BlackBirdy Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 Καλησπέρα στο φόρουμ. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το BlackBerry 9930 και σε αυτή τη σελίδα http://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_ss_i_0_15?url=search-alias%3Dmobile&field-keywords=blackberry+9930&sprefix=blackberry+9930%2Cmobile%2C278 υπάρχουν διάφορα κινητά με διαφορετικά χαρακτηριστικά και προσιτές τιμές. Ποιο προτείνετε εσείς; Επίσης ποια η διαφορά από locked/unlocked; Θα υπάρχουν τα ελληνικά στο μενού; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 Καλησπέρα, γιατί 9930 και όχι 9900; Χρειάζεσαι evdo; To unlocked σημαίνει ότι παίζει σε όλα τα δίκτυα. Το locked είναι κλειδωμένο σε κάποιον πάροχο και αν κρίνω από τις τιμές που βλέπω, μάλλον αναφέρεται σε συσκευές με συμβόλαιο. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katath Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 (edited) Παιδιά, θέλω να αγοράσω τα handsfree, τα οποία έχει μέσα η συσκευασία του 9780, σε μαύρο χρώμα. Που μπορώ να τα βρω και σε τι τιμή περίπου; Σε 9700 θα παίζουν χωρίς προβλήματα, εε; http://www.pdair.com/index.php/smartphone-cell-phone-pda/blackberry/blackberry-bold-9700/leather-case-for-blackberry-bold-9700-book-type-black-crocodile-pattern.html Λέω να παραγγείλω την παραπάνω θήκη, για το 9700 (μαύρο). Σας αρέσει; Την έχει κανένας στο δικό του;; Edited September 2, 2012 by thief Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 Blackberry London - Πρωτη εμφανιση http://cdn.crackberry.com/sites/crackberry.com/files/u10880/BB10London.jpeg sauce Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsioutas Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Ποια Εταιρεια εχει το φθηνότερο προγράμμα για blackberry? δεν με ενδιαφέρει να πάρω συσκευή. Απλα να κάνω φορητοτητα ενδεχομένως κάποιο νούμερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Την τελευταία περίοδο, η πιο συμφέρουσα λύση φαίνεται να είναι αυτή της Vodafone, αφού αν πάρεις πακέτο unlimited δεν χρεώνεται η υπηρεσία BIS, αλλά ενεργοποιείται δωρεάν και "τρώει" τα ΜΒ του unlimited, ενώ Wind και Cosmote έχουν κάποια πάγια μηνιαία χρέωση. Δυστυχώς για τις εταιρείες αυτές δεν μπορώ να ξέρω αν άλλαξε κάτι, ίσως με ένα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών να μάθεις περισσότερα. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsioutas Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Την τελευταία περίοδο, η πιο συμφέρουσα λύση φαίνεται να είναι αυτή της Vodafone, αφού αν πάρεις πακέτο unlimited δεν χρεώνεται η υπηρεσία BIS, αλλά ενεργοποιείται δωρεάν και "τρώει" τα ΜΒ του unlimited, ενώ Wind και Cosmote έχουν κάποια πάγια μηνιαία χρέωση. Δυστυχώς για τις εταιρείες αυτές δεν μπορώ να ξέρω αν άλλαξε κάτι, ίσως με ένα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών να μάθεις περισσότερα. Ευχαριστώ! 1 διευκρίνιση μόνο: για πόσα MB μιλάμε? πόσα χρειάζομαι ουσιαστικά το μήνα? ποιος είναι ο μέσος όρος των χρηστών bberries? το θέλω ουσιαστικά για να επικοινωνώ με συγκεκριμένους πελάτες που απαιτούν χρήση bberry. Και 1 απορία: υπάρχει κάποια εφαρμογή για υπολογιστή που να μπορείς να στέλνεις μηνύματα (SMS-emails) σε bberry και να έχεις το πλεονέκτημα της σχετικής ασφάλειας που προσφέρουν οι συσκευές? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Την τελευταία περίοδο, η πιο συμφέρουσα λύση φαίνεται να είναι αυτή της Vodafone, αφού αν πάρεις πακέτο unlimited δεν χρεώνεται η υπηρεσία BIS, αλλά ενεργοποιείται δωρεάν και "τρώει" τα ΜΒ του unlimited, ενώ Wind και Cosmote έχουν κάποια πάγια μηνιαία χρέωση. Δυστυχώς για τις εταιρείες αυτές δεν μπορώ να ξέρω αν άλλαξε κάτι, ίσως με ένα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών να μάθεις περισσότερα. Μέχρι πριν κάποιους μήνες που χρησιμοποιουσα ββ και ήμουν στην Vodafone έπρεπε το συμβόλαιο του unlimited να είναι από 40€ και πάνω για να σου αλλάζει σε bis χωρίς χρέωση είσαι σίγουρος ότι αυτό έχει αλλάξει; Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 Δεν το έχω ξανακούσει αυτό που λες... Εγώ το έχω ενεργοποιήσει και σε unlimited 35 παλαιότερα. Μάλλον πρέπει να το διασταυρώσουμε με κάποιο τρόπο, αλλά στο τηλεφωνικό κέντρο συνήθως δεν ξέρουν τίποτα. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 Σε οποιοδήποτε προγραμμα σε Vodafone (συμβόλαιο) μπορείς να έχεις τις υπηρεσίες της RIM. Τα MB που καταναλώνονται σπάνια φτάνουν τα 200-300 διοτι η συμπίεση είναι μεγάλη. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsioutas Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 Ομολογώ ότι έχω μπερδευτεί:: στο site της η Vodafone εχει ξεχωριστή χρέωση για bis service, ενω για τα blackberry δίνει πακέτα απεριοριστα, όπως κ για τα υπόλοιπα smartphones. Εννοείται ότι με ενδιαφέρει το bis, καθώς αυτο επιθυμεί ο πελάτης μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 Δεν ξερω γιατι αλλα τωρα τελευταια εχω παθει πλακα με το συγκεκριμενο. Δεν το βλεπω ομως να υπαρχει στα Ελληνικα μαγαζια. Ειναι μονο απο εξωτερικο και κατοπιν παραγγελιας? Αληθευει οτι κοστιζει πανω απο 1000 Ευρω? Γιατι κοστιζει τοσο ακριβα Υπαρχει περισσοτερη να βρεθει σε χαμηλοτερη τιμη? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiros Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 Στο επισημο porshe design store στο golden hall υπαρχει φιλε μου,τιμη μονο σε μεταχειρισμενο κατω απο 1000 και αυτο δυσκολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 Γιατι τοσο ακριβο ρε γμτ και τοσο περιορισμενη διαθεσιμοτητα? Το χεις δει απο κοντα? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiros Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 Ναι φιλε μου το εχω δει!κορυφαια ποιοτητα κατασκευης..αν δεν σου κανει κοπο περνα να το δεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsioutas Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 μίλησα με την εξυπηρέτηση πελατών της vodafone, οι οποίοι με συνέδεσαν με το τμήμα blackberies (δεν ήξερα ότι υπήρχε ξεχωριστό τμήμα :worry: ) Εν τέλει, με ενημέρωσαν ότι BIS υφίσταται και στο unlimited 20, αρκεί να ζητήσω να ενεργοποιηθεί. Γίνεται χωρίς κάποια extra χρέωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 Ok, μια χαρά λοιπόν. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratous156 Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 γνωρίζει κάποιος που μπορώ να βρω λευκά Hands free(orignal) για το blackberry μου...??? σε κατάστημα ελληνικό δεν έχω βρει κάτι... Παράθεση Blackberry 9000-9650-9810-9900-Q10 White-Q10 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccinderella Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 στο ebay εχεις κοιταξει? Παράθεση iphone xs max ipad 6th gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratous156 Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 (edited) στο ebay εχεις κοιταξει? στο uk που κοίταξα δεν έχει...σε αυθεντικό τουλάχιστον... Παιδιά, θέλω να αγοράσω τα handsfree, τα οποία έχει μέσα η συσκευασία του 9780, σε μαύρο χρώμα. Που μπορώ να τα βρω και σε τι τιμή περίπου; Σε 9700 θα παίζουν χωρίς προβλήματα, εε; http://www.pdair.com/index.php/smartphone-cell-phone-pda/blackberry/blackberry-bold-9700/leather-case-for-blackberry-bold-9700-book-type-black-crocodile-pattern.html Λέω να παραγγείλω την παραπάνω θήκη, για το 9700 (μαύρο). Σας αρέσει; Την έχει κανένας στο δικό του;; προσωπικά δε μου αρέσει...είναι πολύ χοντροκομμένη κατά εμέ... του 9700 η pocket δε σου αρέσει? Edited November 5, 2012 by thief συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Blackberry 9000-9650-9810-9900-Q10 White-Q10 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanar Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Ξαφνικα (ισως οχι τοσο ξαφνικα μια που παιζανε τα πιτσιρικια με την συσκευη) εχασα το εικονιδιο του AppWorld. Ξερει κανεις πως/που μπορω να το ξαναβρω? Εχω το Torch (9800). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Μήπως είναι στα hidden icons? (blackberry button -> show all) Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospir Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 Αν έκανες αναβάθμιση και δεν έκανες restart, δεν θα το βλέπεις. Δοκίμασε να κάνεις και θα εμφανιστεί...;) Παράθεση Από πείσμα θα ζω στην έρημη χώρα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanar Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 Δεν ειναι στα hidden και παρα τα συνεχη reset δεν το εμφανιζει... Μπηκα στο site της ΒΒ και εδωσα το μειλ για να μου στειλουν το Appworld. Μου το εστειλαν, το ξανακανα εγκατασταση αλλα εικονιδιο γιοκ! Που στο καλο ειναι? Την εφαρμογη την βρισκω στην λιστα με τα προγραμματα που ειναι εγκατεστημενα αλλα δεν μπορω να κανω καποιο shortcut ωστε να μου την βαλει στην αρχικη οθονη ουτε μπορω να την τρεξω μια που δεν μου δινει τετοια επιλογη στην λιστα προγραμματων (στα Options). HELP!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 Καλησπέρα. Στο εμφανίζει οτι τρέχει στο background? Δοκίμασες να κάνεις update? Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts