emm_stra Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 Το κατεβάζεις από εδώ . (Προς τα κάτω που λέει download apk) Ευχαριστώ. Για το άλλο πυ ρώτησα ξέρεις κάτι; Sent from mTalk Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAKIS54 Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 1) Μπορω απλα να ξεκλειδωσω τον BL και να το αφησω ετσι χωρις να περασω καποια αλλη ROM ή χανω κατι? (π.χ. ενημερωσεις κλπ) 2) Εχει κανει κανεις το κολπο με 2 sim και SD ταυτοχρονα? Ειναι ευκολο ή υπαρχει περιπτωση να καταστρεψω κατι? 1) ναι ετσι το εχω δεν παιζει κανενα θεμα 2) δεν το εχω δοκιμασει και δεν νομιζω να το δοκιμασω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trendelenburg Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 To adaway δουλεύει και δίχως ρουτάρισμα; :O:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trendelenburg Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 Μιλάμε για ετούτο; https://github.com/AdguardTeam/AdguardForAndroid/releases Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 Αν και εκτός θέματος εγώ θα σου πρότεινα το Netguard. https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.faircode.netguard https://github.com/M66B/NetGuard/blob/master/ADBLOCKING.md Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LoukG Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 Ευχαριστώ. Για το άλλο πυ ρώτησα ξέρεις κάτι; Αν αναφέρεσαι στην εφαρμογή καιρό της MIUI, αν δεν κάνω λάθος είναι εφαρμογή συστήματος και δεν μπορεί να απενεργοποιηθεί. Και ο καιρός που εμφανίσει στο notification shade είναι απο τα features της MIUI 8, το οποίο πάλι νομίζω οτι δεν απενεργοποιείται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeriko Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 1) Μπορω απλα να ξεκλειδωσω τον BL και να το αφησω ετσι χωρις να περασω καποια αλλη ROM ή χανω κατι? (π.χ. ενημερωσεις κλπ) 1) ναι ετσι το εχω δεν παιζει κανενα θεμα Επειδη εχω την MIUI Global 8.1 | Σταθερη (8.1.3.0 (MHRMIDI) / 6.0.1 MMB29M - ΚΑΤΕ κανω κατευθειαν ξεκλειδωμα BL με τον κωδικο που πηρα απο την αιτηση ξεκλειδωματος που εκανα και ολα ΟΚ? Γιατι μου βγαζει κατι προειδοποιησεις για την ασφαλεια και την ευρεση του κινητου καθως και οτι δεν θα δουλευει το fingerprint και οι official ενημερωσεις.. (αν καταλαβα καλα). Συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις αλλα πρωτη φορα εχω στα χερια μου xiaomi κινητο καθως η ολη αυτη διαδικασια μου ειναι πρωτογνωρη και ειμαι πολυ προσεκτικος - διστακτικος στα βηματα αυτα. Παράθεση Galaxy 3 -> Sony Xperia Sola -> Jiayu G4S -> Xiaomi Redmi Note 3 SE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roxito Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Άσχετο αλλά το κινητό δεν έχει πιστοποίηση από την Google? Έτσι μου γράφει στο store στις ρυθμίσεις Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επειδη εχω την MIUI Global 8.1 | Σταθερη (8.1.3.0 (MHRMIDI) / 6.0.1 MMB29M - ΚΑΤΕ κανω κατευθειαν ξεκλειδωμα BL με τον κωδικο που πηρα απο την αιτηση ξεκλειδωματος που εκανα και ολα ΟΚ? Γιατι μου βγαζει κατι προειδοποιησεις για την ασφαλεια και την ευρεση του κινητου καθως και οτι δεν θα δουλευει το fingerprint και οι official ενημερωσεις.. (αν καταλαβα καλα). Συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις αλλα πρωτη φορα εχω στα χερια μου xiaomi κινητο καθως η ολη αυτη διαδικασια μου ειναι πρωτογνωρη και ειμαι πολυ προσεκτικος - διστακτικος στα βηματα αυτα. Όχι βάζεις την dev global από εδώ http://en.miui.com/extra.php?mod=rom/download&r=301&mobile=no#449 και μέτα ξεκλειδώνεις Αυτά στα γράφει για να σε αποτρεψει, δώσε πόνο. Μετά αν θες κρατάς την Rom που έχεις ή φλασαρεις οποία θες από xda. Αρκεί να βάλεις recovery twrp. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobot Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Άσχετο αλλά το κινητό δεν έχει πιστοποίηση από την Google? Έτσι μου γράφει στο store στις ρυθμίσεις Σε εμενα το εμφανιζει ως πιστοποιημενο Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vnet Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- [/color] Όχι βάζεις την dev global από εδώ http://en.miui.com/extra.php?mod=rom/download&r=301&mobile=no#449 και μέτα ξεκλειδώνεις Αυτά στα γράφει για να σε αποτρεψει, δώσε πόνο. Μετά αν θες κρατάς την Rom που έχεις ή φλασαρεις οποία θες από xda. Αρκεί να βάλεις recovery twrp. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν χρειάζεται να αλλάξει ROM μπορεί και με την Global Stable 8.1.3.0. Αν κολλήσεις στο 50% δοκίμασε εδώ: http://en.miui.com/thread-434406-1-1.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vabiris Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Για απενεργοποίηση ανεπιθύμητων προεγκατεστημένων εφαρμογών χωρίς root: http://en.miui.com/thread-422497-1-1.html Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trendelenburg Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 (edited) Ρε συ το ποστάκι είναι παλιό αυτό, τώρα που κοιτάζω τα αππ στο κινητό μπορώ να τα απενεργοποιήσω χωρίς πρόβλημα. Χάνω κάτι; Edited February 22, 2017 by Trendelenburg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeriko Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- [/color] Όχι βάζεις την dev global από εδώ http://en.miui.com/extra.php?mod=rom/download&r=301&mobile=no#449 και μέτα ξεκλειδώνεις Αυτά στα γράφει για να σε αποτρεψει, δώσε πόνο. Μετά αν θες κρατάς την Rom που έχεις ή φλασαρεις οποία θες από xda. Αρκεί να βάλεις recovery twrp. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν χρειάζεται να αλλάξει ROM μπορεί και με την Global Stable 8.1.3.0. Αν κολλήσεις στο 50% δοκίμασε εδώ: http://en.miui.com/thread-434406-1-1.html Δυστυχως με την Global Stable που εχω δεν με αφησε να ξεκλειδωσω ουτε με τον εναν τροπο αλλα ουτε και με τον αλλον.. Στην 1η περιπτωση σταματαει στο 50% και στην δευτερη οταν παω στο κινητο στο "Mi unlock status" και πατησω "Add acount and device" μου λεει "couldn't verify.." οσες φορες και να το πατησω.. Παράθεση Galaxy 3 -> Sony Xperia Sola -> Jiayu G4S -> Xiaomi Redmi Note 3 SE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Το messenger σερνεται απιστευτα. Αμα δε του κανω εκαθαριση δεδομενων 2 φορες τη μερα δε μπορω να γραψω ουτε μυνημα. Εσας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobot Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Το messenger σερνεται απιστευτα. Αμα δε του κανω εκαθαριση δεδομενων 2 φορες τη μερα δε μπορω να γραψω ουτε μυνημα. Εσας? Κανενα προβλημα. Μια χαρα παει με την official 8.1.3 Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vabiris Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 (edited) Ρε συ το ποστάκι είναι παλιό αυτό, τώρα που κοιτάζω τα αππ στο κινητό μπορώ να τα απενεργοποιήσω χωρίς πρόβλημα. Χάνω κάτι; Οι προεγκατεστημένες πχ Google play music και movies , hangouts κλπ δεν μπορούσα να τις κάνω disable από το λειτουργικό μόνο forced stop, το οποίο είναι παροδικό νομίζω. Χωρίς root πάντα! Μακάρι να βρίσκαμε και λύση για μεταφορά των εφαρμογών στην SD κάρτα ... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Edited February 22, 2017 by vabiris Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vnet Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Δεν χρειάζεται να αλλάξει ROM μπορεί και με την Global Stable 8.1.3.0. Αν κολλήσεις στο 50% δοκίμασε εδώ: http://en.miui.com/thread-434406-1-1.html Δυστυχως με την Global Stable που εχω δεν με αφησε να ξεκλειδωσω ουτε με τον εναν τροπο αλλα ουτε και με τον αλλον.. Στην 1η περιπτωση σταματαει στο 50% και στην δευτερη οταν παω στο κινητο στο "Mi unlock status" και πατησω "Add acount and device" μου λεει "couldn't verify.." οσες φορες και να το πατησω.. Το έχεις βρει στον χάρτη με το "find device" μέσω του i.mi.com (θα σου δείξει και το device online)? Θέλει να το ενεργοποιήσεις (στέλνει sms στην xiaomi). H sim σου είναι verified; Εμένα έτσι ξεμπλόκαρε πάντως. Γενικά είναι λίγο buggy η όλη διαδικασία και χωρίς λόγο σου σπάει τα νεύρα :kill: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aifel_tower Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Οι προεγκατεστημένες πχ Google play music και movies , hangouts κλπ δεν μπορούσα να τις κάνω disable από το λειτουργικό μόνο forced stop, το οποίο είναι παροδικό νομίζω. Χωρίς root πάντα! Μακάρι να βρίσκαμε και λύση για μεταφορά των εφαρμογών στην SD κάρτα ... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Φίλε,βάλε αγγλικά για γλώσσα,κάνε reboot και πήγαινε ρυθμίσεις,εφαρμογές,και κάνε disable... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeriko Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Το έχεις βρει στον χάρτη με το "find device" μέσω του i.mi.com (θα σου δείξει και το device online)? Θέλει να το ενεργοποιήσεις (στέλνει sms στην xiaomi). H sim σου είναι verified; Εμένα έτσι ξεμπλόκαρε πάντως. Γενικά είναι λίγο buggy η όλη διαδικασία και χωρίς λόγο σου σπάει τα νεύρα :kill: Μου εχει σπασει τα νευρα.. αλλαξα ROM σε Developer ROM 7.2.16 (MIUI 8) και προσπαθω παλι με βασει τον οδηγο να το ξεκλειδωσω.. Ωστοσο και παλι.. με τον 1ο τροπο με κοβει στο 50% και με τον 2ο τροπο (στο Mi Unlock status) μου λεει "couldn't verify..." Τι αλλο μπορω να κανω? Εχω συνδεθει κανονικα με Mi Account αλλα δεν βλεπω φως.. Please help.. :( Παράθεση Galaxy 3 -> Sony Xperia Sola -> Jiayu G4S -> Xiaomi Redmi Note 3 SE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Ρε παιδια ποια ακουστικα ταιριαζουν στο τηλεφωνο? του εμποριου αλλα δεν δουλευει το μικροφωνο και σε αλλα το ακουστικο. εχετε να προτεινετε κατι? Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Damned7 Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Μου εχει σπασει τα νευρα.. αλλαξα ROM σε Developer ROM 7.2.16 (MIUI 8) και προσπαθω παλι με βασει τον οδηγο να το ξεκλειδωσω.. Ωστοσο και παλι.. με τον 1ο τροπο με κοβει στο 50% και με τον 2ο τροπο (στο Mi Unlock status) μου λεει "couldn't verify..." Τι αλλο μπορω να κανω? Εχω συνδεθει κανονικα με Mi Account αλλα δεν βλεπω φως.. Please help.. :( Πώς να ξεκλειδώσετε τον Bootloader του Redmi Note 3 pro SE (KATE) χωρίς το Unlock Tool και χωρίς άδεια https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/20071-%CE%A0%CF%8E%CF%82-%CE%BD%CE%B1-%CE%BE%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CF%8E%CF%83%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CE%BD-Bootloader-%CF%84%CE%BF%CF%85-Redmi-Note-3-pro-SE-KATE-%CF%87%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%82-%CF%84%CE%BF-Unlock/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario27 Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Ρε παιδια ποια ακουστικα ταιριαζουν στο τηλεφωνο? του εμποριου αλλα δεν δουλευει το μικροφωνο και σε αλλα το ακουστικο. εχετε να προτεινετε κατι? Όσα έχω βάλει παίζουν κανονικά. Ένα που βρήκα έξω με μικρόφωνο κομπλέ. Ένα χωρίς μικρόφωνο και μόνο για το ένα αυτί κομπλέ. Audio technica ath-m50x πάλι παίζει μία χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vabiris Δημ. February 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2017 Φίλε,βάλε αγγλικά για γλώσσα,κάνε reboot και πήγαινε ρυθμίσεις,εφαρμογές,και κάνε disable... ;) Αγγλικά έχω..... Όπως βλέπεις το disable είναι απενεργοποιημένο.... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoc Δημ. February 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2017 Αγγλικά έχω..... Όπως βλέπεις το disable είναι απενεργοποιημένο.... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk πρεπει να κανεις αυτο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7087894#post7087894 Παράθεση Motorola Moto G Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. February 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2017 Πώς να ξεκλειδώσετε τον Bootloader του Redmi Note 3 pro SE (KATE) χωρίς το Unlock Tool και χωρίς άδεια https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/20071-%CE%A0%CF%8E%CF%82-%CE%BD%CE%B1-%CE%BE%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CF%8E%CF%83%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CE%BD-Bootloader-%CF%84%CE%BF%CF%85-Redmi-Note-3-pro-SE-KATE-%CF%87%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%82-%CF%84%CE%BF-Unlock/ Δεν το βάζετε στην αρχική σελίδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts