Jump to content

iPhone 7

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω συνδεμένα τα Bluetooth hands free

Όταν τερματίζω μια κλήση μετά ξεκινάει μόνη της η αναπαραγωγή μουσικής.

Γιατί γίνεται αυτό;

Το έχει παρατηρήσει κάποιος;

Σημερα ημουν ολη μερα με το ΒΤ για να δω μηπως και κανει κατι τετοιο αλλα οχι δεν ειδα κατι περιεργο σε μενα τουλαχιστον

κ @ τ @ ν τ ι @

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σημερα ημουν ολη μερα με το ΒΤ για να δω μηπως και κανει κατι τετοιο αλλα οχι δεν ειδα κατι περιεργο σε μενα τουλαχιστον

Ίσως με το δικό μου spigen Bluetooth γίνεται αυτό

Nokia 8800 Scirocco

Κι εγώ περνώ μερικές ώρες την ημέρα με Beats wireless και απαντώ και σε κλήσεις. Δεν εχω παρατηρήσει κάποιο θέμα

Κι εγώ περνώ μερικές ώρες την ημέρα με Beats wireless και απαντώ και σε κλήσεις. Δεν εχω παρατηρήσει κάποιο θέμα

Το spigen παίρνει 2 συσκευές ταυτόχρονα.

Μιλάω στο τηλέφωνο πχ στο Htc και όταν κλείνει η κλήση ξεκινάει η μουσική στο iPhone

Σήμερα που έχω συνδεμένο μόνο το iPhone δεν με κάνει νούμερα. Δουλεύει κανονικά.

Μάλλον κάτι παίζει με τις 2 συσκευές όταν είναι ταυτόχρονα συνδεόμενες

Nokia 8800 Scirocco

Το παραπάνω φαινόμενο μου το κάνει και με ένα plantronics που έχω

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Pixel 6a

Προσπαθώντας να κάνω μια κλήση αντί να ακούσω τον ΄χο της κλήσης προς το άλλο τηλ έκουσα ένα εκκωφαντικό σφύριγμα στο αυτί μου, νομίζοντας ότι θα φταέι η γραμμή του άλλου έκαν α 2 κλήσεις αλλού και πάλι το ίδιο . Εκλεισα και άνοιξα την συσκευή και όλα οκ Εχει τύχει σε κανένα σας ? είναι προεόρτια κάποιας βλάβης η θέμα δικτύου ??

Προσπαθώντας να κάνω μια κλήση αντί να ακούσω τον ΄χο της κλήσης προς το άλλο τηλ έκουσα ένα εκκωφαντικό σφύριγμα στο αυτί μου, νομίζοντας ότι θα φταέι η γραμμή του άλλου έκαν α 2 κλήσεις αλλού και πάλι το ίδιο . Εκλεισα και άνοιξα την συσκευή και όλα οκ Εχει τύχει σε κανένα σας ? είναι προεόρτια κάποιας βλάβης η θέμα δικτύου ??

Είμαι σίγουρος ότι είναι θέμα δικτύου

Όλα τα παράξενα που αφορούν τις κλήσεις οφείλονται στο δίκτυο συνήθως

Nokia 8800 Scirocco

Είμαι σίγουρος ότι είναι θέμα δικτύου

Όλα τα παράξενα που αφορούν τις κλήσεις οφείλονται στο δίκτυο συνήθως

Μακάρι , σε ευχαριστώ πολύ!

Μακάρι , σε ευχαριστώ πολύ!

Έχω ακούσει εγώ εξωγήινους στην περιοχή μου τόσα χρόνια με την cosmote...

Nokia 8800 Scirocco

Μου έτυχε το εξής παράξενο

Έχει εδώ και 2 μήνες είχα σβήσει το instagram από το κινητό

Τώρα είπα να το κατεβάσω. Τελειώνει η εγκατάσταση τρέχω την εφαρμογή και δεν μου ζήτησε από στοιχεία τίποτα. Μπήκε κανονικά με τα στοιχεία μου χωρίς να κάνω τίποτα.

Τι μπορεί να παίζει;

Nokia 8800 Scirocco

Μηπως εκανε login μεσω fb ? :blink:

Δεν έχω Facebook ούτε σαν εφαρμογή αλλά ούτε έχω και Facebook προσωπικά σαν λογαριασμό

Nokia 8800 Scirocco

Δεν έχω Facebook ούτε σαν εφαρμογή αλλά ούτε έχω και Facebook προσωπικά σαν λογαριασμό

Πολυ περιεργο, οντως. Εγω ειχα παρατηρησει πως αν μπαινεις μεσω safari στο instagram και βγαλεις συντομευση του safari για το instagram στην επιφανεια εργασιας, το παραθυρο που ανοιγει μοιαζει να ειναι διαφορετικο απο τα υπολοιπα του safari!

Πολυ περιεργο, οντως. Εγω ειχα παρατηρησει πως αν μπαινεις μεσω safari στο instagram και βγαλεις συντομευση του safari για το instagram στην επιφανεια εργασιας, το παραθυρο που ανοιγει μοιαζει να ειναι διαφορετικο απο τα υπολοιπα του safari!

Δεν έσβησε πιθανόν εντελώς η εφαρμογή και κράτησε τα στοιχεία μου. Μετά από 2 μήνες που την ξανά έβαλα τα πέρασε χωρίς να με ρωτήσει.

Καθόλου σωστό

Nokia 8800 Scirocco

Καλησπέρα.

Υπάρχει τρόπος να αποθηκεύονται περισσότεροι αριθμοί στην καρτέλα '' πρόσφατα '' ;

Έχω την εντύπωση οτι δεν είναι αρκετά , όταν άλλα τηλέφωνα πιο παλιά κρατάνε περισσότερους αριθμούς.

Ευχαριστώ πολύ.

Καλησπέρα.

Υπάρχει τρόπος να αποθηκεύονται περισσότεροι αριθμοί στην καρτέλα '' πρόσφατα '' ;

Έχω την εντύπωση οτι δεν είναι αρκετά , όταν άλλα τηλέφωνα πιο παλιά κρατάνε περισσότερους αριθμούς.

Ευχαριστώ πολύ.

Εννοείς παραπανω απο 80;!

κ @ τ @ ν τ ι @

Καλησπέρα.

Ευχαριστώ πολύ.

Όχι, δεν γίνεται. Κρατά τις 100 τελευταίες κλήσεις.

Πόσο παραπάνω χρειάζεσαι;

Καλησπέρα.

Ευχαριστώ πολύ.

Τι εννοείς;

Στις κλήσεις;

Nokia 8800 Scirocco

Παιδιά καλησπέρα. Μια απορία. Δεν θυμάμαι αν το έκανε στην 10.3.1 αλλά στην 10.3.2 όταν έχω μια εικόνα σε στατικό και όχι σε προοπτική για να κουνιέται , αυτή έστω και λόγο κουνιέται. Το έχει παρατηρήσει κανένας;

Sent from my iPhone using Tapatalk

:D

Ναι, ισχύει ήδη από το iOS 9.

Δεν μπορείς να κάνει κάτι, εκτός και αν απενεργοποιήσεις τελείως όλα τα εφέ.

Ναι, ισχύει ήδη από το iOS 9.

Δεν μπορείς να κάνει κάτι, εκτός και αν απενεργοποιήσεις τελείως όλα τα εφέ.

Οκ. Ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν με χαλάει , απλά δεν το είχα παρατηρήσει στις προηγούμενες εκδόσεις ότι κουνιόταν έστω και λίγο.

Sent from my iPhone using Tapatalk

:D

Υπαρχει τροπος να μπαινουν κατα αλφαβητικη σειρα τα favorite τηλεφωνα με iOS 10.3.1 ?

Υπαρχει edit πανω δεξια και τα βαζεις εσυ οπως θελεις.

• The title was changed to iPhone 7
  • The topic was unpinned