Jump to content

Lost (ABC)

Jacktheripperd
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ θα ήθελα να δω τους jack/kate/hurley κλπ το 2004 όταν θα είναι γέροι να είναι με τους others και να δουν την πτήση τους να πέφτει *:lol:

• Απαντήσεις 7,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εγώ θα ήθελα να δω τους jack/kate/hurley κλπ το 2004 όταν θα είναι γέροι να είναι με τους others και να δουν την πτήση τους να πέφτει *:lol:

Συμφωνα με τον Ριτσαρντ εχουν πεθανει .Κατι τετοιο δεν λεει στην Σαν για τον Τζιν;

ego pali perimeno na do (mia kai perasame sta enallaktika finale :p ) tous Lost:New Generation, pou tha nai o Aaron, o gios tou Desmond, i kori tou Sawyer, i kori tis Sun, e de tha kanoun k kana paidaki o Jack me tin Kate, me arxigo to Walt na ftanoun sto nisi to 2025 kai na einai pali o Jacob me ton allo kai na lene: "ante pali ta idia..."

Αρχιζει να επιδρα πανω μου το συνδρομο στερησης επεισοδιου. Εσεις πως το χειριζεστε αληθεια?

Χτες βραδυ ειδα συνεχομενα τα 4 (ή 5) πρωτα επεισοδια του πρωτου κυκλου για να μου φυγει η καουρα. Αυτο που μου εκανε εντυπωση ηταν η ασχετη (ανατολιτικη) συμπεριφορα του Τζιν απεναντι στη Σαν τοτε. Μαλλον δεχθηκαν μεγαλες πιεσεις απο το κοινο οι σεναριογραφοι για να αλλαξουν στη συνεχεια τοσο πολυ τον Κορεατη. Τον εφτασαν βεβαια στο αλλο ακρο...

Μπορείς να το πεις εξέλιξη χαρακτήρα :) Ο Τζιν εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία για μια νέα αρχή πάνω στο νησί, ιδίως από τη στιγμή που παραλίγο να πεθάνει πάνω σε εκείνη τη σχεδία. Αφού λοιπόν στάθηκε τυχερός και σώθηκε και μάλιστα γύρισε πίσω στην αγαπημένη του, άρχισε να βλέπει τα πράγματα διαφορετικά.. λέω εγώ τώρα :p

Μπορείς να το πεις εξέλιξη χαρακτήρα :) Ο Τζιν εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία για μια νέα αρχή πάνω στο νησί, ιδίως από τη στιγμή που παραλίγο να πεθάνει πάνω σε εκείνη τη σχεδία. Αφού λοιπόν στάθηκε τυχερός και σώθηκε και μάλιστα γύρισε πίσω στην αγαπημένη του, άρχισε να βλέπει τα πράγματα διαφορετικά.. λέω εγώ τώρα :p

σε ποια γυρισε??

"Here's the deal. Smokey snuck into the edit bay and caused all sorts of problems. You want it and you're gonna get it, just not today. Sit tight..."

Το γράφει στο facebook και αναφέρεται στο τελευταίο Lost: Untangled. Αυτό δεν υποθέταμε για τον καπνό;

"Here's the deal. Smokey snuck into the edit bay and caused all sorts of problems. You want it and you're gonna get it, just not today. Sit tight..."

Το γράφει στο facebook και αναφέρεται στο τελευταίο Lost: Untangled. Αυτό δεν υποθέταμε για τον καπνό;

Εμ... δηλαδή βγαίνει νόημα από το quote και ήταν και κάτι που υποθέταμε; :wacko:

patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango

Αυτό αναφέρεται σε ένα νέο untangled επεισόδιο που θα έβγαινε, και απλά προφανώς δεν είναι έτοιμο ακόμα. Γι'αυτό αναφέρουν ότι "ο Smokey μπήκε στο δωμάτιο του μοντάζ (=edit bay) και δημιούργησε προβλήματα".

Το quote αυτό δεν έχει σχέση με τον Smokey στη σειρά.

Αρχιζει να επιδρα πανω μου το συνδρομο στερησης επεισοδιου. Εσεις πως το χειριζεστε αληθεια?

Επειδη εγω αφησα επειτηδες τη σειρα στον 3ο κυκλο για να τη δω μαζεμενη ξεκινησα να βλεπω εδω και μια βδομαδα απο την αρχη,,εφτασα ηδη στη μεση του 3ου κυκλου,και επειδη ο φλεβαρης αργει θα ηθελα να ξερω μηπως εχετε να προτεινετε κατι καλο ωστε να περνανε οι μερες χωρις λοστ..:O

παντως εχω πορωθει,αν εχω ελευθερο χρονο μπορει να δω και 12 επεισοδια συνεχομενα

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

Αν και έχουμε άπειρο χρόνο για την 6η σαιζόν, κάποια spoilers

Η Claire επιστρέφει και επίσημα στην 6η σαιζόν και μήπως ξαναεμφανίζεται ο Charlie? (δείτε εδώ http://lostingreece-spoilers.blogspot.com/2009/06/spoilers.html ).Ίσως γυρνάνε στο 2004 και βλέπουμε αυτούς τους χαρακτήρες; Υπομονή :P

Η Claire επιστρέφει και επίσημα στην 6η σαιζόν και μήπως ξαναεμφανίζεται ο Charlie? (δείτε εδώ http://lostingreece-spoilers.blogspot.com/2009/06/spoilers.html ).Ίσως γυρνάνε στο 2004 και βλέπουμε αυτούς τους χαρακτήρες; Υπομονή :P

Για το δεύτερο που λες δεν ισχύει.

Θα συμμετάσχει απλά σε άλλη σειρά του δικτύου, γι'αυτό εμφανίζεται στο promo

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Ο χρόνος όμως όπως ξέρουμε είναι κάτι πολύ σχετικό...:D

Χτες είδα τα 2 τελευταία και δεν μπορώ να συνέλθω ακόμα! Αρχίζω πάλι τον 5ο κύκλο μπας και βγάλω καμιά άκρη.

βρε πεδια γιατι φεβρουαριο ο νεος κυκλος;;

δηλ θα ευχομαι να περασει γρηγορα,,, Το καλοκαιρι,η 28η νοεμβριου, το πολυτεχνειο Τα χριστουγεννα , η Προτωχρονια, τα Θεοφανια, Των Φωτων, τα Καρναβαλια,Ο ερχομος της ανοιξης, τα πουλακια να κελαηδανε,,,,,

και παλι απο την αρχη;; για να μαθω τι?? ,ΤΙ Σ@@@@@ ΕΙΝΑΙ Ο jacob .πλακα μας κανουνε;;:cool::O

η σειρα καλη χρυση εχει του @@@ την αγωνια,αλλα ΗΜΑΡΤΟΝ.

ΠΩΣ θα αντεχω 9 μηνες χωρις ΛΟΣΤ;; :wacko:

Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms.

βρε πεδια γιατι φεβρουαριο ο νεος κυκλος;;

δηλ θα ευχομαι να περασει γρηγορα,,, Το καλοκαιρι,η 28η νοεμβριου, το πολυτεχνειο Τα χριστουγεννα , η Προτωχρονια, τα Θεοφανια, Των Φωτων, τα Καρναβαλια,Ο ερχομος της ανοιξης, τα πουλακια να κελαηδανε,,,,,

και παλι απο την αρχη;; για να μαθω τι?? ,ΤΙ Σ@@@@@ ΕΙΝΑΙ Ο jacob .πλακα μας κανουνε;;:cool::O

η σειρα καλη χρυση εχει του @@@ την αγωνια,αλλα ΗΜΑΡΤΟΝ.

ΠΩΣ θα αντεχω 9 μηνες χωρις ΛΟΣΤ;; :wacko:

Σε καταλαβαίνουμε φίλε μου.Δεν είσαι μόνος.

Αν νιώσεις καμιά κάψα για Lost ξεκίνα και πλάκωσε 1η σαιζόν.:D

Υπομονή :/

η 1η sesson δεν βλεπεται οταν εχεις δει την 5η..

Βλέπεται και μάλιστα βγάζεις εξαιρετικά συμπεράσματα αν την δεις προσεκτικά.

Ενδεικτικά αναφέρω σχετικά με το τέλος της 5ης σεζόν, κάποια γεγονότα της πρώτης

Ο Λοκ με το τάβλι και τα πούλια.Η λευκή και η σκοτεινή πλευρά.Επίσης το όνειρο της Claire και ο Λοκ με τα 2 μάτια (το λευκό και το μαύρο).

Πριν απο λιγο τελειωσα τη σειρα μεχρι την 5η σεζον...

αποριες αρκετες...

Στο τελευταιο επεισοδειο η σταχτη γυρω απο την καλυβα σε ενα σημειο ελλειπε;; δηλαδη καταφερε να τη χρησημοποιησει αλλος. κριστιαν; παραθυρακι;ο τυπος με τα μαυρα;επεισε λοκ; (επισης μηπως η κλαιρ σε ενα σημειο που ηταν στην καλυβα πηγε με το μερος του κριστιαν για να πεισουν την κειτ να ερθει αργοτερα στο νησι;; τραβηγμενο:blink: )επισης μηπως η κλαιρ χωρισε τη σταχτη για να μπορει να εισελθει ο κριστιαν στην καλυβα;;

θυμαστε τον ριτσαρντς που ειχε παει στον τζον λοκ οταν ηταν μικρος ακομα και τον ρωτησε ποια πραγματα ηταν δικα του;; τι εγινε τοτε; συνδεεται καπως;

σχετικα με τον καπνο πιστευω οτι χρησιμοποιειται ΜΟΝΟ απο τον τυπο με τα μαυρα που συζητα με τον τζέικομπ

επισης ο καπνος επαιρνε τη μορφη πεθαμενων για να ξεγελα..οταν ο εκο ηθελε να εξομολογηθει (εγινε καλος δηλαδη ) τον σκοτωσε..

επισης αναμεσα τζεικομπ και του αλλου μηπως ο καθενας κανει τη ''δουλεια του'' και ο μαυροφορεμενος μισει τον τζεικομπ γι αυτα που τον ''αναγκαζει'' να κανει;;

επισης αυτοι που ερχονται ειναι η κειτ ,τζαλ ,σωγιερ, τζιν, σε αυτους πηγε ο τζεικομπ οταν ηταν μικροι...οποτε τους στρατολογησε με το μερος του... ο λοκ ειναι και με τις 2 μεριες(τζεικομπ-μαυροφορεμενου) μετα το θανατο του ειναι με το μαυροφορεμενο....

επισης μηπως ο καθενας απο τους 2 (τζεικομπ-μαυροφορεμενου) εχει κατι που τον βοηθα να πραγματοποιει το''εργο'' του;;;

πχ ο τζεικομπ εχει τον αγεραστο ριτσαρντς που συμβουλευει τους αρχηγους ωστε να πραξει τα σχεδια του

και ο μαυροφορεμενος εχει τον μαυρο καπνο για να πραγματοποιει τα ''εργα'' του

δεν εχουμε οποτε μαχη καλου-κακου αλλα κατι αλλο..πιστη- με κατι αλλο

αν προσθεσετε τους αριθμους στην καταπακτη μας κανουν 108..μαλλον για εντυπωσιασμο το καναν και τιποτ αλλο

απλες σκεψεις ενος ξενυχτη:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

θυμαστε τον ριτσαρντς που ειχε παει στον τζον λοκ οταν ηταν μικρος ακομα και τον ρωτησε ποια πραγματα ηταν δικα του;; τι εγινε τοτε; συνδεεται καπως;

χρονολογικά: ο Λοκ πήγε στον Ρίτσαρντ το 1954 και του είπε ότι θα είμαι ο αρχηγός σας και του είπε ότι θα γεννηθεί σε κάμποσα χρόνια από τότε και να πάει να τον βρει. Και γι'αυτό πήγε να τον βρει ο Ρίτσαρντ για να δει αν αυτά που του είχε πει είναι αλήθεια ή όχι.

αν προσθεσετε τους αριθμους στην καταπακτη μας κανουν 108..μαλλον για εντυπωσιασμο το καναν και τιποτ αλλο

αν κάνεις βόλτα σε διάφορα blogs θα βρεις άπειρα τέτοια :D Το λατρέυουν αυτό οι σεναριογράφοι. Πχ, οι losties φύγαν από το νησί μετά από 108 μέρες. 108 λεπτά ήταν ο χρόνος που πρέπει να πατηθεί το κουμπί και έχει άλλα άπειρα τέτοια

χρονολογικά: ο Λοκ πήγε στον Ρίτσαρντ το 1954 και του είπε ότι θα είμαι ο αρχηγός σας και του είπε ότι θα γεννηθεί σε κάμποσα χρόνια από τότε και να πάει να τον βρει. Και γι'αυτό πήγε να τον βρει ο Ρίτσαρντ για να δει αν αυτά που του είχε πει είναι αλήθεια ή όχι.

Αναφέρεται στη δεύτερη επίσκεψή του, όταν του έδωσε τα αντικείμενα για να διαλέξει. Είχε πει ο Ρίτσαρντ κάποια στιγμή πως η επιλογή των αρχηγών τους ξεκινάει από πολύ μικρή ηλικία. Τότε όμως ο Ρίτσαρντ δεν έμεινε ικανοποιημένος από της επιλογή του μικρού Λοκ. Περίμενε ίσως να επιλέξει την πυξίδα; :worry:

Για το σχόλιο του THEO_LEGEND τώρα. Η γνώμη μου είναι πως είναι περισσότερο μπλεγμένος ο λόγος που "διάλεξε" ο Τζέικομπ τους συγκεκριμένους να επισκεφτεί γιατί ο Τζακ (για παράδειγμα) ξέρουμε ότι δεν είναι στην περιβόητη λίστα του, κι όμως τον επισκέφτηκε. Από την άλλη, η Τζιν (που δεν είδαμε αν την επισκέφτηκε ο Τζέικομπ, άλλα η Ελοϊς είπε πως ΕΠΡΕΠΕ να πάει πίσω στο νησί) δεν πήγε πίσω στο χρόνο και πρέπει να κάνει ενέργειες στο παρόν υπό της εντολές του «κακού» Λοκ σύμφωνα με αυτά που της είπε ο Κρίστιαν!!!

Έχουμε λοιπόν τον Λοκ που έχει με το μέρος του τον Μπεν (τον έχρισε αρχηγό), τον Ρίτσαρντ (τον υπακούει ως αρχηγό), τον Γουιντμορ (τον πήγε στο νησί) αλλά και τον άντρα με τα μαύρα που τον χρησιμοποιεί ακόμα και νεκρό! Μήπως λοιπόν ΟΛΟ αυτό που έχουμε δει μέχρι τώρα είναι σχέδιο των ιθαγενών (υπό την επίβλεψη των αντρών του νησιού) για να αποφύγουν άλλη μια κατάληψη από τους Νταρμίτες; Αφήστε που μου πέρασε από το μυαλό πως μπορεί οι σεναριογράφοι να «βαφτίσουν» και τον άντρα με τα μαύρα Τζέικομπ για να μας κάψουν εντελώς!

η Τζιν (που δεν είδαμε αν την επισκέφτηκε ο Τζέικομπ,

τΟΝ τζιν αλλα και τη σαν τους επισκεφτηκε ο τζεικομπ..εκει που πηγε να τους ευχηθει στο γαμο τους..;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

να πω και την αποψη μου μιας και η φαντασια ειναι μεγαλο μου ατου και επειδη πιο πανω τα εγραψα μπερδεμενα λογω ελλειψης υπνου:lol:

συνοπτικα

ειναι ο τζεικομπ και ο μαυρος(αυτος τελος παντων που μιλαει με τον τζεικομπ στην αρχη στο τελευταιο επεισοδ.)...πιστευω οτι ο τζεικομπ εχει τον ριτσαρντ ως βοηθο και ο μαυρος τον καπνο ως βοηθο...

αν θυμαμαι καλα το πτωμα του πατερα του τζακ(κριστιαν) ηταν στην πτηση 815, οταν επεσε το αεροπλανο ο μαυρος εκμεταλλευτηκε το σωμα αυτο και αργοτερα επεισε την κειτ να τον βοηθησει ανοιγωντας σε ενα σημειο την σταχτη που ηταν γυρω απο την καλυβα ωστε να εισελθει ο κριστιαν(δηλαδη ο μαυρος) στην καλυβα και να παιξει το παιχνιδι του... ετσι εκανε τον λοκ να πεθανει και επειτα μολις γυρισει στο νησι να εκμεταλευτει το σωμα του (μιας και ειχε πεισει και τον μπεν με τον καπνο και τη νεκρη κορη του να ακολουθει πιστα τον λοκ) και να σκοτωσει τον τζεικομπ...τι λετε;;

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode