί αν σκέφτονται και ποιό πέρα τότε η σειρά κινδυνεύει να πατώσει άσχημα όπως λες, (ιδίως απο την στιγμή που μας έδειξαν ότι κάνοντας κάτι έξω απο το αρχικό σχέδιο ψιλό πάτωσε δλδ ο 2ος κύκλος)

Και κάνοντας υποθέσεις πάντα, αν τα νούμερα αρχίζουν να πέφτουν και το κανάλι τους βάλει χοντρό χέρι να δώσουν ένα τέλος πολύ φοβάμαι ότι αυτό το τέλος θα είναι βιαστικό και αποτυχημένο.