Jump to content

Pizza Lovers

DENIOR
 Κοινοποίηση

Ποια πιτσαρία κάνει την καλύτερη πίτσα?  

462 members have voted

1. 1. Ποια πιτσαρία κάνει την καλύτερη πίτσα?

• pizza Hut
      186
    • pizza Fun
      53
    • Roma pizza
      41
    • Dominos
      73
    • Αλλη? Ποιά?
      109

Recommended Posts

Εγώ πάντως ψηφίζω με διαφορά...Ισπανική Πίτσα....:p

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/roseface11.jpg

Κάτω απ' τον ήλιο σε μια απέραντη αγκαλιά

καράβι η αγάπη ταξιδεύει,

κι εμείς στη πλώρη του να δίνουμε φιλιά

κι η θάλασσα να μας ζηλεύει!!!

• Απαντήσεις 347
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αν και δεν ειμαι τρελη fun της Pizza την ποιο ωραια την εχω φαει απο την pizza zest που υπαρχει σε ολη τη Θεσσαλονικη και ειναι απαιχτη!!!Και μετα Roma Pizza...
http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif

H Sausage Crust δε μου άρεσε καθολου πάντως....

Ποτέ ξανά....

Πίτσα με λουκάνικο στην άκρη κάθε κομματιού :confused: ;

Ούτε εμένα θα μου άρεσε...

Η μονη πιτσα που μπορω να τρωω συνεχως ειναι η Hut... ειδικα Thin 'n Crispy -> Pepperoni Lover's .....για πολλη ορεξη βραδιατικα...... Παρα πολυ καλη πιτσα απο γειτονικα εχω φαει στον Κορυδαλλο στον Τοξοτη...οσοι ξερουν ειναι απ'τις καλυτερες...... Γενικως εχω φαει σε παρα πολλες πιτσαριες....Η πιτσα που δεν μ'αρεσει αρκετα ειναι η Pizza Roma...
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ειστε στην Ελλαδα και προτιματε τη hut απο χιλιαδες αλλες καλυτερες? Μαλιστα....

Την καλυτερη πιτσα την εχω φαει στο pomodoro στο Ρεθυμνο.

apo pizza hut auto pou aksizei poly einai i greek lovers me afrati zymi

twra oson afora tis synoikiakes pizzaries re paidia.

eleos

mou petate i pizza tou Maki stin kallithea

i pizza Italiana sto pagrati.

den diafwnw mporei na einai eksairetikes.

an ontws einai kati poly ksexwristo grapste mia

dieuthisni, i pws pas sto peripou.

http://memimage.cardomain.com/member_images/4/web/700000-700999/700852_28.jpg

Παροτι ψηφισα DOMINO προτιμαω την PIZZA HUT:wacko: :wacko: :) Greek Lovers rulezzzzzz

Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X

Dominos και τα μυαλα στα καγγελα! :p

Οποιος τις περνει απο το μαγαζι περνει μια+μια δωρο. Η καλυτερη μου ειναι ζαμπον τυρι μπεικον φρεσκια ντοματα. Δοκιμαστε και δεν θα χασετε :)

Dominos και τα μυαλα στα καγγελα! :p

Οποιος τις περνει απο το μαγαζι περνει μια+μια δωρο. Η καλυτερη μου ειναι ζαμπον τυρι μπεικον φρεσκια ντοματα. Δοκιμαστε και δεν θα χασετε :)

με την πιτσα μου ανοιξατε την ορεξη.και εγω σημερα θα φαω σουπα:cry: :cry: .σς συνικιες ολα τα λεφτα.ειδικα αμα μενεις και πουθενα μακρια και βαριεσαι να περιμενεις

Domino's Pizza. Italian Classic & Twisted Bread. Στα συν και έκπτωση 30% για παραγγελίες μέσω Internet!!!

Ενδιαφέρον.. Δυστυχώς η Domino's, για την ώρα, έχει παρουσία σε ελάχιστες περιοχές εκτός Αττικής (όπου υπάρχουν καμμία 30αριά καταστήματα!)

Μιλώντας για internet, έχετε παρατηρήσει πόσο θλιβερή είναι η διαδικτυακή παρουσία των μεγάλων αλυσίδων? Οι περισσότεροι έστησαν μια σελίδα 2-3 χρόνια πριν και δεν την ανανέωσαν ποτέ, ούτε καν με τα νέα προιόντα τους.. Αποκορύφωμα η Pizza Hut, που υποτίθεται ότι δέχεται παραγγελίες μέσω ιντερνετ, αλλά δεν έχει καν τις πίτσες του τελευταίου χρόνου στις επιλογές! Κάποιες άλλες εταιρείες, ενώ ξοδεύουν εκατομμύρια δραχμές για διαφήμιση στην τηλεόραση (Pizza Fan) ή μέσω φυλλαδίων (Corner), τσιγγουνεύονται τα λίγα χιλιάρικα που θα στοίχιζε το στήσιμο μιας απλής σελίδας, με το τηλέφωνο παραγγελιών, τις διευθύνσεις καταστημάτων, και τον τρέχοντα κατάλογο-προσφορές.

Ακόμα να πάρουν χαμπάρι ότι οι περισσότεροι πελάτες τους είναι φοιτητές και νέοι εργαζόμενοι, που χρησιμοποιούν στην μεγάλη πλειοψηφία τους το internet..

Ενδιαφέρον.. Δυστυχώς η Domino's, για την ώρα, έχει παρουσία σε ελάχιστες περιοχές εκτός Αττικής (όπου υπάρχουν καμμία 30αριά καταστήματα!)

Μιλώντας για internet, έχετε παρατηρήσει πόσο θλιβερή είναι η διαδικτυακή παρουσία των μεγάλων αλυσίδων? Οι περισσότεροι έστησαν μια σελίδα 2-3 χρόνια πριν και δεν την ανανέωσαν ποτέ, ούτε καν με τα νέα προιόντα τους.. Αποκορύφωμα η Pizza Hut, που υποτίθεται ότι δέχεται παραγγελίες μέσω ιντερνετ, αλλά δεν έχει καν τις πίτσες του τελευταίου χρόνου στις επιλογές! Κάποιες άλλες εταιρείες, ενώ ξοδεύουν εκατομμύρια δραχμές για διαφήμιση στην τηλεόραση (Pizza Fan) ή μέσω φυλλαδίων (Corner), τσιγγουνεύονται τα λίγα χιλιάρικα που θα στοίχιζε το στήσιμο μιας απλής σελίδας, με το τηλέφωνο παραγγελιών, τις διευθύνσεις καταστημάτων, και τον κατάλογο-προσφορές.

Ακόμα να πάρουν χαμπάρι ότι οι περισσότεροι πελάτες τους είναι φοιτητές/νέοι εργαζόμενοι με πρόσβαση στις νέες τεχνολογίες?

Μήπως έχεις να παραγγείλεις πολύ καιρό απο τη Hut?Γιατί όταν βγάζει κάποιο νέο προιόν,μπορεί να μην το βάζει στο site την ίδια μέρα που λέει ο λόγος αλλά σίγουρα δεν κάνει 1 χρόνο.

Οσο για τη διαδικτυακή παρουσία των μεγάλων αλυσίδων που λές,συμφωνώ απολύτως.

http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif

Ψηφίζω Domino's.Πάρα πολύ ωραία πίτσα!!!

Επίσης πολύ καλή πίτσα έχει και η Ciao στη Συγγρού, ειδικά για τους ξενύχτηδες...

Pigs have flown!

http://olivia.canal13.cl/medios/data/entretencion/musica/0703_live8_m_l.jpg

Domino's μου αρέσει περισσότερο αλλά παίρνουμε συνήθως Pizza Hut, ειδικά όταν έχει Champions League (χιχι):D

Κυρίως Ham Delight παίρνω, και από ζύμη προτιμώ τη thin&crispy..

Επίσης, τρελαίνομαι για ελιές στην πίτσα:food: (ευτυχώς που πριν από λίγο έφαγα ένα σαντουιτσάκι στο γραφείο γιατί μ'αυτό το thread....)

Wendy let me in I wanna be your friend

I wanna guard your dreams and visions

Domino's μου αρέσει περισσότερο αλλά παίρνουμε συνήθως Pizza Hut, ειδικά όταν έχει Champions League (χιχι):D

Κυρίως Ham Delight παίρνω, και από ζύμη προτιμώ τη thin&crispy..

Επίσης, τρελαίνομαι για ελιές στην πίτσα:food: (ευτυχώς που πριν από λίγο έφαγα ένα σαντουιτσάκι στο γραφείο γιατί μ'αυτό το thread....)

Εισαι ΚΑΛΑ!!!!? απαντας σε τετοιο νημα με αυτο το θεμα στις 14 και 5 , δεν μας λυπασαι καθολου :lol: , μας τρεχουν τα σαλια , απο το πρωι το βλεπω το νημα και δεν απανταω :X(ατιμη διαιτα) , προτεινω το θεμα να κλειδωνετε τις ωρες φαγητου

Ευχαριστω :p

Εισαι ΚΑΛΑ!!!!? απαντας σε τετοιο νημα με αυτο το θεμα στις 14 και 5 , δεν μας λυπασαι καθολου :lol: , μας τρεχουν τα σαλια , απο το πρωι το βλεπω το νημα και δεν απανταω :X(ατιμη διαιτα) , προτεινω το θεμα να κλειδωνετε τις ωρες φαγητου

Θέλετε να σας δώσω τα τελ να παραγγείλετε???:p :p :p :p

Pigs have flown!

http://olivia.canal13.cl/medios/data/entretencion/musica/0703_live8_m_l.jpg

LOL. Μα, είπα, απάντησα αφού έφαγα το σαντουιτσάκι και δεν πεινούσα πια τόσο πολύ..:lol:

Και αμάν πια με τις δίαιτες! Δε θα πάθετε τίποτα με ένα δυο κομμάτια!:)

Wendy let me in I wanna be your friend

I wanna guard your dreams and visions

• 5 months later...

pizza zeas στη μαρινα της ζεας στο πειραια!

απλα τελεια!

οσα χρονια ζω η πιτσαρια ειναι εκει και εχει παντα κοσμο και πολυ καλο φαγητο!

δοκιμαστε την!

pizza zeas στη μαρινα της ζεας στο πειραια!

απλα τελεια!

οσα χρονια ζω η πιτσαρια ειναι εκει και εχει παντα κοσμο και πολυ καλο φαγητο!

δοκιμαστε την!

παλια ηταν καλη

τωρα ειναι .,... %^&^&^%$&^%$%&%^&%$

για τα μπαζα.. δε τρωγεται ... ιουυυυυυυυυυ ... χαλια.... μπλιαχ.... 2 μερες καναμε να συνελθουμε ...

:X

παλια ηταν καλη

τωρα ειναι .,... %^&^&^%$&^%$%&%^&%$

για τα μπαζα.. δε τρωγεται ... ιουυυυυυυυυυ ... χαλια.... μπλιαχ.... 2 μερες καναμε να συνελθουμε ...

ελα ρε!

γιατι το λες?

εγω ακομη απο εκει τρωω!:)

Dominos και ειδικά μία με λεπτή ζύμη ξεροψημένη.

Το κακό με τις πίτσες είναι ότι μετά σε πιάνει λύσσα. Διψάς πολύ και ειδικά όταν την τρώς βράδυ, όχι μόνο τη Dominos, αλλά γενικότερα.

Ας μη το κρύβουμε.

Διψάμε για ουρανό!

Επιτηδες, σε ολα τα φαγαδικα τα κανουν λυσσα για να παιρνεις να πινεις κιολας :p
http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

Επιτηδες, σε ολα τα φαγαδικα τα κανουν λυσσα για να παιρνεις να πινεις κιολας :p

χεχεχε!!!

σωστος, αυτο συμβαινει και με τα παιδακια!!!:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Την πιο ωραια πιτσα την ειχα φαει στη Σπαρτη.

Εκτος απο τεραστια ηταν και πεντανοστιμη.

Νομιζω το μαγαζι το ελεγαν dino.

Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι.