furious_n-gage Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 Αξίζει τον κόπο? Σβήνει τα δεδομένα? Αξίζει τον κόπο! Δεν σβήνει τίποτα! ;-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eddy_Gordo Δημ. February 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2018 Οσοι βάλατε την 9.2.3 τι λέει από μπαταρία; εγώ είχα κάνει αναβάθμιση σε 8.5.3 και από τότε το τηλέφωνο βγάζει δύσκολα την μέρα. Επίσης θυμάται κανείς ποια ήταν η ρομ που έδωσε κανονικά φουλ ελληνικά στο τηλέφωνο; σίγουρα ηταν 8 . κατι εκεί το κινητό πετούσε και είχε και αντοχή Παράθεση Αυτο που θελουν οι γυναικες ΔΕΝ το ξερουν ουτε οι Ιδιες οτι κι αν κανεις καντο ΣΩΣΤΑ και με ΤΡΟΠΟ Εχεις PSP ;;; Θελεις CF;;; τοτε στειλε πμ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_n-gage Δημ. February 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2018 Οσοι βάλατε την 9.2.3 τι λέει από μπαταρία; εγώ είχα κάνει αναβάθμιση σε 8.5.3 και από τότε το τηλέφωνο βγάζει δύσκολα την μέρα. Επίσης θυμάται κανείς ποια ήταν η ρομ που έδωσε κανονικά φουλ ελληνικά στο τηλέφωνο; σίγουρα ηταν 8 . κατι εκεί το κινητό πετούσε και είχε και αντοχή Λίγο καλύτερο στη μπαταρία. Όμως ακόμη δεν εκανα ενα factory reset για να συγκρίνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yts Δημ. February 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2018 Το σημαντικότερο είναι το επίπεδο ασφαλείας Android 01/01/2018. Πάλι καλά Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AIWA Δημ. February 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2018 Καλημέρα. Μόλις μου ήρθε και εμένα η αναβάθμιση στο miui 9.Για να δούμε τι λεει Παράθεση Xiaomi redmi note 8 pro 128gb perl white:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisxx Δημ. February 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2018 και εγω την περασα την 9,στα ιδια επιπεδα με πριν μου φαινεται οτι ειμαι,το μονο που μου αρεσει ειναι στην εμφανιση μερικα εικονιδια κανουνε ενα "παιχνιδι" οταν ανοιγεις την εφαρμογη και την κλεινεις,τιποτα αλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobot Δημ. February 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2018 και εγω την περασα την 9,στα ιδια επιπεδα με πριν μου φαινεται οτι ειμαι,το μονο που μου αρεσει ειναι στην εμφανιση μερικα εικονιδια κανουνε ενα "παιχνιδι" οταν ανοιγεις την εφαρμογη και την κλεινεις,τιποτα αλλο Split screen δεν δίνει ;; υποτίθεται ότι ήταν χαρακτηριστικό της miui9 άσχετα από έκδοση Android αν δεν κάνω λάθος Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T -->> Xiaomi 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisfz Δημ. February 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2018 Το split screen είναι χαρακτηριστικό της nougat και όχι της miui 9 Redmi note3 pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oasis_21 Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 ρε παιδια android 7 ποτε θα παρουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeriko Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 ρε παιδια android 7 ποτε θα παρουμε? Η απάντηση είναι απλή.. στο "πότε" που γράφεις.. απλά αλλάζεις τον τόνο στο "έ".. δλδ.. "ποτέ".. :-) Παράθεση Galaxy 3 -> Sony Xperia Sola -> Jiayu G4S -> Xiaomi Redmi Note 3 SE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oasis_21 Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 Η απάντηση είναι απλή.. στο "πότε" που γράφεις.. απλά αλλάζεις τον τόνο στο "έ".. δλδ.. "ποτέ".. :-) καταλαβα :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vabiris Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 Τι είναι αυτό πάλι ρε παιδιά? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vabiris Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 Τι είναι αυτό πάλι ρε παιδιά? Sent from my Redmi Note 3 using TapatalkΩπ λάθος, είχα πειράξει το build.prop και μου έφερε για αναβάθμιση την developer ROM ! Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtosios Δημ. February 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2018 Καλησπέρα δυστυχώς μου έσπασε η οθόνη... υπάρχει κάπου στη Ελλάδα οθόνη που να τεριαζει για να την αλλάξω???πόλοι λένε ότι είναι για το international αλλά τελικά δεν τεριαζει... Εχει κάποιος τσεκαρισμένη πρόταση???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tenderprey Δημ. February 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2018 Καλησπέρα δυστυχώς μου έσπασε η οθόνη... υπάρχει κάπου στη Ελλάδα οθόνη που να τεριαζει για να την αλλάξω???πόλοι λένε ότι είναι για το international αλλά τελικά δεν τεριαζει... Εχει κάποιος τσεκαρισμένη πρόταση???? Αξιόπιστο site που θα έχει σίγουρα το σωστό μοντέλο είναι αυτό: http://www.dragon-tt.com/Products.aspx?sid=205 Βέβαια, θέλει υπομονή, υπάρχει και ο φόβος τελωνείου να πληρώσεις τα 20€. Για Ελλάδα δεν γνωρίζω κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2018 Τελικά, δε μας έχετε γράψει εντυπώσεις για την 9.2.3.0... :rolleyes: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobot Δημ. March 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2018 Τελικά, δε μας έχετε γράψει εντυπώσεις για την 9.2.3.0... :rolleyes: Σε εμενα φαινεται το κινητο λιγο πιο σβελτο απο πριν (δεν ειχα περασει το προηγουμενο update) αλλα η αυτονομια μου φαινεται λιγο μικροτερη. Βεβαια με βαρια χρηση παλι το βγαζει το 24ωρο ανετα Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T -->> Xiaomi 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2018 Σε εμενα φαινεται το κινητο λιγο πιο σβελτο απο πριν (δεν ειχα περασει το προηγουμενο update) αλλα η αυτονομια μου φαινεται λιγο μικροτερη. Βεβαια με βαρια χρηση παλι το βγαζει το 24ωρο ανετα Thanks για το feedback! :) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobot Δημ. March 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2018 Thanks για το feedback! :) Τίποτα! Να προσθέσω: 6.5 ώρες SOT με ένα 20% μπαταρίας υπόλοιπο Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T -->> Xiaomi 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 (edited) Τίποτα! Να προσθέσω: 6.5 ώρες SOT με ένα 20% μπαταρίας υπόλοιπο Χμ.. Αυτό δεν είναι και πολύ καλό... Θα κάτσω στα αυγά μου μου φαίνεται... Edited March 7, 2018 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobot Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 Χμ.. Αυτό δεν είναι και πολύ καλό... Θα κάτσω στα αυγά μου μου φαίνεται... Δεν ξερω αν παιζει τοσο ρολο αλλα εχω κ μονιμα bluetooth ανοιχτο κ αρκετη ομιλια, χωρια την χρηση για ιντερνετ. Παντως οντως καμια σχεση με την αυτονομια με την 8.1 αν θυμαμαι καλα Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T -->> Xiaomi 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 Δεν ξερω αν παιζει τοσο ρολο αλλα εχω κ μονιμα bluetooth ανοιχτο κ αρκετη ομιλια, χωρια την χρηση για ιντερνετ. Παντως οντως καμια σχεση με την αυτονομια με την 8.1 αν θυμαμαι καλα Από τη μία δε μπορώ να το καταλάβω, για όλες τις εταιρείες. Αναβάθμιση σημαίνει αναβάθμιση, όχι υποβάθμιση. Τώρα, να γίνονται 0.01sec πιο γρήγορα τα apps, αλλά να χάνω ένα 3ωρο sot, μόνο update δεν το βλέπω.. Από την άλλη το καταλαβαίνω. Η αναλωσιμότητα είναι μεγάλη δύναμη... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeriko Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 Από τη μία δε μπορώ να το καταλάβω, για όλες τις εταιρείες. Αναβάθμιση σημαίνει αναβάθμιση, όχι υποβάθμιση. Τώρα, να γίνονται 0.01sec πιο γρήγορα τα apps, αλλά να χάνω ένα 3ωρο sot, μόνο update δεν το βλέπω.. Από την άλλη το καταλαβαίνω. Η αναλωσιμότητα είναι μεγάλη δύναμη... Συμφωνω με τα λεγομενα σου και εχω να προσθεσω και τα εξης: Οταν αγοραζεις ενα κινητο ξερεις απο τις πρωτες μερες (1-2 εβδομαδες το πολυ) το ποσο σου κραταει η μπαταρια σου και το ποσο γρηγορο ειναι. Το κινητο το λεει και η ιδια η λεξη.. πρεπει να ειναι ΚΙΝΗΤΟ.. δηλαδη να το εχω οσο μεγαλυτερο διαστημα γινεται στα χερια μου.. και ΟΧΙ στην πριζα να φορτιζει.. Τι να το κανω το σουπερ-ντουπερ κινητο με 100πυρηνο επεξεργαστη και με διαρκεια μπαταριας μισης μερας.. απο το να εχω ενα κινητο με νορμαλ χαρακτηριστικα και με οσο γινεται μεγαλυτερη διαρκεια μπαταριας για να το εχω όσο γινεται περισσοτερο μαζι μου.. Ξαναλεω κινητο ειναι.. ΟΧΙ playstation ή κατι αλλο που ναι μεν θα ειναι φοβερο και τρομερο αλλα δεν θα μπορω να το εχω περισσοτερο στα χερια μου.. Κι εκει πρεπει για μενα να στοχευουν τα updates.. οχι στο να το κανουν κατα 2 δευτερολεπτα πιο γρηγορο (λεω εγω), αλλα λιγοτερο ενεργοβορο!!!! Και μην μου πειτε οτι αυτο εχει να κανει με εφαρμογες που βαζουμε και λοιπα.. γιατι εχω κρατησει κινητο με ROM 8.1.1.0 με εφαρμογες μολις αυτες μετα απο το περασμα της ROM, αλλα και αργοτερα νεωτερη ROM (καθαρη εγκατασταση) παλι με μολις τις εφαρμογες μολις αυτες μετα την εγκατασταση (καμια αλλη) και η διαφορα στην μνημη - ταχυτητα ανεπαισθητα πιο γρηγορα ίσως και ιδια με πριν, αλλα η καταναλωση της μπαταριας πολυ χειροτερη απο πριν.. Για ποιο UP-date μιλαμε τοτε.. μαλλον για υποβαθμιση του κινητου.. Γιατι καλα τα animation (οχι οτι πριν ηταν χαλια) αλλα το να εχει η πριζα το κινητο, όσο περνανε οι αναβαθμισεις, περισσοτερη ωρα απο μενα.. δεν το βρισκω λογικο.. Παράθεση Galaxy 3 -> Sony Xperia Sola -> Jiayu G4S -> Xiaomi Redmi Note 3 SE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargr Δημ. April 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2018 Παρατήρησα οτι υπάρχουν 2 εφαρμογές για camera με διαφορετικά εικονίδια. Η μια τρέχει κανονικά και η άλλα κρασάρει και δε ξεκινάει. Υπάρχει τρόπος να απεγκαταστήσω την άχρηστη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplo Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 ωραίο το split screen αλλά μου φαίνεται ότι κολλάει λίγο και μου έκανε και ένα reboot το μεσημέρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts