Jump to content

Lost (ABC)

Jacktheripperd
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

επειδή λίγο τα έχω χάσει.

στο τελευταίο επεισόδιο πάμε 3 χρόνια μπρος-πίσω κάπου στην δεκαετία του 70.σωστά;

οι 6 έρχονται ξαφνικά στο νησί μετά απο τα 3 χρόνια που έλειπαν και κανονικά δεν θα έπρεπε να είναι στο 2005(6);;

όταν έπεσαν στο νησί μήπως πήγαν κ στον χρόνο πίσω;;

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

• Απαντήσεις 7,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

επειδή λίγο τα έχω χάσει.

στο τελευταίο επεισόδιο πάμε 3 χρόνια μπρος-πίσω κάπου στην δεκαετία του 70.σωστά;

οι 6 έρχονται ξαφνικά στο νησί μετά απο τα 3 χρόνια που έλειπαν και κανονικά δεν θα έπρεπε να είναι στο 2005(6);;

όταν έπεσαν στο νησί μήπως πήγαν κ στον χρόνο πίσω;;

Οι 6 γύρισαν στο νησί με την πτήση 316 τέλη 2007-αρχές 2008, και λίγο πριν την πρόσκρουση μεταφέρθηκαν στη δεκαετία του '70.

αν και δεν μεταφέρθηκαν όλοι όπως είδαμε. Μόνο οι 6 πήγαν πίσω στο χρόνο. Αυτοί που πέσαν στη Hydra είναι κανονικά στο 2007

Ναι ρε αρχηγέ δεν αντιλέγω. Σαφώς και είναι ανώτερο από το ΡΒ. Απλά επειδή έχουν πάρει χαμπάρι το κόλλημά μας, βγάζουν επεισόδια που περιγράφουν έρωτες, φρου φρου και αρώματα. Δεν λέω καλά είναι και αυτά αλλά για καμιά άλλη σειρά. Αλλά έτσι είναι…. Η κλασική εξέλιξη. Θυμάσαι κανέναν στο πρώτο κύκλο να ασχολείται με αγαπητικές και αγαπητικούς? Σου λεει τα έχουμε κάνει έτσι που δεν τα ξεμπλέκουμε με τπτ οπότε πούλα ψιψιψινια και κοκοψοψαρα μπας και ξεγελαστούν και περιμένουν να «αγαπήσει» ο Σογιερ την @γαμητη...

φιλε μου λογικο η σειρα να μην ειναι το ιδιο καβλ**** με τους πρωτους κυκλους οχι ομως επειδη τα επεισοδια δεν ειναι καλα, (πιστευω οτι αν πχ ο 5 κυκλος προβαλοταν ως πρωτος παλι το ιδιο θα κολαγαμε.....),αλλα επειδη εχουμε ολοι καταλαβει πανω κατω τι παιζει και επισης εχουμε καταλαβει και τα τρικ που χρισημοποιουν οι σκηνοθετες γαι να κανουν τι σειρα εδιαφερουσα..........με αυτα που μου γραφεις ειναι σαν να μου λες οτι το ιδιο ερωτεμενος εισαι με τη γκομενα σου εδω και 5 χρονια.......αλλα δεν ειναι ετσι... παντα τον πρωτο καιρο εισαι full ερωτευμενος και οσο περναει ο καιρος περναει η σχεση σου σε αλλο επιπεδο....μια τετοια σχεση εχω εγω με το lost......τωρα αν εχεις ξενερωση εντελως τελιως με το lost "χωρησε την"!

φιλε μου λογικο η σειρα να μην ειναι το ιδιο καβλ**** με τους πρωτους κυκλους οχι ομως επειδη τα επεισοδια δεν ειναι καλα, (πιστευω οτι αν πχ ο 5 κυκλος προβαλοταν ως πρωτος παλι το ιδιο θα κολαγαμε.....),αλλα επειδη εχουμε ολοι καταλαβει πανω κατω τι παιζει και επισης εχουμε καταλαβει και τα τρικ που χρισημοποιουν οι σκηνοθετες γαι να κανουν τι σειρα εδιαφερουσα..........με αυτα που μου γραφεις ειναι σαν να μου λες οτι το ιδιο ερωτεμενος εισαι με τη γκομενα σου εδω και 5 χρονια.......αλλα δεν ειναι ετσι... παντα τον πρωτο καιρο εισαι full ερωτευμενος και οσο περναει ο καιρος περναει η σχεση σου σε αλλο επιπεδο....μια τετοια σχεση εχω εγω με το lost......τωρα αν εχεις ξενερωση εντελως τελιως με το lost "χωρησε την"!

Ωραίος ο φίλος!!Μαρεσε ο συσχετισμός με τις γυναίκες!!:lol::lol::lol:

αν και δεν μεταφέρθηκαν όλοι όπως είδαμε. Μόνο οι 6 πήγαν πίσω στο χρόνο. Αυτοί που πέσαν στη Hydra είναι κανονικά στο 2007

Είμαστε σίγουροι για αυτό;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Είμαστε σίγουροι για αυτό;

Όχι. Δεν έχει αναφερθεί κάτι ξεκάθαρα για το πότε βρίσκονται οι άλλοι επιβάτες (ας θυμηθούμε ότι βρήκαν κάποια κανό άγνωστης προέλευσης, αλλά και τον εγκαταλειμμένο σταθμό με τις σημειώσεις του Daniel).

ο εγκαταλελειμένος σταθμός υποδεικνύει ότι δεν βρίσκονται σίγουρα στο 1974+3=1977 που βρίσκονται οι υπόλοιποι

To ότι δεν βρίσκονται στο '77 όμως δεν σημαίνει ότι βρίσκοναι απαραίτητα στο '08.

Στις 2-3 σκηνές που έδειξε δεν υπάρχει κανένα στοιχείο για το πότε βρίσκονται στο νησί.

Πάντως στα διάφορα sites γίνεται έντονη συζήτηση για το άγαλμα που είδαμε στο 8ο.

[Υπάρχουν αρκετές θεωρίες]

Μένει να δούμε αν θα αναφερθεί και στα άλλα επεισόδια...

well.. χωρίς να έχω μπεί σε άλλα φόρουμς να σας κάνω μια συσχέτιση δική μου.

ο ξύλινος σταυρός που βρέθηκε στο συρτάρι της λεχώνας (σταυρός με τον κύκλο από πάνω) που ήταν του άντρα της πριν πάρει τον Οράτιο, τα ιερογλυφικά πάνω στις πέτρες από πάνω από την τρύπα του μαύρου καπνού και το μεγάλο άγαλμα είναι όλα αρχαία Αίγυπτος based :)

To ότι είναι Αιγυπτιακής προέλευσης είναι σίγουρο. Ετσι εξηγούνται και τα 4 δάχτυλα, που έχουν οι γάτες τις οποίες λάτρευαν οι Αιγύπτιοι (well, 5 έχουν αλλά το 5ο είναι από πίσω κάπως)

Το θέμα είναι ότι οι περισσότεροι θεοί της Αιγύπτου αναπαρίστανται να κρατάνε αυτόν τον σταυρό οπότε δεν μπορούμε να ξέρουμε με σιγουριά ποιός απ'όλους είναι. Δεν νομίζω να είναι σημασίας βέβαια.

Πάντως, δεν είναι φοβερό πόσο έχει αλλάξει ο χαρακτήρας του Σώγιερ; Πραγματικά τον απόλαυσα στο τελευταίο επεισόδιο. Από κ@@@παιδο και απατεώνας, τώρα προσφέρει λουλούδια στην "καλή" του(!) και γενικότερα βγάζει μια ηρεμία, μια γαλήνη και μια καθησυχαστική σιγουριά! Αναμφισβήτητα ο χαρακτήρας με την πιο μεγάλη μεταβολή, δε συμφωνείτε;

E γι αυτο δεν ηθελε το παλικαρι να φυγει απο το νησι....... ηθελε να κανει μια νεα αρχη που εξω δεν θα μπορουσε!!!

Καλά ο Σώγιερ έχει τσακίσει όλα τα γκομενάκια της σειράς...:lol::lol:

Αν η ΣΑΝ δεν είχε τον ΤΖΙΝ, θα της την είχε πέσει ήδη!!:p:p

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

εμενα παλι δεν με ενθουσιασε και τοσο,αλλα επιφυλασομαι...(το πιο προσφατο επεισοδιο εννοω)

εντωμεταξυ ασε που μου κακοφενεται που το βλεπω ανα βδομαδα και οχι μαζεμενα ολα τα επεισοδια!

Πρώτη φορά θα γράψω εδώ αλλά βλέπω το LOST σχεδόν φανατικά από τότε που το ξεκίνησα. Η τελευταία σεζόν με έχει ψιλοξενερώσει, σε σχέση με τις προηγούμενες. Ή για να το πω καλύτερα, όχι έχω ξενερώσει, έχω μπερδευτεί. Σε κάθε επεισόδειο όλο και περισσότερο.

Επειδή διαβάζω τί γράφετε και επειδή κι εγώ έχω αναπτύξει τις δικές μου θεωρίες πάνω στην σειρά, πρέπει να πω ότι στα περισσότερα συμφωνώ με τον DeadAngel και την θεωρία με τα time travels και όλα αυτά.

Αυτό που θέλω για να βγάλω άκρη είναι να ξαναδώ επεισόδεια παλιά για να τα έχω φρέσκα στο μυαλό μου και να τα συνδέω με τα τωρινά. Δεν μπορεί, είναι πολύ αλυσυδωτά τα γεγονότα για να μην υπάρχουν μικρολεπτομέρειες που θα δώσουν απαντήσεις. Αλλά αυτό είναι μεγάλο κάψιμο.

Ανυπομονώ για το επόμενο και βλέπουμε ...

Don't you ever dream of escaping...?**

Το τελευταίο επεισόδιο το βρήκα πάρα πολύ καλό.

Είχε νέα στοιχεία για το αγαλμα, για το πως λειτουργεί το θέμα με τα ταξίδια στο χρόνο, για τη ζωή των 2 κυρίως από τους 4 losties στη Dharma.

Επίσης δεν είχε πολύ "με το ζόρι μυστήριο", και αυτό έκανε την ιστορία του πιο προσγειωμένη.

Ωραία και η προσθήκη της Reiko Aylesworth από το 24 στο καστ.

Μικρή αδυναμία, το ότι το όλο substory με τα ξεσπάσματα του Horace αποδείχθηκε προοίμιο της υποδοχής της Kate πάλι στη ζωή του Sawyer (και αφορμή για κάποια παιχνιδάκια ειρωνίας της μοίρας). Ενταξει ήταν κάπως too much για φινάλε να βλέπω τον Sawyer να στέκεται αποσβολωμένος, μαλλιά να ανεμίζουν, και όλοι να είναι σε αμηχανία.

patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango

Βγήκαν 2 sneak peeks για το 5χ09

http://www.dailymotion.com/video/x8n3x4_lost-5x09-namaste-sneak-peek-1_creation

http://www.youtube.com/watch?v=nq0QQPKiHOM&eurl=http://lostingreece-spoilers.blogspot.com/2009/03/5x09-namaste-2-sneak-peek.html

Όχι κάτι το φοβερό, απλά αν θέλει κάποιος να τα δει σαν υποκατάστατο :P

ΜΠΟΥ! :ninja:

the schedule for the remaining episodes of this season:

March 18 - Episode 5.09.

March 25 - Episode 5.10.

April 1 - Episode 5.11.

April 8 - Episode 5.12.

April 15 - Episode 5.13.

April 22 - Clip Show - Working Title.

April 29 - Episode 5.14.

May 6 - Episode 5.15.

May 13 (9:00 PM-11:00 PM) - Episode 5.16 & Episode 5.17 (Two-Hour Season Finale).