Jump to content

vnet

Members
  • Δημοσιεύσεις

    22
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About vnet

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

vnet's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Από gearbest: https://www.gearbest.com/screen-protectors/pp_590119.html?wid=1433363 Από ebay: https://www.ebay.com/itm/Tempered-Glass-Screen-Film-for-Xiaomi-Redmi-Note-3-Note-3-Special-Edition/273093648357 να προσέξεις να λέει "for Special Edition ή International Edition".
  2. Αφού έχεις κάνει αίτηση φορητότητας και όχι κατάργησης, λογικά θα συνεχίσεις σε vodafone. Για να πάρει το τηλέφωνο η wind πρέπει να έχει και αριθμό βρόγχου αλλά αφού δεν υπάρχει καλώδιο, δύσκολο το βλέπω.
  3. Στην περίπτωσή μου (και προς τιμήν του ΟΤΕ), δεν μετέφερε τη γραμμή ενώ είχε πάρει το ΟΚ από την Wind την προηγούμενη Παρασκευή! Με πήρε η Wind Σάββατο το πρωί για τη γνωστή αντιπροσφορά (δεν με έβρισκε την Παρασκευή!) και έστειλα την ίδια μέρα αίτηση ακύρωσης φορητότητας στον ΟΤΕ από κατάστημα της Wind. Και ενώ όλα έδειχναν ότι η γραμμή θα γύριζε στον ΟΤΕ τη Δευτέρα και θα έμπαινα σε ταλαιπωρία της αίτησης αντίστροφης φορητότητας, τους πήρα στο 13888 για να μην το κάνουν και μετά από λίγο με πήραν πίσω και μου είπαν ότι θα παραμείνει η γραμμή στη Wind και μάλιστα με πολύ ευγένεια και επαγγελματισμό σε όλες τις συνομιλίες! Αν ήταν άλλος πάροχος θα την είχε πάρει τη γραμμή, στανταρ!
  4. Χρειάζεται να αλλάξουμε κάτι στο apn για να έχουμε 4g data στο εξωτερικό; Το πακέτο Qeconomy με τα 3,5€ δουλεύει για roaming σύμφωνα με τα άνω posts αν και δεν το λέει στο site της q καθαρά! Αν τελειώσουν τα 2GB του summer data για roamin, θα πάρει από αυτά της προσφοράς 1GB για 8 μήνες με 8€;
  5. Mου έχει συμβεί όταν άκουγα ραδιόφωνο και δέχτηκα κλήση. Μετά δεν δούλευε το ραδιόφωνο... Η μόνη λύση: reboot.
  6. Έβαλες δικο σου supersu ή αυτο του twrp?
  7. Κατάλαβα, πάει το πακέτο με τα τσιγάρα :lol: Πριν δοκιμάσω το tutorial που σου είπα, έκανα restart τον υπολογιστή και έπαιζα με διαφορετικές version του unlock tool (MiFlashUnlock_1.1.0317.1_en και miflash_unlock-1.1.1111.11231). Όχι πως άλλαξε κάτι αλλά έκανα δοκιμές! Πάντως αν δεις στο επίσημο forum en.miui.com οι περισσότεροι έχουν αυτό το πρόβλημα. Αν δεν είχες πρόβλημα με τον 2ο τρόπο πιο πάνω θα σου έλεγα να δοκιμάσεις από άλλο PC τη διαδικασία μήπως ήταν θέμα usb.
  8. Σε κάποια άλλα forum είδα ότι μετά από λίγες μέρες τους δούλεψε χωρίς να κάνουν κάτι άλλο, απλά ήταν θέμα server της xiaomi. Αν ο 2ος τρόπος δεν λειτουργεί σημαίνει ότι δεν έχει γίνει verified η sim σου ή ο λογαριασμός σου. Μήπως δεν έχεις μονάδες στο κινητό και δεν μπορεί να στείλει sms? Αν στο mi unlock status δεν σε αφήνει να κάνεις add account σημαίνει ότι το κινητό δεν βλέπει σωστά το account σου. Στο mi account του κινητού σου βλέπεις στο devices ένα άσπρο redmi note 3? Όταν κάνεις login στο account.xiaomi.com από υπολογιστή δείχνει "100points-account secure"?
  9. Δυστυχως με την Global Stable που εχω δεν με αφησε να ξεκλειδωσω ουτε με τον εναν τροπο αλλα ουτε και με τον αλλον.. Στην 1η περιπτωση σταματαει στο 50% και στην δευτερη οταν παω στο κινητο στο "Mi unlock status" και πατησω "Add acount and device" μου λεει "couldn't verify.." οσες φορες και να το πατησω.. Το έχεις βρει στον χάρτη με το "find device" μέσω του i.mi.com (θα σου δείξει και το device online)? Θέλει να το ενεργοποιήσεις (στέλνει sms στην xiaomi). H sim σου είναι verified; Εμένα έτσι ξεμπλόκαρε πάντως. Γενικά είναι λίγο buggy η όλη διαδικασία και χωρίς λόγο σου σπάει τα νεύρα :kill:
  10. ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- [/color] Όχι βάζεις την dev global από εδώ http://en.miui.com/extra.php?mod=rom/download&r=301&mobile=no#449 και μέτα ξεκλειδώνεις Αυτά στα γράφει για να σε αποτρεψει, δώσε πόνο. Μετά αν θες κρατάς την Rom που έχεις ή φλασαρεις οποία θες από xda. Αρκεί να βάλεις recovery twrp. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν χρειάζεται να αλλάξει ROM μπορεί και με την Global Stable 8.1.3.0. Αν κολλήσεις στο 50% δοκίμασε εδώ: http://en.miui.com/thread-434406-1-1.html
  11. Έχεις ρυθμίσει το router να μην κάνει broadcast το όνομα του δικτύου (hide SSID); Αν ναι δοκίμασε με το όνομα ασύρματου δικτύου να εμφανίζεται. Επίσης κοίταξε αν το router δίνει ελέυθερα IP διευθύνσεις ή του έχεις βάλει κάποιο φίλτρο.
  12. Call Recorder https://play.google.com/store/apps/details?id=polis.app.callrecorder&hl=el Δουλεύει άψογα.
  13. Από το acer-club.fr : Update of RV07RC23 to RV07RC30: HERE Update of RV07RC30 to RV07RC32: HERE (Warning to date, 14/01/2014, this version is not rootable) Changelog of RV07RC32: Google Mobile Service update to v4.2 R4 Swype update P40 modem update to fix voice quality issue When using device connected to carkit via Bluetooth fix corrupted video after Whatsapp FOTA update customer added emoticon SMS app icon is back To install these updates: Copy the zip file to your microSD card Reboot into recovery Flash the zip from recovery menu Δεν ξέρω αν αξίζει το νέο update, εγώ θα παραμείνω με την RV07RC30, εξάλλου η RV07RC32 δεν γίνεται root προς το παρόν. Η full version της RV07RC23 είναι εδώ , ενώ υπάρχει και σε CWM flashable μορφή.
  14. Μετά το τελευταίο update (030) πιάνει δορυφόρους σχεδόν αμέσως (με EPO και Agps ενεργοποιημένα). 2μ με 3μ error δίνει οπότε είναι αρκετά καλά, έκανα εξαγωγή διαδρομής σε gpx το έβαλα σε google earth και τουλάχιστον το path ήταν στην σωστή πλευρά του δρόμου!
  15. Thanks athanaso77. Αυτό κατάλαβα... Αν και γύρισα στο stock recovery κολλάει το update στον έλεγχο των system apps και επειδή βαρέθηκα να κάνω replace κάθε φορά το προβληματικό app που εμφανίζεται στον έλεγχο (πρώτα books.app, μετά calendarprovider.apk κοκ), θα του περάσω την stock rom και μετά ΟΤΑ. To stock recovery το πέρασα με mobileuncletools.
×
×
  • Create New...