Jump to content

Lost (ABC)

Jacktheripperd
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πάντως καθυστερήσαν πολύ να το αρχίσουν (κάπου 11:20 ξεκίνησε). Εβλεπα παράλληλα και το Equilibrium στο Star και είδα κυρίως προς το τέλος...

Τώρα όσο για τους υπότιτλους:

o charlie μιλάει στην Κate:

"Ι heard you shout"

"I heard you shout, Jack! I'm Charlie by the way"

μετάφραση: "Γιατί δε φώναξες; Γιατί δε φώναξες Jack; Εγώ είμαι ο Charlie...

(ό,τι να ναι)

patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango

• Απαντήσεις 7,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εγώ και που το έχω ξαναδεί και πάλι ανατρίχιασα με το πρώτο επεισόδιο. Η μάνα μου δεν ήθελε να το δει γιατί λέει θα τρόμαζε αλλά κόλλησε και αυτή. Μόλις τέλειωσε το επεισόδιο μου λέει 'πότε έχει πάλι τώρα?' :D

Τώρα όσον αφορά την μετάφραση, πάλι καλά που είχε μόνο 1,2 λάθη. ΝΕΤ είναι αυτή. Εδώ αγόρασε DH και Lost...τεσπα.

clarco5 που να δεις μετά. Είναι δύσκολο απο το πρώτο επεισόδιο να κολλήσεις, κανονικά αν έβλεπες την διπλή πρεμιέρα θα ήταν καλύτερα.

Όσον αφορά τα χρώματα, έχω την εντύπωση πως έτσι ήταν και στο dvd όταν τα έβλεπα..εξπερ όμως δεν είμαι.

Σαν να κόβανε όμως ψιλογρήγορα για διαφημίσεις, πρέπει το δελτίο ειδήσεων να είχε διαρκέσει πιο πολύ και το χώσανε λίγο να προλάβουν.

Namaste!

Εγώ και που το έχω ξαναδεί και πάλι ανατρίχιασα με το πρώτο επεισόδιο. Η μάνα μου δεν ήθελε να το δει γιατί λέει θα τρόμαζε αλλά κόλλησε και αυτή. Μόλις τέλειωσε το επεισόδιο μου λέει 'πότε έχει πάλι τώρα?' :D

Τώρα όσον αφορά την μετάφραση, πάλι καλά που είχε μόνο 1,2 λάθη. ΝΕΤ είναι αυτή. Εδώ αγόρασε DH και Lost...τεσπα.

clarco5 που να δεις μετά. Είναι δύσκολο απο το πρώτο επεισόδιο να κολλήσεις, κανονικά αν έβλεπες την διπλή πρεμιέρα θα ήταν καλύτερα.

Όσον αφορά τα χρώματα, έχω την εντύπωση πως έτσι ήταν και στο dvd όταν τα έβλεπα..εξπερ όμως δεν είμαι.

Σαν να κόβανε όμως ψιλογρήγορα για διαφημίσεις, πρέπει το δελτίο ειδήσεων να είχε διαρκέσει πιο πολύ και το χώσανε λίγο να προλάβουν.

Τα χρώματα ήταν εντάξει... το 4:3 μας χάλασε :p Εγώ είδα τουλάχιστον 5-6 λεπτά απο τη ΝΕΤ... και μπορώ να πώ πως εντάξει θα πρέπει να είμαστε χαρούμενοι που μας έχει φέρει DH, LOST και CSI:NY... ολο το ABC θα μας φέρει σε λίγο. :lol:

Κοιταξτε περιληψη του 2ου απο τη ΝΕΤ:

Eπεισόδιο: 2

Οι επιζώντες ανακαλύπτουν έναν ασύρματο στα συντρίμμια του αεροπλάνου που τους αναπτερώνει το ηθικό και τις ελπίδες για διάσωση. Τα μυστήρια του νησιού εξακολουθούν να τους εκπλήσσουν, κυρίως όταν ανακαλύπτουν ένα όπλο, χειροπέδες και το μυστηριώδες ον, το οποίο δεν θα έπρεπε να επιζεί στο τροπικό αυτό νησί.

Φανταζομαι καταλαβατε τι εννοει με το οτι ανακαλυπτουν το μυσηριωδες ον το οποιο δεν επρεπε κανονικα να ζει εκει....Τι βλακες θεε μου,βλεπουν καθολου τη σειρα και τους διαλογους ή λενε οτι τους κατεβει? :)

From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible.

--Alvar Hanso--

Ωραίο το πρώτο επισόδειο!!! Μ' άρεσε αρκετά! Περιμένω τη συνέχεια! Ξέρει κανείς αν σκοπεύουν να βγάλουν τη σειρά σε dvs στην Ελλάδα;

[sIGPIC][/sIGPIC]

"To Be or Not to Be a Snarf"?

That's the real question!

Μυστηριώδες ον μια

πολική αρκούδα

; :lol:

Μυστυριώδες για

ένα τροπικό νησί μια πολική αρκούδα. Αυτή ζει σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.

Μέχρι το τέλος της season 1 πάντως (και) με αυτή την απορία μείναμε. Δε πήραμε απάντηση.

Δε μου λέτε, δε πιστεύω να έχει και season 3 έτσι; :p

Μυστυριώδες για

Μέχρι το τέλος της season 1 πάντως (και) με αυτή την απορία μείναμε. Δε πήραμε απάντηση.

Άρα είναι μυστηριώδης ο τρόπος που βρέθηκε εκεί, και όχι το ίδιο το ον. Θα

μάθετε στο 2x03

πως βρέθηκε εκεί.

Δε σου λέμε. :p Θα έχει μέχρι και 4η μάλλον. :(

[sIGPIC][/sIGPIC]

Θα έχει μέχρι και 4η μάλλον. :(

Πω πωωωωωωω... Δηλαδή για να λυθεί το όλο μυστήριο πρέπει να περιμένουμε δύο σαιζόν ακόμα; :eek:

Με τη λήξη της πρώτης σαιζόν (εκεί είμαι - σήμερα ξεκινάω σίζον 2 :cool: ) σχεδόν τίποτα δεν απαντήθηκε.

Σχετικά με τη σχεδία: Ο Γουόλτ (το παιδί) απήχθη; Αυτοί που τους βρήκαν τελικά ήταν από την ομάδα της Γαλλίδας;

Μυστυριώδες για

Χωρίς να είναι καθαρή "απάντηση", στην πρώτη περίοδο παίρνουμε ένα hint για το ποίος μπορεί να ευθύνεται για την πολική αρκούδα.

ισπανικό κομικ με πολική αρκούδα σε συνδυασμό με της "δυνατότητες" του Walt.

Σε ένα "making of" που είχα δει, ο director έλεγε ότι προτιμά να υπονοεί πράγματα απο το να δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις, καθοδηγώντας το κοινό να βγάζει συμπεράσματα για το τι συμβαίνει. (δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν αυτό ειναι καλό ή κακό)

Κατα τα φαινόμενα θα έχει 3η. Αν συνεχίσει όμως στο στυλ που καθιέρωσε η 2η περίοδος τότε και 6 περιόδους να το κάνουν (που λέει ο λόγος) δε νομίζω να το βλέπει και πολύς κόσμος.

Βλέποντας χθες το 1ο επεισόδιο, είδα κάτι που λείπει αισθητά απο το 2ο κύκλο. Στα flashbacks ενός χαρακτήρα βλέπουμε (στιγμιαία ή όχι) και άλλους βασικούς χαρακτήρες, και σε επόμενα επεισόδια βλέπουμε την ίδια σκηνή απο την οπτική του άλλου χαρακτήρα. Μια τεχνική που κατα τη γνώμη μου ήταν πολύ καλή και άδικα την παρατήσανε.

patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango

Οχι,νομιζω πως για την αρκουδα

οπως ειπωθηκε και πιο πανω,μαθαινουμε στο 2χ03 κατα την διαρκεια του βιντεο της Νταρμα

Οσο για αυτη την τεχνικη που λες,οντως ειναι πολυ καλη αλλα ειναι λογικο να μην την χρησιμοποιουν.Ισως,οι μονες στιγμες που οι ηρωες ηταν μαζι ειναι στο αεροπλανο και ετσι εκει μπορουν να την χρησιμοποιησουν.Αντιθετα,τα διαφορα φλασμπακς αφορουν καθε φορα την ζωη ενος και μονο χαρακτηρα,με πιθανες "γκεστ" εμφανισεις απο αλλους,που ομως ειναι πολυ μικρες κι ετσι δεν εχει νοημα αυτη η τεχνικη.

From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible.

--Alvar Hanso--

Οχι,νομιζω πως για την αρκουδα

οπως ειπωθηκε και πιο πανω,μαθαινουμε στο 2χ03 κατα την διαρκεια του βιντεο της Νταρμα

Σε παραπέμπω στο "Lost on Location". Το τμήμα που ονομάζεται "special" και περιγράφει τα τεχνικά της αρκούδας. Προς το τέλος υπάρχει το κομμάτι στο οποίο αναφέρομαι (Damon Lindelof producer/co-creator interview). (αν δε το έχεις πρόχειρο αυτό που λέει με δύο λόγια είναι

: "oi θεατές βλέπουν μια πολική αρκούδα στο νησί και μια στο comic του Walt, επίσης σε ένα flashback βλέπουν ένα σπάνιο πουλί σε κάτι που διαβάζει ο Walt και έπειτα βλέπουν το πουλί αυτό να έχει χτυπήσει στο παράθυρο του σπιτιού του. Χωρίς να το λέμε εμείς ξεκαθαρα, οι θεατές καταλαβαίνουν αυτό που θέλουμε να πούμε, ότι δηλαδή ο Walt είναι psychic

)

Σίγουρα λοιπόν υπήρχε η πρόθεση αυτή αρχικά.

Τώρα αν μετά το αλλάξανε στη 2nd season τότε πάσο. Αυτό δείχνει ότι είναι λίγο μπερδεμένοι και αυτοί με το που θα πάει η σειρά... Ωστόσο, το videaki του 2x03 το θεωρώ λιγότερο ενδεικτικό ειδικά επειδή θέλει επισταμένη προσοχή (ή επίσκεψη σε fan sites/forums) για να προσέξεις την αναφορά στην αρκούδα) και πολύ συνειρμό. Χώρια που ακόμα και αν για κάποιους εξηγεί

πως βρέθηκαν η αρκούδες (σημειωτέον δύο so far και καμμία μετά το κάψιμο του comic), δεν εξηγεί καθόλου το πως επιβίωσανε σε ένα τροπικότατο νησί...

Ναι,το ειχα δει αυτο που λες.

Απλα νομιζω η πρωταρχικη εξηγηση βρισκεται στο

βιντεο της Νταρμα που δεν νομιζω πως ειναι δυσκολο να το προσεξεις.Το λεω γιατι ειναι ενα αρκετα σημαντικο σημειο και νομιζω πως ο οποιοςδηποτε την στιγμη εκεινη ειχε το νου του στην τιβι.Την στιγμη της αποκαλυψης οτι γινονταν πειραματα,αναφερει ενδεικτικα τα θεματα αυτων.Ζωολογια ηταν ενα εξ'αυτον και δυο πολικες αρκουδες εμφανιστηκαν.Αυτο που λες οτι δεν δινεται εξηγηση για το πως επιβιωσαν ειναι οντως σωστο.Απλα εγω φανταζομαι οτι ειναι αποτελεσμα των πειραματων.

Οσο για τον Γουωλτ και την αρκουδα,απλα συνεβη οτι συνεβη και με το πουλι.Ο Γουωλτ "συγκεντρωθηκε" πανω στην αρκουδα του κομικ,και με τις οποιες δυνατοτητες του,την εφερε κοντα(οπως δηλαδη και το πουλι).

Αυταααααααα...... :)

--Alvar Hanso--

Εμενα μου τα δινουν 3-3 τα επεισοδια με καθυστερηση, με αποτελεσμα να εχω μεινει στο 2Χ12...

Πολυ με χαλασε ο Λοκ που πλακωσε στο ξυλο τον Τσαρλι! :mad:

http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg

In this light and on this evening

Kαλα τον εκανε.Οπως εχω ξαναπει,κι εμενα με χαλασε που ο Λοκ φερθηκε ετσι,δεν τον ειχαμε συνηθισει,αλλα τα χρειαστηκε ο Τσαρλι.Ειχε δικιο σε αυτα που ελεγε,αλλα ο τροπος δεν ηταν ο πρεπων.Που να δεις στη συνεχεια..... :)

--Alvar Hanso--

Mias kai to anaferate genika nomizw pws o xaraktiras tou Tsarli exei polla skampaneuasmata kai merikes fores adikaiologita h' kata thn gnomh mou askopa,toulaxiston den einai eparkis o logos pou mas dinoun.i

Είναι ασταθής χαρακτήρας γενικότερα....και μεγάλη ευθύνη για αυτό έχει ο αδερφός του, έχω τη γνώμη....ήταν πολύ καλύτερος άνθρωπος, οι επιρροές όμως από τον αδερφό του τον αποσυντόνισαν και τον μπέρδεψαν. Δεν ξέρω αν τον συμπαθώ, τον αντιπαθώ ή τον λυπάμαι, ακόμα...

Ζήσε τη ζωή σου!!!!

Bubby's Community : www.viennas.net/cs

Blogs, συζητήσεις, photo galleries και άλλα πολλά!

μεγαλη ευθυνη εχει.... η κοκα. εχει φρικαρει το παλικαρι

Βlog για τον κινηματογράφο με κριτικες, νέα και τρέιλερ. Με καθημερινή ανανεωση

We set the movies in the corner....

Είναι ασταθής χαρακτήρας γενικότερα....και μεγάλη ευθύνη για αυτό έχει ο αδερφός του, έχω τη γνώμη....ήταν πολύ καλύτερος άνθρωπος, οι επιρροές όμως από τον αδερφό του τον αποσυντόνισαν και τον μπέρδεψαν. Δεν ξέρω αν τον συμπαθώ, τον αντιπαθώ ή τον λυπάμαι, ακόμα...

Basika exeis dikio,alla egw anaferomoun ston xaraktira tou apo thn meria tou senariou kai ton senariografon fisika oti den mas dinoun eparkeis logous gia aythn thn astathi symperofora!Pantws se ayta pou les symfwnw kai egw etsi to skeftomai!

:)

Ρε παιδιά νομίζω κάτι μου θυμίζει το

σήμα της Darma....μοιάζει με τον πίνακα Bagua του Feng Shui που χρησιμοποιούν οι ειδικοί για να προσανατολίζουν τις γωνίες ενός χώρου και στο κέντρο είναι το σήμα της υγείας...μπορεί να έχει καμία σχέση ή χρησιμοποίησαν το σήμα τυχαία?

Namaste!

Το σιγουρο ειναι οτι εχει σχεση με Ινδια(νομιζω).Ειναι ενα συμβολο το οποιο συμβολιζει διαφορα σημαντικα πραγματα.Δεν θυμαμαι τι ακριβως,στην Βικιπεδια(:)) τα διαβασα αλλα και σε καποια αλλα φορουμς.Σιγουρα το συμβολο δεν ειναι τυχαιο....

--Alvar Hanso--

sigoura afti i sira ine enas logos gia na nevriazo pou den exo 2mbit sindesi....apo to savato to proi mexri tora exo katevasei kai dei ta 10 prota episodia tis siras kai thelo kialaaaaa....molis ida kai to 10 alla gia na do to 11 prepei na perimeno alles 2 ores opos leei to utorrent...kai na fadastite oti se 4 ores prepei na ksipniso gia na pao sxolio...kserete tpt plirofories gia ama tha vgei se dvd?