Dead Angel Δημ. May 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2010 Δυστυχώς ούτε αυτό το επεισόδιο με ενθουσίασε :( Ελπίζω το επόμενο που θα ναι Jacob/MIB-centric να με επαναφέρει Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. May 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2010 3 ωρες, η τελευταία προβολή είναι δίωρη 2.30 ώρες θα είναι τελικά το τελευταίο επεισόδιο. Ανακοινώθηκε χθες. Δεν με ενθουσίασε το 6x14. Έχουν μπερδέψει τα μπούτια τους απίστευτα σε αυτή τη σειρά. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. May 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2010 Μπορεί κάποιος να μου θυμίσει που βρίσκεται ο Μπεν στο νησί; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. May 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2010 μονο εμενα με καλυψε και προχωρησε λιγο το θεμα? γιατι μαθαμε αυτο ακριβως που λεει ο σακης. Πρεπει να πεθανουν ολοι οι υποψηφιοι για να φυγει ο καπνος. Τερμα. Απλοικο αλλα λογικο. Και φυσικα ουτε λογος να δεσουνε τις προηγουμενες σεζον με το φιναλε Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
show Δημ. May 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2010 Μπορεί κάποιος να μου θυμίσει που βρίσκεται ο Μπεν στο νησί; Και ο Μπεν και ο Μαιλς. Ουτε εγω θυμαμαι πού ειναι. :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. May 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2010 Είχαν μείνει πίσω με τον Ρίτσαρντ, λογικά στην παραλία θα είναι edit: Δεν ήταν λίγο αστείο το πώς προσπαθούν να κρύψουν τα πρόσωπα και όταν τα αποκαλύπτουν παίζει αυτή η μουσική λες και έχουμε μείνει με το στόμα ανοιχτό από την αποκάλυψη...πχ η σκηνή με τον Μπερνάρντ και τον Κούπερ. Δεν νομίζω κανείς να μην είχε καταλάβει ποιός ήταν ποιός Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
just_a_comment Δημ. May 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2010 edit: Δεν ήταν λίγο αστείο το πώς προσπαθούν να κρύψουν τα πρόσωπα και όταν τα αποκαλύπτουν παίζει αυτή η μουσική λες και έχουμε μείνει με το στόμα ανοιχτό από την αποκάλυψη...πχ η σκηνή με τον Μπερνάρντ και τον Κούπερ. Δεν νομίζω κανείς να μην είχε καταλάβει ποιός ήταν ποιός Ναι όντως κι εγώ το σκέφτηκα αυτό τη στιγμή εκείνη..."και στο καροτσάκι είναι...είναι....είναι...ο...-wait for it- o Anthony Cooper!" -Σώωωωπα, κι εμείς περιμέναμε να ναι ο Μάικλ Τζάκσον :confused: Κατα τα άλλα ναι συμφωνώ οτι είναι σημαντικό που αποκαλύφθηκαν πια τα υποχθόνια σχέδια του ΜΙΒ: οι κανονες λένε οτι δεν μπορεί να τος σκοτώσει και θέλει να τους κάνει να φαγωθούνε μόνοι τους. Επίσης σημαντικό αυτό που είπε ο Σαγιντ στο Τζακ-που τωρα δε θυμάμαι κιολας πώς ακριβώς το είπε - αλλά ήταν σημαντικό πάντως :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. May 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2010 Οτι πρέπει να βρέι τον Ντέσμοντ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baator Δημ. May 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2010 Καλούτσικο το τελευταίο επεισόδιο και όντως πήραμε και μια απάντηση. Πάντως με 2 επεισόδια να μένουν και το φινάλε δεν πιστεύω να περιμένει κανείς πλέον να πάρουμε απαντήσεις για όλες τις εκκρεμότητες της σειράς, καθώς αυτό θα απαιτούσε πια όλο το φινάλε με σκηνές τύπου: 1. οι πέτρες στην σπηλιά ήταν...αυτό. 2. Ο Michael και ο γιος του ήταν τόσο σημαντικοί για το νησί και φάγαμε 1 σαιζόν με αυτούς για...αυτό. 3. Τελικά ο Whidmore θέλει να πετύχει...αυτό. 4. το ζευγάρι σκελετών στην σπηλιά είναι οι... κ.ο.κ. :p Μερικές μόνο από τις 100άδες αναπάντητες ερωτήσεις της σειράς υπάρχουν εδώ. Δεν περιμέναμε φυσικά απάντηση για όλα, αλλά είναι σαφές πλέον ότι θα πετάξουν κανά ψευτοφιλοσοφικό για το τι είναι το νησί όπως αυτό με το μπουκάλι και τον φελλό, θα μας πούνε απλά 5 πράγματα (ΑΝ μας πούνε) για τους 2 μεγάλους πρωταγωνιστές του νησιού (Jacob, Fake Lock), θα παιχτεί τίποτα με τα 2 παράλληλα σύμπαντα και τέλος. Δεν ξέρω αν το Λοστ είναι η καλύτερη σειρά στην ιστορία της τηλεόρασης ή η μεγαλύτερη απάτη στην ιστορία της τηλεόρασης. Κάναμε γαργάρα ΤΟΣΑ ερωτήματα, που πλέον τα έχουμε ξεχάσει τα πιο πολλά. Αν μου δώσεις έναν πολύπλοκο γρίφο με ενδιαφέροντες χαρακτήρες, απίστευτες λεπτομέρειες και μου πεις "βρες την λύση, έχεις μια βδομάδα", σίγουρα θα διασκεδάσω αυτήν την βδομάδα και θα πω "ρε τον απίστευτο, δες τι κάθησε και έφτιαξε, καλή φάση" και θα ψυχαγωγηθώ, αλλά αν μετά την βδομάδα μου πεις "σε δούλεψα, δεν υπάρχει απάντηση φυσικά για αυτά που σου 'πα, ψιλοτυχαία τα ταίριαξα για να βγει εντυπωσιακό αποτέλεσμα", λογικό είναι να νιώσω μ@λ@κ@ς. Βέβαια, φυσικά και ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΑ ΓΙΑ ΟΣΟ ΚΡΑΤΗΣΕ, αλλά αυτό δεν σημαίνει και ότι δεν με εξαπάτησες και ότι δεν πιάστηκα κορόιδο. Τόσα χρόνια λέμε "άντε στο επόμενο θα μάθουμε κάτι" και πάμε από επεισόδιο σε επεισόδιο και φτάσαμε στο τέλος και συνειδητοποιείς ότι ακυρώνονται ολόκληρες σαιζόν. Φάγαμε ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ με τα νούμερα και τα νούμερα και "πάτα το κουμπί", φάγαμε ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ με το "We HAVE to go back Kate!" και τελικά λες γιατί; Σου πετάνε έναν άσχετο Jacob και έναν MIB στην τελευταία σαιζόν, μια εκπληκτική παρομοίωση του νησιού με ένα μπουκάλι και απλά "you are all candidates, o Fake Lock δεν πρέπει να φύγει από το νησί γιατί θα καταστραφούμε όλοι". Ξαναλέω, ΚΑΛΑ περάσαμε τόσα χρόνια, αλλά τελικά ήταν μια απάτη. Θα πει κανείς "μένουν 3 επεισόδια, περίμενε πρώτα να δεις". Και επιμένω, δεν υπάρχει περίπτωση και πολύ απλά δεν προλαβαίνουν για να δώσουν εξηγήσεις σε όλα αυτά τα ερωτήματα που καθόμασταν σαν τους τρελούς και βγάζαμε θεωρίες μόνοι μας και λέγαμε "ρε λες να 'ναι αυτό; Λες να 'ναι εκείνο;" Και δεν μας νοιάζει κιόλας πλέον. Εδώ έχουμε ξεχάσει που είναι αυτήν την στιγμή ο Μάιλς και ο Μπεν, αλλίμονο αν θυμόμασταν λεπτομέρειες από την 1η και 2η σαιζόν. Μεγάλοι μάγκες οι δημιουργοί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
just_a_comment Δημ. May 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2010 (edited) Οτι πρέπει να βρέι τον Ντέσμοντ. Όχι, όχι: εννοώ που του είπε κάτι σαν: "εσύ θα είσαι αυτός" (its going to be you) Που μας παραπεμπει στην εννοια του "candidate" παλι- οτι ο Τζακ θα ειναι ο τελικος αντικαταστατης του Τζεικομπ? Οτι γενικότερα θα ναι ο τελευταιος επιζων?...κάτι τέτοιο... @Baator: +100000 ! έτσι ακριβώς όπως τα λες... Edited May 6, 2010 by just_a_comment Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. May 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2010 (edited) Και επιμένω, δεν υπάρχει περίπτωση και πολύ απλά δεν προλαβαίνουν για να δώσουν εξηγήσεις σε όλα αυτά τα ερωτήματα που καθόμασταν σαν τους τρελούς και βγάζαμε θεωρίες μόνοι μας και λέγαμε "ρε λες να 'ναι αυτό; Λες να 'ναι εκείνο;" Και δεν μας νοιάζει κιόλας πλέον. Εδώ έχουμε ξεχάσει που είναι αυτήν την στιγμή ο Μάιλς και ο Μπεν, αλλίμονο αν θυμόμασταν λεπτομέρειες από την 1η και 2η σαιζόν. Μεγάλοι μάγκες οι δημιουργοί. Βασικά, δε νομίζω ότι ούτε καν οι δημιουργοί όταν ξεκινήσανε είχανε φανταστεί (ή είχαν καν σκοπό) να δημιουργήσουν τόσα ερωτήματα. Αν το Lost τον πρώτο χρόνο του δεν χτύπαγε 16-17εκ τηλεθεατές σε κάθε επεισόδιο τα περισσότερα πραγματα που βλέπουμε σήμερα δε θα είχαν γίνει γιατί πολύ πιθανόν η εκδοχή του Lost που θα βλέπαμε να ήταν πολύ πιο κοντά σε αυτή που είχαν συλλάβει όταν το πρωτοέγραφαν με την λογική ότι είναι μια καινούργια σειρά και πρέπει να είναι έτοιμοι να "κοπούν" μετά από 23-24 επεισόδια άρα να έχουν μια ολοκληρομένη μεν, σφιχτοδεμένη δε σεζόν. ΟΚ, μπορεί να βγαίνουν και να λένε ό,τι θέλουν οι δημιουργοί. Εγώ και νομίζω και πολύς άλλος κόσμος, δεν μπορώ με τίποτα να πιστέψω πως είχαν σκεφτεί ΌΛΟ αυτό το πράγμα - έστω και σαν "σκελετό" υπόθεσης - όταν το γράφανε και αυτό κατ'εμέ είναι προφανές γιατί σε πολλά σημεία έρχονται σε σύγκρουση με άλλα παλιότερα σημεία ή απλά δεν υπάρχει λογική συνέχεια. Τα time travelling, ηλεκτρομαγνητικές ενέργειες, νησιά που κινούνται στο χωροχρόνο και παράλληλα σύμπαντα μαζί με πολλά άλλα άκυρα θέματα, είναι πολύ καλοί τρόποι να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα κα να γεμίσουν τις τρύπες της υπόθεσης. Τι είναι οι σκελετοί; Dharma, Others ή οι ίδιοι οι χαρακτήρες όπου σε ένα πιθανό μέλλον πέθαναν. Ποιός ξέρει; Και ποιός χρειάζεται και να δικαιολογήσει άλλωστε πλέον τίποτα, αφού το μυστήριο είναι πιο ενδιαφέρον. Το θέμα με την υπερανάλυση κάθε σκηνής του Lost και τις 1.000.000.000 θεωρίες για τα πάντα, νομίζω πως είναι το βασικό φταίξιμο των fans για την κατάντια της σειράς. Όταν οι δημιουργοί είδαν πόσο κάθεται και ασχολείται ο κόσμος με κάθε σεναριακό τερτίπι, λογικό δεν είναι να μην απαντάνε κιόλας; Πώς θα περίμενες εσύ και εγώ να δούμε τι στο καλό γίνεται τελικά; Το site που αναφέρεις (με τα ερωτήματα) σε κάποια έχει δίκιο, αλλά σε κάποια άλλα είναι τελείως άκυρο: π.χ. (αναφερόμενοι στον Sawyer) # Why did he suddenly stopped smoking after Season 1? Ε τι γιατί; Γιατί του αυξήσανε το ΦΠΑ!! Αφού είναι σε νησί, που $#%$ θα βρίσκει να πάρει τσιγάρα; Έλεος! Και έχει και άλλα πολλά τέτοια: π.χ. για την Kate λέει αν αγάπησε ποτέ πραγματικά τον Sawyer. Τι διάλο; Το Grey's Anatomy νομίζουν πως βλέπουν αυτοί που έγραφαν τις απορίες; Θέλω να καταλήξω στο ότι ναι μεν το Lost έχει δημιιουργήσει ένα σκασμό σημαντικά ερωτήματα, αλλά και ο κόσμος κατεβάζει και δικά του από την κούτρα του. Μια σειρά είναι, άλλώστε, όχι πτυχιακή εργασία στο Σύμπαν. Εγώ ξεκίνησα να βλέπω το Lost στο τέλος της δεύτερης σεζόν του, οπότε είχα ακούσει για τη μανία με τα "αναπάντητα ερωτήματα" των δημιουργών του και δε με πείραξε - ήξερα τι θα δω (ή μάλλον τι ΔΕ θα δω). Αυτό που με χάλασε τα τελευταία χρόνια και κυρίως τα 2 τελευταία, στο Lost είναι πως το τράβηξαν από τα μαλλιά ενώ ταυτόχρονα αφιέρωναν χρόνο από τα επεισόδια σε χαζά και ανούσια storylines που δεν έβγαζαν πουθενά. Όχι ότι δεν είχε και καλά επεισόδια. To "The Constant" ήταν ίσως το καλύτερο επεισόδιο του Lost ever, ακόμα και αν ήταν βασισμένο σε μια "over the top" βασική ιδέα. Εγώ λοιπόν δε θα δω το φινάλε γιατί με ενδιαφέρει να πάρω απαντήσεις. Π.χ. ποτέ δε μάθαμε τι ήταν οι αριθμοί. Αλλά πλέον, δεν έχει και σημασία. Μπορεί να ήταν και οι συντεταγμένες των σημείων που γεννήθηκαν οι Jacob/Flocke, ή κάτι εξίσου ηλίθιο. Και δε νιώθω εξαπατημένος, απλά νιώθω πως εκείνοι θα έπρεπε να νιώθουν άσχημα γιατί είχαν ωραίες ιδές που σε 6 ολόκληρες σεζόν δε μπόρεσαν να βρουν χρόνο να παρουσιάσουν σωστά. Ας διασκεδάσουμε ότι απέμεινε από μια σίγουρα ενδιαφέρουσα, όχι πάντα εξαιρετική αλλά σίγουρα διασκεδαστική και thought provoking σειρά, και ας σταματήσουμε να περιμένουμε να... λάβουμε εκ των μη εχόντων (απαντήσεις). Edited May 6, 2010 by DesertSMisSRaiN Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. May 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2010 (edited) Για το επεισόδιο. Καλό και συγκηνιτικό, με κάποιες αρκετά έντονες σκηνές, αλλά η ιστορία γενικά με έχει μπερδέψει ρόλος Widmore και τι θέλει τελικά, ποιος ήταν ο ρόλος των Sun και Jin, ποιός του Lipidus, γιατί όλοι θέλουν να πεθάνουν οι Losties, τι τους πειράζει αν απλά φύγουν εθελοντικά από το νησί, γιατί έπρεπε να σκοτωθούν σε υποβρύχιο και όχι στο αεροπλάνο από τα εκρηκτικά.... και άλλα τέτοια και αυτό για μένα μετράει αρνητικά για το επεισόδιο στην παρούσα φάση. Anyway, σίγουρα ακόμα και τώρα στους διαλόγους διακρίνεται αυτό που έχουμε καταλάβει καιρό τώρα. Ότι ξεκάθαρα θα γίνουν τα πράγματα όσο πιο αργά γίνεται, και αν είναι δυνατόν θα μπουν όσες περισσότερες απαντήσεις χωρούν στο τελευταίο επεισόδιο. Δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος μέσα στη σειρά για αυτό (τέτοιοι διάλογοι ακούγουνται πλέον αστείοι). Απλά είναι απόφαση των δημιουργών. Συμφωνώ παντως (εδώ και καιρό δηλαδή το πιστεύω αυτό), ότι αυτό που βλέπουμε δεν έχει καμιά σχέση με το όποιο αρχικό σχέδιο. Αλλά σίγουρα ήταν κομμάτι της δομής της σειράς η "γεννήτρια νέων ερωτημάτων" από το πρώτο επεισόδιο. Και αν η σειρά ήταν απλά weird/spaced out, δεν θα με πείραζε να μην πάρω απαντήσεις. Αλλά η σειρά "υποσχόταν" (απο μόνη της, αλλά σίγουρα και από δηλώσεις των δημιουργών) ότι όλα έχουν κάποιο σκοπό, και ότι πρόκειται για ένα μεγάλο παζλ. Η ίδια η σειρά ευθύνεται για εμμονή σε λεπτομέρειες που αργότερα αποδείχθηκαν hints για κάτι μεγαλύτερο/για κάποια εξήγηση (εντάξει φυσικά και κάποιοι φανς με τόσα αναπάντητα ερωτήματα και hints ότι όλα ήταν εξ'αρχής σχεδιασμένα άρχισαν να ξαψαχνίζουν τη σειρά μήπως βρουν κάποια πρόσθετα clues -σε ψυχωτικό βαθμό σε κάποιες περιπτώσεις). Το χειρότερο βέβαια ήταν ότι η σειρά ανά περιόδους αποφάσιζε ότι ήταν κάτι διαφορετικό από αυτό που νομίζαμε μέχρι τότε ότι ήταν. Πχ τη μια season ήταν σειρά χαρακτήρων (και μυστηρίων), την άλλη ήταν σειρά μυστηρίων και sci-fi, την επόμενη είχαμε επίσημα και τα μεταφυσικά στο καζάνι, και στο τέλος μου λένε ότι η σειρά είναι και ήταν σειρά χαρακτήρων. Όταν πλέον δεν νοιάζομαι για κανένα από τους χαρακτήρες, ούτε πιστεύω ότι αναπτύχθηκαν σωστά στη σειρά έτσι κι αλλιώς. Ε δε δουλεύει έτσι το πράγμα. Edited May 6, 2010 by stroggoff Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. May 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2010 Αλλη μια ιδεα :μηπως οι υποψηφιοι πρεπει να ειναι νεκροι ,οπως ο Λοκ, για να μην μπορουν να φυγουν απο το νησι ;:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2010 το επεισόδιο αυτην την εβδομαδα ηταν οτι χειροτερο εχω δει ποτε απο το lost.... Α Θ Λ Ι Ο με ολη την σημασια της λεξης... κανενας θανατος δεν με άγγιξε(πηγαν να κανουν μια παρόμοια φαση αλα τσαρλυ αλλα καμια μα καμια σχεση...) και γενικα το ολο επεισοδιο...άγγιζε τα ορια της γελοιότητας... η δε σκηνη με την τραυματισμένη απο σφαιρα κειτ που καταφερε να βγει απο το υποβρύχιο αγκαλιά με τον χοντρουλη (ελεος) και μετα σαν να μην τρεχει τιποτα να κλαίει για τους κινεζους δεν εχει προηγουμενο!!!!!!!!!!!:rolleyes::rolleyes: μονο ο σουπερμαν εμεινε να εμφανιστεί εκει μεσα... παιδια λυπαμαι αλλα αυτο που βλεπω δεν ειναι το λοστ....ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΛΟΣΤ που ηξερα ειναι μια τραγωδία και μιση..... δυστυχώς το βλεπω γιατι το βλεπω 6 χρονια και θελω απλα να δω το τελος.... τιποτα παραπανω ομως..... το κανανε αμερικανια χοντρη ομως.....και τρεχουν να μπαλώσουν ουτε και αυτοι πλεον ξερουν τι ......:mad: κριμα πραγματικα κριμα...μια απο τις δυνατοτερες σειρες ever για μενα παει να γινει πλεον καρναβάλι κανονικο........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamtheater Δημ. May 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2010 Ναι όντως κι εγώ το σκέφτηκα αυτό τη στιγμή εκείνη..."και στο καροτσάκι είναι...είναι....είναι...ο...-wait for it- o Anthony Cooper!" -Σώωωωπα, κι εμείς περιμέναμε να ναι ο Μάικλ Τζάκσον :confused: XAXAXAXAXA!!! Για φαντάσου να ήταν όμως! Και μετά να έπεφταν τα γράμματα: Μπουμ, LOST! Συμφωνώ με τους περισσότερους εδώ μέσα, το επεισόδιο δεν ήταν καλό, πολύ πιστολίδι για το τίποτα (γιατί χρειάζεται ένας καπνός να πάρει ένα πιστόλι και να αρχίσει τη σκοποβολή, ή γιατί δεν τον στέλνουν πρώτο να μπει στο υποβρύχιο αφού είναι άτρωτος;) ενώ ο θάνατος των Τζιν/Σαν χωρίς καμία αναφορά στην κόρη τους μου φάνηκε ηλίθια. Δεν με έκανε ναλυπηθώ καθόλου, αντίθετα σκέφτηκα "τέτοιοι εγωιστές που είστε, καλύτερα που πνιγήκατε". :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. May 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2010 παιδιά εμενα μου θύμισε τιτανικό ... μονο ο Di Caprio δεν βγήκε από το υποβρύχιο και η Dion να τραγουδάει μαζί με τον MIB. Τόση απογοήτευση!!!! κι όλοι κορόιδευαν πέρυσι το Prison Break, και ότι το είχαν παρακάνει - ξεχειλώσει .. κι όμως το τελειωσαν πολύ πιο αξιοπρεπέστατα από ότι θα τελειώσει μετά από 6 χρονια το Lost ... από την αρχή είχα πει τι βλακεία είναι αλλα θα τη δω γιατί τη βλέπουν όλοι και να άλλο ένα επεισόδιο που επαληθεύτηκαν οι αρχικές μου σκέψεις!!! τόσο δράμα για το τίποτα!!! Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. May 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2010 και η Dion να τραγουδάει μαζί με τον MIB. :lol::lol: Ευχαριστώ για αυτή την εικόνα στο μυαλό μου. Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soka Δημ. May 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2010 Διακρινω ιχνη χολης για τη σειρα. Κ το ερωτημα ειναι τί περιμενε καποιος να δει. Στο επομενο επεισοδιο θα μαθουμε τι κρυβεται με τους 2 μυστηριους θεους κ ποσο μας αρεσει το σεναριο. Απλα αναρωτιεμαι καποιος που βλεπει 100 επεισοδια πισω να αρπαζει ενας καπνος ποδια κ να τα τρωει κ αυτο να του εξαπτει τη περιεργεια, τί σοι λογικοφανη απαντηση περιμενει που τον κανει να συνεχισει να το βλεπει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
just_a_comment Δημ. May 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2010 Απλα αναρωτιεμαι καποιος που βλεπει 100 επεισοδια πισω να αρπαζει ενας καπνος ποδια κ να τα τρωει κ αυτο να του εξαπτει τη περιεργεια, τί σοι λογικοφανη απαντηση περιμενει που τον κανει να συνεχισει να το βλεπει... Βασικά, αυτό που λες με κάνει να σκέφτομαι το εξής: ίσως τελικά αυτό που μας εξίταρε στο Λοστ ήταν το είδος των ερωτημάτων, οτι ήταν ερωτήματα-σπαζοκεφαλιές δηλαδή, που όλη η αξία τους έγκειτο ακριβώς στο ότι παρέμεναν αναπάντητα. Από τη στιγμή που άρχισαν να απαντιούνται αρχίσαμε κι εμεις να απογοητευόμαστε: θυμηθείτε τους "άλλους", τους "ψιθύρους", το "hatch", τους αριθμούς και τέλος τον καπνο...σε όλα είπαμε "α, αυτόοοο ήταν? :X" . Και ίσως τελικά η οποιαδήποτε εξήγηση - είτε λογικοφανής είτε μεταφυσική είτε sci-fi - να μη μας κάνει γιατί χαλάει την ατμόσφαιρα μυστηρίου και προσδοκίας. Για μένα η κορυφαία φάση της σειράς- αυτή που της έδωσε όση αξία έχει και που την έκανε να αναγνωριστεί και να αγαπηθεί - είναι η πρώτη σεζόν. Εκεί που η έμφαση ήταν στο κομμάτι της δυναμικής της κοινότητας, των σχέσεων που δημιουργούνται σε μια κοινωνία που χτίζεται εκ του μηδενός και ξεκινάει επί λευκού πίνακος (tabula rasa) όσον αφορά το ποιόν του κάθε μέλους της και η προσπάθεια μιας κοινωνίας να επιβιώσει απέναντι στο φόβο του αγνώστου και απέναντι στην αόρατη απειλή. Και καθόλου δε θα με πείραζε αν δε μαθαίναμε ποτέ τι ακριβώς ήταν "οι άλλοι" ή πως ακριβώς έμοιαζε αυτή η αόρατη απειλή. Πιστεύω οτι η σειρά θα είχε διατηρήσει ένα πολύ πιο artistic/σινεφιλ προφιλ και θα είχε παραμείνει αυθεντικά cult αν είχε πάρει μια τέτοια κατεύθυνση (που δίνει έμφαση στο κοινωνικό/ψυχολογικό κομμάτι χωρίς να υπόσχεται απαντήσεις για διάφορα "περιφερειακά" μυστήρια) . Αλλά φυσικά τώρα περνάμε σε υποθέσεις τύπου "αν η γιαγιά μου είχε καρούλια..." που δεν έχουν κανένα νόημα στην παρούσα φάση. Απλά αναλογίζομαι πώς μια σειρά που κατέληξε τυπική Αμερικανιά είχε ξεκινήσει με πολλά potentials... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. May 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2010 Διακρινω ιχνη χολης για τη σειρα. Κ το ερωτημα ειναι τί περιμενε καποιος να δει. Στο επομενο επεισοδιο θα μαθουμε τι κρυβεται με τους 2 μυστηριους θεους κ ποσο μας αρεσει το σεναριο. Απλα αναρωτιεμαι καποιος που βλεπει 100 επεισοδια πισω να αρπαζει ενας καπνος ποδια κ να τα τρωει κ αυτο να του εξαπτει τη περιεργεια, τί σοι λογικοφανη απαντηση περιμενει που τον κανει να συνεχισει να το βλεπει... +100000 Ειμαι φαν της σειρας και αρκετες φορες εμπαινα εδω μεσα και διαβαζα εκατονταδες θεωριες για καθε μικρη λεπτομερεια που εβλεπαν σε καθε επισοδειο και πραγματικα ελεγα απο μεσα μου, get a life για τα ατομα αυτα (παρολο που ειχα γραψει τη δικη μου γενικη θεωρια ). Για μενα αυτα που αφηνουν στη φαντασια του θεατη ειναι η μαγεια της σειρας. Πλεον, μειναν 3 επεισοδια και ευχομαι να πανε καλα, αλλα πανω απ ολα η σειρα ειναι απολαυση και οχι μελετη της κβαντικης φυσικης. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2010 +100000 Ειμαι φαν της σειρας και αρκετες φορες εμπαινα εδω μεσα και διαβαζα εκατονταδες θεωριες για καθε μικρη λεπτομερεια που εβλεπαν σε καθε επισοδειο και πραγματικα ελεγα απο μεσα μου, get a life για τα ατομα αυτα (παρολο που ειχα γραψει τη δικη μου γενικη θεωρια ). Για μενα αυτα που αφηνουν στη φαντασια του θεατη ειναι η μαγεια της σειρας. Πλεον, μειναν 3 επεισοδια και ευχομαι να πανε καλα, αλλα πανω απ ολα η σειρα ειναι απολαυση και οχι μελετη της κβαντικης φυσικης. παιδια ολα αυτα που λετε.......οκ.... αλλα ειπαμε υπαρχει και οριο...... αλλα περιμεναμε και αλλα βγηκαν στην πορεια.... αυτο που γινεται τωρα δεν εχει καμια σχεση με το λοστ... οτι να ναι..... και δεν μιλαω μονο για τα "μυστήρια"... ειπα ενα παραδειγμα πριν...να με χτυπαει εμενα σφαιρα να αιμορραγώ σε ενα υποβρύχιο και με την βοηθεια ενος παχύσαρκου να βγαινω στην επιφανεια και να κλαιω για τους φιλους μου που χαθηκαν αυτο δεν ειναι λοστ....ειναι η τολμη και γοητεια/μερες της ζωης μας/καλημερα ζωη η οτιδηποτε τέτοιο σε ενα νησι!!!! οταν τα κανουν αυτα οι σαπουνοπερες κραζουμε οταν τα κανει το λοστ κανουμε τα στραβα τα ματια.......' η σειρα ειναι για γελια πλεον......και ημουν απο τους καρα μα καρα μα καρα-φαν..... το χασανε πολυ ασχημα...μα παρα πολυ ασχημα...κριμα πραγματικα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamtheater Δημ. May 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2010 ειπα ενα παραδειγμα πριν...να με χτυπαει εμενα σφαιρα να αιμορραγώ σε ενα υποβρύχιο και με την βοηθεια ενος παχύσαρκου να βγαινω στην επιφανεια και να κλαιω για τους φιλους μου που χαθηκαν αυτο δεν ειναι λοστ....ειναι η τολμη και γοητεια/μερες της ζωης μας/καλημερα ζωη η οτιδηποτε τέτοιο σε ενα νησι!!!! οταν τα κανουν αυτα οι σαπουνοπερες κραζουμε οταν τα κανει το λοστ κανουμε τα στραβα τα ματια.......' Ή ας πούμε πώς ένας ειδικός στις βόμβες όπως ο Sayid δεν μπορεί να απενεργοποιήσει εναν μηχανισμό βασισμένο σε δύο καλώδια και ένα απλό ρολόι χειρός... Παιδιά, πάντως διάβασα μια πολύ ανησυχητική (και εξοργιστικά προσβλητική για μένα) συνέντευξη των Cuse και Lindelof για το τι θα ακολουθήσει στη σειρά. Δεν ξέρω αν είναι spoiler μιας και αναφέρονται σε μια συνέντευξη, παρόλα αυτά θα παραθέσω κάποια αποσπάσματα "μαυρισμένα": Carlton Cuse: Κάνοντας τον κόσμο να μην ασχολείται με τη μυθολογία, θα ασχοληθεί με το «θα καταλήξει η Κέιτ με τον Σώγιερ;» και «με έχει συνεπάρει ο πολύπλευρος χαρακτήρας του Μπέντζαμιν Λάινους». Με αυτά τα πράγματα θέλαμε να έχει εμμονές ο κόσμος, όχι με το αν η εξίσωση του Valenzetti έχει σχέση με τον τρόπο λειτουργίας των μαγικών ιδιοτήτων του νησιού να ταξιδεύει στο χρόνο. Damon Lindelof: Το κοινό λέει, «ελπίζω να εξηγήσουν το συσχετισμό μεταξύ των δύο ιστοριών». Αυτή για μας είναι η μόνη απάντηση που χρωστάμε. Και αυτό που με εξόργισε περισσότερο: Lindelof: Είναι όπως όταν περνάς το χρόνο σου με ένα τρίχρονο, σύντομα το ένα ερώτημα φέρνει το άλλο - υπάρχει ένα «γιατί» μετά από κάθε «γιατί». Ο μόνος τρόπος να τελειώσεις την κουβέντα είναι να πεις «Ω, κοίτα, ένα McDonalds!» (σημ: Για την ακρίβεια λέει “ένα Chuck E.Cheese”) Για παράδειγμα, έχουμε πια δώσει όσα θέλαμε να δώσουμε στους θεατές για τους αριθμούς, και προχωράμε. Μετά από αυτά δηλώνω πλήρως απογοητευμένος και δεν περιμένω τίποτα πλέον από τη σειρά που αγάπησα επί τόσα χρόνια... ΥΓ: Όλη η συνέντευξη είναι εδώ ενώ την ελληνική μετάφραση τη δανείστηκα από εδώ. Πείτε μου αν έχω άδικο που αγανάκτησα με όσα διάβασα. Ειλικρινά, είναι σαν να με δουλεύουν μέσα στα μούτρα μου... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. May 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2010 (edited) Οχι,,δεν σε κοροιδευουν αυτοι...μονος σου τον εαυτο σου κοροιδευεις περιμενοντας μια λογικη απαντηση για καθε τι στη σειρα..θα μπορουσες να ειχες εγκαταλειψει απο τον πρωτο κυκλο τη σειρα βλεποντας τον καπνο (εκτος αν σου φαινοταν να ειχε μια λογικη εξηγηση) βλεπε ποστ soka πιο πανω Edited May 8, 2010 by THEO_LEGEND Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amartolos Δημ. May 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2010 Οντως εχουμε δει τα απιστευτα υπερφυσικα ολα αυτα τα χρονια και μας πειραξε η kate που τρωει σφαιρα και δεν πεθαινει..:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
just_a_comment Δημ. May 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2010 Οντως εχουμε δει τα απιστευτα υπερφυσικα ολα αυτα τα χρονια και μας πειραξε η kate που τρωει σφαιρα και δεν πεθαινει..:rolleyes: ε ναι μας πειραξε γιατί αυτό δεν ήταν υπερφυσικό, ήταν απλή και ασυγχωρητη σεναριακη τρυπα που παραπέμπει σε σαπουνοπερικά σενάρια όπως ειπαν τα παιδιά πιο πάνω. Τελοσπάντων, εγω εχω συμβιβαστει με την ιδεα οτι το Λοστ που βλέπουμε τωρα δεν εχει καμια σχέση με τις προσδοκιες που δημιουργουσε το Λοστ των πρωτων σεζον... αλλά αυτό δε σημαίνει οτι δεν εξακολουθώ να το απολαμβάνω τις περισσότερες φορές (παρολο που μερικα κομματια του ειναι εκνευριστικά - πχ για μενα το χειροτερο επεισοδιο για φετος ήταν αυτό που στους περισσότερους άρεσε: εκεινο με την ιστορια του Ρικάρντο/Ρικάρντους/Ριτσαρντ) . Όσο πλησιάζει το φινάλε πάντως επανερχεται ο ενθουσιασμός (ήδη εδω και 2-3 επεισόδια που διαφαινεται η τελικη ευθεια εχει πολυ ενδιαφερον) και από τη συνέντευξη των παραγωγων που παρέθεσε ο dreamtheater πιο πάνω κραταω το οτι θα δοθει εξηγηση για το παράλληλο σύμπαν - γιατι εγώ σ' αυτο στηρίζομαι απ την αρχή της σεζόν...οπότε...it better be good (αν συνδεσουν με ωραίο τρόπο τα 2 σύμπαντα, θα "εξαγοράσουν" ένα μερος των "αμαρτιών" τους :p) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts