Jump to content

LeEco Le Pro 3 (X720 / X725 / X727)

Exploticon
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχεις φιλος το 720 με την ρομ του Χρηστου και δεν του δουλευει το skype οταν παταει πανω του λεει με τι θελετε να το ανοιξετε με το playstore η το aptoide που καμια σχεση.

Του εκανε ξανα εγκατασταση την ρομ και πλεον παλι του δειχνει το playstore και του γραφει η εφαρμογη δεν βρεθηκε οταν παταει να ανοιξει το skype.

Κανει απεγκατασταση το skype το κανει παλι εγκατασταση απο το playstore και οταν παει να το ανοιξει του λεει η εφαρμογη δεν βρεθηκε.

Nα κάνει καθαρή και να μην βάλει aptoid. Ας κάνει και internal..

LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest

Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14

Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Nα κάνει καθαρή και να μην βάλει aptoid. Ας κάνει και internal..

Εκανε καθαρη εσβησε και τα παντα system και internal τελικα του δουλεψε με ποιο παλια εφαρμογη του skype.

Νέα EUI Developer rom semi-official 5.9.010e με security patch Οκτωβρίου 2017 X720-25-27

https://forum.xda-developers.com/le-pro3/how-to/rom-eui-5-9-010e-beta-t3786405

MM 6.0.1 πάλι...

Νέα EUI Developer rom semi-official 5.9.010e με security patch Οκτωβρίου 2017 X720-25-27

https://forum.xda-developers.com/le-pro3/how-to/rom-eui-5-9-010e-beta-t3786405

MM 6.0.1 πάλι...

Δοκίμασα να εγκαταστήσω την rom αλλα ενώ την περνάει κανονικα μετα την εγκατάσταση μου ζητάει ζητάει κωδικό Android......? Και χωρίς δυνατότητα να ανοίξει το πληκτρολόγιο....

Oneplus 6

Την βοήθεια σας... Εχω το x720 και εχω πρόβλημα σε όποια rom και να εχω δοκιμάσει ώστε να μην συνδέονται τα cdla ακουστικά αλλά ούτε και το otg... Επίσης δεν μπορώ να συνδέσω το τηλέφωνο μου στον υπολογιστή με 2 διαφορετικά καλώδια?

Τώρα θέλω να κάνω wipe και την εσωτερική μνήμη αλλά δεν ξέρω πως να βγαλω τα αρχεία απο την εσωτερική μνήμη....

Τι μπορώ να κάνω?

Oneplus 6

Την βοήθεια σας... Εχω το x720 και εχω πρόβλημα σε όποια rom και να εχω δοκιμάσει ώστε να μην συνδέονται τα cdla ακουστικά αλλά ούτε και το otg... Επίσης δεν μπορώ να συνδέσω το τηλέφωνο μου στον υπολογιστή με 2 διαφορετικά καλώδια?

Τώρα θέλω να κάνω wipe και την εσωτερική μνήμη αλλά δεν ξέρω πως να βγαλω τα αρχεία απο την εσωτερική μνήμη....

Τι μπορώ να κάνω?

Το ιδιο προβλημα εχει και φιλος εχει περασει του Χρηστου πηρε backup με το TWRP αλλα ενω αυτος μπορεις να το συνδεσει με τον υπολογιστη οταν παει να αντιγραψει το backup στον υπολογιστη του βγαζει σφαλμα.

Δοκιμασες ανταπτορακι απο type c σε απλο καλωδιο;

Φορτιζει; Ο υπολογιστης δεν το βλεπει καθολου ουτε στις συσκευες;

Μηπως εχεις ενεργοποιησει το usb debugging

Φορτιζει; Ο υπολογιστης δεν το βλεπει καθολου ουτε στις συσκευες;

Μηπως εχεις ενεργοποιησει το usb debugging

Φορτίζει κανονικά... Τώρα σε όποιον υπολογιστή το συνδέω μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα :

https://postimg.cc/image/ihbhnrygn/

Oneplus 6

Εχεις περασει twrp αν ναι προσπαθησε να το βαλεις σε κατασταση twrp και να το συνδεσεις.

Η αν μπορεις και ξερεις να το βαλεις σε adb mode για να δεις αν μπορει να συνδεθει σε adb κονσολα και αν το βλεπει με την εντολη adb devices

Ελπιζω να μην σου εχει βγει off το κινητο στην θυρα.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δες και αυτο

USB Device not recognized/not detected problem in Windows 10 can be fixed by 4 simple methods. Method #1: 0m4s Right click on Windows Start Button\Control Panel\Appearance and Personalization\File Explorer Options\View. Make two changes here a: enable Show hidden files and folders b: uncheck to disable "hide empty drives" Method #2: 0m40s Right click on windows start button\device manager\universal serial bus controllers\right click and update all items under it. How to update: Right click on one item\update driver software\browse my computer for driver software\let me pick from a list of device drivers on my computer\Next\you'll see "windows has succesfully updated your driver software" Method #3: 2m13s Right click and UNINSTALL all items under USB in Device manager. NOTE: Just uninstall, DON'T DELETE! Uncheck the option of delete if asked! All uninstalled drivers from device manager without deleting them will come back atleast after restart! After uninstalling, click on ACTION on the top menu\Scan for hardware changes until the uninstalled items are back! Eject and reinsert your USB Drive and it should be working properly now! Method #4: 3m10s Go to "C:\Windows\INF\wpdmtp.inf" and right click on wpdmtp.inf file and chose INSTALL. Now reconnect your device. Please look on your device for permission/access dialogue boxes. Windows will install the necessary files automatically and the usb drive/device will be detected!

Το ιδιο προβλημα εχει και φιλος εχει περασει του Χρηστου πηρε backup με το TWRP αλλα ενω αυτος μπορεις να το συνδεσει με τον υπολογιστη οταν παει να αντιγραψει το backup στον υπολογιστη του βγαζει σφαλμα.

Δοκιμασες ανταπτορακι απο type c σε απλο καλωδιο;

ΜέσωTWRP kai MTP Enabled. Σωστούςdrivers έλεγχος στην διαχείριση συσκευών. Ή με adb αφού έχεις ενεργοποιημένο το USB Debuggin. adb pull sdcard/όνομα που θες

ΜέσωTWRP kai MTP Enabled. Σωστούςdrivers έλεγχος στην διαχείριση συσκευών. Ή με adb αφού έχεις ενεργοποιημένο το USB Debuggin. adb pull sdcard/όνομα που θες

Μπαβο τσολια μου δωσε και μια βοηθεια στο παλικαρι απο πανω. :)

Φτιαξε και καμια rom :p

Δοκιμασα πολλά άλλα δεν..... Το θέμα είναι ότι δεν δουλεύει και το cdla ενώ τα απλα ακουστικά δουλεύουν κανονικά.... Τωρα μόλις συνδέω το otg ανάβει το ενδεικτικό led του otg μια φορά και Μετά νεκρό... Θελω μα κάνω wipe και την εσωτερική μνήμη αλλά δεν μπορώ να βγάλω τα αρχεία μοθ.... Υπάρχει περίπτωση να είναι software?
Oneplus 6

Αν θες μόνο να πάρεις τα αρχεία σου βάλε κάτι τύπου AirDroid και περασε τα μέσω wifi.

Μετά κάνε ότι θες με rom κλπ.

Αν ούτε από twrp έχεις σύνδεση είναι πολύ πιθανόν να είναι hardware πρόβλημα.

1. Ψάξε στο internet

2. Ψάξε στο forum

3. Γράψε Ελληνικά !! Μπορείς !! :rolleyes: :rolleyes:

Δοκιμασα ότι μπορούσα αλλά δεν... Μάλλον είναι πρόβλημα hardware... Το θέμα είναι ότι θέλω να κανω καθαρή εγκατάσταση και δεν γίνεται....
Oneplus 6

Δοκιμασα ότι μπορούσα αλλά δεν... Μάλλον είναι πρόβλημα hardware... Το θέμα είναι ότι θέλω να κανω καθαρή εγκατάσταση και δεν γίνεται....

Δεν εχεις TWRP στο κινητο; Αν εχεις την κατεβαζεις απο το κινητο την rom που θελεις απλα στο wipe δεν επιλεγεις τον εσωτερικο χωρο.

Δεν εχεις TWRP στο κινητο; Αν εχεις την κατεβαζεις απο το κινητο την rom που θελεις απλα στο wipe δεν επιλεγεις τον εσωτερικο χωρο.

Εχω TWRP και έτσι κάνω εγκατάσταση στης rom... Το θεμα είναι ότι θέλω να κανω καθαρή εγκατάσταση ακομα και την internal και δεν μπορώ γιατί δεν θα έχω μετά rom για εγκατάσταση....

Oneplus 6

Εχω TWRP και έτσι κάνω εγκατάσταση στης rom... Το θεμα είναι ότι θέλω να κανω καθαρή εγκατάσταση ακομα και την internal και δεν μπορώ γιατί δεν θα έχω μετά rom για εγκατάσταση....

Κανε εγκατασταση αφου πρωτα στο wipe θα τα επιλεξεις ολα εκτος απο την εσωτερικη μνημη και μολις κανεις εγκατασταση θα κανεις παλι wipe αλλα εκει δεν θα επιλεξεις το system αλλα θα επιλεξεις την εσωτερικη μνημη.

Δηλαδη την πρωτη φορα τα τσεκαρεις ολα εκτος απο internal και την δευτερη παλι ολα εκτος απο System

Πριν το κανεις ας το επιβεβαιωσει και καποιος αλλος γιατι μπορει ετσι να το κανω στα Xiaomi και αλλα κινητα αλλα τα Αλεκο ειναι καπως περιεργα.

[Forwarded from LeEco Worldwide Channel (Moshe)]

New official aicp zl1/zl0 release is up https://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=76541240&postcount=3941

Changes:

Device/vendor

1. Did a fresh rebase on lineage (wifi updates, Bluetooth updates, ril updates, and more) credit to @ThE_MarD

2. Wifi speed improvement (channel bonding enabled for 2.4GHz), stability improvement, credit to @ThE_MarD

3. Updated the ramdisk rework, credit to @KuranKaname

Kernel:

(BlackScreen 5.1)

4. Did a fresh rebase on android Linux stable so I could easily clean up blackscreen 5.0

5. Latest caf tag and wifi driver (LA.UM.6.5.r1-08500-8x96.0 )

6. Wlan thermal shutdown disabled, this caused a bad wakelock, so we have better battery life now

7. Added back sioplus (was accidentally removed in blackscreen 5.0)

8. Fixed a minor issue with dynamic fsync

9. Updated to Linux 3.18.109

ROM:

10. Merged the May security patch

11. Bug fixes

12. Ability to disable all cellular data and wifi data in app data usage settings.

Download:

http://dwnld.aicp-rom.com/device/zl1...Y-20180517.zip

md5:

131264b50595460d644b7e0abb49c7d4

Full changelog:

http://dwnld.aicp-rom.com/device/zl1...80517.zip.html

Edited by CrisBal

• 2 weeks later...

Λοιπον την βοηθεια σας για αλλη μια φορα ...

Αυτη την στιγμη το τηλεφωνο μου δεν δουλευει παρα μονο να μπορεσω να μπαινω σε twrp... τωρα δεν μπορω να δω το τηλεφωνο με τιποτα στον υπολογιστη...αλλα δεν συνδέετε και το otg με αποτελεσμα να μην μπορω να κανω μια εγκατασταση σε ρομ....το τηλ ηταν πληρως λειτουργικό...εχω δοκιμασει να εγκαταστηση οτι drivers εχω βρει αλλα δεν!!!!

Oneplus 6

Λοιπον την βοηθεια σας για αλλη μια φορα ...

Αυτη την στιγμη το τηλεφωνο μου δεν δουλευει παρα μονο να μπορεσω να μπαινω σε twrp... τωρα δεν μπορω να δω το τηλεφωνο με τιποτα στον υπολογιστη...αλλα δεν συνδέετε και το otg με αποτελεσμα να μην μπορω να κανω μια εγκατασταση σε ρομ....το τηλ ηταν πληρως λειτουργικό...εχω δοκιμασει να εγκαταστηση οτι drivers εχω βρει αλλα δεν!!!!

Υπαρχει πιθανοτητα να σου εχει ξεκολλησει επαφη data δηλαδη ενα απο τα δυο ποδαρακια που μεταφερουν τα δεδομενα στο usb αρα θα πρεπει ν απας σε καποιον τεχνικο να στο δει.

Το ειχε παθει ενα μπαχατελ που εχω εδω.

• The title was changed to LeEco Le Pro 3 (X720 / X725 / X727)