Mbokota Δημ. August 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2006 Επιτηδες, σε ολα τα φαγαδικα τα κανουν λυσσα για να παιρνεις να πινεις κιολας :p Άμα είναι να εξατμίσουμε την Αλμυρά θάλασσα για μια πίτσα... Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. August 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2006 Εγώ, την καλύτερη για εμένα πίτσα, την έχω φάει εδώ στο νησί μου... Στην Αθήνα που έρχομαι τρώω pizza hut... Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VISMA Δημ. November 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2006 Απο χρονια εμπειρια εχω καταληξει στα εξης... Καταρχην η πιτσα εινια ΤΟ μονο φαγητο που δεν βαριεσαι να τρως καθε μερα!!! Η καλυτερη βεβαια αναλογια ειναι Δ-Τε-Π-Κ πιτσα τα υπολοιπα σουβλακι!!!:lol: Στον Πειραια πετυχα μια εκπληκτικη πιτσαρια αλλα και ελληνικη κουζινα Piazza Di Italia που εχει την καλυτερη στην περιοχη και αξιολογο φαγητο ελληνικο (προτεινω μπιφτεκι Piazza εκτος απο πιτσα). Προσφατα μαλιστα ο τυπος εφτιαξε και πίτσα site Εχει επίσης και τον μεγαλυτερο καταλογο menu που εχω δει και τα εχει ΟΛΑ ο μπαγασας:blink: Στην Καλλιθεα επίσης εκπληκτικη η Willys που εκτος απο πιτσα εχει και εκπληκτικο περιβαλλον!!! Καπου πετυχα το site της ειναι ακομα under construction ομως Σουβλακι ΠΙΤΑ ΠΑΠΠΟΥ!!! γιατι μου το γνωρισε μια πρωην μου και απο τοτε το ερωτευτηκα!:lol: ευχαριστω και στα 3 που με θρεφουν καθημερινα τα τελευταια 4 χρονια :happy: Παράθεση Αστεία Video, Ανέκδοτα, αστείες εικόνες & εθιστικά flash Games Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JuNiOr Δημ. November 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2006 φλαμπε απο dominos... ;) Παράθεση Προϊόντα υγείας - Ιατρικός Εξοπλισμός | Medi-Shop.gr oLaLaLa# Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. November 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2006 Dominos με κοτοπουλο! Στις φτωχιες κι η πιτσαρια διπλα στο σπιτι μου (σπεσιαλ με 7 ευρω) καλη ειναι...:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisk Δημ. November 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2006 Pizza Palatino...για όσους ξέρουν....:) Παράθεση this is how we do... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ndm Δημ. November 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2006 πίτσα να ναι και ότι να ναι Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gazebo84 Δημ. November 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2006 :p To EL DORADO kanei kataplhktikh pitsa.Kai emena auty h pitsa mou aresei perissotero....Einai olofreksh kai pentanostimh :up: .kai ego EL DORADO trelaa!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos147 Δημ. November 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2006 το il palatino εχει με διαφορα την καλυτερη πιτσα και μετα pizza hut και Dominos..;) ;) βεβαια σαν αυτη του χωριου μου δεν ειναι τιποτα.. γιατι το χωριο μου > all :p :p :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cpapa Δημ. November 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2006 Απο χρονια εμπειρια εχω καταληξει στα εξης... Καταρχην η πιτσα εινια ΤΟ μονο φαγητο που δεν βαριεσαι να τρως καθε μερα!!! Η καλυτερη βεβαια αναλογια ειναι Δ-Τε-Π-Κ πιτσα τα υπολοιπα σουβλακι!!!:lol: Στον Πειραια πετυχα μια εκπληκτικη πιτσαρια αλλα και ελληνικη κουζινα Piazza Di Italia που εχει την καλυτερη στην περιοχη και αξιολογο φαγητο ελληνικο (προτεινω μπιφτεκι Piazza εκτος απο πιτσα). Προσφατα μαλιστα ο τυπος εφτιαξε και πίτσα site Εχει επίσης και τον μεγαλυτερο καταλογο menu που εχω δει και τα εχει ΟΛΑ ο μπαγασας:blink: Στην Καλλιθεα επίσης εκπληκτικη η Willys που εκτος απο πιτσα εχει και εκπληκτικο περιβαλλον!!! Καπου πετυχα το site της ειναι ακομα under construction ομως Σουβλακι ΠΙΤΑ ΠΑΠΠΟΥ!!! γιατι μου το γνωρισε μια πρωην μου και απο τοτε το ερωτευτηκα!:lol: ευχαριστω και στα 3 που με θρεφουν καθημερινα τα τελευταια 4 χρονια :happy: Συμφωνώ ως προς την αναλογία πίτσας-σουβλακίου:lol: Διαφωνώ όμως ως προς την ΠΙΤΤΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ.Πριν 7-8 χρόνια όταν πρωτοξεκίνησε στη Δάφνη ήταν απλά άπαιχτη.Παραγγέλναμε από Αγ.Δημήτρη (δίπλα στο γήπεδο) με ένα φίλο και περιμέναμε 40-45' αλλά ΑΞΙΖΕ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ ΑΝΑΜΟΝΗΣ.Τώρα...:O :X Τουλάχιστον 50% κάτω στην ποιότητα :( Για πίτσα τώρα τελευταία παίρνω κιεγώ Domino.Θα δοκιμάσω και την παραγγελία μέσω ιντερνετ,γιατί βολεύει.Αλήθεια έχει παραγγείλει κανείς μέσω νετ;Πόση ώρα κάνουν;Προσπάθησα την τελευταία φορά αλλά πρέπει να έχεις παραγγείλει μέσω τηλ. τουλάχιστον μια φορά στο τελευταίο τρίμηνο,οπότε επειδή είχα καιρό να πάρω την πάτησα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. November 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2006 Ειστε στην Ελλαδα και προτιματε τη hut απο χιλιαδες αλλες καλυτερες? Μαλιστα.... Την καλυτερη πιτσα την εχω φαει στο pomodoro στο Ρεθυμνο. Η πιτσαρία της Βίσση; :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. November 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2006 pizza hut......αν και ολιγο ακριβη αλλα αξιζει.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motorolaV980 Δημ. November 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2006 pizza hut......αν και ολιγο ακριβη αλλα αξιζει.:) sinfono:) :) :) pizza hut THE BEST! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 EL GRECO πίτσα στην Πάτρα, ποιότητα υλικών και γεύση ανεπανάληπτη!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. November 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2006 ψηφησα Ηυτ ΑΛΛΑ για μένα η καλύτερη πίτσα είναι στην Ηγουμενιτσα... ειναι πολυ μεγάλη...κοστιζει μολις 5Ε,σεε φουρνο με ξύλα και μ επολλύ μερακι...αν σας πάει ποτέ ο δρόμος σας δοκιμάστε αυτην με κοτοπουλο η την ελληνικη... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
M_e_v Δημ. November 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2006 pizza MELA.. στσ χανιά αποκλειστικά.. για μένα συγκρίνεται και υπερτερεί των hut/ dominos.. αυτή η alfredo και η chicken delight είναι όλα τα λεφτά..!!! Παράθεση "..είναι οι άνθρωποι, μου έλεγες πουλιά..σαν χειμωνιάσει πάντα μακρυά πετάνε..κ έρχονται ίσως να σε δουν κάποια βραδιά..αν έχουν σπάσει τα φτερά τους..ή αν πεινάνε.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slide13 Δημ. November 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2006 Domino's forever! 30% εκπτωση δεν ειναι κ λιγο..Εχω γλυτωσει κατι 5ευρακια, μια χαρα! Πρεπει να δοκιμασετε την Parmezana με λεπτη ζυμη, δν εχει αλλαντικα, αλλα ειναι σλουρπ.. Α, κ αν γινει κανεις μελος, εχει διαφορες προσφορες κατα καιρους, οπως οταν ειχα συμπληρωσει ενα ερωτηματολογιο σχετικα με το service κτλ της αλυσιδας, κ μπορουσα να παρω μια μεσαια (αυτο ειναι το μικρο μεγεθος εν τω μεταξυ:blink:) πιτσα δωρεαν! Κ γενικοτερα μου φαινεται πολυ προσεγμενη επιχειρηση.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Tzitzikos the cat.!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotispa Δημ. June 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2007 όλες μου αρέσουν κατεψυγμένες ή μη, ξυλόφουρνου ή όχι, όλες είναι φανταστικές! Παράθεση mobile προβληματισμοί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Eva_ Δημ. June 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2007 Αν κ εδω που σπουδαζω θεωρειται σπεσιαλιτε η pizza(και δεν λεω καλη ειναι..)την Pizza Hut φιλαδελφια κραστ δεν την φτανει καμμια!Ανετα μπορω να τρωω καθε μερα! :drool::p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNCubO Δημ. June 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2007 Pizza La bussola! Παράθεση Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo123 Δημ. June 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2007 Η πιτσα που φτιαχνει το LA SCALA στην πετρουπολη ειναι κορυφη!!!χιλιες φορες καλυτερη απο pizza fun,hut,roma&domino...αξιζει να πατε εστω&μια φορα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Eva_ Δημ. June 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2007 Η πιτσα που φτιαχνει το LA SCALA στην πετρουπολη ειναι κορυφη!!!χιλιες φορες καλυτερη απο pizza fun,hut,roma&domino...αξιζει να πατε εστω&μια φορα! Πηγαινα συνεχεια μεχρι το γυμνασιο..(μετα δεν ξεκολλησα απο την hut)οντως αρκετα καλη:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria24 Δημ. June 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2007 ψηφιζω hut γιατι μπορω να διαλεξω πως ακριβως την θελω και φυσικα η σπιτικη pizza που φτιαχνω με τα χερακια μου ειναι κορυφη :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keftes Δημ. June 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2007 ψηφιζω hut γιατι μπορω να διαλεξω πως ακριβως την θελω και φυσικα η σπιτικη pizza που φτιαχνω με τα χερακια μου ειναι κορυφη :D +10000000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charmed_powers Δημ. June 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2007 La Strata στη λαρισα! Βαζει το Π στην Πιτσα:happy: Παράθεση THE POWER OF FOUR [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts