Jump to content

amanar

Members
  • Δημοσιεύσεις

    50
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

amanar's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Μουφα τελικα. Μου ζηταει να κανω αναβαθμιση στο Appworld και μετα δεν φαινεται πουθενα!! Τι στο καλο? edit: Με συνεχομενα reset τελικα επανηλθε το εικονιδιο (για να μεινει ελπίζω)!
  2. Ξαναεκανα την διαδικασια που περιγραφω και εγκατεστησα την εφαρμογη απο το λινκ (οπως και την 1η φορα). ΔΟΥΛΕΨΕ!!! :w00t::w00t::w00t: Σας ευχαριστω για την βοηθεια! :respect:
  3. Το ξαναεκανα αλλα τιποτα... Βημα-βημα: 1. Εβαλα να μου κατεβαζει τις εφαρμογες στο Home. 2. Εσβησα την εφαρμογη. 3. Εκανα restart 4. Εγκατεστησα την εφαρμογη ξανα (μου εβγαλε μηνυμα οτι ολα πηγαν καλα) 5. Εκανα restart 6. Τζιφος!!! Πουθενα εικονιδιο Appworld :angry:
  4. Διεγραψα και ξαναεγκατεστησα απο την διευθυνση αυτη αλλα παλι δεν μου εμφανιζει εικονιδιο στην home screen. Μπας και ειναι καποια δηλωση?
  5. Δεν ειναι στα hidden και παρα τα συνεχη reset δεν το εμφανιζει... Μπηκα στο site της ΒΒ και εδωσα το μειλ για να μου στειλουν το Appworld. Μου το εστειλαν, το ξανακανα εγκατασταση αλλα εικονιδιο γιοκ! Που στο καλο ειναι? Την εφαρμογη την βρισκω στην λιστα με τα προγραμματα που ειναι εγκατεστημενα αλλα δεν μπορω να κανω καποιο shortcut ωστε να μου την βαλει στην αρχικη οθονη ουτε μπορω να την τρεξω μια που δεν μου δινει τετοια επιλογη στην λιστα προγραμματων (στα Options). HELP!!
  6. Ξαφνικα (ισως οχι τοσο ξαφνικα μια που παιζανε τα πιτσιρικια με την συσκευη) εχασα το εικονιδιο του AppWorld. Ξερει κανεις πως/που μπορω να το ξαναβρω? Εχω το Torch (9800).
  7. Καλημερα Υπαρχει εφαρμογη που να βαζει εικονιδιο με τον καιρο πολης της Ελλαδας στην home screen? Εννοω εικονιδιο που να αλλαζει αναλογα με τον καιρο... Δεν ειναι σημαντικο αλλα θα μου αρεσε να το εχω... Ευχαριστω
  8. Πραγματι... Αν θελεις να αγορασεις κατι πως πληρωνεις?
  9. Το General δεν το εχω σαν επιλογη... Εχω τα Autolock, Information, Pattern και σε κανενα απο αυτα δεν μου βγαζει το "Assign to hardware lock key" κτλ Μονο βαζοντας το Autolock στο 1 sec για παραδειγμα μπορω να το ενεργοποιησω. Μια χαρα και ετσι παντως...
  10. Το δοκιμασα και πραγματικα παραμενει κλειδωμενο (οτι ακριβως ηθελα). Αν υπήρχε τροπος να ενεργοποιειται απο το κουμπακι στο πανω μερος που ειναι το νορμαλ κλειδωμα θα ημουν ενθουσιασμενος!!!
  11. Ερωτηση: Εχω το τηλεφωνο κλειδωμενο στηντσεπη μου και δεχομαι κληση. Απαντω με το ΒΤ. Το τηλεφωνο ξεκλειδωνει και παραμενει ξεκλειδωμενο και μετα το τελος της κλησης με αποτελεσμα να πατιουνται διαφορα. Υπαρχει λυση γι αυτο?
  12. Οταν αρχιζει καποιος να πληκτρολογει τον αριθμο θα μπορουσε να βγαζει απο κατω σε λιστα τους αριθμους που αρχιζουν απο τα νουμερα που πληκτρολογουνται? Κατι σαν φιλτρο δηλαδη ωστε να σε βοηθησει.
  13. Το εκανα ηδη! Βοηθαει θα ελεγα! Ευχαριστω.
  14. Νεος χρηστης ΒΒ οποτε συγχωρηστε μου "χαζες" ερωτησεις. 1. Υπαρχει δυνατοτητα να εχω ξεχωριστα μια ομαδα επαφων (10-15 ονοματα που παιρνω συχνα) ωστε να μην ψαχνω συνεχως? 2. Οταν απαντω σε κληση με το ΒΤ τοτε το τηλεφωνο ξεκλειδωνει και απο την στιγμη που ειναι στην τσεπη μου μπορει να πατηθει οτιδηποτε. Τι κανω? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και επανερχομαι!!
  15. To κατεβασα αλλα δεν μπορω να το εγκαταστησω... ουτε στην συσκευη ουτε στην καρτα. Μου λεει στην αρχη να απεγκαταστησω το keyboard που εχω. Πως γινεται αυτο?
×
×
  • Create New...