rose_9 Δημ. February 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2006 Εγώ πάντως ψηφίζω με διαφορά...Ισπανική Πίτσα....:p Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/roseface11.jpg Κάτω απ' τον ήλιο σε μια απέραντη αγκαλιά καράβι η αγάπη ταξιδεύει, κι εμείς στη πλώρη του να δίνουμε φιλιά κι η θάλασσα να μας ζηλεύει!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. February 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2006 Αν και δεν ειμαι τρελη fun της Pizza την ποιο ωραια την εχω φαει απο την pizza zest που υπαρχει σε ολη τη Θεσσαλονικη και ειναι απαιχτη!!!Και μετα Roma Pizza... Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. February 17, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2006 H Sausage Crust δε μου άρεσε καθολου πάντως.... Ποτέ ξανά.... Πίτσα με λουκάνικο στην άκρη κάθε κομματιού :confused: ; Ούτε εμένα θα μου άρεσε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dBpanos Δημ. February 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2006 Η μονη πιτσα που μπορω να τρωω συνεχως ειναι η Hut... ειδικα Thin 'n Crispy -> Pepperoni Lover's .....για πολλη ορεξη βραδιατικα...... Παρα πολυ καλη πιτσα απο γειτονικα εχω φαει στον Κορυδαλλο στον Τοξοτη...οσοι ξερουν ειναι απ'τις καλυτερες...... Γενικως εχω φαει σε παρα πολλες πιτσαριες....Η πιτσα που δεν μ'αρεσει αρκετα ειναι η Pizza Roma... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. February 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2006 Ειστε στην Ελλαδα και προτιματε τη hut απο χιλιαδες αλλες καλυτερες? Μαλιστα.... Την καλυτερη πιτσα την εχω φαει στο pomodoro στο Ρεθυμνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
breakdancer Δημ. February 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2006 apo pizza hut auto pou aksizei poly einai i greek lovers me afrati zymi twra oson afora tis synoikiakes pizzaries re paidia. eleos mou petate i pizza tou Maki stin kallithea i pizza Italiana sto pagrati. den diafwnw mporei na einai eksairetikes. an ontws einai kati poly ksexwristo grapste mia dieuthisni, i pws pas sto peripou. Παράθεση http://memimage.cardomain.com/member_images/4/web/700000-700999/700852_28.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. February 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2006 Παροτι ψηφισα DOMINO προτιμαω την PIZZA HUT:wacko: :wacko: :) Greek Lovers rulezzzzzz Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AquaSonic Δημ. February 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2006 Dominos και τα μυαλα στα καγγελα! :p Οποιος τις περνει απο το μαγαζι περνει μια+μια δωρο. Η καλυτερη μου ειναι ζαμπον τυρι μπεικον φρεσκια ντοματα. Δοκιμαστε και δεν θα χασετε :) Παράθεση http://www.metalplanet.gr/templates/smartDark/images/logo_phpBB.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. February 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2006 Dominos και τα μυαλα στα καγγελα! :p Οποιος τις περνει απο το μαγαζι περνει μια+μια δωρο. Η καλυτερη μου ειναι ζαμπον τυρι μπεικον φρεσκια ντοματα. Δοκιμαστε και δεν θα χασετε :) με την πιτσα μου ανοιξατε την ορεξη.και εγω σημερα θα φαω σουπα:cry: :cry: .σς συνικιες ολα τα λεφτα.ειδικα αμα μενεις και πουθενα μακρια και βαριεσαι να περιμενεις Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. February 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2006 shmera exei agona to vradu opote epivaletai mia....duo...treis pitsoules !! dominos:) Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount76533 Δημ. February 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2006 Domino's Pizza. Italian Classic & Twisted Bread. Στα συν και έκπτωση 30% για παραγγελίες μέσω Internet!!! Ενδιαφέρον.. Δυστυχώς η Domino's, για την ώρα, έχει παρουσία σε ελάχιστες περιοχές εκτός Αττικής (όπου υπάρχουν καμμία 30αριά καταστήματα!) Μιλώντας για internet, έχετε παρατηρήσει πόσο θλιβερή είναι η διαδικτυακή παρουσία των μεγάλων αλυσίδων? Οι περισσότεροι έστησαν μια σελίδα 2-3 χρόνια πριν και δεν την ανανέωσαν ποτέ, ούτε καν με τα νέα προιόντα τους.. Αποκορύφωμα η Pizza Hut, που υποτίθεται ότι δέχεται παραγγελίες μέσω ιντερνετ, αλλά δεν έχει καν τις πίτσες του τελευταίου χρόνου στις επιλογές! Κάποιες άλλες εταιρείες, ενώ ξοδεύουν εκατομμύρια δραχμές για διαφήμιση στην τηλεόραση (Pizza Fan) ή μέσω φυλλαδίων (Corner), τσιγγουνεύονται τα λίγα χιλιάρικα που θα στοίχιζε το στήσιμο μιας απλής σελίδας, με το τηλέφωνο παραγγελιών, τις διευθύνσεις καταστημάτων, και τον τρέχοντα κατάλογο-προσφορές. Ακόμα να πάρουν χαμπάρι ότι οι περισσότεροι πελάτες τους είναι φοιτητές και νέοι εργαζόμενοι, που χρησιμοποιούν στην μεγάλη πλειοψηφία τους το internet.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. February 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2006 Ενδιαφέρον.. Δυστυχώς η Domino's, για την ώρα, έχει παρουσία σε ελάχιστες περιοχές εκτός Αττικής (όπου υπάρχουν καμμία 30αριά καταστήματα!) Μιλώντας για internet, έχετε παρατηρήσει πόσο θλιβερή είναι η διαδικτυακή παρουσία των μεγάλων αλυσίδων? Οι περισσότεροι έστησαν μια σελίδα 2-3 χρόνια πριν και δεν την ανανέωσαν ποτέ, ούτε καν με τα νέα προιόντα τους.. Αποκορύφωμα η Pizza Hut, που υποτίθεται ότι δέχεται παραγγελίες μέσω ιντερνετ, αλλά δεν έχει καν τις πίτσες του τελευταίου χρόνου στις επιλογές! Κάποιες άλλες εταιρείες, ενώ ξοδεύουν εκατομμύρια δραχμές για διαφήμιση στην τηλεόραση (Pizza Fan) ή μέσω φυλλαδίων (Corner), τσιγγουνεύονται τα λίγα χιλιάρικα που θα στοίχιζε το στήσιμο μιας απλής σελίδας, με το τηλέφωνο παραγγελιών, τις διευθύνσεις καταστημάτων, και τον κατάλογο-προσφορές. Ακόμα να πάρουν χαμπάρι ότι οι περισσότεροι πελάτες τους είναι φοιτητές/νέοι εργαζόμενοι με πρόσβαση στις νέες τεχνολογίες? Μήπως έχεις να παραγγείλεις πολύ καιρό απο τη Hut?Γιατί όταν βγάζει κάποιο νέο προιόν,μπορεί να μην το βάζει στο site την ίδια μέρα που λέει ο λόγος αλλά σίγουρα δεν κάνει 1 χρόνο. Οσο για τη διαδικτυακή παρουσία των μεγάλων αλυσίδων που λές,συμφωνώ απολύτως. Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirus Δημ. February 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2006 Ψηφίζω Domino's.Πάρα πολύ ωραία πίτσα!!! Επίσης πολύ καλή πίτσα έχει και η Ciao στη Συγγρού, ειδικά για τους ξενύχτηδες... Παράθεση Pigs have flown! http://olivia.canal13.cl/medios/data/entretencion/musica/0703_live8_m_l.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. February 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2006 sumfono gia thn ciao exo paraggeilei mia fora giati dn evriska tpt allo anoixto !! einai arketa kalh!! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolde Δημ. February 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2006 Domino's μου αρέσει περισσότερο αλλά παίρνουμε συνήθως Pizza Hut, ειδικά όταν έχει Champions League (χιχι):D Κυρίως Ham Delight παίρνω, και από ζύμη προτιμώ τη thin&crispy.. Επίσης, τρελαίνομαι για ελιές στην πίτσα:food: (ευτυχώς που πριν από λίγο έφαγα ένα σαντουιτσάκι στο γραφείο γιατί μ'αυτό το thread....) Παράθεση Wendy let me in I wanna be your friend I wanna guard your dreams and visions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. February 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2006 Domino's μου αρέσει περισσότερο αλλά παίρνουμε συνήθως Pizza Hut, ειδικά όταν έχει Champions League (χιχι):D Κυρίως Ham Delight παίρνω, και από ζύμη προτιμώ τη thin&crispy.. Επίσης, τρελαίνομαι για ελιές στην πίτσα:food: (ευτυχώς που πριν από λίγο έφαγα ένα σαντουιτσάκι στο γραφείο γιατί μ'αυτό το thread....) Εισαι ΚΑΛΑ!!!!? απαντας σε τετοιο νημα με αυτο το θεμα στις 14 και 5 , δεν μας λυπασαι καθολου :lol: , μας τρεχουν τα σαλια , απο το πρωι το βλεπω το νημα και δεν απανταω :X(ατιμη διαιτα) , προτεινω το θεμα να κλειδωνετε τις ωρες φαγητου Ευχαριστω :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirus Δημ. February 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2006 Εισαι ΚΑΛΑ!!!!? απαντας σε τετοιο νημα με αυτο το θεμα στις 14 και 5 , δεν μας λυπασαι καθολου :lol: , μας τρεχουν τα σαλια , απο το πρωι το βλεπω το νημα και δεν απανταω :X(ατιμη διαιτα) , προτεινω το θεμα να κλειδωνετε τις ωρες φαγητου Ευχαριστω :p Θέλετε να σας δώσω τα τελ να παραγγείλετε???:p :p :p :p Παράθεση Pigs have flown! http://olivia.canal13.cl/medios/data/entretencion/musica/0703_live8_m_l.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolde Δημ. February 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2006 Εισαι ΚΑΛΑ!!!!? απαντας σε τετοιο νημα με αυτο το θεμα στις 14 και 5 , δεν μας λυπασαι καθολου :lol: , μας τρεχουν τα σαλια , απο το πρωι το βλεπω το νημα και δεν απανταω :X(ατιμη διαιτα) , προτεινω το θεμα να κλειδωνετε τις ωρες φαγητου Ευχαριστω :p LOL. Μα, είπα, απάντησα αφού έφαγα το σαντουιτσάκι και δεν πεινούσα πια τόσο πολύ..:lol: Και αμάν πια με τις δίαιτες! Δε θα πάθετε τίποτα με ένα δυο κομμάτια!:) Παράθεση Wendy let me in I wanna be your friend I wanna guard your dreams and visions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. August 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2006 pizza zeas στη μαρινα της ζεας στο πειραια! απλα τελεια! οσα χρονια ζω η πιτσαρια ειναι εκει και εχει παντα κοσμο και πολυ καλο φαγητο! δοκιμαστε την! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. August 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2006 pizza zeas στη μαρινα της ζεας στο πειραια! απλα τελεια! οσα χρονια ζω η πιτσαρια ειναι εκει και εχει παντα κοσμο και πολυ καλο φαγητο! δοκιμαστε την! παλια ηταν καλη τωρα ειναι .,... %^&^&^%$&^%$%&%^&%$ για τα μπαζα.. δε τρωγεται ... ιουυυυυυυυυυ ... χαλια.... μπλιαχ.... 2 μερες καναμε να συνελθουμε ... Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. August 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2006 παλια ηταν καλη τωρα ειναι .,... %^&^&^%$&^%$%&%^&%$ για τα μπαζα.. δε τρωγεται ... ιουυυυυυυυυυ ... χαλια.... μπλιαχ.... 2 μερες καναμε να συνελθουμε ... ελα ρε! γιατι το λες? εγω ακομη απο εκει τρωω!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. August 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2006 Dominos και ειδικά μία με λεπτή ζύμη ξεροψημένη. Το κακό με τις πίτσες είναι ότι μετά σε πιάνει λύσσα. Διψάς πολύ και ειδικά όταν την τρώς βράδυ, όχι μόνο τη Dominos, αλλά γενικότερα. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. August 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2006 Επιτηδες, σε ολα τα φαγαδικα τα κανουν λυσσα για να παιρνεις να πινεις κιολας :p Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. August 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2006 Επιτηδες, σε ολα τα φαγαδικα τα κανουν λυσσα για να παιρνεις να πινεις κιολας :p χεχεχε!!! σωστος, αυτο συμβαινει και με τα παιδακια!!!:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achileas Δημ. August 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2006 Την πιο ωραια πιτσα την ειχα φαει στη Σπαρτη. Εκτος απο τεραστια ηταν και πεντανοστιμη. Νομιζω το μαγαζι το ελεγαν dino. Παράθεση Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts